Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2010-08-25 16:37
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2010-01-27 13:27 Azonosító: 963 667 |
Tisztelt Vaterás társak!
Varga Zoltán alias "kecskemétizoli"!A leendő büntetését megérdemli,hisz nemlétező terméket árul,és fizetett ki,aztán más névvel,újra regisztrálva megismétli!NAGYON VIGYÁZZON VELE MINDENKI!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
2010-08-25 15:57
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 650 Regisztrált: 2010-02-05 12:24 Innen: Kesztölc Azonosító: 980 507 |
-------------------- Korán keltem, hol az arany?
|
|
|
|
2010-08-25 15:35
Létrehozva:
|
|
![]() Igencsak öreg róka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 116 Regisztrált: 2009-09-02 09:51 Azonosító: 726 887 |
Tisztelt vatera felhasználó. Már én is,+másik eladó társam is felhívta ezen felhasználóra a figyelmet a vevőivel szembeni sorozatos megkárosítás (pénzlehúzás) miatt. Sorozatosan újra regisztrációjára felhívtuk a vatera figyelmét is itt a fórumban,és a kapcsolatfelvételen keresztül is el lett küldve a panasz. 12 -napja meg is jött a válasz email hogy kivizsgálják az ügyet./Azóta semmi nem történt/ugyanúgy árul tovább/... Tisztelt tomas73! Az ügy kivizsgálásra került, annak eredményével kapcsolatban tájékoztatási kötelezettségünk a bejelentő felé nincs. duffi79 felhasználó kizárásra került a piactérről a Vatera ÁFF megsértése miatt. A két jelzett felhasználó nem azonos a kizárt felhasználóval. Ajánlom figyelmedbe a gazdasági versenyhivatalt +ombudsmant... ??? Én is jót nevettem, de ennek semmi értelme.... az ombudsmanok közül az adatvédelmit, az állampolgári jogokét, a kisebbségi jogokét vagy a jövő nemzedékét keressük? Mert ugye a vatera szabályzatának betartása mindenkire szól. Így van. Önnek sem mindig sikerül. -------------------- Üdvözlettel:
Leó a Vatera oroszlánja |
|
|
|
2010-08-25 14:51
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 70 Regisztrált: 2008-05-22 13:37 Azonosító: 154 640 |
Szeretném felhívni a többiek figyelmét egy eladóra, aki műszaki cikkeket árult, jó áron. Én két hónapja nyertem az aukciót, másnak már jelentkezett is, átutaltam a pénzt, ami nem volt kevés - 9200 Ft. Kb. egy hónapig rendesen válaszolgatott az e-mailjeimre, avval magyarázva a kését, hogy még nem ért ide az árú, hogy Kínából jön. Mondjuk erre nem utalt a hirdetésben persze.......De kb. egy hónapja nem lehet neki írni, a telefonokat nem veszi fel, persze a diktafon nem érkezett meg. Látom az értékelésekből, hogy más is így járt........ Mi a teendő, valaki tud ebben segíteni? Hogy kaphatnám meg az elérhetőségét, pl. cím? Hogy lehetne a károsultjait összegyűjteni? Mert nekem 9000 Ft, de másnak több is lehet. Ha összeadnánk, az már egy jó megélhetés neki. Ő boldogan él a mi pénzünkkel. Ki garantálja hogy más néven nem regisztrált, és kezdi az egészet előröl? Nagyon fel vagyok háborodva az ilyen csalókon. Aki tud, attól szívesen várok javaslatot, hogyan lehetne megakadályozni azt hogy más is így járjon? Köszönöm: takácstibor Tisztelt vatera felhasználó. Már én is,+másik eladó társam is felhívta ezen felhasználóra a figyelmet a vevőivel szembeni sorozatos megkárosítás (pénzlehúzás) miatt. Sorozatosan újra regisztrációjára felhívtuk a vatera figyelmét is itt a fórumban,és a kapcsolatfelvételen keresztül is el lett küldve a panasz. 12 -napja meg is jött a válasz email hogy kivizsgálják az ügyet./Azóta semmi nem történt/ugyanúgy árul tovább/ ezen kezdte: duffi79 néven http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=173838129 ezen fojtatta:domcsabi néven http://webcache.googleusercontent.com/sear...=clnk&gl=hu ez a mostani linkje:BlackcaR99 néven http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=178168668 Felhívnám a figyelmedet az összes termékleírás miliméter pontosan ugyanaz!!! Gondolom hogy nem történt eddig semmi, ezek szerint jó felhasználó! Ajánlom figyelmedbe a gazdasági versenyhivatalt +ombudsmant,és a rendőrséget. /ha még valaki nem tette volna meg/ Üdvözlettel:tamás Mert ugye a vatera szabályzatának betartása mindenkire szól. |
