Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2010-10-07 15:45
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 832 Regisztrált: 2008-02-18 10:47 Azonosító: 120 776 |
Nem lehetne egyszerűen letiltani, kitiltani ezt a felhasználót, ha már sorban rombol, üti le a milliós nagyságrendű, ráadásul kiemeléses tételeket?
Lásd: http://www.vatera.hu/listings/index.php?ap...nafan&ubw=1 Önmagában az, hogy meg lettek adva számlázási adatok, még nem jelenti azt, hogy nem lett feltörve a fiók.
A hozzászólást -Sanyabacsi69- szerkesztette a következő időpontban: 2010-10-07 15:48 |
|
|
|
2010-10-07 13:58
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2009-03-18 16:51 Azonosító: 558 040 |
Helló
Érdeklődni szeretnék, ha esetleg behúznak, pontosan mit tudok tenni, a rendőrségre bejelentem, a vatera kiadja az adatait, feltéve, ha valódiak, mert lehet behúztak, még nem tudom pontosan, de már egy hete elutaltam az árura az árát 30000 ft-ot, de az eladó nem jelentkezik az e-mailen, és a telefonszáma sem él. Aztán lehet csak fölöslegesen gyanakszok, mert aktív vaterás, és még negatív értékelése sem volt, azért utaltam előre el az összeget, csak azért szeretnék tisztába lenni a dologgal, hogy ha esetleg behúznak mit lehet csinálni???????????? köszönöm üdv |
|
|
|
2010-10-07 10:47
Létrehozva:
|
|
![]() Igencsak öreg róka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 112 Regisztrált: 2009-09-02 09:51 Azonosító: 726 887 |
Kedves VateraOroszlán! Tegnap villámáron leütötték (konafan) az egyik aukciómat (üzlet bérleti jog), ma felhívtam a vevőt, aki állítólag semmiről nem tud, szerinte valaki ellophatta az adatait, mert mást is leütöttek már a nevében. Mivel számlaképes vagyok, így a számlázási adatokat is be kellett írnia, tehát véletlen nem lehetett. Mit tudok tenni? Köszönöm! Kedves Kyrandia! Önmagában az, hogy meg lettek adva számlázási adatok, még nem jelenti azt, hogy nem lett feltörve a fiók. Ezeket az adatokat elég egyszer megadni, utána már a rendszer kitölti az űrlapot. Ez tipikusan patthelyzet, egyszerűbb, ha újra aukcióra bocsátja a terméket. -------------------- Üdvözlettel:
Leó a Vatera oroszlánja |
|
|
|
2010-10-07 09:43
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 41 Regisztrált: 2007-09-14 20:38 Azonosító: 25 063 |
Kedves VateraOroszlán!
Tegnap villámáron leütötték (konafan) az egyik aukciómat (üzlet bérleti jog), ma felhívtam a vevőt, aki állítólag semmiről nem tud, szerinte valaki ellophatta az adatait, mert mást is leütöttek már a nevében. Mivel számlaképes vagyok, így a számlázási adatokat is be kellett írnia, tehát véletlen nem lehetett. Mit tudok tenni? Köszönöm! |
|
|
|
2010-10-06 13:39
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 041 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Szép napot mindenkinek! A telefonos "barátom" letiltott,nem tudok neki üzit küldeni.....biztos igy is túl sokat kérdeztem,illetve kérni szerettem volna tőle. amugy meg már van rajta egy friss felhasználó licitje,bár sokra nem megy vele......még....)))) De örülök,hogy nem ugrottam bele a zsákbamacskába,mert ezek szerint ez az lett volna:) További szépet és jót:) Neked is. Egyébként szerintem is jobb ez így. Talán te is tedd tiltóra őt, hogy még véletlenül se akarj nála licitálni máskor se. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-10-06 13:14
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 43 Regisztrált: 2009-04-07 13:09 Azonosító: 604 954 |
