Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2012-07-12 09:34
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 13 084 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Emlékszik. Teljesen igaza van. Este nem tudtam elaludni, gondolkodtam. Hogy miért szeretem annyira. Mert persze van egy csomó azonos értékrend, meg szerintem földrajzi szempontból is hasonló helyről származunk, na és a munkáin nőttem fel. De szeretem én Jókait is, meg sok dolgot, de őt mindig előveszem, mindig megnyugtat és mindig ad. Századszorra is. És talán az a titok, hogy elfogadás van. Minden mögött. Az elfogadás mögött pedig szeretet. Elfogadja a betegséget, a halált, az emberi gyengeséget, de a megfogalmazásával enyhíti azokat, ezzel olyan látásmódot mutat meg... Azt írta, hogy amikor a tehén fellökte, kiment a bokája. Szomorú volt, mert elmaradt a szokásos csavargás, de aztán ahogy ült a szobában, rátalált a János vitézre. Mi, mai szülők, ha kimegy a gyerek bokája, orvoshoz rohanunk, leültetjük a TV elé... egész más volt minden. A hétköznapok, az ünnepnapok is, na és ettől az emberek gondolkodása. Az egy más világ volt. Sokkal lassabb, nyugisabb. A szülő nem kapott idegbajt a lehorzsolt térdtől és a mosatlan gyümölcstől Hasonló hangulatú könyv még Széchenyi Zsigmondtól az Ahogy elkezdődött is. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2012-07-12 09:32
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 83 Regisztrált: 2011-11-23 20:35 Azonosító: 1 569 983 |
Igen, a patkánycsapda Ilyen történetet nem lehet kitalálni, nem lenne hiteles. Kedves zoc710! Legyen kedves a témának leginkább megfelelő topikot kiválasztani a hozzászólásához. A PST ettől nagyon távol áll. Törölt aukcióról viszont leginkább a Kapcsolatfelvételen át érdemes információt kérni. Kedves Benz! Elnézést, hogy rossz helyre írtam, nézze el tapasztalatlanságomnak és reggeli meglepődöttségemnek! |
|
|
|
2012-07-12 09:19
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 251 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Igen, a patkánycsapda Ilyen történetet nem lehet kitalálni, nem lenne hiteles. Emlékszik. Teljesen igaza van. Este nem tudtam elaludni, gondolkodtam. Hogy miért szeretem annyira. Mert persze van egy csomó azonos értékrend, meg szerintem földrajzi szempontból is hasonló helyről származunk, na és a munkáin nőttem fel. De szeretem én Jókait is, meg sok dolgot, de őt mindig előveszem, mindig megnyugtat és mindig ad. Századszorra is. És talán az a titok, hogy elfogadás van. Minden mögött. Az elfogadás mögött pedig szeretet. Elfogadja a betegséget, a halált, az emberi gyengeséget, de a megfogalmazásával enyhíti azokat, ezzel olyan látásmódot mutat meg... Azt írta, hogy amikor a tehén fellökte, kiment a bokája. Szomorú volt, mert elmaradt a szokásos csavargás, de aztán ahogy ült a szobában, rátalált a János vitézre. Mi, mai szülők, ha kimegy a gyerek bokája, orvoshoz rohanunk, leültetjük a TV elé... egész más volt minden. A hétköznapok, az ünnepnapok is, na és ettől az emberek gondolkodása. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-07-12 09:12
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 13 084 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
...Emlékszik a varjas történetre? Mikor fogott egy varjút, megszelídült, az édesapja mondta, hogy el kellene engedni, de ő tologatta az időpontot. A varjú meg belement a csapdába. Na az az egy, amiben a halál értelmetlen és elfogadhatatlan. Azt a történetet mindig átugrom. (Tetszik, hogy bevallja a puskázás tényét. Igen, a patkánycsapda Ilyen történetet nem lehet kitalálni, nem lenne hiteles. Kedves Benz! Ma reggel írtam, mert töröltek egy aukciómat, nem értek nagyon a fórumhoz, de most egy laktot találtam,mi a teendő, várnom kell? Válaszát előre is köszönöm. Kedves zoc710! Legyen kedves a témának leginkább megfelelő topikot kiválasztani a hozzászólásához. A PST ettől nagyon távol áll. Törölt aukcióról viszont leginkább a Kapcsolatfelvételen át érdemes információt kérni. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-07-12 09:10
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 83 Regisztrált: 2011-11-23 20:35 Azonosító: 1 569 983 |
Kedves Benz!
