Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2010-10-16 11:15
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 942 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Erre gondoltam, amikor azt írtam, hogy ne menjünk bele a "technikai megoldás" részleteibe Ez első hallásra valóban egy fajta "rés a pajzson", de az így feltöltött kép pont a leírtak miatt nem része az aukciónak, tehát vitás esetben a manipulálhatóság miatt nem bizonyító erejű. A terméklapos képfeltöltésre így továbbra is fennáll, amit leírtam. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2010-10-16 10:43
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 016 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Ezt most nem igazán értem...Ha a "technikai megoldásra" gondol, abba inkább ne menjünk bele. Normál képfeltöltésről volt szó, szerintem arra válaszoltam. Ha Ön szerint valami kimaradt vagy félreértettem, akkor kérem írja le és megpróbálok rá érdemben reagálni. Hiszen jöhet egy (extrém, belátom, de miért is ne?) olyan kérdés, hogy kedves xy. Nem sérült a termék? Mire a válasz: Ja, de igen csak azt elfelejtettem megemlíteni, mellékelem a + képet, itt a link. Tehát akkor ugyanott vagyunk, ahol a part szakad. Természetesen nem szabálytalan technikai megoldásra gondoltam, az nem az én világom. Ja, és tulajdonképpen mindkét lehetőségnek van jó és rossz oldala is. Tehát bármelyik is a használatos, kicsit megdöglik a kecske is, és a káposzta is kissé megrohad, mert szerintem ez az a helyzet, amikor nincs jó szabályozás. Szóval nem piszkálódom, viszont egyszer egy nagyon okos ember azt mondta nekem: "Csak olyan dolgot tilts meg a gyereknek, amit végre is tudsz hajtatni." A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2010-10-16 10:46 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-10-16 10:21
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 942 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Kedves Benz! Szerintem nem a feltett kérdésre válaszolt. De rendben, értem, és ha gondolja, akkor ezt törölje. Ezt most nem igazán értem...Ha a "technikai megoldásra" gondol, abba inkább ne menjünk bele. Normál képfeltöltésről volt szó, szerintem arra válaszoltam. Ha Ön szerint valami kimaradt vagy félreértettem, akkor kérem írja le és megpróbálok rá érdemben reagálni. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-10-16 10:09
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 016 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Kedves zejopy! Erre a felvetésére a választ a másik topikban leírtam. Kedves Benz! Szerintem nem a feltett kérdésre válaszolt. De rendben, értem, és ha gondolja, akkor ezt törölje. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-10-16 10:00
Létrehozva:
|
|
Kedves Benz! Pontosan erre világított rá poiuyt. Ha amúgy is kerülhetnek be képek, akkor nem sok értelme van a plusz kép feltöltésének a tiltására. Így csak az lesz, ill. van, hogy aki tudja a technikai megoldást, az tesz hozzá még, aki nem, az meg úgy marad. Vagy rosszul értelmezem a helyzetet? Szerintem talán a legegyszerűbb tényleg az lenne, ha ez a tiltás megszűnne, mert bár jogos, hogy a képek + információt hordoznak a termékkel kapcsolatban, viszont mégis megvalósul. Köszönöm. Kedves zejopy! Erre a felvetésére a választ a másik topikban leírtam. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-10-16 09:37
Létrehozva:
|
|
Egyébként számomra sem logikus, miért nem lehet új képeket feltölteni, ugyanakkor ilyetén módon (link), mégiscsak ott az új kép(ek)... Tisztelt poiuyt! Licitált áruk esetén a feltöltött képek is olyan alapvető információnak számítanak, mint például a termékleírás vagy a villámár; ezért nincs lehetőség a képek módosítására vagy továbbiak feltöltésére. Így van. Kedves Benz! Pontosan erre világított rá poiuyt. Ha amúgy is kerülhetnek be képek, akkor nem sok értelme van a plusz kép feltöltésének a tiltására. Így csak az lesz, ill. van, hogy aki tudja a technikai megoldást, az tesz hozzá még, aki nem, az meg úgy marad. Vagy rosszul értelmezem a helyzetet? Szerintem talán a legegyszerűbb tényleg az lenne, ha ez a tiltás megszűnne, mert bár jogos, hogy a képek + információt hordoznak a termékkel kapcsolatban, viszont mégis megvalósul. Köszönöm. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-10-15 15:53
Létrehozva:
|
|
Könnyelmű voltam, tízkor megvolt a második és lehet, hogy jön egy harmadik ebéd után. A többiben egyetértünk. Szigorú napja van. Asszem el is megyek a porcelánjaimhoz, azok ugyan néha csörömpölnek kicsit, de az veszélytelen. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-10-15 13:11
Létrehozva:
|
|
![]() Igencsak öreg róka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 112 Regisztrált: 2009-09-02 09:51 Azonosító: 726 887 |
Milyen mértéktartó kávé ügyben. Én ilyenkor már a harmadikhoz készülődöm. Persze csak gondolatban, de ez már azt jelzi, hogy közeledik az idő. De milyen jó is az. Basszus... az ember kimegy, rágyújt, fogja a meleg poharat és csak az élvezetnek él abban a pár percben. (A fogmosás is ilyen... Könnyelmű voltam, tízkor megvolt a második és lehet, hogy jön egy harmadik ebéd után. A többiben egyetértünk. -------------------- Üdvözlettel:
