Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2013-05-07 11:51
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 996 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Szia! Tudom,de csak felidegesítem magamat! Most is kapott egy értékelést és az is semleges volt negatív hangsúllyal! Nem értem az eladókat sem.....! Mindegy most hajtunk egy kicsit aztán este nyugodt körülmények között 1-1 pohár vörösbor mellett megbeszélem a férjemmel,hogy mi legyen. Mert tudod most már Ő a higgadtabb Jó, ha van két ember és az egyik nyugodt. Most te vagy ideges, következőben majd ő lesz. Vörösbor helyett javaslok málnás joghurtot, most ittam, csúcs élmény volt. Valahogy eddig mindig más ízűt vettem. Az a semleges nálam is kiverte kissé a biztosítékot. Ha nekiállsz, csak úgy, mintha port törölgetnél, vagy elmosogatnád egy könnyű vacsora után az edényeket. Lazán, higgadtan és érdektelenül. Most (bár szerintem mindig így volt) az van, hogy néha belénk törölhetik olyan emberek is a lábukat, akik amúgy teljesen más súlycsoportot képviselnek. Ezt mindig nehéz megemészteni, de valahogy úgy kell rá gondolni, hogy néha a madár is leszarja az ember fellépőruháját, mégis csak bosszankodunk rajta, de nem süllyedünk depibe, sőt a madárra nem is haragszunk. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2013-05-07 11:52 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-05-07 10:43
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 130 Regisztrált: 2010-12-11 10:58 Azonosító: 1 413 411 |
Egy próbát megér. Szia! Tudom,de csak felidegesítem magamat! Most is kapott egy értékelést és az is semleges volt negatív hangsúllyal! Nem értem az eladókat sem.....! Mindegy most hajtunk egy kicsit aztán este nyugodt körülmények között 1-1 pohár vörösbor mellett megbeszélem a férjemmel,hogy mi legyen. Mert tudod most már Ő a higgadtabb |
|
|
|
2013-05-07 10:43
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 996 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Köszönöm Benz a tanácsot. De sajnos lehet,hogy csak magamat idegesítem fel vele mert semlegest nem nagyon törölnek........ Egy próbát megér. ... amíg Benz erre nem ballag ... Na ugye! Talán elindítottam egy folyamatot buzas84-el kapcsolatban! Előkerült egy másik átvert eladó Ő is negatívot adott neki! Remélem lesz még valaki és akkor talán megy a levesbe....... kisgep ( lány ) Már nem lenne vele túl sok baj, ha az utolsó semleges negatív lenne. Egy ilyen tapasztalt vaterástól azért... mindegy. http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=5737868 Amúgy magyar? Tehát tud magyarul beszélni? Mert tök furcsán fogalmaz. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2013-05-07 10:44 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-05-07 10:13
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 130 Regisztrált: 2010-12-11 10:58 Azonosító: 1 413 411 |
|
|
|
|
2013-05-07 10:10
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 932 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Üdv! A "kedves" buzas84-től megkaptam az értékelést. Adott egy semleges úgy,hogy létrejött az adás-vétel!! Miért nem lehet az ilyenek ellen tenni semmit. Nem a jútalék befizetése zavar hanem az,hogy adott egy semlegest ( ami tudom nem húzza le a százalékomat,de nem jól mutat),de ezt nem is tudom szerintem töröltetni!Elegem van az ilyen hazudozó "vevőkből"!!!! kisgep (lány) Tisztelt kisgep01! A leírtakkal legyen kedves Ügyfélszolgálatunkhoz fordulni a Kapcsolatfelvétel menüponton keresztül. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2013-05-07 10:00
Létrehozva:
|
|
|
Üdv! A "kedves" buzas84-től megkaptam az értékelést. Adott egy semleges úgy,hogy létrejött az adás-vétel!! Miért nem lehet az ilyenek ellen tenni semmit. Nem a jútalék befizetése zavar hanem az,hogy adott egy semlegest ( ami tudom nem húzza le a százalékomat,de nem jól mutat),de ezt nem is tudom szerintem töröltetni!Elegem van az ilyen hazudozó "vevőkből"!!!! kisgep (lány)
|
|
|
|
2013-05-06 21:44
Létrehozva:
|
|
|
Talán elindítottam egy folyamatot buzas84-el kapcsolatban! Előkerült egy másik átvert eladó Ő is negatívot adott neki! Remélem lesz még valaki és akkor talán megy a levesbe....... kisgep ( lány )
|
|
|
|
2013-05-06 20:58
Létrehozva:
|
|