|
|
|
2010-08-25 13:46
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 255 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Máskor jobban gondold át mielőtt ilyen finomakat írsz egy agyagedénynek. Miért, szerinted van? Erősen keresem. Mikor a hirdetést feladta nem volt rákos? Jaj Hytech.... -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-08-25 12:52
Létrehozva:
|
|
![]() Igencsak öreg róka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 116 Regisztrált: 2009-09-02 09:51 Azonosító: 726 887 |
Szeretném felhívni a többiek figyelmét egy eladóra, aki műszaki cikkeket árult, jó áron. Én két hónapja nyertem az aukciót, másnak már jelentkezett is, átutaltam a pénzt, ami nem volt kevés - 9200 Ft. Kb. egy hónapig rendesen válaszolgatott az e-mailjeimre, avval magyarázva a kését, hogy még nem ért ide az árú, hogy Kínából jön. Mondjuk erre nem utalt a hirdetésben persze.......De kb. egy hónapja nem lehet neki írni, a telefonokat nem veszi fel, persze a diktafon nem érkezett meg. Látom az értékelésekből, hogy más is így járt........ Mi a teendő, valaki tud ebben segíteni? Hogy kaphatnám meg az elérhetőségét, pl. cím? Hogy lehetne a károsultjait összegyűjteni? Mert nekem 9000 Ft, de másnak több is lehet. Ha összeadnánk, az már egy jó megélhetés neki. Ő boldogan él a mi pénzünkkel. Ki garantálja hogy más néven nem regisztrált, és kezdi az egészet előröl? Nagyon fel vagyok háborodva az ilyen csalókon. Aki tud, attól szívesen várok javaslatot, hogyan lehetne megakadályozni azt hogy más is így járjon? Köszönöm: takácstibor Tisztelt takacstibor! Kérjük, a pontos felhasználónevet, termékkódot mellékelve forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz a Kapcsolatfelvételen keresztül, hogy kollégáink tájékoztathassák a megtehető lépésekről. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-08-25 12:36
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Mindenesetre én már tiltóra tettem De nem csak te. Máskor jobban gondold át mielőtt ilyen finomakat írsz egy agyagedénynek. Kedves Benz/Oroszlán! Ennél az aukciónál a levelezésben olvasható szöveg miatt lett "érdekes" számomra. Az eddig eladott telefonokra még nem érkezett értékelés, ilyen összegeknél nincs személyes átvétel. Lehet hogy érdemes lenne körülnézni nála. És mennyire igazad volt. Ja, Chamea így fórumozik mindig. ...kezd szórakoztatni a szavai mögött rejlő mondanivaló... Miért, szerinted van? ABSZOLÚT CSALÓ carpediem6 Vettem tőle terméket. Utaltam. Nem küldte, megkérdeztem, miért. Azt írja rákos, Mikor a hirdetést feladta nem volt rákos? -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2010-08-25 12:33
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2010-04-07 16:20 Azonosító: 1 100 307 |
Szeretném felhívni a többiek figyelmét egy eladóra, aki műszaki cikkeket árult, jó áron. Én két hónapja nyertem az aukciót, másnak már jelentkezett is, átutaltam a pénzt, ami nem volt kevés - 9200 Ft. Kb. egy hónapig rendesen válaszolgatott az e-mailjeimre, avval magyarázva a kését, hogy még nem ért ide az árú, hogy Kínából jön. Mondjuk erre nem utalt a hirdetésben persze.......De kb. egy hónapja nem lehet neki írni, a telefonokat nem veszi fel, persze a diktafon nem érkezett meg. Látom az értékelésekből, hogy más is így járt........ Mi a teendő, valaki tud ebben segíteni? Hogy kaphatnám meg az elérhetőségét, pl. cím? Hogy lehetne a károsultjait összegyűjteni? Mert nekem 9000 Ft, de másnak több is lehet. Ha összeadnánk, az már egy jó megélhetés neki. Ő boldogan él a mi pénzünkkel. Ki garantálja hogy más néven nem regisztrált, és kezdi az egészet előröl? Nagyon fel vagyok háborodva az ilyen csalókon. Aki tud, attól szívesen várok javaslatot, hogyan lehetne megakadályozni azt hogy más is így járjon?
