Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2009-04-06 19:38
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 32 |
Kedves Vatera Mod ! Amit kaptam : "Sajnos nem a Vatera piacterén meghatározott szabályok szerint vett részt a piactér életében, ezért ismételt alkalommal részesítjük figyelmeztetésben, a történtekről egy másik emailben is tájékoztattuk. Legyen kedves átolvasni a Vatera szabályait és a szerint folytatni a jövőben aukciós tevékenységeit. " Jogtalan ... Kérdést tettem fel egy eladónak ... Ezen még fogunk vitatkozni ... Vagy itt, vagy a Fogyasztóvédelemnél ... Nekem tökmindegy .... De a velejéig rohadt és hazug azon állításuk hogy "ismételt alkalommal" részesítenek figyelmeztetésben ... Egy figyelmeztetésem valóban megtörtént. De miután kilátásba helyeztem Önöknél, hogy a figyelmeztetés miatt a Fogyasztóvédelmi Felügyelethez fogok fordulni, Önök a figyelmeztetést visszavonták, mert belátták annak jogtalanságát ... Az ezzel kapcsolatos mail-váltás és a hozzá tartozó print screen-ek elmentve ... Tehát javaslatom : az "ismételt" szót törölni szíveskedjenek figyelmeztetésemből ... Vagy kezdődik minden előlről ... Nem fogom hagyni ... Amúgy meg ... A TESCO sem azzal reklámozza magát, hogy tiltja a CORA megemlítését vásárlói körében ... Ezzel, hogy elismerik, félnek a konkurrenciától ... Ezt a Vatera sem a tiltja, hogy a terméklevelezésben , tehát a figyelmeztetés jogtalan ... Printscreen elmentve ... Kedves KapdKi! Elküldött, majd visszavont figyelmeztetést nem találtunk. A termékes levelezés elsősorban az aukcióval kapcsolatos hiányzó információk megszerzésének lehetőségét és nem más aukciós oldalak népszerűsítését biztosítja. Amennyiben nem ért egyet egy intézkedéssel, azt a megfelelő formában a kapcsolatfelvételen keresztül jelezheti. Köszönjük! -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2009-04-06 19:06
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 32 |
Sziasztok! Tud vki segíteni abban hogy napok óta nem jelenik meg a gépemen a termék fényképe??!! Eddig ez a probléma nem állt fent csak mostanában.Próbáltam kis képpel nagy képpel...de sehogy sem ment. Ha vki tud segíteni plz írjon!Köszi! Kedves gastrorobot! Amennyiben nem jelennek meg a képek ellenőrizze a képek automatikus betöltése engedélyezve van -e a böngészőben. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2009-04-06 18:47
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 483 Regisztrált: 2007-04-17 02:56 Azonosító: 5 690 |
Nem. Mindegy, majd éjjel, vagy holnap veszek egy nagy levegőt és bepötyögöm. A vatera-manok meg majd csuklanak, bár szerintem az én jókívánságaim nélkül is teszik egy ideje... Royal köszi a választ. Másold át sima Szöveges dokumentumba, onnan a vaterára, már csak formázni kell majd... |
|
|
|
2009-04-06 18:41
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 802 Regisztrált: 2007-03-23 16:34 Innen: :nennI Azonosító: 1 714 |
Gondolatjel is lehet.. tab-ot nem használtad egyszer sem? Nem. Mindegy, majd éjjel, vagy holnap veszek egy nagy levegőt és bepötyögöm. A vatera-manok meg majd csuklanak, bár szerintem az én jókívánságaim nélkül is teszik egy ideje... Royal köszi a választ. -------------------- "A kutyán kívül a könyv az ember legjobb barátja. A kutyán belül olyan sötét van, hogy nem lehet olvasni." "A Föld nevű űrhajónak nincsenek utasai. Mindannyian a személyzethez tartozunk." (Marshall McLuhan) |
|
|
|
2009-04-06 18:38
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 461 Regisztrált: 2009-01-22 14:57 Azonosító: 425 174 |
|
|
|
|
2009-04-06 18:28
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 802 Regisztrált: 2007-03-23 16:34 Innen: :nennI Azonosító: 1 714 |
Nekem is volt ilyen. Szépen pofásan megcsináltam a matracok leírását aztán pofáraesés.... Szerintem a tab miatt. Nekem csak az volt benne ami miatt nem engedte bemásolni. De ebben semmi szövegformázás nincs. Miért nem lehet normálisan megcsinálni egy rendszert?... -------------------- "A kutyán kívül a könyv az ember legjobb barátja. A kutyán belül olyan sötét van, hogy nem lehet olvasni." "A Föld nevű űrhajónak nincsenek utasai. Mindannyian a személyzethez tartozunk." (Marshall McLuhan) |
