Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2011-02-03 11:58
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 932 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Igazából én sem azért kérdezem, mert olyan nagyon érdekel, hiszen rájöttem, hogy az esetek túlnyomó többségében ez igazságtalan. Csak azt akarom, hogy szembesüljön az "állításával". Nem pedagógiai a célzattal, hanem szeretném, ha ebben az esetben kényelmetlenül érezné magát. Lehet, hogy még nem vagyok eléggé érett, de tényleg úgy érzem, hogy ilyen esetben nem baj, ha legalább egy kicsit feszeng. ... Milyen állításommal? Ha ezt nem fejti ki bővebben, akkor nem tudok feszengeni -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2011-02-03 11:54
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 996 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Kedves zejopy! Nem kérdezgetem, mert különösebben nem érdekel Igazából én sem azért kérdezem, mert olyan nagyon érdekel, hiszen rájöttem, hogy az esetek túlnyomó többségében ez igazságtalan. Csak azt akarom, hogy szembesüljön az "állításával". Nem pedagógiai a célzattal, hanem szeretném, ha ebben az esetben kényelmetlenül érezné magát. Lehet, hogy még nem vagyok eléggé érett, de tényleg úgy érzem, hogy ilyen esetben nem baj, ha legalább egy kicsit feszeng. (Különben, a múltkor valakinek rossz címre küldtem az árut, ami visszajött. Felhívtam, egyeztettünk újra, elnézést kértem, és természetesen a saját költségemre újra feladtam. Vártam,hogy lehúzza a lebonyolítást, vagy bármit, és ez lett volna az az eset,amikor egy rossz szavam nem lehetett volna, sőt, még tiltóra sem tettem volna, mert igaza lett volna. Na ez a vevő csupa ötöst adott.) Egyszer még az elején feltűnt, hogy igazságtalanul kevés csillagot adott valaki, azt betettem a tiltólistába. Ezt azért az ember el is várja Öntől. 1-1 ilyen eset nagyobb mennyiségű értékelés mellett nem tud igazán kárt okozni, tizedek-századok szerintem nem érdekesek. Igen, igen, ezt már megbeszéltük, meg is hajlottam az érveinek a súlya alatt, azóta is görnyedezve járok, mert ez nagy harc volt, és nehezen veszi be a gyomrom az olyan eseményeket, amikor egy olyan dologban kell belátnom a vitapartnerem igazát, ami ellen minden porcikám tiltakozik. És igazán köszönöm a választ. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-02-03 11:32
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 932 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Kedves Benz! Sokan írtuk itt, tehát gondolom többeknél bevett gyakorlat, hogy abban az esetben, ha nem tetszik a csillagos értékelés, megkérdezzük a partnert, miért is csinálta. Azt szeretném tudni, hogy Ön eladóként megtette-e már ezt, és ha igen, akkor milyen formában. Selymesen, szárazon, vagy katonásan? Igazán örülnék, ha elárulná. Kedves zejopy! Nem kérdezgetem, mert különösebben nem érdekel Egyszer még az elején feltűnt, hogy igazságtalanul kevés csillagot adott valaki, azt betettem a tiltólistába. 1-1 ilyen eset nagyobb mennyiségű értékelés mellett nem tud igazán kárt okozni, tizedek-századok szerintem nem érdekesek. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2011-02-03 11:06
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 996 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Köszönöm Zejopy! Dilemázok, hogy lemenjek e a házi orvoshoz, vagy inkább maradjak és kúráljam magam az itthoni dolgokkal. Ha megteheted, hogy orvosi igazolás nélkül otthon maradsz, akkor miért mennél? Én általában a recepteket kidobom a kukába és tudom, mit kell beadni a gyereknek. Az én szervezetem pedig egy gyógyszert kap, az Algoflex-et, kb egy év alatt beszedek 2-3 levéllel. Nem is voltam beteg már évek óta. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-02-03 10:47
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 015 Regisztrált: 2008-11-22 17:28 Azonosító: 310 714 |
|
|
|
|
2011-02-03 10:39
Létrehozva:
|
|
Igen, én is olvastam, és reménykedem, mert én is nyúl vagyok. És most nagyon beteg, nem tudom, hogy a gyermekem volt e ilyen nagy lelkű hozzám, vagy a rendelőben szedtem össze valamit.... Jaj, szegénykém..... Állítólag ez, ami most van, nagyon rossz járvány, mindenki sokáig beteg és nagyon. Gyógyulj meg hamar. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-02-03 10:31
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 015 Regisztrált: 2008-11-22 17:28 Azonosító: 310 714 |
Legalábbis erre gondoltam, amikor hallottam a hírekben, hogy most van náluk a nyúl éve és buli van. Igen, én is olvastam, és reménykedem, mert én is nyúl vagyok. És most nagyon beteg, nem tudom, hogy a gyermekem volt e ilyen nagy lelkű hozzám, vagy a rendelőben szedtem össze valamit.... |
|
|
|
2011-02-03 10:06
Létrehozva:
|
|
Kedves Benz!
