Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2007-08-07 10:16
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 32 |
Köszönöm a választ! 48 óra kellett az oldalam moderálásához. A munkaidőt csak hétköznapra kell érteni? Hétvégén nincs mukaidő? Az oldalam felkerült, de a képek nem látszanak, csak ha a módosítás oldalra megyek. Ott látszanak! Csak éppen más nem látja. Írjak én is komolytalanságokat, poénkodjak, blicceljem el a szolgáltatást és lesz képem és 24 órán belül oldalam? Munkanapok: hétfőtől - péntekig. Munkaszüneti napok: szombat, vasárnap és egyéb állami munkaszüneti napok. Gyakorlatban hétvégén is vannak munkával töltött napok a Vateránál. Az információ a tájékoztatást szolgálja a leírtakban biztos lehet a felhasználó azaz abban, hogy munkanapokon 24 órán belül elbírálásra kerül az ismerj+ oldala. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2007-08-06 20:49
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 423 Regisztrált: 2007-06-24 00:23 Innen: Debrecen Azonosító: 14 762 |
Az ismerj+ oldalon szereplő információk és a feltöltött képek nem tartalmazhatnak e-mail címet, telefonszámot, webcímet vagy annak nevét, illetve gyűlöletkeltésre vagy mások érzelmeinek megzavarására alkalmas információkat. A "poénokat" amennyiben a fentiek és a Vatera szabályaival nem ellentétesek nem moderáljuk. A 24 órás elbírálás egy általunk vállalt időtartam, ez a gyakorlatban kb. a felét vagy még kevesebbet jelent azaz többször történik elbírás mint napi egyszer. Tömbökre nem valószínű, hogy bontva lesz mindenesetre továbbítottuk a fejlesztő kollégák felé az észrevételt, jelenleg csak a fotó és szöveges információk változása kerül elbírálásra értelemszerűen pl. a formázás nem. Köszönöm a választ! 48 óra kellett az oldalam moderálásához. A munkaidőt csak hétköznapra kell érteni? Hétvégén nincs mukaidő? Az oldalam felkerült, de a képek nem látszanak, csak ha a módosítás oldalra megyek. Ott látszanak! Csak éppen más nem látja. Írjak én is komolytalanságokat, poénkodjak, blicceljem el a szolgáltatást és lesz képem és 24 órán belül oldalam? |
|
|
|
2007-08-06 14:56
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 32 |
Szeretném még megkérdezni, hogy ez a 24 órás moderálás idővel fog-e rövidülni? Önök szerint itt jobban fennáll a veszélye annak, hogy a felhasználó nem megengedett dolgokat írogat? Ezt azért nem értem, mert a terméklapra is be lehet írni úgy dolgokat, hogy az eladó akár tíz perc után törli és a kutyának sem tűnik fel. Van egy olyan opció, hogy elérhető-e vagy sem. Ennek például azonnal módosíthatónak kéne lennie. Fontos lenne, ha megjelenne az oldalam, amit tegnap este fele hoztam létre. Tudom, hogy 24 óra a határidő ezért ez nem számonkérés, csak kérés. Ha lehetne az oldalt panelenként módosítani, akkor gyorsabb lehetne a moderálás is, mert csak a változott részt kéne felülbírálni. Tapasztalatom, egyébként, hogy így is átmennek a szűrőn hülyeségek. Én poénnak vettem amikor egy srác az Ismerj+ oldalán magát nyugdíjas néninek prezentálja. Engem nem zavart, csak hát ha ilyen is van, akkor nem értem a moderálási szempontokat. Kérem megértésüket és várom válaszukat. Az ismerj+ oldalon szereplő információk és a feltöltött képek nem tartalmazhatnak e-mail címet, telefonszámot, webcímet vagy annak nevét, illetve gyűlöletkeltésre vagy mások érzelmeinek megzavarására alkalmas információkat. A "poénokat" amennyiben a fentiek és a Vatera szabályaival nem ellentétesek nem moderáljuk. A 24 órás elbírálás egy általunk vállalt időtartam, ez a gyakorlatban kb. a felét vagy még kevesebbet jelent azaz többször történik elbírás mint napi egyszer. Tömbökre nem valószínű, hogy bontva lesz mindenesetre továbbítottuk a fejlesztő kollégák felé az észrevételt, jelenleg csak a fotó és szöveges információk változása kerül elbírálásra értelemszerűen pl. a formázás nem. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2007-08-05 20:47
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 49 Regisztrált: 2007-04-22 12:52 Innen: Kazincbarcika Azonosító: 6 497 |
Hát, igen, ebben van valami. Sajnos, sok a széltoló... Reméljük, előbb-utóbb valóban nem lesz erre szükség. Azért nem irigylem a hivatásos "olvasókat".
