Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2010-09-10 14:45
Létrehozva:
|
|
![]() Igencsak öreg róka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 110 Regisztrált: 2009-09-02 09:51 Azonosító: 726 887 |
Kedves reggelt Önnek is! Itt esik. Mikor csinálták ezt a tesztet? Mert ha most, akkor ma már nem kérdezünk bonyolultat, csak egyszerű dolgokat, azokat is szótagolva. ... Ön annyira toleráns tud lenni, ha akar. Még egy icipicit...kéremszépen... Itt nem esett, de ronda felhők vannak és egyre nagyobb szél. (Mielőtt tévútra vezetném, külföldön vagyok A tesztet még tegnap este, rögtön, miután Benz kollégával elolvastuk. A jó szívem, igen, túl jó... -------------------- Üdvözlettel:
Leó a Vatera oroszlánja |
|
|
|
2010-09-10 10:50
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 961 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Szép jó reggelt! Próbáltuk reprodukálni, de nem jöttünk rá, hogy melyik gyógyszerre mit kell inni, hogy eljussunk az intellektus ezen szintjére. Kedves reggelt Önnek is! Itt esik. Mikor csinálták ezt a tesztet? Mert ha most, akkor ma már nem kérdezünk bonyolultat, csak egyszerű dolgokat, azokat is szótagolva. Ez a legfőbb baj, és még gondolkozom rajta, hogy most untam-e meg végleg vagy még nem. ... Ön annyira toleráns tud lenni, ha akar. Még egy icipicit...kéremszépen... -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-09-10 10:23
Létrehozva:
|
|
![]() Igencsak öreg róka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 110 Regisztrált: 2009-09-02 09:51 Azonosító: 726 887 |
Szép jó reggelt!
1. Szóval elég pár jogi szakszó ismerete, és akkor az ember bármekkora idétlenséget ír, marhára intellektuálisnak tűnik. Hmmm... megjegyzem. Próbáltuk reprodukálni, de nem jöttünk rá, hogy melyik gyógyszerre mit kell inni, hogy eljussunk az intellektus ezen szintjére. Nekem semmi bajom az ilyen magánvéleményeivel, csak ha hülyeséget tanácsol másnak. Ez a legfőbb baj, és még gondolkozom rajta, hogy most untam-e meg végleg vagy még nem. -------------------- Üdvözlettel:
Leó a Vatera oroszlánja |
|
|
|
2010-09-10 09:38
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 961 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Na haragudj Hytech, tudod, hogy sokra tartom a tudásodat, de ezt a dolgot másképpen kellett volna bonyolítanod. Mivel az illető érdeklődési köre, illetve telefonos ízlése kompatibilis a tiéddel, a benned feltámadt szimpátia miatt a telefont oda kellett volna ajándékozni, egy díszes vacsora keretében, amit természetesen te finanszírozol, a vásárlód lakóhelyéhez közeli luxusétteremben. Természetesen a telefon legyen díszcsomagolásban átadva, mert az megjár. És hogy a lelkivilága ne sérüljön, udvariasan érdeklődjél telefonos ismereteiről, mintha te ehhez egyáltalán nem értenél. Akkor nem csak az ingyen telefonnak fog örülni, meg a vacsorának, hanem az önbizalmának is jót teszel. Szóval ezt tudom neked javasolni ezen a szép esős őszi reggelen. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-09-09 23:22
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
-------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2010-09-09 23:07
Létrehozva:
|
|
Tessék girlsofvatera.tumblr.com/post/1091652427/karizmatikus-termeszetesen-ez-is-szexi-vagyis -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-09-09 23:03
Létrehozva:
|
|
|
Aramir fan klub tag ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 066 Regisztrált: 2007-03-01 14:15 Azonosító: 73 |
|
|
|
|
2010-09-09 22:39
Létrehozva:
|
|
Subba blogon, az Index címlapján linkelték, gondoltam megosztom veletek is Keress pasikat is. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-09-09 22:38
Létrehozva:
|
|
|
Aramir fan klub tag ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 066 Regisztrált: 2007-03-01 14:15 Azonosító: 73 |
|
|
|
|
2010-09-09 22:20
Létrehozva:
|
|
Nyugi megtudod, hogy fiú e vagy lány, csak még keresi a gugliban.... Jajistenem Aramir, ezt hol találtad? A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2010-09-09 22:23 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-09-09 22:15
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 241 Regisztrált: 2010-06-15 22:55 Azonosító: 1 214 427 |
|
|
|
|
2010-09-09 22:12
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 26 Regisztrált: 2010-08-03 10:37 Azonosító: 1 288 286 |
Azért, ha utalás van, akkor van mit inkasszálni, mert számlaszám is van, a most vásárolt autóját el lehet árverezni, gondolom munkabére is van, mint minden magyar állampolgárnak, azt is lehet vonni, stb. Ezt a részét nem nagyon értem. szabálysértés a bűntetőeljárással ellentétben objektív felelősségű, ez azt jelenti, hogyha az illető számlájára ment a pénz, neki is kell a bírságot megfizetni és kártérítést követelni attól, aki befizetette a számlájára a pénzt, feltéve, ha nem ő volt. |
|
|
|
2010-09-09 22:09
Létrehozva:
|
|
|
Mik vannak...
