Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2009-10-09 14:04
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 981 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Ja, jó is az, amióta átrakták a videójátékok kategóriát, azóta alig árulok itt, jönnek kéthetente a 300-350 Ft-os számlák, aminek a fele a feltöltési díj. Szóval ha ez így megy tovább, akkor nemsokára még egy régi fórumozóval lesz kevesebb. Csókoltatom az ötletgazdát Nyilván nem erre a változásra gondoltam..... Veszekedni akarsz? A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2009-10-09 14:04 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-10-09 13:35
Létrehozva:
|
|
|
Aramir fan klub tag ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 066 Regisztrált: 2007-03-01 14:15 Azonosító: 73 |
A változás vitte előre az emberiséget. Ja, jó is az, amióta átrakták a videójátékok kategóriát, azóta alig árulok itt, jönnek kéthetente a 300-350 Ft-os számlák, aminek a fele a feltöltési díj. Szóval ha ez így megy tovább, akkor nemsokára még egy régi fórumozóval lesz kevesebb. Csókoltatom az ötletgazdát |
|
|
|
2009-10-09 11:28
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 981 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Öööö... Mi baja van?... Amúgy - bár nem én szültem A Vészkijárat magától is mindig frekventált helyen volt, mert használtuk, használtátok. Nekem például kimondottan ellenérzésem van az ilyesfajta, fenntartó rendszer általi felkarolásokkal kapcsolatban. Ami az alcímet illeti: ez kizáró, és a topic terméketlen arisztokratizálódásához vezethet - értelmes, új embereket arra serkent, hogy inkább egy másik topicot turbózzanak fel, és ne ártsák magukat az "öreg rókák" dolgába. Ennél fogva előbb-utóbb a kiemelés ellenére a Vészkijárat el fog sorvadni. Nem biztos, hogy nálam van a bölcsek köve, pusztán átgondolásra javaslom. Szép napot mindenkinek (különösen az Ősanyának! Ősanya a nénikéd! Mindig a régihez ragaszkodsz, csúnya morózus, megkövesedett öregember leszel, ha itt lesz az ideje, bár félő, hogy ez hamarosan eljön. Mindig az új mozgatja a világot. A változás vitte előre az emberiséget. Bennem minden újdonság érdeklődést és figyelmet vált ki, nyitottan várom az új áramlatokat, izgalommal tölt el, a változás. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-10-09 11:20
Létrehozva:
|
|
-------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-10-09 11:08
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 923 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Öööö... Mi baja van?... Amúgy - bár nem én szültem A Vészkijárat magától is mindig frekventált helyen volt, mert használtuk, használtátok. Nekem például kimondottan ellenérzésem van az ilyesfajta, fenntartó rendszer általi felkarolásokkal kapcsolatban. Ami az alcímet illeti: ez kizáró, és a topic terméketlen arisztokratizálódásához vezethet - értelmes, új embereket arra serkent, hogy inkább egy másik topicot turbózzanak fel, és ne ártsák magukat az "öreg rókák" dolgába. Ennél fogva előbb-utóbb a kiemelés ellenére a Vészkijárat el fog sorvadni. Nem biztos, hogy nálam van a bölcsek köve, pusztán átgondolásra javaslom. Szép napot mindenkinek (különösen az Ősanyának! Ebben is van valami. Nem célunk a topikot elsorvasztani, sőt. A szándék arra irányult, hogy minden főoldalon lévő témában legyen egy kiemelt topik, ami legjobban reprezentálja az adott témakört. A Csevegőben az utóbbi időben ilyen a leginkább pörgő Vészkijárat. Tehát ezért lett kiemelve, semmi több. Legyen akkor egy három napos szavazás a kérdésről, a többség dönt. Ha nem ez a topik lesz kiemelve, akkor majd egy másik - egyiket sem kötelező használni a másik rovására. Az alábbi listát kérjük mindenki másolja be a saját hozzászólásába, a megfelelő sor végére pedig írja oda a nevét. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -Régi "Ha eltérnénk az eredeti témától...": mmmyki -Új "Öreg Rókák Klubja:)": zejopy -Új, de semlegesebb változat "OFF topic - kötetlen csevegés mindenkinek": ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Érdektelenség vagy döntetlen esetén marad a harmadik változat kiemeléssel. Grobar döntését mi sem értjük, a Vatera részéről tudtommal nem érte sérelem sem itt, sem a Piactéren... -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2009-10-09 10:57
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 802 Regisztrált: 2007-03-23 16:34 Innen: :nennI Azonosító: 1 714 |
Öööö... Mi baja van?... Amúgy - bár nem én szültem A Vészkijárat magától is mindig frekventált helyen volt, mert használtuk, használtátok. Nekem például kimondottan ellenérzésem van az ilyesfajta, fenntartó rendszer általi felkarolásokkal kapcsolatban. Ami az alcímet illeti: ez kizáró, és a topic terméketlen arisztokratizálódásához vezethet - értelmes, új embereket arra serkent, hogy inkább egy másik topicot turbózzanak fel, és ne ártsák magukat az "öreg rókák" dolgába. Ennél fogva előbb-utóbb a kiemelés ellenére a Vészkijárat el fog sorvadni. Nem biztos, hogy nálam van a bölcsek köve, pusztán átgondolásra javaslom. Szép napot mindenkinek (különösen az Ősanyának! -------------------- "A kutyán kívül a könyv az ember legjobb barátja. A kutyán belül olyan sötét van, hogy nem lehet olvasni." "A Föld nevű űrhajónak nincsenek utasai. Mindannyian a személyzethez tartozunk." (Marshall McLuhan) |
|
|
|
2009-10-09 10:55
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 073 Regisztrált: 2007-11-21 13:17 Innen: Magyar/Szombathely Azonosító: 48 776 |
-------------------- "Mivel úriembernek születtem, nem vívok szellemi párbajt olyannal, aki fegyvertelen."
|
|
|
|
2009-10-09 10:39
Létrehozva:
|
|
Most mindenki megkukult. Ez már örökre így fog maradni?
-------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-10-09 09:26
Létrehozva:
|
|
![]() Igencsak öreg róka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 110 Regisztrált: 2009-09-02 09:51 Azonosító: 726 887 |
Ez sajnos így van, mostantól mégegy régi fórumozóval kevesebb lesz.................................... Jó Vaterázást mindenkinek. Hadd csatlakozzak az előttem szólókhoz... Mi történt?? -------------------- Üdvözlettel:
Leó a Vatera oroszlánja |
|
|
|
2009-10-08 23:13
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 7 218 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 130 |
-------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2009-10-08 23:03
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Ez sajnos így van, mostantól mégegy régi fórumozóval kevesebb lesz.................................... Jó Vaterázást mindenkinek. Hát te meg hun vótál,hogy rajtad mán pléhkokas jófiu? Megüsselek? -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2009-10-08 22:40
Létrehozva:
|
|
mi a franc történt a Vaterával? csípjen már meg valaki. Szívesen megtenném, de sajnos ébren vagy. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-10-08 22:35
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 7 218 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 130 |
mi a franc történt a Vaterával? csípjen már meg valaki.