|
|
|
|
2007-08-05 19:57
Létrehozva:
|
|
|
Nagyon örülök, hogy végre itt is van lehetőség a vásárlókhoz szólni a terméklapon kívül. Szuper! Azt viszont nem nagyon értem, miért kell ez a - munkanapon - 24 órás moderálási idő? Hétvégén természetesen több. A hozzászólásokból úgy vettem ki, hogy ha bármit módosítok, szintén nem lehet min. 24 órán keresztül látni. Komolyan végigolvassák mindenki oldalát?! Akkor lassan kevés lesz ez a 24 óra. Szóval szuper minden, de ez egy agyrém. Szerintem. Kedves Krisztocska! Az ellenőrzés munkanapokon várhatóan 24 órán belül megtörténik. Ez lehet akár fél óra is. Komolyan végigolvassák mindenki oldalát és a moderálásra szükség sem lenne, ha minden egyes felhasználó betartaná a szabályokat. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2007-08-05 19:39
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 49 Regisztrált: 2007-04-22 12:52 Innen: Kazincbarcika Azonosító: 6 497 |
Nagyon örülök, hogy végre itt is van lehetőség a vásárlókhoz szólni a terméklapon kívül. Szuper!
Azt viszont nem nagyon értem, miért kell ez a - munkanapon - 24 órás moderálási idő? Hétvégén természetesen több. A hozzászólásokból úgy vettem ki, hogy ha bármit módosítok, szintén nem lehet min. 24 órán keresztül látni. Komolyan végigolvassák mindenki oldalát?! Akkor lassan kevés lesz ez a 24 óra. Szóval szuper minden, de ez egy agyrém. Szerintem. |
|
|
|
2007-08-04 18:10
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 423 Regisztrált: 2007-06-24 00:23 Innen: Debrecen Azonosító: 14 762 |
Szeretném még megkérdezni, hogy ez a 24 órás moderálás idővel fog-e rövidülni? Önök szerint itt jobban fennáll a veszélye annak, hogy a felhasználó nem megengedett dolgokat írogat? Ezt azért nem értem, mert a terméklapra is be lehet írni úgy dolgokat, hogy az eladó akár tíz perc után törli és a kutyának sem tűnik fel. Van egy olyan opció, hogy elérhető-e vagy sem. Ennek például azonnal módosíthatónak kéne lennie. Fontos lenne, ha megjelenne az oldalam, amit tegnap este fele hoztam létre. Tudom, hogy 24 óra a határidő ezért ez nem számonkérés, csak kérés. Ha lehetne az oldalt panelenként módosítani, akkor gyorsabb lehetne a moderálás is, mert csak a változott részt kéne felülbírálni.
Tapasztalatom, egyébként, hogy így is átmennek a szűrőn hülyeségek. Én poénnak vettem amikor egy srác az Ismerj+ oldalán magát nyugdíjas néninek prezentálja. Engem nem zavart, csak hát ha ilyen is van, akkor nem értem a moderálási szempontokat. Kérem megértésüket és várom válaszukat. A hozzászólást -Greeneye166- szerkesztette a következő időpontban: 2007-08-04 18:13 |
|
|
|
2007-08-03 16:14
Létrehozva:
|
|
|
Kedves Greeneye166! A rendszer biztonsági okokból fél óra tétlenség után kilépteti. Nem veszik el a már elkészített termékleírás vagy ismerj+ oldal, ha elküldés elött nyit egy másik böngésző ablakot és újból belép, amennyiben a rendszer időközben kiléptette. Köszönöm a választ! A biztonsági okot természetesen meg megértem. Áthidaló megoldás lehetne, ha lenne egy olyan gomb ikon, amit megnyomva a rendszer aktivitást érzékelne pl terméklap írásakor vagy a lenti problémánál. Mondjuk egy óra ikon? Szerintem ez nem jelentene fél óránál több munkát egy technikusnak. Bár én laikus vagyok hozzá, ezért nem állítom csak gondolom. |
|
|
|
2007-08-03 06:50
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 755 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 30 |
|
|
|
|
2007-08-03 03:06
Létrehozva:
|
|
|
