Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2012-01-09 18:15
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 016 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
De, nem, nem, igen, igen, nem, de, lehet, igen, nem Milyen komoly, megfontolt, férfias moderátori válasz. Komolyan hiányzott -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-01-09 18:10
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 942 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
És ha mégsem? Vagy netán Ön inaktiválta? A semlegesek miatt? (Tényleg meg lehet nézni, hogy melyik Vaterás ember inaktivál valakit? Nem nekünk, persze mi nem nézhetjük meg, de valaki Önöktől?) De, nem, nem, igen, igen, nem, de, lehet, igen, nem Komolyan hiányzott -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2012-01-09 18:00
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 016 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Pont 3 éve inaktív, úgy is marad És ha mégsem? Vagy netán Ön inaktiválta? A semlegesek miatt? (Tényleg meg lehet nézni, hogy melyik Vaterás ember inaktivál valakit? Nem nekünk, persze mi nem nézhetjük meg, de valaki Önöktől?) -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-01-09 17:03
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 942 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Zsazsyka kedves perpillanat inaktív, de azért nem árt az óvatosság, ha netán visszatérne. Az értékeléseit olvasva mindenképpen a listára való. http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=504398 Pont 3 éve inaktív, úgy is marad -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-01-09 16:21
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 96 Regisztrált: 2011-04-09 19:21 Azonosító: 1 446 888 |
Zsazsyka kedves perpillanat inaktív, de azért nem árt az óvatosság, ha netán visszatérne. Az értékeléseit olvasva mindenképpen a listára való. http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=504398 |
|
|
|
2012-01-09 16:14
Létrehozva:
|
|
Negatív vélemény: nem korrekt eladó Másik fél: Zsazsyka Kedves ! Ön licitált egy termékemre túllicitálva másokat. Erről értesítette a VATERA. Amikor nyert erről újabb értesítést kapott. Még a licit alatt hét kérdést intézett hozzám. Csak a megkeresésemre közölte, hogy tévedés volt és Ön nem is licitált... Nyeltem egyet és írtam egy értékelést: "tévedésből licitált, semleges". Zsazsika ! A semleges nem azt jelenti, hogy az Ön személye számomra közömbös, csupán a VATERA technikailag nem engedélyezi, hogy egy sikertelen üzletet pozitívan értékeljek ! (ezt Önnek tudnia kell, hiszen minden harmadik üzletét meggondolta) Ne sértődjön meg ennyire!! Útólagosan helyesbített értékelésem: "pozitív" és csókolomakisztihangyát ! Az értékelő szerint az adásvétel nem jött létre. Az értékelt szerint az adásvétel nem jött létre. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-01-09 16:11
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 96 Regisztrált: 2011-04-09 19:21 Azonosító: 1 446 888 |
Negatív vélemény: nem korrekt eladó
Másik fél: Zsazsyka Kedves ! Ön licitált egy termékemre túllicitálva másokat. Erről értesítette a VATERA. Amikor nyert erről újabb értesítést kapott. Még a licit alatt hét kérdést intézett hozzám. Csak a megkeresésemre közölte, hogy tévedés volt és Ön nem is licitált... Nyeltem egyet és írtam egy értékelést: "tévedésből licitált, semleges". Zsazsika ! A semleges nem azt jelenti, hogy az Ön személye számomra közömbös, csupán a VATERA technikailag nem engedélyezi, hogy egy sikertelen üzletet pozitívan értékeljek ! (ezt Önnek tudnia kell, hiszen minden harmadik üzletét meggondolta) Ne sértődjön meg ennyire!! Útólagosan helyesbített értékelésem: "pozitív" és csókolomakisztihangyát ! Az értékelő szerint az adásvétel nem jött létre. Az értékelt szerint az adásvétel nem jött létre. |
|
|
|
2012-01-07 00:04
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 802 Regisztrált: 2007-03-23 16:34 Innen: :nennI Azonosító: 1 714 |
E heti nyertesünk az "Ismerd Meg Fényképezőgépedet" fotósiskola ajándékutalványát kapja. Gratulálunk!