Engem is megfenyegetett azzal,hogy ha negatívot adok neki akkor Ő is azt fog adni! Gondolom a többieket is ezzel íjesztette meg?! Valószínű. Talán egy ilyen levéllel fel lehetne keresni az ÜSZ-ot. Igazi csúcs a hölgy. Ha az egójáról ráesne az IQ-jára, szörnyet halna. Dörög az ég. Egész nap készülődött, de nagyjából megúsztuk. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-05-06 20:56
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 274 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Ezek pedig az általa adott értékelések... Sok mindent elárulnak. Ezek pedig az általa feltöltött termékek. Sok mindent elárulnak. |
|
|
|
2013-05-06 20:52
Létrehozva:
|
|
|
Így igaz! Láttam már olyat, hogy Benz ránézett az ilyen "kegyelemsemlegesekre" is, és 20% ide, 20% oda, egy kattintással likvidálta. Most,hogy így mondod kiváncsi lennék Benz véleményére? Ezek pedig az általa adott értékelések: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.ph...p;filter=fromme Sok mindent elárulnak. (zejopy vagyok... lány Engem is megfenyegetett azzal,hogy ha negatívot adok neki akkor Ő is azt fog adni! Gondolom a többieket is ezzel íjesztette meg?! |
|
|
|
2013-05-06 20:46
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 468 Regisztrált: 2009-08-17 11:47 Azonosító: 706 366 |
Üdv Mindenkinek! A mai napon lezártam egy 24 napja húzódó aukciót! A vevő neve: buzas84.( egy hölgy aki olyan útszéli alpári stílusban írja a leveleit ) akiről már beszéltem kb 2 hete. Mint az értékeléseiből is látszik nem csak velem babrált ki és ígérgetett hanem másokkal is csakhogy a többiek megijedtek a bosszúnegatívtól és inkább semlegest adtak neki negatív hangvétellel! Pedig ha Ők is rendesen értékeltek volna akkor a "kedves" vevő már ki lenne tiltva! Most idegeskedhetek,hogy milyen viszont értékelést fog írni ( habár az egész levelezés el van küldve a megfelelő helyre )! kisgep ( lány ) Ezek pedig az általa adott értékelések: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.ph...p;filter=fromme Sok mindent elárulnak. (zejopy vagyok... lány A hozzászólást -davidmaci92- szerkesztette a következő időpontban: 2013-05-06 20:46 -------------------- Nem azért hibáztál, mert többet adtál, hanem mert kevesebbet kívántál. Ha többet adsz, többet is követelhetsz. |
|
|
|
2013-05-06 20:45
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 274 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
|
|
|
|
2013-05-06 20:37
Létrehozva:
|
|
|
Üdv Mindenkinek! A mai napon lezártam egy 24 napja húzódó aukciót! A vevő neve: buzas84.( egy hölgy aki olyan útszéli alpári stílusban írja a leveleit ) akiről már beszéltem kb 2 hete. Mint az értékeléseiből is látszik nem csak velem babrált ki és ígérgetett hanem másokkal is csakhogy a többiek megijedtek a bosszúnegatívtól és inkább semlegest adtak neki negatív hangvétellel! Pedig ha Ők is rendesen értékeltek volna akkor a "kedves" vevő már ki lenne tiltva! Most idegeskedhetek,hogy milyen viszont értékelést fog írni ( habár az egész levelezés el van küldve a megfelelő helyre )! kisgep ( lány )
|
|
|
|
2013-05-06 18:39
Létrehozva:
|
|
Kedves vagy zejopy, már kicsit lehiggadtam, válaszoltam a semleges értékelésére, lehet este belefogok, írok még egyszer az ÜSZ- nek. Nem a pár száz forint, hanem a pofátlanság felháborító. Fizetek és semleges!!!! Ha negatívot adok biztos kitalál valami hazugságot. Olyan hosszú a levelezés, szerintem azért nem ment át. Szerintem nem szabad feladni. A vásárlós nickemmel jártam hasonlóan, de ott nem volt ennyire egyértelmű a dolog. Mert valótlan postaköltséget kért, de a terméklapon ott volt. Mindegy, a könyv kellett, mert a volt tanárom kért meg rá, hogy megvegyem neki. A Vatera hivatalos állásfoglalása ebben a kérdésben, hogy akkor sem kérhet többet az eladó, ha valóban többe kerül. Itt meg még nem is került többe. Amúgy lehet, hogy a helyedben csatolnék banki bizonylatot is. Attól még átmegy, ha hosszú. Kaptál ticket számot vissza? Addig díszíti csupán a Vatera-felhasználók táborát, amíg Benz erre nem ballag kimért, komótos léptekkel, homlokába hulló hajjal, enervált tekintettel, kissé lekezelő mosollyal a szája sarkában. (Bocs Benz, nagy felszabadultság tört rám. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2013-05-06 18:40 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-05-06 16:32
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 223 Regisztrált: 2007-03-20 14:03 Innen: Óperencia Azonosító: 987 |
-------------------- Az evolúció fordítva is működik.!......