girlsofvatera.tumblr.com/archive |
|
|
|
2010-09-09 22:06
Létrehozva:
|
|
A Marson.... Mert biztos, hogy földönkívüli, ugyanis 3-szor olvastam el a legutóbbi hozzászólását, de egy kukkot sem értek belőle Jaj, most ne légy vele undok, mert nem mondja meg, hogy fiú-e, vagy lány. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-09-09 21:52
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 241 Regisztrált: 2010-06-15 22:55 Azonosító: 1 214 427 |
|
|
|
|
2010-09-09 21:48
Létrehozva:
|
|
Azért, ha utalás van, akkor van mit inkasszálni, mert számlaszám is van, a most vásárolt autóját el lehet árverezni, gondolom munkabére is van, mint minden magyar állampolgárnak, azt is lehet vonni, stb. Szabálysértési bírság úgy jön ide, hogyha csalás gyanúja miatt feljelentést tesz az üzleti partner, akkor azért is megbüntetik, ráadásul a szabálysértés a bűntetőeljárással ellentétben objektív felelősségű, ez azt jelenti, hogyha az illető számlájára ment a pénz, neki is kell a bírságot megfizetni és kártérítést követelni attól, aki befizetette a számlájára a pénzt, feltéve, ha nem ő volt. Hol élsz te? Hol van minden magyar állampolgárnak munkabére? Mondd Chamea! Férfi, vagy nő vagy? Ezt csak úgy kérdezem, nem tartozik szorosan a topic témájához, de nagyon kíváncsi vagyok. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-09-09 17:54
Létrehozva:
|
|
Már nem szórakoztat? Most hogy írtad a futó aukciók javítását, ránéztem az i+ oldalára, és megértettem az embert. Nagy mondás, hogy mindenki magából indul ki, és ha úgy érzed ki kell írni ezt az érdeklődőnek, hogy "Átutalás esetén banki tranzakcióval lehet rendezni a termék árát plusz a postaköltséget", akkor ...... . (a kipontozott rész utal a mondat elejére) Az én megfejtésem: UFO. Nekem semmi bajom az ilyen magánvéleményeivel, csak ha hülyeséget tanácsol másnak. Mondjuk ez nem csak rá vonatkozik. Ne kövezz meg, az általános szemlélet zavar. Mindenki olyanokban nyilvánít hangosan véleményt, amiről gőze sincs. Ez ma általános. Nem kérdez, nem tájékozódik, és még a fáradságot sem veszi, hogy odaírja: "szerintem". És tudod, ez itt a fórumon tényleg lehet szórakoztató. De ha teszem azt, olyan helyzetbe kerül, hogy dönthet mások sorsáról, életéről, megélhetéséről, akkor nagyon nagy a baj. Egyre több az olyan ember, aki felelős beosztásban van és nem hozzáértő. Emberek, családok, magasabb rendű értékek mennek tönkre miattuk. Ezek mind ilyenek voltak kezdetben. Mindenki röhögött a hülyeségükön, aztán fordult a szél, és ma mindenki fél, hogy a korlátolt butaságukkal milyen károkat okoznak. Mostanában az ilyenekről ez jut eszembe. Nem hozzáértő emberek vélemény nyilvánítása..... gondold végig. Utólag olvastam Hunter hozzászólását. Kora? Hmm... fogós kérdés, viszont a topicot lassan átnevezhetnénk: Beszéljük ki Chamea nevű üdvöskénket címűre. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2010-09-09 17:57 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-09-09 17:53
Létrehozva:
|
|
|