Nincs mit, igazán.. (Mellesleg én meg ruhát nem mernék venni, nem egészen vagyok tisztában a méreteimmel. Szép napot mindenkinek! A telefonos "barátom" letiltott,nem tudok neki üzit küldeni.....biztos igy is túl sokat kérdeztem,illetve kérni szerettem volna tőle. amugy meg már van rajta egy friss felhasználó licitje,bár sokra nem megy vele......még....)))) De örülök,hogy nem ugrottam bele a zsákbamacskába,mert ezek szerint ez az lett volna:) További szépet és jót:) |
|
|
|
2010-10-06 12:48
Létrehozva:
|
|
![]() Igencsak öreg róka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 112 Regisztrált: 2009-09-02 09:51 Azonosító: 726 887 |
A kettő (valószínűleg volt több is) felhasználót nézve kinek jut az az eszébe, hogy itt valaki előszeretettel licitálgatott magára? http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=1311767 http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=1009503 Tisztelt Lipkei! Köszönjük a bejelentést, ellenőrizni fogjuk. Ilyen jelzésekkel a jövőben kérem, keresse közvetlenül Ügyfélszolgálatunkat a Kapcsolatfelvételen keresztül. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-10-06 10:31
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 13 Regisztrált: 2007-03-20 17:54 Azonosító: 1 050 |
A kettő (valószínűleg volt több is) felhasználót nézve kinek jut az az eszébe, hogy itt valaki előszeretettel licitálgatott magára?
http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=1311767 http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=1009503 |
|
|
|
2010-10-06 08:52
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 9 Regisztrált: 2009-02-14 17:40 Azonosító: 478 694 |
Vigyázzatok "timcsidorci" felhasználó kijelentéseinek valóságtartalmával! Nekem is pont egy olyan vevővel van problémám akinek az értékelésiből ez nem látszik. Saját tapasztalatból mondom óvakodjatok buksika71-től Vásárolt tőlem egy képet. Vásárlási értesítőben és az ismerj meg oldalamon is szerepelnek a feltételeim "3 napon belül vedd fel a kapcsolatot,1 héten belül rendezzük az adásvételt,ellenkező esetben a termék újra vissza kerül" valamint "a sima postázásért nem vállalom a felelőséget" Válasza erre a levélre" ne fenyegetőzzek a levelemmel,és annak részletes ismertetésével,és hogyha a simán postázott terméket nem kapja meg az az Ő hibája lenne. Tjékoztatom,hogy egy illyen levél bemutatásával a Vatera Szabályzat utoló bekezdése alapján jogom van az előreutalást megtagadnom.>" "Követelem a 24 órán belüli postázást." Én ezt elutasítottam,a vatera szerint sincs joga ilyesmihez.Közöltem ha a feltételeimnek nem tesz eleget, nincs üzlet. A pénz megérkezett,és egy levél,hogy követeli hogy akkor rögtön adjam a képet postára. Tudattam vele ,hogy ez lehetetlen,dolgozom . A képet csak másnap kedden tudom leghamarabb postázni. Na Kedd este már kaptam egy levelet,hogy ígéretemnek nem tettem eleget és ezután nem áll velem szóba( úú nagyon sajnálom) és egy bizonyos (nem írom ki) Ügyvédi irodának átadja az ügyet. Hát ezek után bánom,hogy postáztam a terméket. 'Izgatottan'várom az értékelését. Minden esetre ez volt az első és utolsó adásvételünk,letiltottam.Engem ne fenyegessen senki |
|
|
|
2010-10-05 17:15
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 11 Regisztrált: 2009-08-27 08:32 Azonosító: 719 028 |
|
|
|
|
2010-10-05 17:10