|
|
|
2009-04-06 18:16
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 461 Regisztrált: 2009-01-22 14:57 Azonosító: 425 174 |
Sziasztok! Bocs az off-ért, de itt vagytok sokan. Segítsen valaki, mert az Adminra szerintem várhatok... Egy tegnap indított aukciómhoz szeretnék ismertetőt feltölteni. Kedves Admin! Miért nem enged az eladásnál a rendszer egy Word-ben megírt könyvlistát bemásolni, amikor semmi tiltott karaktert és információt nem tartalmaz? Várom mielőbbi válaszát. Üdv: mmmyki Nem a tömeges feltöltő szoftverrel dolgozom, csak hagyományosan. Köszi a segítséget. Nekem is volt ilyen. Szépen pofásan megcsináltam a matracok leírását aztán pofáraesés.... Szerintem a tab miatt. Nekem csak az volt benne ami miatt nem engedte bemásolni. |
|
|
|
2009-04-06 18:12
Létrehozva:
|
|
mert a world a szöveg formázása közben használ tiltott karaktereket.. multkor én is igy jártam.. néztem egy forrást és volt benne nem is 1 féle pedig csak sima aral betüvel irtam És nem lehet vele csinálni semmit? 54 tétel... Nem szívesen klattyognám be újra. -------------------- "A kutyán kívül a könyv az ember legjobb barátja. A kutyán belül olyan sötét van, hogy nem lehet olvasni." "A Föld nevű űrhajónak nincsenek utasai. Mindannyian a személyzethez tartozunk." (Marshall McLuhan) |
|
|
|
2009-04-06 18:10
Létrehozva:
|
|
|
Agyhalott ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 236 Regisztrált: 2007-03-01 14:17 Innen: Hungary-Baja Azonosító: 148 |
Sziasztok! Segítsen valaki, mert az Adminra szerintem várhatok... Kedves Admin! Miért nem enged az eladásnál a rendszer egy Word-ben megírt könyvlistát bemásolni, amikor semmi tiltott karaktert és információt nem tartalmaz? Várom mielőbbi válaszát. Üdv: mmmyki Nem a tömeges feltöltő szoftverrel dolgozom, csak hagyományosan. Köszi a segítséget. mert a world a szöveg formázása közben használ tiltott karaktereket.. multkor én is igy jártam.. néztem egy forrást és volt benne nem is 1 féle pedig csak sima aral betüvel irtam -------------------- --==CellaTel==-- |
|
|
|
2009-04-06 17:29
Létrehozva:
|
|
Sziasztok!
Segítsen valaki, mert az Adminra szerintem várhatok... Kedves Admin! Miért nem enged az eladásnál a rendszer egy Word-ben megírt könyvlistát bemásolni, amikor semmi tiltott karaktert és információt nem tartalmaz? Várom mielőbbi válaszát. Üdv: mmmyki Nem a tömeges feltöltő szoftverrel dolgozom, csak hagyományosan. Köszi a segítséget. -------------------- "A kutyán kívül a könyv az ember legjobb barátja. A kutyán belül olyan sötét van, hogy nem lehet olvasni." "A Föld nevű űrhajónak nincsenek utasai. Mindannyian a személyzethez tartozunk." (Marshall McLuhan) |
|
|
|
2009-04-06 15:37
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2009-04-06 15:31 Azonosító: 603 374 |
Sziasztok!
Tud vki segíteni abban hogy napok óta nem jelenik meg a gépemen a termék fényképe??!! Eddig ez a probléma nem állt fent csak mostanában.Próbáltam kis képpel nagy képpel...de sehogy sem ment. Ha vki tud segíteni plz írjon!Köszi! |
|
|
|
2009-04-06 13:28
Létrehozva:
|
|
|
Aramir fan klub tag ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 066 Regisztrált: 2007-03-01 14:15 Azonosító: 73 |
|
|
|
|
2009-04-06 12:38
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 390 Regisztrált: 2007-03-01 13:55 Azonosító: 60 |
Kérdezetm már, de... Miért nem fogad elsemilyen uj jelszót a rendszer Közben meg azzal "fenyeget" hogy valamikortol/holnaptol ?/ csak "biztonságos " jelszóval lehet belépni. Tettem kukacot az elejére végére, 1-est akárhova ,de nem tetszik neki. Ismétlem, hadd döntsem el, mi a jó jelszó nekem. by horex ?? by horex |
|
|
|
2009-04-06 12:37
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 390 Regisztrált: 2007-03-01 13:55 Azonosító: 60 |
Azt hittem a TeszVeszröl beszéltél, mert ott nyirják a jónépet ha a Vaterát névszerint emlitik, pedig már egy a tulaj.
