Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2010-06-21 11:56
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 40 Regisztrált: 2007-12-06 20:00 Azonosító: 62 942 |
Kedves Vateraoroszlán!
,Ismereteink szerint a szerződés semmis, amennyiben nem a valóságnak megfelelő lényegi információk alapján köttetett. Más kérdés, hogy az eladó lehet jóhiszemű (azaz nem tudott ezekről) vagy rosszhiszemű (ha tudott róla), de ez a szerződés semmisségét nem befolyásolja. Az eladó felet ilyenkor terheli a visszavételi kötelezettség, a PTK alapján. Az ilyen típusú jogérvényesítésre a felek megállapodása alapján, vagy ennek hiányában azonban polgári perben, a bíróságokon keresztül van lehetőség. Amennyiben felmerül a rosszhiszeműség gyanúja, a rendőrség állampolgári jelzés alapján indíthat vizsgálatot is. Ez a polgári pertől független folyamat. A fentiek természetesen a Vatera.hu Kft. saját jogértelmezését tükrözik, és semmilyen módon nem jelentenek a bírói vagy rendőrségi úton alkotott jogértelmezést. " Úgy tűnik pont egy ilyen esetem lesz,de fordított oldalról.Én elküldtem a hibátlan,új terméket a vásárlónak,és 9 nappal a postázásom után küld nekem egy ugyanolyan,de használt termékről fotókat,hogy vegyem vissza.Azt mondta később kapta meg,és nem bontotta ki azonnal,ezért nem jelezte hamarabb!Ha én vásárolok egy nagy értékű terméket 100%hogy azonnal kibontom,de gondolom nem vagyok ezzel egyedül.Sejtésem szerint ő is kibontotta,és kicserélte egy használtra a terméket.Szerencsére ebből a termékből van még egy itthon,és már adtam is el egyet,ami szintén új,hibátlan volt.De kérdem én hogy erre mit mond a szerződés ha kamuzik a vásárló?És egyáltalán én indítsak ellene valamit,vagy várjam meg amíg megkeresnek az ő részéről,mert valószínűleg oda jut a dolog.De mit indíthatok?-hisz kifizette. Köszi a választ |
|
|
|
2010-06-21 11:18
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 8 Regisztrált: 2010-06-20 14:29 Azonosító: 1 221 006 |
Tisztelt manoci666! Amennyiben problémája van a partnerével, és úgy érzi, hogy indokolatlan értékelést kapott - amely a leírtak alapján a Fórum közönsége számára nem egyértelmű - kérjük, forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz a Kapcsolatfelvétel menüponton keresztül. Kifejezetten érdekelne, hogy moderátor kollégám melyik mondatából következtetett arra, hogy "hülyének van nézve". Nem ide,hanem az előző hozzászólóra értettem!!! Egyébként gondoltam hogy nem egyértelmű,itt mi egyértelmű???????Azt mondja meg már nekem valaki!!!itt csak a "témarombolásnak tekintem" az egyértelmű!!!Amugy meg már tettem bejelentést az ügyfélszolgálaton!!!De már engem ez a dolog nem is érdekel!Csak a hülyék foglalkoznak ilyen emberrel mint Ő! |
|
|
|
2010-06-21 11:06
Létrehozva:
|
|
![]() Igencsak öreg róka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 110 Regisztrált: 2009-09-02 09:51 Azonosító: 726 887 |
Tisztelt Vateraoroszlán! Érdeklődnék, hogy az üzenetek törölve lettek, vagy át lettek helyezve? Ha törölve lettek, akkor e-mailben kérhetnék másolatot a törölt hozzászólásokról? Fontos lenne, hogy az igazamat bizonyítani tudjam. Köszönettel KoPe21 Tisztelt KoPe21! A hozzászólások törlésre kerültek, az előző hozzászólásomban leírtak miatt. Indokolt esetben Ügyfélszolgálatunktól kérheti a hozzászólások másolatát. -------------------- Üdvözlettel:
Leó a Vatera oroszlánja |
|
|
|
2010-06-21 11:01
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 28 Regisztrált: 2009-02-24 09:23 Azonosító: 500 834 |
Tisztelt Vateraoroszlán!