Ma reggel írtam, mert töröltek egy aukciómat, nem értek nagyon a fórumhoz, de most egy laktot találtam,mi a teendő, várnom kell? Válaszát előre is köszönöm. |
|
|
|
2012-07-11 22:56
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 251 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Tényleg jó, köszönöm. Sajnos, ehhez puskáznom kellett Őszi vásár? Abból a kötetből a Griffmadár. Különös. Emlékszik a varjas történetre? Mikor fogott egy varjút, megszelídült, az édesapja mondta, hogy el kellene engedni, de ő tologatta az időpontot. A varjú meg belement a csapdába. Na az az egy, amiben a halál értelmetlen és elfogadhatatlan. Azt a történetet mindig átugrom. (Tetszik, hogy bevallja a puskázás tényét. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-07-11 22:46 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-07-11 22:42
Létrehozva:
|
|
Beeenz, ezt Önnek: (remélem szépen telt a napja, és örülök majd, amikor látom ...., de azért sokszor eszembe jutott azóta is, amikor a kétségek, a gond, a bánat sötét szárnyú griffmadara hajszolt, és csak a másnap világosságában láttam, hogy ezekből se születik más, mint jáspisszemű kis gyík, melyben több az élet, mint a mesevihar vijjogó griffmadarában. Melyik ez? Guglit ne használjon, az olyan, mintha puskázna. (De nagyon jó mondat ez.) Tényleg jó, köszönöm. Sajnos, ehhez puskáznom kellett Őszi vásár? -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-07-11 21:53
Létrehozva:
|
|
Hajaj.... most már nem fog elmenni.
-------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-07-11 20:46
Létrehozva:
|
|
Beeenz, ezt Önnek: (remélem szépen telt a napja, és örülök majd, amikor látom
...., de azért sokszor eszembe jutott azóta is, amikor a kétségek, a gond, a bánat sötét szárnyú griffmadara hajszolt, és csak a másnap világosságában láttam, hogy ezekből se születik más, mint jáspisszemű kis gyík, melyben több az élet, mint a mesevihar vijjogó griffmadarában. Melyik ez? Guglit ne használjon, az olyan, mintha puskázna. (De nagyon jó mondat ez.) A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-07-11 20:50 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-07-11 20:13
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 468 Regisztrált: 2009-08-17 11:47 Azonosító: 706 366 |
Mi tavaly egy hosszú 7végére voltunk (előtte utoljára kb 8-10 éve), és lenyűgözött, hogy még mennyivel szebb lett minden Igen, igazad van. Nekem tetszik a Széchenyi tér is, pedig sokan szidták. Sokkal tágasabb és szerintem korunk művészetének is van létjogosultsága, hiszen nekünk is megvan a névjegyünk, mi is alkotunk maradandót, ami az utókorra hatással lehet. Sejtettem, olvastam az áradozásodat a fodrászodról (Viszont ettől a szőrös emotitól ? meg a vicsorító társától ? mindig annyira megriadok, hogy addig kell görgetnem, amíg eltűnik, és csak utána tudok olvasni ----- Még mindig nem jött semmi válasz A fodrászom a barátnőm. Tanítottam három gyerekét is, ő főállású anya volt egy viszonylag (hozzám képest mindenképpen) tehetős családban. Aztán a legkisebb gyerek is nagy lett (10 éves) és szűk lett neki az otthon. Először elkezdett tőlem fuvolát tanulni, aztán adódott ez az ötlete, hogy megtanulja a fodrász szakmát, mert volt hozzá kedve és jó keze is van. Már a tanuló időszak alatt is rajtam (is) gyakorolt. Voltak izgalmas hajaim. Egyik oldalt hosszú, másik oldalt rövid, felborzolt, de mindig aszimmetrikus. Azért jó, mert odafigyel a vendégeire és az egyéniségükhöz igazítja a hajat, na meg a haj sajátosságaihoz. Nekem sincs gond a beszárítással, meg ilyenekkel, mert olyat vág, amit könnyű kezelni. Előtte hosszú hajam volt. Tavaly kitaláltuk, hogy csinálunk nekem feketét kék tincsekkel, de nem mertük megjátszani. (Viszont ettől a szőrös emotitól ? meg a vicsorító társától ? mindig annyira megriadok, hogy addig kell görgetnem, amíg eltűnik, és csak utána tudok olvasni Csak ez az a szmájli az, aki kedvesen kacsint, a másik csúnyán kacsint, nem jó a hangulata. Még mindig nem jött semmi válasz Ez nem fura? Nem mintha türelmetlen lennék, inkább azon aggódom, hogy elbénáztam valamit. (A fél évvel ezelőtt kapott válaszra válaszolva írtam. Az jó?) Nem. Ne aggódj, ne is reménykedj, az idő nem bír tartalmi jelentőséggel. Örülnék, ha törölnék, mert akkor nagyobb önbizalommal futnék neki az eljövendő sajátomnak. Nem tudom, tudod-e, de zejopy vagyok. A hozzászólást -davidmaci92- szerkesztette a következő időpontban: 2012-07-11 20:14 -------------------- Nem azért hibáztál, mert többet adtál, hanem mert kevesebbet kívántál. Ha többet adsz, többet is követelhetsz. |
