Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2007-05-15 14:36
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 32 |
Tisztelt Vatera! iAz április végén kötetett adásvételem után még mindig nem küldtek értesítést jutalék befizetéséről! Utána tudnának nézni, hogy hol akadhatott el a folyamat, mert nem szeretném, ha ezmiatt tiltanának le az oldalról! Köszönöm Kedves Bugsyka! A következő számlázáskor (máj. 17-18.) megy ki a kérdéses számla. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2007-05-15 12:50
Létrehozva:
|
|
|
Agyhalott ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 236 Regisztrált: 2007-03-01 14:17 Innen: Hungary-Baja Azonosító: 148 |
elözö héten én is találkoztam ilyennel. igaz én a keresés ablakra klikkelve is föoldalt vagy kilépést kaptam. átmentem másik géphez ott jo volt.
aztán üritettem a böngézöbe egy átmeneti rárolót és utána megjavult. -------------------- --==CellaTel==-- |
|
|
|
2007-05-15 08:29
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 61 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 42 |
Sziasztok! Fura dolog történt ma, ilyet még sosem tapasztaltam. Licitáltam egy parfümre. Termékkód: 25142372. Elraktam a kedvencekbe is, termékfigyelő, stb.... Most meg akartam nézni mi újság vele, és egyszerűen ledob a kérdéses terméklapról a rendszer... Többféle módon is próbáltam megközelíteni az aukciót (pl.1 ft-osok listájából), de csak épphogy feljön az oldal, máris kidob sőt bezárja a megnyitott oldalt és hipp-hopp az asztalomon vagyok... Nálam van a bibi???
|
|
|
|
2007-05-14 22:59
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 Regisztrált: 2007-03-29 15:47 Azonosító: 2 747 |
Tisztelt Vatera!
iAz április végén kötetett adásvételem után még mindig nem küldtek értesítést jutalék befizetéséről! Utána tudnának nézni, hogy hol akadhatott el a folyamat, mert nem szeretném, ha ezmiatt tiltanának le az oldalról! Köszönöm |
|
|
|
2007-05-10 14:16
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 32 |
Nem olyan régi a feltöltés. Konkrétan erröl van szó: 24860288. Csupán a feltöltö lapon a " termék mennyiséget " szerettem volna módosítani. Most is próbáltam, most 4043 karaktert ír ki. Sajnos a HTML szerkesztő felületek produkálhatnak furcsaságokat. Valószínűleg valamely kódot konvertálja valami hosszabbra, és ezért nem hagyja elmenteni. Pl. a 24860288 sz. aukcióban rengeteg ilyen kód van: <p align="center"><font size="4" color="#0000ff"> Ezekből elég lenne 1 is, meg még néhány BR html kód és máris jelentősen csökkenne a leírás mérete. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2007-05-10 13:27
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 1 259 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 135 |
Valószínű egy a korábbi feltöltőlappal feltöltött aukció került módosításra és a leírás kódolása másképp zajlott pl. néhány felesleges üres plusz karakter vagy sortörés került be a leírásba. Elméletileg az új feltöltőlappal feltöltött és módosított aukcióknál hasonló jelenség nem fordulhat elő. Nem olyan régi a feltöltés. Konkrétan erröl van szó: 24860288. Csupán a feltöltö lapon a " termék mennyiséget " szerettem volna módosítani. Most is próbáltam, most 4043 karaktert ír ki. |
|
|
|
2007-05-10 13:19
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Rendszergazda Hozzászólások: 618 Regisztrált: 2007-03-21 17:08 Azonosító: 1 334 |
Szerettem volna a terméknél módosítani. Nem nagy valamit, csupán a mennyiséget szerettem volna 1-röl 2-re . Továblépésnél kaptam a figyelmeztetést, " a megengedett karakter 4000, önnek 4041 van " Üdv: Mazsolla Valószínű egy a korábbi feltöltőlappal feltöltött aukció került módosításra és a leírás kódolása másképp zajlott pl. néhány felesleges üres plusz karakter vagy sortörés került be a leírásba. Elméletileg az új feltöltőlappal feltöltött és módosított aukcióknál hasonló jelenség nem fordulhat elő. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2007-05-10 13:14
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 1 259 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 135 |
Akkor talán én is kérdeznék valamit.
Szerettem volna a terméknél módosítani. Nem nagy valamit, csupán a mennyiséget szerettem volna 1-röl 2-re . Továblépésnél kaptam a figyelmeztetést, " a megengedett karakter 4000, önnek 4041 van " Mint mondtam, a termékleíráshoz nem nyúltam. Akkor mi ez ?? Üdv: Mazsolla |
|
|
|
2007-05-10 11:50
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 543 Regisztrált: 2007-03-01 13:47 Innen: Érd Azonosító: 6 |
Nagyon köszönöm, már régen akartam jelezni, csak mindig volt valami fontosabb.
