Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2012-01-31 13:24
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 981 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Nem is tartalak feministának, becszó.-) Mert nem is vagyok az. Realista vagyok. .... A férfiak közt is vannak ám ilyen közhelyek, de nincs azoknak sem alapja. Közös vonás viszont akad. Ha nem lennének nők, biztos nem lenne háború. (Szép Heléna) .... Ez egy eset a világtörténelemben. ..... Meg az összes pasi gazdag lenne, számos betegséget hírből sem ismenénk. (hypertonia, erekltilis diszfunkció etc.) .... Mintha ezekről a nők tehetnének. Meg az ejaculatio praecox is a mi nyakunkba varrható, hiszen nekünk van túl korán, nemde? Az meg, hogy mitől lennétek gazdagok, nem is értem. ..... Szerintem hiányoznánk egymásnak, vélt és valós hibáinkkal együtt. Biztos vagy benne? Szép jó reggelt! Néha én is szoktam ejnye-bejnyét mondani a belső sávban totymorgók miatt Remek lesz a nagy hó...én már a tavaszra számítottam Na de Ön mégiscsak pasi. Igaz, én meg nem mondtam, csak gondoltam. Persze, hiszen a múlt héten meg is ígértem. Viszont, ha hét elején nem tudnánk bejönni Pécsre, akkor lehetne pár pihenőnap. 70 cm az nagyon sok. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-01-31 13:16
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 923 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Szép reggelt! ... Szép jó reggelt! Néha én is szoktam ejnye-bejnyét mondani a belső sávban totymorgók miatt Remek lesz a nagy hó...én már a tavaszra számítottam -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2012-01-31 13:11
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 651 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
Én most iszom a másodikat. Kicsit sem vagyok feminista, de állítólag, ha nem lennének férfiak, akkor nem lennének háborúk, és tele lenne a világ kövér és boldog nővel. Nagyon hideg van, rettenetes.... már nem tudom, mit kellene felhúznom. Állítólag hó is lesz, nem is kicsi. (Nincs vacogós és havazós szmájli.) Nem is tartalak feministának, becszó.-) A férfiak közt is vannak ám ilyen közhelyek, de nincs azoknak sem alapja. Közös vonás viszont akad. Ha nem lennének nők, biztos nem lenne háború. (Szép Heléna) Meg az összes pasi gazdag lenne, számos betegséget hírből sem ismenénk. (hypertonia, erekltilis diszfunkció etc.) Szerintem hiányoznánk egymásnak, vélt és valós hibáinkkal együtt. |
|
|
|
2012-01-31 11:38
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 981 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Szép reggelt! És akkor a ma délelőtt észleletei, már nem Önnek, hanem általánosságban. 1. Ne tattyogj a belső sávban harminccal, mert csúnyákat gondolok, és utána elszégyellem magamat. 2. Ha napközben hazaugrasz a friss áruval, akkor belepillantva a fürdőszobatükörbe nem azt a frizurát látod, amit reggel nagy műgonddal megalkottál. 3. Lehet bármilyen jó autód, ha bunkó vagy, az maradsz. (Luxusjárgányból kiröppenő cigarettacsikk hatására. Eleve azt nem értem, miért kell az autóban dohányozni.) 4. Ha egy pasi egy fejjel nagyobb nálad, akkor a testi fölényét arra használja, hogy tolakodjon, félrelökjön, vagy eltaposson. Gondolkodóba esel: a.) Lefejelnéd, de nem éred fel. b.) Sípcsonton rúgnád, de nem mered, mert az ilyen képes és visszakézből szájon vág, holott a rúgás jogos, ő volt a tirpák. c.) Végkövetkeztetés: Uraim, az erőt nem azért kaptátok, hogy 60 kilós nőkkel szemben alkalmazzátok. Semmilyen fölény nem azért adatott, hogy visszaéljenek vele. Élni kell vele és segíteni, legyen az testi, szellemi, vagy lelki többlet. És most elő a hangszert. Süt a nap, hideg van még mindig, és Lajos bácsi (nem vaterázós ember) szerint akár 70 cm hó is eshet. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-01-31 11:38 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-01-31 09:53