|
|
|
2012-07-11 20:01
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 480 Regisztrált: 2008-08-07 19:42 Azonosító: 177 261 |
(A fél évvel ezelőtt kapott válaszra válaszolva írtam. Az jó?) Arra nekem se válaszoltak, pedig csak 1 napos volt. Én újat írtam és abba beleírtam a kapott Ticket számot. A hozzászólást -suzukimaruti- szerkesztette a következő időpontban: 2012-07-11 20:02 |
|
|
|
2012-07-11 19:23
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 279 Regisztrált: 2011-11-06 22:22 Azonosító: 1 562 510 |
Na én akkor járkáltam, mikor lementem a 3 napos nagy vásárra. Hú de rég volt. Mi tavaly egy hosszú 7végére voltunk (előtte utoljára kb 8-10 éve), és lenyűgözött, hogy még mennyivel szebb lett minden Én mindig magamba fordulok és ki sem látok a fejemből. Nekem mindig rövid. Sejtettem, olvastam az áradozásodat a fodrászodról (Viszont ettől a szőrös emotitól – meg a vicsorító társától – mindig annyira megriadok, hogy addig kell görgetnem, amíg eltűnik, és csak utána tudok olvasni ----- Még mindig nem jött semmi válasz -------------------- Nem minden fénylik, ami arany (Manu Chao)
|
|
|
|
2012-07-11 16:05
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 480 Regisztrált: 2008-08-07 19:42 Azonosító: 177 261 |
Jellemzően nem. Amúgy keveset járkálok, nincs időm. Reggel be a kocsiba, egész nap gálya, aztán este be a kocsiba, itthon pedig az egyéb munkák. Na én akkor járkáltam, mikor lementem a 3 napos nagy vásárra. Hú de rég volt. |
|
|
|
2012-07-11 16:00
Létrehozva:
|
|
Zsolnay kútnál azért kilátsz a fejedből? Nekem az nagyon tetszett mikor ott jártam. Jellemzően nem. Amúgy keveset járkálok, nincs időm. Reggel be a kocsiba, egész nap gálya, aztán este be a kocsiba, itthon pedig az egyéb munkák. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-07-11 15:58
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2012-07-11 15:52
Létrehozva:
|
|
Én néha saját szülővárosomban játszom turistásat. Ez nagyrészt abból áll, hogy nem lefelé nézek, hanem felfelé, így nem a kutyagumit látom, hanem a szép homlokzatokat, miegymást. Valamint ilyenkor eszelősen bazsalygok minden szembejövőre. Vagy csak úgy magam elé (Megírtam a sirámaimat az ÜSZ-nak, izgatottan várom a választ…) Én mindig magamba fordulok és ki sem látok a fejemből. Most megyek, intézek magamnak egy hiperrövid hajat Nekem mindig rövid. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-07-11 15:49
Létrehozva:
|
|
|
Az a fura, hogy még automata válasz se jött, pedig úgy dereng, az gyors szokott lenni (12.11-kor írtam nekik) Majd küldik, azzal nincs gond. Az a fura, hogy még automata válasz se jött, pedig úgy dereng, az gyors szokott lenni (12.11-kor írtam nekik) Most megyek, intézek magamnak egy hiperrövid hajat Lehet nekem is az kellett volna? |
|
|
|
2012-07-11 15:43
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 279 Regisztrált: 2011-11-06 22:22 Azonosító: 1 562 510 |
Kívánom ne hajintsanak ki! Az a fura, hogy még automata válasz se jött, pedig úgy dereng, az gyors szokott lenni (12.11-kor írtam nekik) Most megyek, intézek magamnak egy hiperrövid hajat A hozzászólást -pistineni- szerkesztette a következő időpontban: 2012-07-11 15:47 -------------------- Nem minden fénylik, ami arany (Manu Chao)
|
|
|
|
2012-07-11 15:31
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2012-07-11 15:26
Létrehozva:
|
|
Sok szerencsét! Engem ma harmadszor is elhajtottak. (Aztán ezt majd kérem szépen vissza, mikor engem is kihajítanak --------- H a t v a n felhasználó? No ilyet én még nem láttam... Senki se nyaral? A hozzászólást -pistineni- szerkesztette a következő időpontban: 2012-07-11 15:28 -------------------- Nem minden fénylik, ami arany (Manu Chao)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-06-20 07:25 |