Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2008-07-27 15:05
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 245 Regisztrált: 2007-04-03 14:32 Azonosító: 3 542 |
Kedves Moderátor! Ez érdekelne, hol tudok meg erről részleteket? Bármely bankhoz bemehetek a bankkártyámmal és fizethetek? Köszönettel Felixbi Itt a Vaterán tudsz fizetni a személyes menü: Tranzakció történet (számlázott tételek)-nél a VAT számlaszám mellett megjelenő befizetem gombra kattintással tudod kezdeményezni, utána átkerülsz az OTP szerverére és ott kövesd az útmutatót. |
|
|
|
2008-07-27 15:02
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 32 |
Kedves Moderátor! Ez érdekelne, hol tudok meg erről részleteket? Bármely bankhoz bemehetek a bankkártyámmal és fizethetek? Köszönettel Felixbi - Bankártyával történő fizetés: A tranzakció-történet menüpontban az adott számla vagy a teljes tartozás mellett feltüntetett "Befizetés" szövegre kattintva tudja rendezni az adott összegű tartozást. A befizetés a tranzakció sikeressége után néhány percen belül jóváírásra kerül. Milyen bankkártyákkal veheti igénybe a szolgáltatást?: A módszer garantáltan biztonságos fizetést tesz lehetővé azon vaterás eladóinknak, akik az alábbi kártyák közül bármelyikkel rendelkeznek: - American Express, - OTP Bankpont, - Visa, Visa Electron, - MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro (Maestro esetében nem minden típus alkalmas online fizetésre! Érdeklődjön bankjánál!) - és JCB típusú bankkártyák. A VPOS terminálon keresztül eladóink azonnal tudnak fizetni, amint a számlaértesítő email-t megkapják (ebben egy link is a segítségükre lesz), és a kifizetett összeg rögtön jóváíródik a felhasználói egyenlegükből. Fontos szempont, hogy a bankkártyával történő fizetésnek külön költsége nincs. - Banki befizetés: A CIB Banknál vezett 10700024-25268209-51100005 számlaszámra fizesse az összeget. A közlemény rovatban a pontos felhasználónevét és ügyfélkódját tüntesse fel. Jellemzően 5 munkanapon belül kerül jóváírásra az összeg. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2008-07-27 14:55
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 296 Regisztrált: 2007-08-30 00:25 Innen: horgászni voltam Azonosító: 22 496 |
Kedves Felixbi! A Vatera lehetővé tette a bankkártyával történő fizetés lehetőségét, amely egyéb előnyei mellett díjmentes jutalékkiegyenlítést tesz lehetővé. A befizetés történhet bankfiókban is, ez szintén díjmentes. Kedves Moderátor! Ez érdekelne, hol tudok meg erről részleteket? Bármely bankhoz bemehetek a bankkártyámmal és fizethetek? Köszönettel Felixbi -------------------- "Egy gyertya nem veszít semmit, ha lángjával meggyújt egy másikat!" üdv: Felixbi |
|
|
|
2008-07-27 14:50
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 32 |