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 923 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
... Korábban Benz mintha azt írta volna, hogy ez csak annyit tesz, hogy az eladó látja és a vevő nem kap róla értesítést. ... Tényleg csak Benz bír ki minket hosszútávon. Ebből következik, hogy ő az egyetlen talpig pasi, mert van tűrőképessége. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-01-31 09:01
Létrehozva:
|
|
Ez viszont érdekes: "Amikor státuszt változtat az eladott aukciónál, az a vevői oldalon a „Vásárolt” fül alatt is megjelenik, tehát egyszerűbben kaphatnak visszajelzést a vevők arról, hogy Ön megkapta az utalást vagy már postázta a termékét." Korábban Benz mintha azt írta volna, hogy ez csak annyit tesz, hogy az eladó látja és a vevő nem kap róla értesítést. Ebben az esetben a visszajelzés nem értékelést jelent, csak a szó eredeti értelmében egy jelzés. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-01-31 08:43
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
... De ki az a Tibi? Mondom az uramnak Tibi!!! http://blog.vatera.hu/2012/01/24/2390/ Ez mióta új funkció? Nahát. Hiszen már reflex a használata. Szerintem elaggott tavalyi. Én meg totál izgatott lettem, meglátva a dátumot (jan. 24.), hogy Jéusommmm lemaradtam valamirőőőllll. Ez viszont érdekes: "Amikor státuszt változtat az eladott aukciónál, az a vevői oldalon a „Vásárolt” fül alatt is megjelenik, tehát egyszerűbben kaphatnak visszajelzést a vevők arról, hogy Ön megkapta az utalást vagy már postázta a termékét." Korábban Benz mintha azt írta volna, hogy ez csak annyit tesz, hogy az eladó látja és a vevő nem kap róla értesítést. -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2012-01-31 08:19
Létrehozva:
|
|
Én szintén így iszom, már el is fogyasztottam helyetted. A posta nem vállalta a kézbesítést tíz perc alatt. Nem mondtam, hogy tőled jó a fórum, még elbíznád magad, A "pasik"-ról (sic?) írt sommás véleményt erősen vitatom. Át is teszem a "feminin sovinizmus" kategóriába. Tibi ügyben képben vagyok, Az utolsó mondaton érdemes lesz gondokodnom friss aggyal. Lesz rá alkalmam, ma visszamegyünk a múlt heti hegytetőre, mert a felsőbbségnek Én most iszom a másodikat. Kicsit sem vagyok feminista, de állítólag, ha nem lennének férfiak, akkor nem lennének háborúk, és tele lenne a világ kövér és boldog nővel. Nagyon hideg van, rettenetes.... már nem tudom, mit kellene felhúznom. Állítólag hó is lesz, nem is kicsi. (Nincs vacogós és havazós szmájli.) A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-01-31 08:23 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-01-31 07:39
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 651 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
Egy cukorral, sok tejporral. Nem megyek a blogra. Nem az én világom. Tibi a Vateratibi. A hűtlen fórummoderátor. Megkedveltette magát és elment. De hát a pasik csak ilyenek. Leó is így csinálta. De ő legalább néha visszanéz, ha csak titokban teszi is. Aztán volt olyan is, hogy Benz megcsinált egy tagot, az meg visszarémült a legdurvább időszakban. Tényleg csak Benz bír ki minket hosszútávon. Ebből következik, hogy ő az egyetlen talpig pasi, mert van tűrőképessége. Vagy bennünk van a hiba? Minket nem lehet kibírni? Én szintén így iszom, már el is fogyasztottam helyetted. A posta nem vállalta a kézbesítést tíz perc alatt. Nem mondtam, hogy tőled jó a fórum, még elbíznád magad, A "pasik"-ról (sic?) írt sommás véleményt erősen vitatom. Át is teszem a "feminin sovinizmus" kategóriába. Tibi ügyben képben vagyok, Az utolsó mondaton érdemes lesz gondokodnom friss aggyal. Lesz rá alkalmam, ma visszamegyünk a múlt heti hegytetőre, mert a felsőbbségnek A hozzászólást -vidaeff- szerkesztette a következő időpontban: 2012-01-31 07:40 |