Sokan írtuk itt, tehát gondolom többeknél bevett gyakorlat, hogy abban az esetben, ha nem tetszik a csillagos értékelés, megkérdezzük a partnert, miért is csinálta. Azt szeretném tudni, hogy Ön eladóként megtette-e már ezt, és ha igen, akkor milyen formában. Selymesen, szárazon, vagy katonásan? Igazán örülnék, ha elárulná. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-02-03 09:04
Létrehozva:
|
|
Csak esznek , isznak semmi meló, hivatalok zárva stb.. , nálunk is lehetne ilyen Ja, mondjuk március 1-től február 15-ig. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-02-03 09:00
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 427 Regisztrált: 2010-07-07 12:35 Azonosító: 1 249 027 |
|
|
|
|
2011-02-03 08:46
Létrehozva:
|
|
....... itt van most a kínai új év 10 napra megállt az élet kint ................ Szerintem Benz tudat alattija működött, amikor ennyi nyulat tett be a szmájlik közé. Legalábbis erre gondoltam, amikor hallottam a hírekben, hogy most van náluk a nyúl éve és buli van. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-02-03 06:25
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 303 Regisztrált: 2007-03-01 13:47 Innen: Budapest Azonosító: 18 |
|
|
|
|
2011-02-03 06:12
Létrehozva:
|
|
hát akkor a majom az ugrott. Pedig azért is lett volna jó, mert mondhattad volna a férjednek, hogy ha esetleg nem tudná, a majom az azért is nagyon jó, mert amikor rosszalkodik amit nem túl ritkán csinál és összetör egy vázát vagy valamit, akkor olyan aranyosan és ártatlanul tud nézni, hogy egyszerűen nem lehet rá haragudni. meg még azért is nagyon jó, mert naponta legalább 15 órát kell vele foglalkozni és 40 évig is simán elél. de mondhatod, hogy kazuárt akarsz tartani, bár (wiki idézet) könnyen felingerelhető állat, rátámad az emberre is. Kiérdemelte a világ legveszélyesebb madara címét, de te mégis imádod. egyébként national-en láttam, hogy egy ausztrál parkban tartottak kazuárokat, és mondta a gondozó, hogy tartanak krokodilokat is, de jobban félnek a kazuároktól, mint az öt méteres hüllőktől. Egyébként az egyetlen madár, amit feljegyeztek, hogy embert ölt. 2 linket próbáltam meg beilleszteni, de azt írja ki a youtube-ra, hogy érvénytelen link. na mindegy, ha érdekel írjátok be youtube-on, hogy cassowary, az első és harmadik videot szerettem volna linkelni. egyébként pont ezt láttam, és nem 1 madárfajt jegyeztek fel, hogy ölt embert, hanem kettőt. természettudományi rovatomat olvashattátok. ha velem tartotok jövőhéten az ámbrás cetek párzási szokásairól tudhattok meg mindent, amit eddig sosem mertetek megkérdezni. jóéjt. Jó reggelt! -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-02-03 00:34
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 99 Regisztrált: 2010-03-24 17:16 Azonosító: 1 074 606 |
Sajnos a férjem nagyon ismer ebből a szempontból. Viszont az alapötlet nagyon jó. Pl., ha tevéért könyörögnék, vagy elefántért, neadjisten orrszarvúért (a vastagbőrűek eléggé nehezen tarthatóak), akkor lehet, hogy tényleg megváltás lenne neki a nyúl. hát akkor a majom az ugrott. Pedig azért is lett volna jó, mert mondhattad volna a férjednek, hogy ha esetleg nem tudná, a majom az azért is nagyon jó, mert amikor rosszalkodik amit nem túl ritkán csinál és összetör egy vázát vagy valamit, akkor olyan aranyosan és ártatlanul tud nézni, hogy egyszerűen nem lehet rá haragudni. meg még azért is nagyon jó, mert naponta legalább 15 órát kell vele foglalkozni és 40 évig is simán elél. de mondhatod, hogy kazuárt akarsz tartani, bár (wiki idézet) könnyen felingerelhető állat, rátámad az emberre is. Kiérdemelte a világ legveszélyesebb madara címét, de te mégis imádod. egyébként national-en láttam, hogy egy ausztrál parkban tartottak kazuárokat, és mondta a gondozó, hogy tartanak krokodilokat is, de jobban félnek a kazuároktól, mint az öt méteres hüllőktől. Egyébként az egyetlen madár, amit feljegyeztek, hogy embert ölt. 2 linket próbáltam meg beilleszteni, de azt írja ki a youtube-ra, hogy érvénytelen link. na mindegy, ha érdekel írjátok be youtube-on, hogy cassowary, az első és harmadik videot szerettem volna linkelni. egyébként pont ezt láttam, és nem 1 madárfajt jegyeztek fel, hogy ölt embert, hanem kettőt. természettudományi rovatomat olvashattátok. ha velem tartotok jövőhéten az ámbrás cetek párzási szokásairól tudhattok meg mindent, amit eddig sosem mertetek megkérdezni. jóéjt. |
|
|
|
2011-02-02 22:26
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 468 Regisztrált: 2009-08-17 11:47 Azonosító: 706 366 |
Ez a nagyon kedves hölgy: Clarissa9 mindenkinek ajánl engem, és minden OK volt, mégis mindegyik csillagomra csupán négyet adott.