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 955 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Üdv, uralvolf nevű felhasználó valamiért rágalmaz engem, ráadásul meglehetősen alpári stílusban, és az is érdekes, hogy a már lejárt aukciómnál (180413952 ).Azon kívül, hogy nem foglalkozom vele, illetve törlöm az üzeneteit (bár, mivelhogy lejárt termékhez írogat más gondolom nem tudja olvasni) mit tehetek? Tisztelt pozsizol! A felhasználót írásban figyelmeztettük és 72 órára felfüggesztettük a hozzáférését. A következő hasonló esetnél végleg kizárjuk. Addig is a személyes menüjében tiltólistára teheti, akkor többet nem tud írni a termékeihez. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2010-10-05 17:05
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 955 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Sziasztok! Problémám a következö. Van egy vatera tag aki Tokaji Aszukat árul 1950-évek elötti évjáratokat. Ez eddíg nem is lenne gond. A probléma ott kezdödik hogy az összes palack hamis. Még ez sem lenne akkora gond. A legnagyobb gond hogy az illetö tisztában van vele, azt nem akarom mondani hogy Ö hamisította de még az sincs kizárva. A Bejelentésnél nem történik semmi. Nincs is olyan opció amiben leírhatnám a szituációt. Köszönettel Mario Tisztelt horgasz007! Bejelentésre is csak akkor tudunk eljárni, ha a termékleírásban vagy a levelezésben egyértelmű BIZONYÍTÉKOT találunk a leírtakra. Az sajnos kevés, ha horgasz007 felhasználónak ez a véleménye. Amennyiben szabálytalanságot észlel, a terméklapon a szabálytalan aukció szövegre kattintva vagy lejárt aukció esetén a kapcsolatfelvételen keresztül jelezze és a felelős kolléga indokolt, bizonyítható esetben megteszi a szükséges intézkedéseket. Köszönjük! -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2010-10-05 17:03
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 11 Regisztrált: 2009-08-27 08:32 Azonosító: 719 028 |
Üdv,
uralvolf nevű felhasználó valamiért rágalmaz engem, ráadásul meglehetősen alpári stílusban, és az is érdekes, hogy a már lejárt aukciómnál (180413952 ).Azon kívül, hogy nem foglalkozom vele, illetve törlöm az üzeneteit (bár, mivelhogy lejárt termékhez írogat más gondolom nem tudja olvasni) mit tehetek? |
|
|
|
2010-10-05 16:46
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 3 Regisztrált: 2010-10-05 16:38 Azonosító: 1 402 487 |
Sziasztok!
Problémám a következö. Van egy vatera tag aki Tokaji Aszukat árul 1950-évek elötti évjáratokat. Ez eddíg nem is lenne gond. A probléma ott kezdödik hogy az összes palack hamis. Még ez sem lenne akkora gond. A legnagyobb gond hogy az illetö tisztában van vele, azt nem akarom mondani hogy Ö hamisította de még az sincs kizárva. A Bejelentésnél nem történik semmi. Nincs is olyan opció amiben leírhatnám a szituációt. Köszönettel Mario |
|
|
|
2010-10-05 12:27
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 041 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Köszi szépen,ismét a tanácsot:) Tökéletesen egyetértek veled,én is pont igy látom a helyzetet. Akkor inkább rucikat veszek a gyerkőcöknek....abba még nem ért semmi meglepi. Köszi,zejopy! Nincs mit, igazán.. (Mellesleg én meg ruhát nem mernék venni, nem egészen vagyok tisztában a méreteimmel. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-10-05 12:21
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 43 Regisztrált: 2009-04-07 13:09 Azonosító: 604 954 |
Köszi szépen,ismét a tanácsot:)
Tökéletesen egyetértek veled,én is pont igy látom a helyzetet. Akkor inkább rucikat veszek a gyerkőcöknek....abba még nem ért semmi meglepi. Köszi,zejopy! |
|
|
|
2010-10-05 11:30
Létrehozva:
|
|