Nem értem , miért. by horex |
|
|
|
2009-04-05 22:32
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 601 Regisztrált: 2007-03-01 14:23 Azonosító: 312 |
Ki lenne a konkurencia? Elég a kezdőbetü by horex Valós nincs még ... De igyexik a ***, az *** és a *** is ... -------------------- Az erőszak a gyengék végső menedéke. (by Ájszek Aszimov) |
|
|
|
2009-04-05 22:29
Létrehozva:
|
|
|
Kedves Vatera Mod ! Amit kaptam : "Sajnos nem a Vatera piacterén meghatározott szabályok szerint vett részt a piactér életében, ezért ismételt alkalommal részesítjük figyelmeztetésben, a történtekről egy másik emailben is tájékoztattuk. Legyen kedves átolvasni a Vatera szabályait és a szerint folytatni a jövőben aukciós tevékenységeit. " Jogtalan ... Kérdést tettem fel egy eladónak ... Ezen még fogunk vitatkozni ... Vagy itt, vagy a Fogyasztóvédelemnél ... Nekem tökmindegy .... De a velejéig rohadt és hazug azon állításuk hogy "ismételt alkalommal" részesítenek figyelmeztetésben ... Egy figyelmeztetésem valóban megtörtént. De miután kilátásba helyeztem Önöknél, hogy a figyelmeztetés miatt a Fogyasztóvédelmi Felügyelethez fogok fordulni, Önök a figyelmeztetést visszavonták, mert belátták annak jogtalanságát ... Az ezzel kapcsolatos mail-váltás és a hozzá tartozó print screen-ek elmentve ... Tehát javaslatom : az "ismételt" szót törölni szíveskedjenek figyelmeztetésemből ... Vagy kezdődik minden előlről ... Nem fogom hagyni ... Amúgy meg ... A TESCO sem azzal reklámozza magát, hogy tiltja a CORA megemlítését vásárlói körében ... Ezzel, hogy elismerik, félnek a konkurrenciától ... Ezt a Vatera sem a tiltja, hogy a terméklevelezésben , tehát a figyelmeztetés jogtalan ... Printscreen elmentve ... Ki lenne a konkurencia? Elég a kezdőbetü by horex |
|
|
|
2009-04-05 21:50
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 601 Regisztrált: 2007-03-01 14:23 Azonosító: 312 |
Kedves Vatera Mod !
Amit kaptam : "Sajnos nem a Vatera piacterén meghatározott szabályok szerint vett részt a piactér életében, ezért ismételt alkalommal részesítjük figyelmeztetésben, a történtekről egy másik emailben is tájékoztattuk. Legyen kedves átolvasni a Vatera szabályait és a szerint folytatni a jövőben aukciós tevékenységeit. " Jogtalan ... Kérdést tettem fel egy eladónak ... Ezen még fogunk vitatkozni ... Vagy itt, vagy a Fogyasztóvédelemnél ... Nekem tökmindegy .... De a velejéig rohadt és hazug azon állításuk hogy "ismételt alkalommal" részesítenek figyelmeztetésben ... Egy figyelmeztetésem valóban megtörtént. De miután kilátásba helyeztem Önöknél, hogy a figyelmeztetés miatt a Fogyasztóvédelmi Felügyelethez fogok fordulni, Önök a figyelmeztetést visszavonták, mert belátták annak jogtalanságát ... Az ezzel kapcsolatos mail-váltás és a hozzá tartozó print screen-ek elmentve ... Tehát javaslatom : az "ismételt" szót törölni szíveskedjenek figyelmeztetésemből ... Vagy kezdődik minden előlről ... Nem fogom hagyni ... Amúgy meg ... A TESCO sem azzal reklámozza magát, hogy tiltja a CORA megemlítését vásárlói körében ... Ezzel, hogy elismerik, félnek a konkurrenciától ... Ezt a Vatera sem a tiltja, hogy a terméklevelezésben , tehát a figyelmeztetés jogtalan ... Printscreen elmentve ... -------------------- Az erőszak a gyengék végső menedéke. (by Ájszek Aszimov) |
|
|
|
2009-04-05 21:09
Létrehozva:
|
|
|
Kérdezetm már, de...
Miért nem fogad elsemilyen uj jelszót a rendszer Közben meg azzal "fenyeget" hogy valamikortol/holnaptol ?/ csak "biztonságos " jelszóval lehet belépni. Tettem kukacot az elejére végére, 1-est akárhova ,de nem tetszik neki. Ismétlem, hadd döntsem el, mi a jó jelszó nekem. by horex |
|
|
|
2009-04-05 16:48
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2008-02-03 11:37 Azonosító: 102 096 |
Nem tudok feltölteni:(, pedig régi motoros vagyok...
Nem tudom mi lehet a gond, kitöltök mindent, majd a Küld gombra kattintva nem történik semmi. Kérlek segítsetek!!!! Subaru77 |
|
|
|
2009-04-05 09:19
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 11 Regisztrált: 2008-02-12 23:43 Azonosító: 113 596 |
Üdv Fórum!
Csak egy kérdés: ha még ma este, tehát éjfél előtt újraindítom az összes lejárt termékemet, az még most utoljára egy fillérbe sem kerül? Köszönöm |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-24 23:11 |