Érdeklődnék, hogy az üzenetek törölve lettek, vagy át lettek helyezve? Ha törölve lettek, akkor e-mailben kérhetnék másolatot a törölt hozzászólásokról? Fontos lenne, hogy az igazamat bizonyítani tudjam. Köszönettel KoPe21 |
|
|
|
2010-06-21 10:51
Létrehozva:
|
|
![]() Igencsak öreg róka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 110 Regisztrált: 2009-09-02 09:51 Azonosító: 726 887 |
Most akkor inkább nem mondok semmit se!!!Végülis tök mindegy mert itt csak ő meg én tudjuk hogy mi a helyzet!!De az akkor sem helyén való hogy ok nélkül engem leértékel,és akkor még neki áll feljebb,és olyanokat irogat nekem amit nem szivesen ismételnék meg,mindössze az ő hülyesége végett!!!!... Tisztelt manoci666! Amennyiben problémája van a partnerével, és úgy érzi, hogy indokolatlan értékelést kapott - amely a leírtak alapján a Fórum közönsége számára nem egyértelmű - kérjük, forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz a Kapcsolatfelvétel menüponton keresztül. Amugy nem kell engem hülyének nézni!!!! Kifejezetten érdekelne, hogy moderátor kollégám melyik mondatából következtetett arra, hogy "hülyének van nézve". -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-06-21 10:51
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 7 Regisztrált: 2009-02-02 11:04 Azonosító: 451 534 |
Tisztelt hozzaerto, KoPe21 és Technium! Ezt a parttalan irányba tartó vitát legyenek kedvesek egymás között, magánlevelezésben folytatni, mivel a Vatera Fórumai nem erre valók. Amennyiben bármelyik fél úgy érzi, hogy egy felhasználó megsértette a Vatera szabályzatát, a Kapcsolatfelvétel menüponton keresztül kérhet segítséget, állásfoglalást a Vatera Ügyfélszolgálatától. Az értelmetlen vita folytatását témarombolásnak fogom tekinteni. Talán 1 db hozzászólást már csak irhattam ide ennyi idö alatt ha már éritett voltam..!!!Föleg ennyii sikeres tranzakció után... Üdv.. Ja amugy manoci 666 -ék kálváriája se semmi.. |
|
|
|
2010-06-21 10:49
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 28 Regisztrált: 2009-02-24 09:23 Azonosító: 500 834 |
Tisztelt hozzaerto, KoPe21 és Technium! Ezt a parttalan irányba tartó vitát legyenek kedvesek egymás között, magánlevelezésben folytatni, mivel a Vatera Fórumai nem erre valók. Amennyiben bármelyik fél úgy érzi, hogy egy felhasználó megsértette a Vatera szabályzatát, a Kapcsolatfelvétel menüponton keresztül kérhet segítséget, állásfoglalást a Vatera Ügyfélszolgálatától. Az értelmetlen vita folytatását témarombolásnak fogom tekinteni. Tisztelt Vateraoroszlán! A szabályzat sértés megtörtént, az Ön által ajánlott kapcsolatfelvétel már megtörtént, csak nem kaptam választ rá! Ezért próbáltam itt érdeklődni. Ha megkapom az illető e-mail címét,akkor szívesen folytatom magánlevélben. Részemtől a téma lezárva, várom az ügyfélszolgálati munkatárs jelentkezését! Tisztelettel KoPe21 |
|
|
|
2010-06-21 10:49
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 650 Regisztrált: 2010-02-05 12:24 Innen: Kesztölc Azonosító: 980 507 |
-------------------- Korán keltem, hol az arany?
|
|
|
|
2010-06-21 10:44
Létrehozva:
|
|
Tisztelt hozzaerto, KoPe21 és Technium!
