Üdvözöllek a Fórumban!
![]() ![]() |
2011-12-27 17:41
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 9 Regisztrált: 2009-02-28 16:56 Azonosító: 511 035 |
Tisztelt hamagdi! Értékelés törlését a kapcsolatfelvételen keresztül kérheti. Kapcsolatfelvétel - Aukcióval kapcsolatos probléma - Szeretnék töröltetni egy értékelést. Az értékelés törlése nem automatikus, a kérést kollégáink a rendelkezésre álló adatok alapján bírálják el. Köszönöm szépen! Igazoltam az utalást és kollégáik törölték az alaptalan értékelést! |
|
|
|
2011-12-27 16:52
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 932 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
... Ez nem bosszú negatív? Ha teljesült az adás-vétel, az eladó megkapta a pénzét akkor ő mire fel ad negatívot a vevőnek?? Ha én hasonló helyzetbe kerülnék, és az eladó nekem is negatívot ad, van megoldás erre az esetre? Mert ez így igen csak igazságtalan a vevő részére. Na alig fejeztem be itt , máris jött a válasz negatív: ... Tisztelt hamagdi! Értékelés törlését a kapcsolatfelvételen keresztül kérheti. Kapcsolatfelvétel - Aukcióval kapcsolatos probléma - Szeretnék töröltetni egy értékelést. Az értékelés törlése nem automatikus, a kérést kollégáink a rendelkezésre álló adatok alapján bírálják el. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2011-12-27 16:04
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 9 Regisztrált: 2009-02-28 16:56 Azonosító: 511 035 |
Tisztelt hamagdi! Teljesen igaza van, az eladó véletlenül vagy szándékosan félreértelmezte az említett opció jelentését. Átgondoljuk, hogy mit tehetnénk a hasonló esetek elkerülése érdekében. Megkaptam a terméket és hát sajnos beigazolódott, nem eredeti Mayo Chix, egy márkaboltba is bevittem, kinevettek vele. Igaz aki ismeri a terméket már első blikkre látja az anyagán is, hogy nem az. Az eladót negatívval értékeltem. Még kérdésem az lenne: láttam az értékelésiből, hogy más is járt így és hasonlóan negatív értékelést adott az eladónak, aki válaszként a vevőt ugyancsak negatív értékelésbe tette, sértő megjegyzésekkel. Ez nem bosszú negatív? Ha teljesült az adás-vétel, az eladó megkapta a pénzét akkor ő mire fel ad negatívot a vevőnek?? Ha én hasonló helyzetbe kerülnék, és az eladó nekem is negatívot ad, van megoldás erre az esetre? Mert ez így igen csak igazságtalan a vevő részére. Megkaptam a terméket és hát sajnos beigazolódott, nem eredeti Mayo Chix, egy márkaboltba is bevittem, kinevettek vele. Igaz aki ismeri a terméket már első blikkre látja az anyagán is, hogy nem az. Az eladót negatívval értékeltem. Még kérdésem az lenne: láttam az értékelésiből, hogy más is járt így és hasonlóan negatív értékelést adott az eladónak, aki válaszként a vevőt ugyancsak negatív értékelésbe tette, sértő megjegyzésekkel. Ez nem bosszú negatív? Ha teljesült az adás-vétel, az eladó megkapta a pénzét akkor ő mire fel ad negatívot a vevőnek?? Ha én hasonló helyzetbe kerülnék, és az eladó nekem is negatívot ad, van megoldás erre az esetre? Mert ez így igen csak igazságtalan a vevő részére. Na alig fejeztem be itt , máris jött a válasz negatív: Te miről beszélsz?,EREDETI!!!Továbbá kis se fizetted,kikönyörögted fizetés előtt,mert hogy alkalomra szeretnéd,de fizetésed később kapod meg!!!Én elküldtem,te meg azóta sem utaltál!!!!Nem kéne vádaskodni,így Te se ezt kaptad volna...." Természetesen az utalást is bizonyítani tudom! És ezek után akkor már ki is írom a kedves eladó nevét, nehogy más is gy járjon: helani35 |
|
|
|
2011-12-08 20:21
Létrehozva:
|
|
|
Igen, utólag már bánom, hogy nem voltam körültekintőbb. Látom több negatív értékelés is igazolja, hogy hamisítványt árul, tehát feltételezhetően szándékosan értelmezi félre a termék állapotát, kibújva ezzel a valódiságot igazoló címke meglétét.
Egyébként a terméket még azóta nem kaptam meg. |
|
|
|
2011-12-07 22:31
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 015 Regisztrált: 2008-11-22 17:28 Azonosító: 310 714 |
|
|
|
|
2011-12-07 17:30
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 932 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
... Szóval a kérdésem, hogy az új címke nélküli valóban ezt jelenti, hogy nincs belső címke sem?? Köszönöm!u Tisztelt hamagdi! Teljesen igaza van, az eladó véletlenül vagy szándékosan félreértelmezte az említett opció jelentését. Átgondoljuk, hogy mit tehetnénk a hasonló esetek elkerülése érdekében. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2011-12-07 17:06
Létrehozva:
|
|
|
Eladóként több terméket is hirdetek, aminek az állapota új, címke nélküli.
Ez nálam annyit tesz, hogy a termék teljesen új, de a bolti címkéje nem lóg rajta. Viszont a belső márka címkék stb. mind megvannak. Én ezzel a tudattal voltam-vagyok hogy az új, címke nélküli állapot ezt jelenti. A napokban vásároltam egy ilyen Mayo Chix tunikát, melynek állapotára ugyanez volt feltüntetve. Majd mikor levelezésbe kezdtem az eladóval, azért rákérdeztem, hogy azért a hologrammos belső címke ugye megvan? Mire már kevésbé kedves stílusban válaszolva megtudtam, hogy a ruhának semmi címkéje nincs, se kívűl se belül, csupán a márkanév van ráhímezve. Persze megkérdeztem, hogy akkor honnan lehet tudni, hogy eredeti? Válasz: ő így vette olcsón, ő sem érti, de világosan feltüntette a terméklapon, hogy címke nélküli és nincs garancia. Vásárlás előtt kellett volna érdeklődni, így ha nem kérem a terméket akkor negatívot ad. Hát ugyan nem túl jó szájízzel de kifizettem az árát, most várom a felsőt, de tartok tőle egy kicsit. Szóval a kérdésem, hogy az új címke nélküli valóban ezt jelenti, hogy nincs belső címke sem?? Köszönöm!u |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-22 17:00 |