Megkérdeztem tőle, miért tette, (gondolom mondanom sem kell, hogy személyes átvétel volt), várom a válaszát. Ő pedig készülhet a semlegesre. Addig is fogyasszátok egészséggel. -------------------- Nem azért hibáztál, mert többet adtál, hanem mert kevesebbet kívántál. Ha többet adsz, többet is követelhetsz. |
|
|
|
2011-02-02 21:45
Létrehozva:
|
|
Mikor még fiatal voltam nekem is igy ment. Nem sokára megyek is Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek. "Hajnalban" jövök Szép álmokat neked. mondd meg a férjednek, hogy szeretnél egy majmot, először biztos azt fogja hinni, hogy viccelsz, de add elő halál komolyan, hogy ez már manapság nem olyan különös, meg hogy egy csomóan tartanak majmot külföldön, ott ez már majdhogynem hétköznapi, mutass neki videót youtube-ról, mondd neki, hogy a vaterás kapcsolataid révén sokkal olcsóbban, pár millió helyett csupán néhány százezerért tudsz makákót, mutass neki még videót youtube-ról, és ha elég kitartóan akarsz majmot, a végén majd kezdi elhinni, hogy talán mégsem hülyéskedsz és ezt komolyan gondolod, megváltás lesz neki, hogy beéred csupán egy nyúllal is. Lehet Ő fogja megkérdezni, hogy nem akarsz inkább egy nyulat? Sajnos a férjem nagyon ismer ebből a szempontból. Viszont az alapötlet nagyon jó. Pl., ha tevéért könyörögnék, vagy elefántért, neadjisten orrszarvúért (a vastagbőrűek eléggé nehezen tarthatóak), akkor lehet, hogy tényleg megváltás lenne neki a nyúl. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-02-02 21:02
Létrehozva:
|
|
Áruljátok el: hogy kell a hozzászóláshoz több idézetet beszúrni? Tisztelt mucus42! A megválaszolni kívánt hozzászólásoknál kattintson az idézet gombra (jobbra fent), majd görgessen a lap tetejére és katt a hozzászólás gombra. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2011-02-02 21:00
Létrehozva:
|
|
mondd meg a férjednek, hogy szeretnél egy majmot, először biztos azt fogja hinni, hogy viccelsz, de add elő halál komolyan, hogy ez már manapság nem olyan különös, meg hogy egy csomóan tartanak majmot külföldön, ott ez már majdhogynem hétköznapi, mutass neki videót youtube-ról, mondd neki, hogy a vaterás kapcsolataid révén sokkal olcsóbban, pár millió helyett csupán néhány százezerért tudsz makákót, mutass neki még videót youtube-ról, és ha elég kitartóan akarsz majmot, a végén majd kezdi elhinni, hogy talán mégsem hülyéskedsz és ezt komolyan gondolod, megváltás lesz neki, hogy beéred csupán egy nyúllal is. Lehet Ő fogja megkérdezni, hogy nem akarsz inkább egy nyulat? -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2011-02-02 20:34
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 99 Regisztrált: 2010-03-24 17:16 Azonosító: 1 074 606 |
Szóval megpróbáltam bevetni magamat nyúl ügyben. Félfinoman, csak úgy mellékesen a kasszánál, amikor fizettünk. Nem lesz nyúl. És ha most valaki azt meri mondani, hogy minek nekem nyúl, amúgy is túl sok az állatom, azt megverem, mert alig van körülöttem élőlény. Különben yorksire terriert is szeretnék, tök jól ellennének a nyúllal..... ami nincs.... mondd meg a férjednek, hogy szeretnél egy majmot, először biztos azt fogja hinni, hogy viccelsz, de add elő halál komolyan, hogy ez már manapság nem olyan különös, meg hogy egy csomóan tartanak majmot külföldön, ott ez már majdhogynem hétköznapi, mutass neki videót youtube-ról, mondd neki, hogy a vaterás kapcsolataid révén sokkal olcsóbban, pár millió helyett csupán néhány százezerért tudsz makákót, mutass neki még videót youtube-ról, és ha elég kitartóan akarsz majmot, a végén majd kezdi elhinni, hogy talán mégsem hülyéskedsz és ezt komolyan gondolod, megváltás lesz neki, hogy beéred csupán egy nyúllal is. Lehet Ő fogja megkérdezni, hogy nem akarsz inkább egy nyulat? |
|
|
|
2011-02-02 19:54
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 303 Regisztrált: 2007-03-01 13:47 Innen: Budapest Azonosító: 18 |
Áruljátok el: hogy kell a hozzászóláshoz több idézetet beszúrni?
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-22 17:21 |