Végre rászántam magam, hogy megcsináljam az oldalam. Lehetőségekhez mérten megfogalmaztam, begépeltem, megformáztam. Katt az előnézethez és kiderül, hogy már megint ledobott a Vatera. Kéri, hogy lépjek be. Belépek! Beírt szöveg eltűnt. Ugyanígy jártam már terméklap írásakor is. Nem lehet azt beállítani, hogy addig maradjak bejelentkezve, amíg én szeretném? Itthoni gép és más nem férhet hozzá. Legalább félórás munkám veszett oda! Miért jelenkeztet ki a Vatera mindíg? Saját gép és itthon csak én és barátnőm férhetünk hozzá. Ha azt nem is lehet beállítani, hogy végtelenségig, legalább legyen egy 1,5-2 órás. Köszönöm. Kedves Greeneye166! A rendszer biztonsági okokból fél óra tétlenség után kilépteti. Nem veszik el a már elkészített termékleírás vagy ismerj+ oldal, ha elküldés elött nyit egy másik böngésző ablakot és újból belép, amennyiben a rendszer időközben kiléptette. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2007-08-03 01:53
Létrehozva:
|
|
|
Végre rászántam magam, hogy megcsináljam az oldalam. Lehetőségekhez mérten megfogalmaztam, begépeltem, megformáztam. Katt az előnézethez és kiderül, hogy már megint ledobott a Vatera. Kéri, hogy lépjek be. Belépek! Beírt szöveg eltűnt. Ugyanígy jártam már terméklap írásakor is. Nem lehet azt beállítani, hogy addig maradjak bejelentkezve, amíg én szeretném? Itthoni gép és más nem férhet hozzá. Legalább félórás munkám veszett oda! Miért jelenkeztet ki a Vatera mindíg? Saját gép és itthon csak én és barátnőm férhetünk hozzá. Ha azt nem is lehet beállítani, hogy végtelenségig, legalább legyen egy 1,5-2 órás. Köszönöm.
|
|
|
|
2007-07-31 11:51
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 7 Regisztrált: 2007-03-01 14:20 Azonosító: 215 |
Kedves Moderátor!
Sajnos a hiba továbbra is fennáll. Most meg az ellenőrzés után már az eddigi képeim is eltűntek. Ha browesolom a képeket, az előnézetben a 2. képet nem teszi be, csak az elsőt, hiába nyomok Ctlr+F5-öt. ill. mindig a régi képet dobja be, amit már többször kitöröltem. Most elküldtem újra a fotós módosítást, kérem nézzék meg, hogy mi a hiba(sajnos továbbra is csak az 1. fotó a jó, a 2. az az , amit úja betesz és már kitööltem. Azzal is kiegyeznék, hogy elküldöm a képet, amit a 2. helyre szeretnék tenni, úgysem áll szándékomban sokszor módosítani. A postai díjakat sem tette be:( Köszönöm a fáradozását! BankiTimi |
|
|
|
2007-07-31 09:58
Létrehozva:
|
|
|
Kedves Moderátorok, Több észrevételem is lenne. Kicsit nehézkes a rendszer:(Többedszerre sem bírtam egy képet kicserélni, pedig annak mérete csak 240 kbyte volt (őszintén szólva feladtam a végére). A szövegmódosításomat bevette, viszont a kép nem töltődött fel. A szövegeket nem tudom tagolni, mert a sortörések nem jelennnek meg, így az egész szöveg egy nagy maszlaggá válik:(Ez különösen a postai díjak felsorolásánál idegesítő. Nem tudok kiemeléseket sem tenni egy adott szövegrészbe, mert nincs erre vonatkozó panel:( Szerintem így kutya sem fogja elolvasni, mert nem átlátható. Elviekben létezik formázó panel, csak nálam nem jelenik meg? Viszont kimondottan tetszik az ötlet és a sablonokal is elégedett vagyok, csak hát az a fránya formázás...az nagyon kellene. Üdv, Timi Kedves BankiTimi! A sortörés rövidesen használható lesz, a formázásra egyelőre nincs lehetőség. Képfeltöltés után nyomjon egy CTRL+F5-öt. Amennyiben ezek után sem jelenik meg a feltöltött kép, legyen kedves részletesen leírni képcserénél mi történt, mire kattintott. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2007-07-31 07:21