......Viszont most kinéztem magamnak egy telefont.A foto,szerintem nem az eredeti,illetve nem azt mutatja,amit az eladó el szeretne adni.(letöltött fotora gondolok)Érdeklödtem már töle,és kértem hogy tegyen fel a telcsiröl olyan képet,amin látszik az állapota. Az eladó többször volt benne az oldalba,de nem reagál a kérésemre,igy meg elég bizalmatlan vagyok a vásárlással kapcsolatban.Igaz személyes átvételt irt,még azt is megtudnám oldani,mert sokat járok Pestre,de a posta is kényelmes lenne. Mit tegyek?Várjak mig feltölti a képet?Mert ez igy elég zsákbamacska dolog......))) http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=182801967 A személyes véleményem az, hogy az az eladó, aki nem becsüli az érdeklődésemet annyira sem, hogy válaszoljon, nem érdemli meg, hogy nála költsem el a pénzemet. Az értékeléseinek a százalékos aránya nem rossz, bár az én ízlésemnek kicsit sok a semleges, de azok még elmennek. A netről leszedett fotók feltételezhetik, hogy nincs a birtokában az áru, viszont van személyes átvétel megjelölve, tehát ez így ok. Ha van kedved és lehetőséged a személyes átvételre, akkor megkockáztathatod, de amit tudnod kell, hogy a telefonon lehetnek olyan hibák is, amik később derülnek ki. Akkor viszont pont annyira intenzíven fog kommunikálni veled, mint most.... Tehát, ha megveszed a telefont, akkor csakis személyes átvétellel, a helyszínen fizetve. Az értékelést csak akkor írd mg, amikor már legalább 2x töltötted az akkumulátort, és minden funkciót kipróbáltál. Szerintem így biztonságos a dolog, de lehet, hogy lesz valaki, aki még jobbat tud mondani, mint én. De visszatérve az első mondatomhoz, nem adom a nehezen megkeresett pénzemet olyan embernek, aki nem méltat válaszra. Akkor inkább a koldusnak a téren.... -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-10-05 11:16
Létrehozva:
|
|
|
Az értékelései alapján nem ez látszik. Még semlegese sincs, csak az általad adott negatív. Sziasztok. Ruhán kivül nem igazán szoktam vásárolni a Vaterán.Viszont most kinéztem magamnak egy telefont.A foto,szerintem nem az eredeti,illetve nem azt mutatja,amit az eladó el szeretne adni.(letöltött fotora gondolok)Érdeklödtem már töle,és kértem hogy tegyen fel a telcsiröl olyan képet,amin látszik az állapota. Az eladó többször volt benne az oldalba,de nem reagál a kérésemre,igy meg elég bizalmatlan vagyok a vásárlással kapcsolatban.Igaz személyes átvételt irt,még azt is megtudnám oldani,mert sokat járok Pestre,de a posta is kényelmes lenne. Mit tegyek?Várjak mig feltölti a képet?Mert ez igy elég zsákbamacska dolog......))) http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=182801967 Mit tanácsoltok?Esetleg valaki tudna olcsó szalagkábelt,6085-ös Nokia telcsibe?Köszi |
|
|
|
2010-10-04 14:47
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 118 Regisztrált: 2008-02-13 20:25 Azonosító: 114 559 |
Akkor viszont tényleg írd meg az utolsó felszólítást. Ha x ideig nem érkezik meg a várt összeg(én hagynék annyi időt, hogy ha eddig nem utalt, akkor legyen rá lehetősége. Ha ma megírod, akkor mondjuk csütörtök.), feljelentést teszel a Rendőrségen. A levélhez szükséges lényeges beleírandókat ha visszaolvasol megtalálod. Nem tudom már ki irta, de nagyon jól gondolta, hogy a következő válasz ez lesz " szia ne haragudj hogy csak most jeletkezem de a párom másik számla számra utalta ell az öszeget " nos most szerintetek csak időt akar huzni vagy csak egyszerűen hülyének néz??! Mit tegyek ? várjak még? |
|
|
|
2010-10-04 11:20
Létrehozva:
|
|
Vigyázzatok "timcsidorci" felhasználó kijelentéseinek valóságtartalmával! Köszönjük, majd vigyázunk. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-26 10:40 |