Szerinted hányassal kezdődik a személyi száma? Az ufoknak is van személyi száma? Már nem szórakoztat? Most hogy írtad a futó aukciók javítását, ránéztem az i+ oldalára, és megértettem az embert. Nagy mondás, hogy mindenki magából indul ki, és ha úgy érzed ki kell írni ezt az érdeklődőnek, hogy "Átutalás esetén banki tranzakcióval lehet rendezni a termék árát plusz a postaköltséget", akkor ...... . (a kipontozott rész utal a mondat elejére) Az én megfejtésem: UFO. Nekem semmi bajom az ilyen magánvéleményeivel, csak ha hülyeséget tanácsol másnak. Mondjuk ez nem csak rá vonatkozik. Engem amúgy szórakoztatot egy ideig, de időnként iszonyat eszmei kárt csinál a hozzászólásaival. (húúú ez szép volt Az meg hogy mindenki magából indul ki, nála nem müködik. Én is megnéztem már korábban a termékeit, és érdekesnek tartottam, hogy pont ő aki állandóan az Apeh-nak nevezett mumusával riogat, árul(t) sorozatban olyan dolgokat amiket igencsak megkérdőjeleznék, mint egyszerű magánszemély pincéből felhozott dolgait.... Én a korára lennék kiváncsi |
|
|
|
2010-09-09 16:19
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 650 Regisztrált: 2010-02-05 12:24 Innen: Kesztölc Azonosító: 980 507 |
1. Már nem szórakoztat? Most hogy írtad a futó aukciók javítását, ránéztem az i+ oldalára, és megértettem az embert. Nagy mondás, hogy mindenki magából indul ki, és ha úgy érzed ki kell írni ezt az érdeklődőnek, hogy "Átutalás esetén banki tranzakcióval lehet rendezni a termék árát plusz a postaköltséget", akkor ...... . (a kipontozott rész utal a mondat elejére) Az én megfejtésem: UFO. Nekem semmi bajom az ilyen magánvéleményeivel, csak ha hülyeséget tanácsol másnak. Mondjuk ez nem csak rá vonatkozik. -------------------- Korán keltem, hol az arany?
|
|
|
|
2010-09-09 15:07
Létrehozva:
|
|
Nem konkrétan verekedésre gondoltam, hanem tanúnak. Minden szerződésen felüli összeg jogtalan bevétel, azt fizetési meghagyással akkor követelem vissza, amikor csak akarom és a tettes rögtön megtudja, hogy merre van az arra, de szabálysértési bírság az mégjobb. Ha feljelentés érkezik ellene csalás miatt és kettőezer valamennyiért mondjuk esetlegesen százkettőezret hajtanak be rajta és az újonnan vett járgányát elárverezik a bírság miatt, akkor máskor jobban meggondolja, hogy pontosan kit néz kezdőnek. Addig csinálja ezt, amíg jogilag oda nem suhintanak neki, utána abbahagyja és törekedni fog arra, hogy mindenkinek visszafizesse azt, amit ő jogtalanul elvett. Álljon talpra mindenki, ha nem vesszük fel a kesztyűt és nem takarítunk egy kicsit mi felhasználók a Vaterán, akkor ellep minket a szutyok. 1. Szóval elég pár jogi szakszó ismerete, és akkor az ember bármekkora idétlenséget ír, marhára intellektuálisnak tűnik. Hmmm... megjegyzem. 2. Persze, törekedni, ja.... 3. Most én felállok tényleg, mert ezek után kimegyek rágyújtani, de nincs nálam a kesztyűm. 4. Nem hiszem, hogy nekünk felhasználóknak kellene takarítani a Vaterán, vannak erre fizetett, tényleg hozzáértő szakemberek, akik nem a levegőbe beszélnek megalapozatlan tulokságokat, hanem teszik a dolgukat. Na majd ők eltakarítják a szutykot. Mi felhasználók meg a saját házunk táján söprögessünk, ne beszéljünk h ülyeségeket a fórumon, rendezzük és javítsuk a futó aukcióinkat, mert nekünk meg az a dolgunk. (Igény esetén zsepit biztosítok. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-19 06:37 |