-------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2009-10-08 22:16
Létrehozva:
|
|
Ez sajnos így van, mostantól mégegy régi fórumozóval kevesebb lesz.................................... Jó Vaterázást mindenkinek. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-10-08 21:58
Létrehozva:
|
|
|
Aramir fan klub tag ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 066 Regisztrált: 2007-03-01 14:15 Azonosító: 73 |
|
|
|
|
2009-10-08 21:54
Létrehozva:
|
|
|
Csak olvasó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 980 Regisztrált: 2007-05-24 18:58 Innen: Juzni Front Azonosító: 11 399 |
Az igazán régi fórumozók által gyártott jobbnál jobb topicok befulladtak, mert az odajárók kényszerűségből, vagy saját akaratukból eltávoztak. Ez sajnos így van, mostantól mégegy régi fórumozóval kevesebb lesz.................................... Jó Vaterázást mindenkinek. -------------------- Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
SÜN, SÜN!!!! "Sünben emelték ki a tüntetőt." |
|
|
|
2009-10-08 21:23
Létrehozva:
|
|
Szép jó estét mindenkinek! Próbálom ésszerűsíteni a topikok nevét és helyét. Öreg fórumozók talán már észrevettek pár kisebb változást az elmúlt hetekben. Ezt a topikot az előbb kiemeltem, hogy mindig szem előtt legyen. Sőt, az alcímet is átírtam. Remélem, mindenkinek tetszeni fog. Ha nem, akkor természetesen megy vissza a régi szöveg (Ha eltérnénk az eredeti témától...) vagy igény szerint más - szalonképes - változat. Ettől függetlenül is örömmel várok minden javaslatot áthelyezésekre, összevonásokra, átnevezésekre. A cél a fórum átláthatósága, ne legyenek azonos tartalmú, de némileg eltérő nevű topikok. Ez közös érdekünk, így mindenki könnyen megtalálja amit keres. Ha ez így megvalósul, akkor remélhetően kevesebben fognak mondjuk a posta topik alá újabb posta nevű topikot nyitni a jövőben Köszönöm. Kedves Benz! A topicot én szültem, még a régi modik szigorú felügyelete miatt állandó bűntudattól gyötörve, mert mindig offoltunk minden topicot. Az igazán régi fórumozók által gyártott jobbnál jobb topicok befulladtak, mert az odajárók kényszerűségből, vagy saját akaratukból eltávoztak. Tehát kellett egy hely, ahol szabadott tombolni, és mi újabbak nem éreztük betolakodóknak magunkat. Így aztán tényleg megtisztel azzal, hogy kiemelt helyre tette a Vészkijáratot. Az alcím pedig rendben lesz. Persze rajtam kívül többen is itt vannak még, akik az állandó offolásban részt vettek, ezzel inspiráltak a topic létrehozására. zejopy -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-10-08 21:05
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 923 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Szép jó estét mindenkinek!
Próbálom ésszerűsíteni a topikok nevét és helyét. Öreg fórumozók talán már észrevettek pár kisebb változást az elmúlt hetekben. Ezt a topikot az előbb kiemeltem, hogy mindig szem előtt legyen. Sőt, az alcímet is átírtam. Remélem, mindenkinek tetszeni fog. Ha nem, akkor természetesen megy vissza a régi szöveg (Ha eltérnénk az eredeti témától...) vagy igény szerint más - szalonképes - változat. Ettől függetlenül is örömmel várok minden javaslatot áthelyezésekre, összevonásokra, átnevezésekre. A cél a fórum átláthatósága, ne legyenek azonos tartalmú, de némileg eltérő nevű topikok. Ez közös érdekünk, így mindenki könnyen megtalálja amit keres. Ha ez így megvalósul, akkor remélhetően kevesebben fognak mondjuk a posta topik alá újabb posta nevű topikot nyitni a jövőben Köszönöm. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2009-10-08 17:57
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Kedves hytech ! Ha nem is műfordítás, azért remélem tudok segíteni: "Itt az egyedülálló lehetőség, hogy megnyerjen egy vadonatúj, tökéletesen működő, még soha nem használt Nokia 6110 -es készüléket! A telefont sajnáltam használni, ezért tartottam a vitrinemben." Kedves Vateracsillag, Leköteleztél. -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2009-10-08 16:45
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 Regisztrált: 2009-09-02 09:48 Azonosító: 726 885 |
Van itt valaki (akár moderátor is) aki perfekt német? Ebben a kis szövegben kellene segítség: "Sie haben eine einmalige Gelegenheit, einen flammneuen, vollfunktionsfähigen und noch nie benutzen Nokia 6110 zu erwerben! Das Handy war mir immer zu schade zu benutzen, darum lag es immer in meiner Vitrine! " Pontos fordításra lenne szükségem mert nagyjából én is vágom. Nagyon köszönöm a fordítónak előre is. hytech Kedves hytech ! Ha nem is műfordítás, azért remélem tudok segíteni: "Itt az egyedülálló lehetőség, hogy megnyerjen egy vadonatúj, tökéletesen működő, még soha nem használt Nokia 6110 -es készüléket! A telefont sajnáltam használni, ezért tartottam a vitrinemben." -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-21 09:42 |