|
|
|
2012-01-31 07:18
Létrehozva:
|
|
Szép reggelt! Egy cukorral, sok tejporral. Nem megyek a blogra. Nem az én világom. Tibi a Vateratibi. A hűtlen fórummoderátor. Megkedveltette magát és elment. De hát a pasik csak ilyenek. Leó is így csinálta. De ő legalább néha visszanéz, ha csak titokban teszi is. Aztán volt olyan is, hogy Benz megcsinált egy tagot, az meg visszarémült a legdurvább időszakban. Tényleg csak Benz bír ki minket hosszútávon. Ebből következik, hogy ő az egyetlen talpig pasi, mert van tűrőképessége. Vagy bennünk van a hiba? Minket nem lehet kibírni? -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-01-31 06:47
Létrehozva:
|
|
|
Mindig mondtam, hogy jobb a fórum, mint a blog..... Szép reggelt mindenkinek. Szép reggelt! A hozzászólást -vidaeff- szerkesztette a következő időpontban: 2012-01-31 06:47 |
|
|
|
2012-01-31 06:08
Létrehozva:
|
|
Tibi ismeretterjeszt Mindig mondtam, hogy jobb a fórum, mint a blog..... Szép reggelt mindenkinek. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-01-30 23:36
Létrehozva:
|
|
http://blog.vatera.hu/2012/01/24/2390/ Ez mióta új funkció? Nahát. Hiszen már reflex a használata. Szerintem elaggott tavalyi. Én meg totál izgatott lettem, meglátva a dátumot (jan. 24.), hogy Jéusommmm lemaradtam valamirőőőllll. Tibi ismeretterjeszt -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-01-30 23:05
Létrehozva:
|
|
http://blog.vatera.hu/2012/01/24/2390/
Ez mióta új funkció? Nahát. Hiszen már reflex a használata. Szerintem elaggott tavalyi. Én meg totál izgatott lettem, meglátva a dátumot (jan. 24.), hogy Jéusommmm lemaradtam valamirőőőllll. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-01-30 23:06 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-01-30 21:10
Létrehozva:
|
|
Ha van egy szöged, bármilyen tárgy képes kalapáccsá válni a kezedben. Igen. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-01-30 20:53
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 274 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
|
|
|
|
2012-01-30 20:47
Létrehozva:
|
|
Ez csak karatésoknak való! Női módszer: egy szöget kell ütni (fapapuccsal) a fedőbe. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-01-30 20:44
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 274 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
|
|
|
|
2012-01-30 20:44
Létrehozva:
|
|
A pereménél nem jó feszegetni, mert akkor a kupak sérülhet és nem fog légmentesen zárni (ha esetleg savanyúságot tenne el a későbbiekben az üvegbe) Ökölbe szorított kézzel koppintson egy erőset a kupak közepére és ha ügyesen csinálta, akkor elengedi a vákuumot. Köszönöm. Végül legyőztem nyers erővel. Amíg bejöttem, felmelegedett annyira, hogy némi izommunkával legyűrtem az ellenállását. (Nagyon ciki lett volna a gyereket megkérni. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-01-30 20:34
Létrehozva:
|
|
Uraim! Nem nyitná ki valamelyikőtök a spagetti mártásos üveg tetejét? A pereménél nem jó feszegetni, mert akkor a kupak sérülhet és nem fog légmentesen zárni (ha esetleg savanyúságot tenne el a későbbiekben az üvegbe) Ökölbe szorított kézzel koppintson egy erőset a kupak közepére és ha ügyesen csinálta, akkor elengedi a vákuumot. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-21 11:11 |