Ezek szerint ha csekken fizetek, a legkissebb esetben 300 Ft-ra 200 Ft a költségem. Ha jól számolom, ez 66%. nem rossz. Ha utalok, akkor sem sokkal kevesebb. Mi van akkor, ha alacsony összegnél várok még, hogy a költségeimet csökkenthessem, mivel 6% jutalék meg 66% az eggyütt 72%, és néhány hét múlva fizetek, amikor a költségem lehetőleg alá csökken 20%-nak?? Szerintem kizárnak. Másik megoldás, hogy többet utalok át, ebben az esetben mi történik? Vagy éppen ez a cél, hogy pihentessek a Vatera számláján rendszeresen kissebb-nagyobb összeget? Vagy egyszerűen arról van szó, hogy a "kisforgalmúaknak" nem gazdaságos a fenntartása? Lehet ebből van több, és ebből lesz a "nagyforgalmú" is. Szerintem a sok módosítás (pl. "minmáláradó") lehet népszerűségvesztéssel jár. A szándék nem tiszta számomra és gondolom ezzel nem vagyok egyedül. Kedves Felixbi! A Vatera lehetővé tette a bankkártyával történő fizetés lehetőségét, amely egyéb előnyei mellett díjmentes jutalékkiegyenlítést tesz lehetővé. A befizetés történhet bankfiókban is, ez szintén díjmentes. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2008-07-27 14:28
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 86 Regisztrált: 2008-03-18 01:04 Azonosító: 127 074 |
Ezek szerint ha csekken fizetek, a legkissebb esetben 300 Ft-ra 200 Ft a költségem. Ha jól számolom, ez 66%. nem rossz. Ha utalok, akkor sem sokkal kevesebb. Mi van akkor, ha alacsony összegnél várok még, hogy a költségeimet csökkenthessem, mivel 6% jutalék meg 66% az eggyütt 72%, és néhány hét múlva fizetek, amikor a költségem lehetőleg alá csökken 20%-nak?? Szerintem kizárnak. Másik megoldás, hogy többet utalok át, ebben az esetben mi történik? Vagy éppen ez a cél, hogy pihentessek a Vatera számláján rendszeresen kissebb-nagyobb összeget? Vagy egyszerűen arról van szó, hogy a "kisforgalmúaknak" nem gazdaságos a fenntartása? Lehet ebből van több, és ebből lesz a "nagyforgalmú" is. Szerintem a sok módosítás (pl. "minmáláradó") lehet népszerűségvesztéssel jár. A szándék nem tiszta számomra és gondolom ezzel nem vagyok egyedül. Nekem sem tiszta, de sajna ez rajtunk kívül senkit nem érdekel. |
|
|
|
2008-07-27 13:37
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 296 Regisztrált: 2007-08-30 00:25 Innen: horgászni voltam Azonosító: 22 496 |
Ezek szerint ha csekken fizetek, a legkissebb esetben 300 Ft-ra 200 Ft a költségem. Ha jól számolom, ez 66%. nem rossz. Ha utalok, akkor sem sokkal kevesebb. Mi van akkor, ha alacsony összegnél várok még, hogy a költségeimet csökkenthessem, mivel 6% jutalék meg 66% az eggyütt 72%, és néhány hét múlva fizetek, amikor a költségem lehetőleg alá csökken 20%-nak?? Szerintem kizárnak. Másik megoldás, hogy többet utalok át, ebben az esetben mi történik? Vagy éppen ez a cél, hogy pihentessek a Vatera számláján rendszeresen kissebb-nagyobb összeget? Vagy egyszerűen arról van szó, hogy a "kisforgalmúaknak" nem gazdaságos a fenntartása? Lehet ebből van több, és ebből lesz a "nagyforgalmú" is. Szerintem a sok módosítás (pl. "minmáláradó") lehet népszerűségvesztéssel jár. A szándék nem tiszta számomra és gondolom ezzel nem vagyok egyedül.