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 1 259 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 135 |
A kérdésem akkor, hogy miért nincs mindenkinek lekicsinyítve a kép illetve mire jó az 1Mb limit, ha a megjelenő kép ócskább lesz mint a terméklapra tölthetőek? Adtam is meg nem is? Nem hiszem, hogy egy 2-3 száz Kbyte-os kép annyit elvenne a táhelyből! Na ez jó kérdés. Csak úgy futtában " néhány aktuális képméret " : 35671 Bytes 199x163 Pixel 12496 Bytes 176x144 Pixel 25802 Bytes 199x144 Pixel 29831 Bytes 193x144 Pixel Gondolom lehetne még " fattyazni ". |
|
|
|
2007-07-31 03:13
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 7 Regisztrált: 2007-03-01 14:20 Azonosító: 215 |
|
|
|
|
2007-07-31 03:08
Létrehozva:
|
|
|
Kedves Moderátorok,
Több észrevételem is lenne. Kicsit nehézkes a rendszer:(Többedszerre sem bírtam egy képet kicserélni, pedig annak mérete csak 240 kbyte volt (őszintén szólva feladtam a végére). A szövegmódosításomat bevette, viszont a kép nem töltődött fel. A szövegeket nem tudom tagolni, mert a sortörések nem jelennnek meg, így az egész szöveg egy nagy maszlaggá válik:(Ez különösen a postai díjak felsorolásánál idegesítő. Nem tudok kiemeléseket sem tenni egy adott szövegrészbe, mert nincs erre vonatkozó panel:( Szerintem így kutya sem fogja elolvasni, mert nem átlátható. Elviekben létezik formázó panel, csak nálam nem jelenik meg? Viszont kimondottan tetszik az ötlet és a sablonokal is elégedett vagyok, csak hát az a fránya formázás...az nagyon kellene. Üdv, Timi |
|
|
|
2007-07-31 00:21
Létrehozva:
|
|
|
Kép címe:
Pl: „Ez vagyok én” -> ezekszerint magamról is feltehetek képet? Kedves mazsolla! A fotó azért lett lekicsinyítve, mert azok a képek csak tájékoztatás céljából vannak fent, nem galéria jelleggel A kérdésem akkor, hogy miért nincs mindenkinek lekicsinyítve a kép illetve mire jó az 1Mb limit, ha a megjelenő kép ócskább lesz mint a terméklapra tölthetőek? Adtam is meg nem is? Nem hiszem, hogy egy 2-3 száz Kbyte-os kép annyit elvenne a táhelyből! Az alapötlet jó és hasznos, de ezt még csiszolni kéne egy kicsit, mert addig nem is fogok hozzá az elkészítéséhez. A hozzászólást -Greeneye166- szerkesztette a következő időpontban: 2007-07-31 00:25 |
|
|
|
2007-07-30 17:15
Létrehozva:
|
|
|
Agyhalott ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 236 Regisztrált: 2007-03-01 14:17 Innen: Hungary-Baja Azonosító: 148 |
nincs semmi gond. köszönom a választ
-------------------- --==CellaTel==-- |
|
|
|
2007-07-30 14:26
Létrehozva:
|
|
|
Tisztelt Vatera Moderátor. 3 napig kint volt az i betü a nevem melett. ez hétvégén eltünt. mostanra visszajött de fotó sehol. mi volt rossz? Kedves CellaTel! Az adatlap módosítása után ideiglenesen nem volt elérhető, annak tartalmát a Vatera újra ellenőrizte. A jelzett problémát megszüntettük, a hiányzó képeket legyen kedves újból feltölteni. Elnézést a kellemetlenségért! -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2007-07-30 11:50
Létrehozva:
|
|
|
Agyhalott ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 236 Regisztrált: 2007-03-01 14:17 Innen: Hungary-Baja Azonosító: 148 |
Opera alatt kimondottan jól néz ki aramir.uw.hu/mazsolla.jpg Mac alatt sem szebb. gondolom "powered by internet exploler" Tisztelt Vatera Moderátor. 3 napig kint volt az i betü a nevem melett. ez hétvégén eltünt. mostanra visszajött de fotó sehol. mi volt rossz? A hozzászólást -CellaTel- szerkesztette a következő időpontban: 2007-07-30 11:54 -------------------- --==CellaTel==-- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-23 01:52 |