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?c....hu%2Findex.php -------------------- "A kutyán kívül a könyv az ember legjobb barátja. A kutyán belül olyan sötét van, hogy nem lehet olvasni." "A Föld nevű űrhajónak nincsenek utasai. Mindannyian a személyzethez tartozunk." (Marshall McLuhan) |
|
|
|
2012-01-05 14:11
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 277 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Szóval a felhasználó INAKTÍV engem meg szétvág az ideg,hogy ilyen ökör vagyok!!!!!!!!!!Akkor most szerinted "hidegvíz" vagy tudok valamit tenni-van egy tel szám(ami átmenetileg...)van két név és egy számlaszám.Rendőrséggel érdemes? Mindenképpen rendőrségi feljelentés, biztosan nem vagy egyedül, elég sok volt a kedves eladó rovásán. A moderátori állásfoglalást bemásolom neked: "Amennyiben a vételárat Ön már átutalta és a partner nem küldi a terméket, nem ad hírt magáról, nem jelentkezik, hosszabb ideje nem érhető el, akkor értesítse az eladót, hogy ha ésszerű határidőn belül nem jelentkezik és nem rendezi az adásvételt, akkor Ön a rendőrségen tesz feljelentést. A felszólítólevél sikertelensége esetén, javasoljuk, hogy a feljelentést valóban tegye meg! Mint megkárosított félnek a lakóhelye szerinti illetékes rendőrkapitányságon célszerű feljelenést tennie ismeretlen tettes ellen. A feljelentéshez javasoljuk mellékelni nyomtatott formában a terméklapot, az illetővel folytatott levelezést és minden egyéb dokumentumot, amely az adásvétellel kapcsolatban az Ön rendelkezésére áll. Amennyiben a feljelentés után elindítják a nyomozást, a nyomozóhatóság általában hivatalos megkereséssel fordul a Vaterához azért, hogy a nyomozás sikere érdekében szükséges és még hiányzó adatokat beszerezzék. Ilyen esetben a Vatera a lehető legteljesebb tájékoztatást adja, hiszen a nyomozás eredményes lezárása és az elkövető kézre kerítése közös érdekünk." |
|
|
|
2012-01-05 13:38
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2012-01-04 21:03 Azonosító: 1 607 646 |
Nincs rá "szabály", hogy mennyi idő után kell megkapnod. Ez sokmindenen múlik, de leginkább az eladó, és a posta gyorsaságán. Kicsit jobban megnéztem, olcsosagok22 - től vettél valamit? Kínából? Szóval a felhasználó INAKTÍV engem meg szétvág az ideg,hogy ilyen ökör vagyok!!!!!!!!!!Akkor most szerinted "hidegvíz" vagy tudok valamit tenni-van egy tel szám(ami átmenetileg...)van két név és egy számlaszám.Rendőrséggel érdemes? |
|
|
|
2012-01-05 12:07
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 8 Regisztrált: 2011-12-23 21:25 Azonosító: 1 604 650 |
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=1510157846
Érdekes válaszok és kérdések a vevőtől,majd az értékeléseket is olvassátok |
|
|
|
2012-01-04 21:39
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 277 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Sziasztok! Én még új vagyok a vaterán.Szeretnék érdeklődni,hogy a pénz elutalása után mennyi idő elteltével kell megkapnom a vásárolt terméket? Nincs rá "szabály", hogy mennyi idő után kell megkapnod. Ez sokmindenen múlik, de leginkább az eladó, és a posta gyorsaságán. Nincs rá "szabály", hogy mennyi idő után kell megkapnod. Ez sokmindenen múlik, de leginkább az eladó, és a posta gyorsaságán. Kicsit jobban megnéztem, olcsosagok22 - től vettél valamit? Kínából? |
|
|
|
2012-01-04 21:08
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2012-01-04 21:03 Azonosító: 1 607 646 |
Sziasztok!