|
|
|
|
2013-05-06 16:30
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 83 Regisztrált: 2011-11-23 20:35 Azonosító: 1 569 983 |
Dehogy. Muszáj végigcsinálnod. A Benz által adott címre továbbítsd a teljes levelezést. Visszakapsz egy ticket számot. Amikor írsz az ÜSZ-nak, akkor a ticket számot másold be. Teljesen irreális ebben az esetben, hogy megegyezz a partnerrel. Nekik is megvan az ügyintézésük, először rutinból ezt javasolják. Különben, ha a semlegesed bent marad, akkor sem történik semmi. Én is kaptam egyet nemrégen egy kielégületlen pincebogártól. Nem rontja a statisztikádat. Adj neki negát. De most megnézem az illetőt... http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=1882419 Ő az? Tetszik a harmadik (felülről) semlegese.... Kedves vagy zejopy, már kicsit lehiggadtam, válaszoltam a semleges értékelésére, lehet este belefogok, írok még egyszer az ÜSZ- nek. Nem a pár száz forint, hanem a pofátlanság felháborító. Fizetek és semleges!!!! Ha negatívot adok biztos kitalál valami hazugságot. Olyan hosszú a levelezés, szerintem azért nem ment át. |
|
|
|
2013-05-06 14:36
Létrehozva:
|
|
Az ÜSZ szerint vegyem fel az eladóval a kapcsolatot és rendezzem a vitást kérdést. Ha nem válaszol a leveleimre és kapok egy semlegeset, aminek a" szövege pozitív" , felháborító, hogy még nem zárták ki a Vateráról. A levelezést nem tudom sehogyan sem továbbítani, már vagy 5 ször próbáltam. Kár is az időért. Dehogy. Muszáj végigcsinálnod. A Benz által adott címre továbbítsd a teljes levelezést. Visszakapsz egy ticket számot. Amikor írsz az ÜSZ-nak, akkor a ticket számot másold be. Teljesen irreális ebben az esetben, hogy megegyezz a partnerrel. Nekik is megvan az ügyintézésük, először rutinból ezt javasolják. Különben, ha a semlegesed bent marad, akkor sem történik semmi. Én is kaptam egyet nemrégen egy kielégületlen pincebogártól. Nem rontja a statisztikádat. Adj neki negát. De most megnézem az illetőt... http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=1882419 Ő az? Tetszik a harmadik (felülről) semlegese.... -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-05-06 14:21
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 83 Regisztrált: 2011-11-23 20:35 Azonosító: 1 569 983 |
biztonsag@allegroup.hu Az ÜSZ szerint vegyem fel az eladóval a kapcsolatot és rendezzem a vitást kérdést. Ha nem válaszol a leveleimre és kapok egy semlegeset, aminek a" szövege pozitív" , felháborító, hogy még nem zárták ki a Vateráról. A levelezést nem tudom sehogyan sem továbbítani, már vagy 5 ször próbáltam. Kár is az időért. |
|
|
|
2013-05-06 13:10
Létrehozva:
|
|
biztonsag@allegroup.hu Jaj, fordítva írtam a címet. biztonsag@vatera.com Nagyon elnézést. Különben ez sokkal kedvesebb cím, mint az új. Ugye még létezik? A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2013-05-06 13:10 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-05-06 13:07
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 932 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
A vatera@biztonság.com címre azt írta nem létezik... biztonsag@allegroup.hu -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-22 16:25 |