-------------------- |
|
|
|
2007-05-10 10:40
Létrehozva:
|
|
|
Tisztelt Vatera ! A következő problémát, hibát találtam a termékfeltöltésnél : Az aukcióim egy része fix villámárral, holland aukción fut. Amennyiben belépek a termékleirás módositásához, még akkor is, ha semmit sem állitok át, a rendszer automatikusan átállitja a fix áras értékesitést hagyományosra, azaz licitálhatóvá teszi a termékeket anélkül, hogy én ezt bejelölném. Ha bármit módositok, javitok a termékleiráson, azonnal ezt teszi. Kérem, orvosolják ezt a problémát, mert rettenetesen zavaró, ráadásul vevőket vesztek (vesztünk) azáltal, hogy a vevők azt hiszik, hogy akár több hetet is várni kell, mire lejár az aukció, és átvehető a termék. Nincs időm a közel 800 termékből mindet átnézni, hogy melyik állitódott igy át, de egyre több aukcióm jár igy, ha nem veszem észre. Ez az észrevétel természetesen csak a villámáras holland aukciókra vonatkozik. Tisztelettel: euro-elektronic Kedves euro-elektronic! A jelzett problémát javítottuk! Köszönjük az észrevételt és elnézést a kellemetlenségért. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2007-05-10 09:58
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 543 Regisztrált: 2007-03-01 13:47 Innen: Érd Azonosító: 6 |
Tisztelt Vatera !
A következő problémát, hibát találtam a termékfeltöltésnél : Az aukcióim egy része fix villámárral, holland aukción fut. Amennyiben belépek a termékleirás módositásához, még akkor is, ha semmit sem állitok át, a rendszer automatikusan átállitja a fix áras értékesitést hagyományosra, azaz licitálhatóvá teszi a termékeket anélkül, hogy én ezt bejelölném. Ha bármit módositok, javitok a termékleiráson, azonnal ezt teszi. Kérem, orvosolják ezt a problémát, mert rettenetesen zavaró, ráadásul vevőket vesztek (vesztünk) azáltal, hogy a vevők azt hiszik, hogy akár több hetet is várni kell, mire lejár az aukció, és átvehető a termék. Nincs időm a közel 800 termékből mindet átnézni, hogy melyik állitódott igy át, de egyre több aukcióm jár igy, ha nem veszem észre. Ez az észrevétel természetesen csak a villámáras holland aukciókra vonatkozik. Tisztelettel: euro-elektronic -------------------- |
|
|
|
2007-05-10 00:14
Létrehozva:
|
|
|
Agyhalott ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 236 Regisztrált: 2007-03-01 14:17 Innen: Hungary-Baja Azonosító: 148 |
mozilla Firefox a te barátod.
zavard fel a gépedre és elfelejted egy életre az explolert. ez a windoz böngészöjének a gyagyája. 70ezerért ilyen sz*rt birnak csak adni. a mozillához néha kell telepiteni pár plugint. meg dolgokat. de cserébe kapsz stabil böngészöt. káros oldalaknál figyelmeztetést. felugro ablakok blokkolása. és ha véletlenül rendszer hiba miatt bezárodna az ablak akkor az uj inditásnál. akár gép ujraindulásnál is megkérdezi hogy kivánod e fojtatni a félbeszakadt munkát. és ha igenrenyomsz akkor megnyitja az összes ablakot amiben voltál. ezenkivül 99%ban ugyanugy néz ki mint a windowsos böngészö. tehát még megszoknod sem kell. maximum csak a jolétet amit kinál -------------------- --==CellaTel==-- |
|
|
|
2007-05-09 23:18
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2007-05-09 23:10 Azonosító: 9 362 |
Nem tudom, hogy csak nekem vannak-e ezzel gondjaim, vagy esetleg másnak is...
1. Sok terméknél, ha a képet ki akarom nagyítani, akkor teljesen lefagy az oldal, nem lép tovább, bezárni sem tudom, csak a feladat-kezelőből. Vagy ha magát a képet bezárom, akkor bezáródik az összes megnyitott internetes oldal (vaterán kívűliek is) 2. A korábban már felrakott eladó termékemhez nem tudok felrakni képet, akkorsem, ha nincs rá licit. A kép csatolása után azt írja ki, hogy érvénytelen képformátum, pedig jpg. formátumot próbálnék feltölteni, aminek elvileg jónak kellene lennie. Nálam van valami gebasz, vagy a Vateránál? |
|
|
|
2007-05-08 10:27
Létrehozva:
|
|
|
Tehát, ha valakitől vásároltam már akár 1 évvel korábban is, többet attól nem kaphatok beszámítható pozitívat? Ez érdekes mert ha valakivel kölcsönösen meg vagyunk elégedve egymással és akár rendszeresen figyelve a másikat, akár csak véletlenszerűen többször Vatera-zunk a másikkal, talán értékelendő lehetne. Azért köszönöm a válaszokat, így már értem miért "hiányozhatnak" nekem pozitívak. pontot kapsz. a zárojelben lévö szám az az) szerintem jo ez igy ahol van. igaz a normális emberekkel kicseszés de anno volt olyan hogy leütöttek nálad valamit azt láttad hogy a tag 500tiszta +os majd ***án megbiztál benne és átvágott mint sz.rt a palánkon. utána vettem vettük észre (páran) hogyegy másik nickel vett meg magának 1ft-ért vackokat. és igy emelte a pontjait. igy legalább ez kiküszöbölhetö. és nem ad teret a visszaéléseknek. aki érti a vatera rendszerét és tudja használni az ugyis megnézi a zárojelben lévö rélszt is, mert valahol az is számit hogy pl vásároltak e töle mégegyszer. mert az biztos megelégedetség valahol szerintem. szoval véleményem szerint ettöl jobban ki sem lehtett volna találni ezt a rendszert . -------------------- --==CellaTel==-- |
|
|
|
2007-05-08 07:18
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 Regisztrált: 2007-05-07 15:34 Azonosító: 8 913 |
sakke4 felhasználó legutóbbi értékelésére nem jár pont, hiszen 2006. 11. 15-én egy adásvételről már készített értékelést. Tehát, ha valakitől vásároltam már akár 1 évvel korábban is, többet attól nem kaphatok beszámítható pozitívat? Ez érdekes mert ha valakivel kölcsönösen meg vagyunk elégedve egymással és akár rendszeresen figyelve a másikat, akár csak véletlenszerűen többször Vatera-zunk a másikkal, talán értékelendő lehetne. Azért köszönöm a válaszokat, így már értem miért "hiányozhatnak" nekem pozitívak. |
|
|
|
2007-05-07 21:08
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2007-05-07 21:00 Azonosító: 8 959 |
Üdvözlök mindenkit!