-------------------- "Egy gyertya nem veszít semmit, ha lángjával meggyújt egy másikat!" üdv: Felixbi |
|
|
|
2008-07-26 12:41
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 341 Regisztrált: 2007-03-20 12:53 Innen: Magyarország Azonosító: 968 |
2008.06.02. Alacsonyabb számlázási értékhatár: Szintén június első felében csökkenteni fogjuk a korábbi számlázási értékhatárunkat 300 Ft-ra. Így minden, eddig még nem számlázott, 300 Ft-ot elért eladói tartozásról számlát küldünk Önöknek egy évre visszamenőleg. Ezzel egy időben a korábbi felhasználói kéréseknek is eleget téve bevezetjük, hogy felhasználóink heti gyakoriságnál sűrűbben ne kaphassanak számlát, ami különösen a nagy forgalmat bonyolító eladók esetében jelent könnyebbséget. Kedves Modi ! Köszönöm, hogy figyelmetlenségem miatt, tájékoztattál az aktuális számlázási feltételekről. Úgylátszik, átsiklottam ezen az infón, de hogy őszínte legyek, én konkrétan nem is vettem eddig észre, hogy ez változott, mert ahogy írtam is, velem eddig ez korrekt, precíz módon történt. Üdv : Lecsike -------------------- Az élet rövid ... éld hát meg mosolyogva ! Vaterás Bögrét Szeretnék ! A hozzászólást - Lecsike - szerkesztette a legjobb tudása szerint ! |
|
|
|
2008-07-26 12:12
Létrehozva:
|
|
|
Már kb 10x értékeltem az eladót,korrekt segítőkész.Ma is készítettem egyet.Remékem már észreveszi valaki és nem kérnek több értékelést. Cili Kedves keresztanci! 2008/07/26 11:51:09-kor először, sikeresen elkészítette az értékelést. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2008-07-26 12:05
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2008-07-26 11:51 Azonosító: 173 876 |
Már kb 10x értékeltem az eladót,korrekt segítőkész.Ma is készítettem egyet.Remékem már észreveszi valaki és nem kérnek több értékelést. Cili
|
|
|
|
2008-07-26 12:03
Létrehozva:
|
|
|
Mennyi???? 300 Ft ? Ezt nem tudtam eddig, én is elakadtam az 1000 Ft-nál. Hozzáteszem, velem eddig nagyon korrekt a számlázás, de a 300 Ft-os új akción picit csodálkozom .... 2008.06.02. Alacsonyabb számlázási értékhatár: Szintén június első felében csökkenteni fogjuk a korábbi számlázási értékhatárunkat 300 Ft-ra. Így minden, eddig még nem számlázott, 300 Ft-ot elért eladói tartozásról számlát küldünk Önöknek egy évre visszamenőleg. Ezzel egy időben a korábbi felhasználói kéréseknek is eleget téve bevezetjük, hogy felhasználóink heti gyakoriságnál sűrűbben ne kaphassanak számlát, ami különösen a nagy forgalmat bonyolító eladók esetében jelent könnyebbséget. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2008-07-26 11:55
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 341 Regisztrált: 2007-03-20 12:53 Innen: Magyarország Azonosító: 968 |
Kedves Felixbi! A számla és a részletes elszámolás kiküldésére akkor kerül sor, ha a regisztrált fizetnivalók nagyságrendje az adott felhasználó esetében eléri a bruttó 300 - Ft nagyságrendet. Mennyi???? 300 Ft ? Ezt nem tudtam eddig, én is elakadtam az 1000 Ft-nál. Hozzáteszem, velem eddig nagyon korrekt a számlázás, de a 300 Ft-os új akción picit csodálkozom .... -------------------- Az élet rövid ... éld hát meg mosolyogva ! Vaterás Bögrét Szeretnék ! A hozzászólást - Lecsike - szerkesztette a legjobb tudása szerint ! |