Leó a Vatera oroszlánja |
|
|
|
2010-10-15 10:04
Létrehozva:
|
|
Neeem, egész jól bírom. Kávé majd délben lesz, a reggeli már megvolt. És igen, valóban "mint aki jól végezte dolgát" jellegű ez a szmájli. Milyen mértéktartó kávé ügyben. Én ilyenkor már a harmadikhoz készülődöm. Persze csak gondolatban, de ez már azt jelzi, hogy közeledik az idő. De milyen jó is az. Basszus... az ember kimegy, rágyújt, fogja a meleg poharat és csak az élvezetnek él abban a pár percben. (A fogmosás is ilyen... -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-10-15 08:48
Létrehozva:
|
|
![]() Igencsak öreg róka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 112 Regisztrált: 2009-09-02 09:51 Azonosító: 726 887 |
Szép reggelt Önnek is! Ugye nem a hajnali kelés miatt morcos? Vannak ilyen nyűgös napok, valahogy a tegnap este is ilyen volt. Én inkább lefeküdtem... aludni. Látom, cigi megvan, akkor javaslok mellé egy kávét is, mindjárt szebb lesz a világ. Bár ez a dohányzós szmájli némi elégedettséget sugall. Mint aki jól végezte dolgát. Neeem, egész jól bírom. Kávé majd délben lesz, a reggeli már megvolt. És igen, valóban "mint aki jól végezte dolgát" jellegű ez a szmájli. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-10-15 08:36
Létrehozva:
|
|
12 hozzászólás, négy figyelmeztetés, remek egy reggel... Namostakkor Amúgy szép reggelt! Szép reggelt Önnek is! Ugye nem a hajnali kelés miatt morcos? Vannak ilyen nyűgös napok, valahogy a tegnap este is ilyen volt. Én inkább lefeküdtem... aludni. Látom, cigi megvan, akkor javaslok mellé egy kávét is, mindjárt szebb lesz a világ. Bár ez a dohányzós szmájli némi elégedettséget sugall. Mint aki jól végezte dolgát. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-10-15 08:31
Létrehozva:
|
|
12 hozzászólás, négy figyelmeztetés, remek egy reggel...
Namostakkor Amúgy szép reggelt! -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-10-14 18:20
Létrehozva:
|
|
-------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-10-14 17:49
Létrehozva:
|
|
És most csalódást okozott, mert nem tette meg. Óóó, amikor az embernek összetörik a szíve.... Annyira sajnálom -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-10-14 17:43
Létrehozva:
|
|
Tisztelt chaosvik! Tőlünk?! Mi kérjünk bocsánatot azért, mert a másik fél csak ma válaszolt a kérdésére? Legyen kedves, ezt egy kicsit gondolja át. És most csalódást okozott, mert nem tette meg. Óóó, amikor az embernek összetörik a szíve.... -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-10-14 16:37
Létrehozva:
|
|
Én kérek elnézést, hogy azt hittem... De én egy aranyosabb kacsintást küldök: -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-10-14 15:47
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 015 Regisztrált: 2008-11-22 17:28 Azonosító: 310 714 |
Bocsánat, nem néztem csúnyán, az ilyen: Ez kacsintás volt: Erre a memóra megmondom őszintén, nem emlékszem, de lehet, hogy volt ilyen. Mindazonáltal a megérzésével mi is egyetértettünk, ezért kacsintok megint: Én kérek elnézést, hogy azt hittem... De én egy aranyosabb kacsintást küldök: |
|
|
|
2010-10-14 15:30
Létrehozva:
|
|
Kedves Oroszlán! Mivel ilyen "csúnyán" nézet lehet, hogy félreérthetően írtam. Bár most nem találtam, de úgy emlékszem ön írt egyszer egy kis összefoglalót, mire érdemes mindenféleképpen licitálás előtt figyelni. Abban benne volt minden, ami itt is gyanakvásra adhatott volna okot. Csak erre akartam utalni, hogy én ezekről a terméklapokról lépnék tovább... Elnézést, ha félreérthető voltam. Bocsánat, nem néztem csúnyán, az ilyen: Ez kacsintás volt: Erre a memóra megmondom őszintén, nem emlékszem, de lehet, hogy volt ilyen. Mindazonáltal a megérzésével mi is egyetértettünk, ezért kacsintok megint: -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-10-14 14:43
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 015 Regisztrált: 2008-11-22 17:28 Azonosító: 310 714 |
Kedves 98tomcsa! Mi intézkedtünk, Ön pedig lépjen tovább. Kedves Oroszlán! Mivel ilyen "csúnyán" nézet lehet, hogy félreérthetően írtam. Bár most nem találtam, de úgy emlékszem ön írt egyszer egy kis összefoglalót, mire érdemes mindenféleképpen licitálás előtt figyelni. Abban benne volt minden, ami itt is gyanakvásra adhatott volna okot. Csak erre akartam utalni, hogy én ezekről a terméklapokról lépnék tovább... Elnézést, ha félreérthető voltam. A hozzászólást -98tomcsa- szerkesztette a következő időpontban: 2010-10-14 14:45 |
|
|
|
2010-10-13 21:51
Létrehozva:
|
|
Nem éppen háborúban utazott..... és nem hiszem hogy egy szakállas istennőt imádtak volna.... ......és nem hiszem hogy egy szakállas istennőt imádtak volna.... És innen a szakállas ábrázolás is. Viszont az általad felvázolt esemény sokkal érdekesebb. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-24 18:10 |