..egy rövid kérdés.. -ha megnyerek egy licitálást, akkor miért nem kapom meg rögtön az eladó elérhetőségét? Miért vár a rendszer? (Elnézést ha már elhangzott a kérdés, vagy a szabályzat apróbetűs része tartalmazza) Többször feltűnt hogy például az e-mail értesítés is sokat csúszik a vatera rendszerben érkező üzenetektől.. Van erre valami magyarázat azon kívül hogy "bocsi de ilyen a rendszer"? |
|
|
|
2007-05-07 19:56
Létrehozva:
|
|
|
Az OK, hogy egyszerre csak egy plusz jár hiába több tétel az adás-vétel tárgya, de pl. én most vissza néztem a pozitívokat jelenleg 90-nél kellene járnom ezzel szemben 79-en állok. Negatívom nincs 2 semlegesem van ami ugye nem jár levonással. Szerintem a legutóbbi értékelésre (sakkke4) se kaptam egy "pontot" se. Azért mertem írni is mert nem az első eset, hogy úgy tűnik nem lett jóvá írva a pozitív. sakke4 felhasználó legutóbbi értékelésére nem jár pont, hiszen 2006. 11. 15-én egy adásvételről már készített értékelést. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2007-05-07 19:36
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 Regisztrált: 2007-05-07 15:34 Azonosító: 8 913 |
Kedves eddy72! Egy felhasználótól származó pozitív visszajelzések után az értékelt összesen +1 pontot kap, negatív visszajelzések után összesen -1 -et. A semleges visszajelzések a pontszámot nem módosítják. Azonos felhasználótól érkező több visszajelzés egynek számít minden értékelési mód esetén. Az OK, hogy egyszerre csak egy plusz jár hiába több tétel az adás-vétel tárgya, de pl. én most vissza néztem a pozitívokat jelenleg 90-nél kellene járnom ezzel szemben 79-en állok. Negatívom nincs 2 semlegesem van ami ugye nem jár levonással. Szerintem a legutóbbi értékelésre (sakkke4) se kaptam egy "pontot" se. Azért mertem írni is mert nem az első eset, hogy úgy tűnik nem lett jóvá írva a pozitív. |
|
|
|
2007-05-07 15:52
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 544 Regisztrált: 2007-03-01 13:47 Innen: Hárs hegy/Sárga ház Azonosító: 15 |
Már több esetben feltűnt, hogy pozitív visszajelzés után a számláló nem lép tovább, azaz hiába kapok egy pozitívat az nem adódik hozzá az összesítéshez. Kérdés, hogy miért, van-e ennek szabályzatban leírt magyarázata, vagy ez technikai probléma? Egy felhasználótól csak 1 pontot kaphatsz. Tehát, ha 5X értékelt pozitívan, akkor is csak 1 pontod lesz. Viszont ha 4X pozitívan és egyszer negatívan, akkor attól a felhasználótól 0 lesz összesen -------------------- Azt mondják, elmebajban szenvedek. De én nem szenvedek, élvezem minden percét. |
|
|
|
2007-05-07 15:51
Létrehozva:
|
|
|
Már több esetben feltűnt, hogy pozitív visszajelzés után a számláló nem lép tovább, azaz hiába kapok egy pozitívat az nem adódik hozzá az összesítéshez. Kérdés, hogy miért, van-e ennek szabályzatban leírt magyarázata, vagy ez technikai probléma? Kedves eddy72! Egy felhasználótól származó pozitív visszajelzések után az értékelt összesen +1 pontot kap, negatív visszajelzések után összesen -1 -et. A semleges visszajelzések a pontszámot nem módosítják. Azonos felhasználótól érkező több visszajelzés egynek számít minden értékelési mód esetén. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-06-19 03:10 |