Köszönöm: takácstibor |
|
|
|
2010-08-24 22:33
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 8 Regisztrált: 2010-06-09 10:52 Azonosító: 1 203 406 |
Tisztelt zolkasburg! Ha a vevő továbbra sem jelentkezik vagy nem kívánja átvenni az árut és ön nem kíván tovább várni, akkor érdemes egy üzenetet írni az adásvételtől ... Köszönöm a tájékoztatást Vaterabenz! A leírtaknak megfelelően jártam el. A célom csupán annyi volt, hogy felhívjam eladótársaim figyelmét az illetőkre, hogy saját ítéletük alapján tiltólistára helyezhessék őket. Azonban mégegyszer köszönöm az információkat, és az ezzel járó fáradtságot. Zoli |
|
|
|
2010-08-24 21:08
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 13 086 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Üdv! Ismét becses figyelmetekbe ajánlok két kedves "licitálgatót" ... Tisztelt zolkasburg! Ha a vevő továbbra sem jelentkezik vagy nem kívánja átvenni az árut és ön nem kíván tovább várni, akkor érdemes egy üzenetet írni az adásvételtől való elállásról és megadni a partnernek a megfelelő értékelést. Előtte esetleg írjon neki még egy utolsó felszólítást, ezt küldje el másolatként a biztonsag@vatera.com címre is. Ezt a levelében a címzettnek is említse meg, kilátásba helyezve a megfelelő értékelést, amennyiben nem jelentkezik. Az automata válaszban kapott azonosítót mentse el, mivel az alapján esetleges bonyodalmak esetén igazolni lehet, hogy ez az utolsó felszólító üzenet kiküldésre került. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2010-08-24 18:56
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 8 Regisztrált: 2010-06-09 10:52 Azonosító: 1 203 406 |
Üdv!
Ismét becses figyelmetekbe ajánlok két kedves "licitálgatót" buddhagandi http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=977605 : Licitál aztán semmilyen válasz a mailjeimre, az értékelései szerint ez gyakori nála. azsuliettt http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=1545014 (már inaktív) : Két termékemre licitált, az elsőnél még válaszolt a levelemre. Azt írta megvárja még a másik aukció végét. Megnyerte mindkettőt, azóta eltűnt. Még nem adtam negatívat nekik, ezt két nap múlva teszem meg az utólsó felszólításomban adott hataráidő miatt. Köszönöm Zoli |
|
|
|
2010-08-24 15:03
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 354 Regisztrált: 2007-03-22 22:12 Azonosító: 1 595 |
Kérünk szépen egy linket a "hölgyről", hogy behelyezhessük méltó helyére. Ami hasonló esetben " természetes " az ellenoldal részéröl: Kapom a válasz negatívot Nem utal, a Vateránál tesz panaszt hogy nem kap árút és visszavágja a Negatívot Na mind1. Egy kis többlet munka számomra. Most írhatok az Ügyfélszolgálatnak ( mellékelve a Ticket számokat ) hogy töröljék a negatívot. |
|
|
|
2010-08-24 12:05
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 255 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Szia ! Nocy15 - lenne Köszönöm. Megnéztem. Oda való. :S A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2010-08-24 12:08 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-08-24 12:04
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 354 Regisztrált: 2007-03-22 22:12 Azonosító: 1 595 |
|
|
|
|
2010-08-24 11:25
Létrehozva:
|
|