Ezt a parttalan irányba tartó vitát legyenek kedvesek egymás között, magánlevelezésben folytatni, mivel a Vatera Fórumai nem erre valók. Amennyiben bármelyik fél úgy érzi, hogy egy felhasználó megsértette a Vatera szabályzatát, a Kapcsolatfelvétel menüponton keresztül kérhet segítséget, állásfoglalást a Vatera Ügyfélszolgálatától. Az értelmetlen vita folytatását témarombolásnak fogom tekinteni. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-06-21 09:54
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 8 Regisztrált: 2010-06-20 14:29 Azonosító: 1 221 006 |
Tisztelt manoci666! Ilyen indokkal nem állhat el az adásvételtől! Ha nem tud átutalással fizetni, akkor nem kellett volna leütni a terméket vagy még licit ELŐTT tisztáznia kellett volna a kérdést az eladóval. Kérjük, hogy a jövőben szíveskedjen mellőzni a tiszta nagybetűs írásmódot és az írásjelek értelmetlen többszörözését. A következő hasonló hozzászólását kénytelenek leszünk figyelmeztetés kiküldése mellett technikai témarombolás miatt kimoderálni. Amugy nem kell engem hülyének nézni!!!! |
|
|
|
2010-06-21 09:54
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
...És egyébként ha kis betűvel irok ha naggyal ugyanaz a lényege neki!!!!! Lényegibe ja. -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2010-06-21 09:42
Létrehozva:
|
|
|
Tisztelt manoci666! Ilyen indokkal nem állhat el az adásvételtől! Ha nem tud átutalással fizetni, akkor nem kellett volna leütni a terméket vagy még licit ELŐTT tisztáznia kellett volna a kérdést az eladóval. Kérjük, hogy a jövőben szíveskedjen mellőzni a tiszta nagybetűs írásmódot és az írásjelek értelmetlen többszörözését. A következő hasonló hozzászólását kénytelenek leszünk figyelmeztetés kiküldése mellett technikai témarombolás miatt kimoderálni. Most akkor inkább nem mondok semmit se!!!Végülis tök mindegy mert itt csak ő meg én tudjuk hogy mi a helyzet!!De az akkor sem helyén való hogy ok nélkül engem leértékel,és akkor még neki áll feljebb,és olyanokat irogat nekem amit nem szivesen ismételnék meg,mindössze az ő hülyesége végett!!!!Rám fog olyanokat ami nem is igaz,és ráadásul az anyámat szidja mert nem vettem meg a telefonját mert nem tudtam neki 2 percen belül elküldeni a pénzt bankon keresztül!Lehet hogy éppenséggel belőlem akart volna megélni,de ez nem jött neki össze!De az ilyen ember nem érdemli meg azt se hogy egyáltalán foglalkozzak vele!!!Hmmmm...és akkor még azt irja hogy én vagyok a nem normális,amikor hazudgál jobbra balra!!!Most akkor nem lenne egyszerűbb az egyenes beszéd? Akárki akármit mondd tudom hogy nekem van igazam!!!És egyébként ha kis betűvel irok ha naggyal ugyanaz a lényege neki!!!!! A hozzászólást -manoci666- szerkesztette a következő időpontban: 2010-06-21 09:46 |
|
|
|
2010-06-20 21:03
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 896 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
OTT HOGY KIIRTA AZ AUKCIOJÁHOZ HOGY ... Tisztelt manoci666! Ilyen indokkal nem állhat el az adásvételtől! Ha nem tud átutalással fizetni, akkor nem kellett volna leütni a terméket vagy még licit ELŐTT tisztáznia kellett volna a kérdést az eladóval. Kérjük, hogy a jövőben szíveskedjen mellőzni a tiszta nagybetűs írásmódot és az írásjelek értelmetlen többszörözését. A következő hasonló hozzászólását kénytelenek leszünk figyelmeztetés kiküldése mellett technikai témarombolás miatt kimoderálni. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2010-06-20 20:49
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 7 218 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 130 |