|
|
|
2008-07-26 11:43
Létrehozva:
|
|
|
Kedves Vatera Illetékes! Ismereteim, szerint eddig a számlázás folyamata az volt, hogy hetente zártak, és amennyiben a fizetendő összeg nem érte el az 1.000 Ft-ot, halmozták az összeget mindaddig, amíg az elérés nem következett be. Ez praktikus volt, mivel nem kellett kissebb összegre is fordítani befizetési csekk költséget a Vaterának, illetve az eladónak átutalási költséget. Most, hogy a csekkes befizetést 200 Ft-os költséggel megdobták, gondolom sokadmagammal én is áttártem az utalásos fizetésre. Meglepetésemre most kiszámláztak 759 Ft-ot, melynek a befizetési költsége most már nem Önöket terheli. Nem gondolják, hogy ez egy kicsit arcátlanság???? Nem elég, hogy a minimáláras termékfelmérési lehetőséget alacsony árfekvésű termékeknél "megadóztatják", még az eladók költségeit is emelik. Annyit úgy érzem megérdemelne az a sok eladó, akik által fizetett jutalékból eddig is megéltek, hogy az ő költségeikkel is hasonlóképen takarékoskodjanak, mint a sajátjukkal tették az eddigiekben. Vagy ennyire ég a ház???? Mindenesetre most még nem akarom "elkapkodni" a fizetést, mivel lehet, a következő héten is lesz 200-300 Ft befizetni valóm, és ha egybe utalom, kevesebb lesz a költségem. Tudják, én is a piacból élek. Kedves Felixbi! A számla és a részletes elszámolás kiküldésére akkor kerül sor, ha a regisztrált fizetnivalók nagyságrendje az adott felhasználó esetében eléri a bruttó 300 - Ft nagyságrendet. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2008-07-26 10:43
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 783 Regisztrált: 2007-03-01 13:58 Azonosító: 62 |
Kedves Vatera Illetékes! Ismereteim, szerint eddig a számlázás folyamata az volt, hogy hetente zártak, és amennyiben a fizetendő összeg nem érte el az 1.000 Ft-ot, halmozták az összeget mindaddig, amíg az elérés nem következett be. Ez praktikus volt, mivel nem kellett kissebb összegre is fordítani befizetési csekk költséget a Vaterának, illetve az eladónak átutalási költséget. Most, hogy a csekkes befizetést 200 Ft-os költséggel megdobták, gondolom sokadmagammal én is áttártem az utalásos fizetésre. Meglepetésemre most kiszámláztak 759 Ft-ot, melynek a befizetési költsége most már nem Önöket terheli. Nem gondolják, hogy ez egy kicsit arcátlanság???? Nem elég, hogy a minimáláras termékfelmérési lehetőséget alacsony árfekvésű termékeknél "megadóztatják", még az eladók költségeit is emelik. Annyit úgy érzem megérdemelne az a sok eladó, akik által fizetett jutalékból eddig is megéltek, hogy az ő költségeikkel is hasonlóképen takarékoskodjanak, mint a sajátjukkal tették az eddigiekben. Vagy ennyire ég a ház???? Mindenesetre most még nem akarom "elkapkodni" a fizetést, mivel lehet, a következő héten is lesz 200-300 Ft befizetni valóm, és ha egybe utalom, kevesebb lesz a költségem. Tudják, én is a piacból élek. Na ja, én is még az ezer forintos határnál voltam lemaradva ..... |
|
|
|
2008-07-26 03:04
Létrehozva:
|
|
|
Kedves Vatera Illetékes!