Szóval, a p@fátlanság valóban nem ismer határokat. 14 nappal ezelött leüti a terméket. Másnap már igér utalást. Semmi sem történik. Hat nap után ráírok, hogy akkor..... Ismét kapok igéretet. Ebböl sem történik semmi. Mostmár nem várok annyit, két nap után ismét levél. Erre már válasz sem jön. Maradok még várakozó álláspontban. A mai napig. Ma kapok a Vatera Ügyfélszolgálatától egy levelet, miszerint nem rendeztem még az adásvételt a " Nevezett " felhasználóval és tessék ezt tegyem meg. Tehát a hölgyemény nem utal, nem fizet, de a Vatera Ügyfélszolgálatánál " reklamálni mer " hogy nem kapta meg a terméket Szóval ekkora p@fátlansággal is régen találkoztam. Természetesen mostmár nem is írogatok a vevönek, nem várok tovább a " fizetésére ". megírtam a negatívot. Ha ezután is " ugrál " a felhasználó, a megfelelö emil címre ( biztonsag@vatera.com ) elmentek a megfelelö idöben a levelek és vannak az ügyhöz tartozó Ticket számok is. Kérünk szépen egy linket a "hölgyről", hogy behelyezhessük méltó helyére. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-08-24 11:18
Létrehozva:
|
|
|
Szóval, a p@fátlanság valóban nem ismer határokat.
14 nappal ezelött leüti a terméket. Másnap már igér utalást. Semmi sem történik. Hat nap után ráírok, hogy akkor..... Ismét kapok igéretet. Ebböl sem történik semmi. Mostmár nem várok annyit, két nap után ismét levél. Erre már válasz sem jön. Maradok még várakozó álláspontban. A mai napig. Ma kapok a Vatera Ügyfélszolgálatától egy levelet, miszerint nem rendeztem még az adásvételt a " Nevezett " felhasználóval és tessék ezt tegyem meg. Tehát a hölgyemény nem utal, nem fizet, de a Vatera Ügyfélszolgálatánál " reklamálni mer " hogy nem kapta meg a terméket Szóval ekkora p@fátlansággal is régen találkoztam. Természetesen mostmár nem is írogatok a vevönek, nem várok tovább a " fizetésére ". megírtam a negatívot. Ha ezután is " ugrál " a felhasználó, a megfelelö emil címre ( biztonsag@vatera.com ) elmentek a megfelelö idöben a levelek és vannak az ügyhöz tartozó Ticket számok is. |
|
|
|
2010-08-23 23:46
Létrehozva:
|
|
szerintem azt sem értené miről beszélek és kapnék egy olyan választ, hogy "köszönöm, nem liciteltem, ez már köszönöm, vállasz már van, megtisztelő bizalmát van már más készülék" -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-08-23 19:11
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 650 Regisztrált: 2010-02-05 12:24 Innen: Kesztölc Azonosító: 980 507 |
szerintem azt sem értené miről beszélek és kapnék egy olyan választ, hogy "köszönöm, nem liciteltem , ez már köszönöm, vállasz már van, megtisztelő bizalmát van már más készülék" Úgy egészében a mondat, de a kiemelt szó nagyon tipikus -------------------- Korán keltem, hol az arany?
|
|
|
|
2010-08-23 18:14
Létrehozva:
|
|
nem is tudtam, hogy van ilyen személyes tiltólista, lehet többet kéne látogatnom ezt a fórumot és serényen pakolgatni az ilyen tündérbogarakat Egyéb előnyei is vannak. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2010-08-23 18:15 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-08-23 18:07
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 99 Regisztrált: 2010-03-24 17:16 Azonosító: 1 074 606 |
Ahogy látom van még két hét zárásig, addig még elmehet villámáron. Kívánom Neked, hogy így legyen;-) köszönöm, én is remélem Jaj, el ne felejtsem tiltóra tenni a tagot. nem is tudtam, hogy van ilyen személyes tiltólista, lehet többet kéne látogatnom ezt a fórumot és serényen pakolgatni az ilyen tündérbogarakat |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-06-20 15:32 |