Én még új vagyok a vaterán.Szeretnék érdeklődni,hogy a pénz elutalása után mennyi idő elteltével kell megkapnom a vásárolt terméket? |
|
|
|
2012-01-04 13:31
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
-------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2012-01-03 21:54
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Negatív vélemény: A FIAM MOTORBALESETETT SZENVEDETT LEVÁGTÁK A LÁBÁT.. AZ ELADÓ KICSITSEM IZGATTA! SAJNÁLOM HOGY
VANNAK ILYEN EMBEREK.MÉGEGYSZER KÖSZÖNÖM!!! Másik fél: Írtam, hogy sajnálom de a harmadik plazma tv aukcióm volt és mind a három esetben ez az indok volt a vevők részéről amivel tönkre tették az árverésemet! Szerintem érthető, hogy kicsit szkeptikus vagyok már ilyen esetben! Hát ja. Láttam már annyit, hogy csak akkor hinném el ha elküldik a zárójelentést. (nézzenek szívtelennek nem érdekel) 1000-ből 1 eset ha igaz ezekből. A hozzászólást -hytech- szerkesztette a következő időpontban: 2012-01-03 21:55 -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2011-12-31 18:27
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 048 Regisztrált: 2010-01-27 17:06 Azonosító: 964 053 |
Kösz Bigdept, gondoltam, hogy ebben is képzett vagy. Itt a remek lehetőség, hogy újra elővedd ezeket az elfelejtett csodatévő köveket, ahogy elnézem egyre többen vannak akik hisznek az ilyen Hát tudod, valahogy úgy vagyok ezekkel a dolgokkal, hogy nem gondolom azt, hogy helyes vagy helytel voltukról bárki alkalmas lenne arra, hogy ítéletet mondjon. Mármint ugyan teljesen alaptalannak tartom az ilyen hiteket, de a hit fontossága tekintetében már nem vagyok ilyen magabiztos. -------------------- Az összes kerti vetemények közül a kóbászt szeretem a legjobban!
|
|
|
|
2011-12-31 18:07
Létrehozva:
|
|
Namármost, ezek a mai "hatások" egyáltalán nem egyeznek az akkori tanokkal. Ill. hiányoznak a repertoárból bizonyos kövek, nem is értem miért, mert akkor azok elsődleges jelentőségűek voltak. Kösz Bigdept, gondoltam, hogy ebben is képzett vagy. Itt a remek lehetőség, hogy újra elővedd ezeket az elfelejtett csodatévő köveket, ahogy elnézem egyre többen vannak akik hisznek az ilyen |
|
|
|
2011-12-31 17:33
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 048 Regisztrált: 2010-01-27 17:06 Azonosító: 964 053 |
Előző életem szakmai végzettége okán, csak mire kiléptem a nagy életbe, Magyarországon a bányaipar /geológia alkalmazásai öszerogytak mint a tótorgona. (Pedig előtte virágzott, és sok okostojás felnőtt meg azzal bíztatott, hogy nyerő szakmát választottam, arany életem lesz, meg satöbbi. Ezért halál feleslegesnek tartom a mindekori pályaválasztási tanácsokat, és mindig elképedek, hogy milyen magabiztonsággal segítik meggyőződésük szerint a fiatalokat akármilyen irányba) + jut eszembe, az egyes ásványok vélt "gyógyító" tulajdonságai, "élettani hatásai" akkor is ismertek voltak. Volt ismeretterjesztő anyagom, amiben teljességre nem töekedve, de igen gazdagon fel voltak sorolva egyes ásványokhoz kapcsolodó hitek, és eredetük magyarázatai egészen az ókori Egyiptomog. Namármost, ezek a mai "hatások" egyáltalán nem egyeznek az akkori tanokkal. Ill. hiányoznak a repertóárból bizonyos kövek, nem is értem miért, mert akkor azok elsődleges jeletőségűek voltak. A hozzászólást -Bigdept- szerkesztette a következő időpontban: 2011-12-31 17:33 -------------------- Az összes kerti vetemények közül a kóbászt szeretem a legjobban!
|
|
|
|
2011-12-31 17:13
Létrehozva:
|
|
Jaj, Benz, Igaz, erre nem gondoltam -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2011-12-31 16:44
Létrehozva:
|
|
A levelezés alapján igazi csodaszer lehet. Ha a fülébe helyezi az asztalt, akkor javítja a hallást. A többi paraméter alapján egyébként is célszerűnek látszik egész nap hordani (gondolom ez két erős vállpánttal megoldható) Jaj, Benz, Mellesleg innen nézve a kép alapján márványnak tűnik. (Igaz, az amit ónixnak neveznek, vegyi alapon nem sokban tér el a márványtól, anyagszerkezete kissé modosult a kalcedonnak, mert nagy nyomás alatt kristályosodott) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-24 18:52 |