Jól van, most már ne ordíts tovább, mert rossz nézni. Nézd meg! Látsz valakit, aki csupa nagybetűvel ír? Na ha nem, akkor elmondom, nem azért van, mert nem ismerjük a klaviatúrának ezen billentyűjét. van a kezed ügyében egy vonalzó? csapj a körmeire! -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2010-06-20 20:07
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 961 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
OTT HOGY KIIRTA AZ AUKCIOJÁHOZ HOGY BANKI ÁTUTALÁS VAGY AJÁNLOTT LEVÉLKÉNT ELŐRE UTALÁS UTÁN!!!!!ÉS UGY MONDTAM NEKI HOGY MIVEL ÉN NEM TUDOK BANKON KERESZTÜL UTALNI?EZÉRT POSTÁN HÉTFŐN FELADOM PIROS CSEKKEN A PÉNZT!!ERRE Ő,HOGY HÁT PIROS CSEKKEN NEM "SZABAD" PÉNZT FELADNI!!!UGYHOGY KÜLDJÜK OTPN KERESZTÜL!!!DE EKKORRA MÁR 400.000 SZER ELMONDTAM NEKI HOGY ÉN NEM TUDOK BANKON KERESZTÜL UTALNI MIVEL A KÖZELBEN NINCS BANK!!!!!A BANKI ÁTUTALÁSHOZ VOLT RAGASZKODVA MINDENÁRON!!!!RÁADÁSUL A VÉGÉRE LASSACSKÁN KIDERÜLT HOGY NEM EGY HIBA VAN AZON A*** TELEFONON!!!!ÉN NEM ÉRTEM HOGY HA Ő ÉRTELMES EMBERNEK TEKINTI SAJÁT MAGÁT AKKOR MÉRT NEM LEHET MEGÉRTENI HOGY CSAK POSTÁN TUDOM KÜLDENI A PÉNZT????ÉS MIVEL NEM FOGADTA EZT EL IGY VISSZAMONDTAM AZ AUKCIÓT!!!ÉN NEM TUDOK VELE MIT CSINÁLNI!!!ENNYI!!! EGYÉBKÉNT:miért is kell magyarázkodnom???????????????????? Jól van, most már ne ordíts tovább, mert rossz nézni. Nézd meg! Látsz valakit, aki csupa nagybetűvel ír? Na ha nem, akkor elmondom, nem azért van, mert nem ismerjük a klaviatúrának ezen billentyűjét. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-06-20 20:03
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 1 018 Regisztrált: 2008-11-17 16:10 Azonosító: 300 154 |
|
|
|
|
2010-06-20 20:02
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 7 218 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 130 |
EGYÉBKÉNT:miért is kell magyarázkodnom???????????????????? nem kell. önként csinálod -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2010-06-20 19:57
Létrehozva:
|
|
|
Neked most tulajdonképpen mi bajod? Te próbálsz elállni az aukció feltételeitől. Mutasd már meg, hogy az eladó hol követett el szabálytalanságot... OTT HOGY KIIRTA AZ AUKCIOJÁHOZ HOGY BANKI ÁTUTALÁS VAGY AJÁNLOTT LEVÉLKÉNT ELŐRE UTALÁS UTÁN!!!!!ÉS UGY MONDTAM NEKI HOGY MIVEL ÉN NEM TUDOK BANKON KERESZTÜL UTALNI?EZÉRT POSTÁN HÉTFŐN FELADOM PIROS CSEKKEN A PÉNZT!!ERRE Ő,HOGY HÁT PIROS CSEKKEN NEM "SZABAD" PÉNZT FELADNI!!!UGYHOGY KÜLDJÜK OTPN KERESZTÜL!!!DE EKKORRA MÁR 400.000 SZER ELMONDTAM NEKI HOGY ÉN NEM TUDOK BANKON KERESZTÜL UTALNI MIVEL A KÖZELBEN NINCS BANK!!!!!A BANKI ÁTUTALÁSHOZ VOLT RAGASZKODVA MINDENÁRON!!!!RÁADÁSUL A VÉGÉRE LASSACSKÁN KIDERÜLT HOGY NEM EGY HIBA VAN AZON A*** TELEFONON!!!!ÉN NEM ÉRTEM HOGY HA Ő ÉRTELMES EMBERNEK TEKINTI SAJÁT MAGÁT AKKOR MÉRT NEM LEHET MEGÉRTENI HOGY CSAK POSTÁN TUDOM KÜLDENI A PÉNZT????ÉS MIVEL NEM FOGADTA EZT EL IGY VISSZAMONDTAM AZ AUKCIÓT!!!ÉN NEM TUDOK VELE MIT CSINÁLNI!!!ENNYI!!! EGYÉBKÉNT:miért is kell magyarázkodnom???????????????????? |
|
|
|
2010-06-20 17:42
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 1 018 Regisztrált: 2008-11-17 16:10 Azonosító: 300 154 |
FIGYELEM!!!!!BRIAN07!!!!SZABÁLYTALANUL AKARTA VELEM LEVEZETNI AZ AUKCIÓT!!! Neked most tulajdonképpen mi bajod? Te próbálsz elállni az aukció feltételeitől. Mutasd már meg, hogy az eladó hol követett el szabálytalanságot... A hozzászólást -Dragunovhun- szerkesztette a következő időpontban: 2010-06-20 17:46 |
|
|
|
2010-06-20 17:25
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
...MÉRT NEM MEGY EL AZ IEN MELEGEBB ÉGHAJLATRA??? "A vevő leütöttte a telóm és ő nem fogadta el h 1. küldi a pénzt és utánna utalom neki a telót..." De hogyan lehet egy telefont elutalni? -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-18 15:42 |