Ismereteim, szerint eddig a számlázás folyamata az volt, hogy hetente zártak, és amennyiben a fizetendő összeg nem érte el az 1.000 Ft-ot, halmozták az összeget mindaddig, amíg az elérés nem következett be. Ez praktikus volt, mivel nem kellett kissebb összegre is fordítani befizetési csekk költséget a Vaterának, illetve az eladónak átutalási költséget. Most, hogy a csekkes befizetést 200 Ft-os költséggel megdobták, gondolom sokadmagammal én is áttártem az utalásos fizetésre. Meglepetésemre most kiszámláztak 759 Ft-ot, melynek a befizetési költsége most már nem Önöket terheli. Nem gondolják, hogy ez egy kicsit arcátlanság???? Nem elég, hogy a minimáláras termékfelmérési lehetőséget alacsony árfekvésű termékeknél "megadóztatják", még az eladók költségeit is emelik. Annyit úgy érzem megérdemelne az a sok eladó, akik által fizetett jutalékból eddig is megéltek, hogy az ő költségeikkel is hasonlóképen takarékoskodjanak, mint a sajátjukkal tették az eddigiekben. Vagy ennyire ég a ház???? Mindenesetre most még nem akarom "elkapkodni" a fizetést, mivel lehet, a következő héten is lesz 200-300 Ft befizetni valóm, és ha egybe utalom, kevesebb lesz a költségem. Tudják, én is a piacból élek. -------------------- "Egy gyertya nem veszít semmit, ha lángjával meggyújt egy másikat!" üdv: Felixbi |
|
|
|
2008-07-25 19:40
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2008-06-05 22:54 Azonosító: 159 680 |
Kedves Tóth Nándor! Köszönjük észrevételét! Azon aukciók esetében ahol esetlegesen a jelzett költség tizenötödike helyett tizennegyedikén került volna felszámításra a felszámított összeget napokon belül jóváírjuk a felhasználó vatera egyenlegén! Még egyszer köszönjük észrevételét, segítő közreműködését! Tc.Vatera! Köszönöm válaszukat!. Várom a javított számlát! Üdvözlettel:Tóth Nándor |
|
|
|
2008-07-25 16:25
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 5 671 Regisztrált: 2007-03-19 21:37 Innen: Ideg-elme Azonosító: 903 |
Szeretnék érdeklődni, hogy miért van az ,hogy néha nem engedi feltölteni az eladásra kínált árut? Többször előfordult már, és elég bosszantó sokadszor újraírni a termákleírást, főleg, ha az 2000 (esetleg annál is több) karakteres! kb. öt perc, amíg tudod szerkeszteni - azután ledob a motor. írd meg szövegszerkesztővel a nagyobb lélegzetű leírásokat, majd másol/beilleszt a szerkesztőablakba. -------------------- mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak... ...szorgos népünk győzni fog ! . csaby |
|
|
|
2008-07-25 16:14
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2008-07-25 16:08 Azonosító: 173 680 |
Szeretnék érdeklődni, hogy miért van az ,hogy néha nem engedi feltölteni az eladásra kínált árut? Többször előfordult már, és elég bosszantó sokadszor újraírni a termákleírást, főleg, ha az 2000 (esetleg annál is több) karakteres!
|
|
|
|
2008-07-25 15:58
Létrehozva:
|
|
|
Üdv! TC.Vatera! *** Kértem, hogy 14-én idtított aukcióim után kiszámlázott minimál áras díjakat töröljék a számlámról, ellenkező esetben megteszem a kellő lépéseket és nem leszek vele egyedül!!!!!! Mert ez lopás, csalás, felhasználóval való visszaélés stb. sorolhatnám...... Várom a számlám javított változatát, hogy rendezni tudjam és persze a válaszlevelüket! Köszönettel:Tóth Nándor Kedves Tóth Nándor! Köszönjük észrevételét! Azon aukciók esetében ahol esetlegesen a jelzett költség tizenötödike helyett tizennegyedikén került volna felszámításra a felszámított összeget napokon belül jóváírjuk a felhasználó vatera egyenlegén! Még egyszer köszönjük észrevételét, segítő közreműködését! -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2008-07-25 10:19
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 86 Regisztrált: 2008-03-18 01:04 Azonosító: 127 074 |
Üdv! TC.Vatera! Már írtam több levelet Önöknek, de mintha nem akarnának válaszolni. Kezdeném, hogy hírlevelet nem kaptam a min.ár változásairól és nem vagyok ezzel egyedül a másik pedig, hogy ha azt írják, hogy 14.után fizetős lesz, az 15-től vonatkozik, de ide is másolom a félreértések elkerülése végett! ---- 2008. július 14. után az Egyéb jármű, Haszongépjármű, munkagép, busz, Légi jármű, Motor, robogó, quad, Személyautó, Versenyautó, Veterán jármű > Autó, Veterán jármű > Motor, Vízijármű kategóriában indított aukciók esetében 350 Ft az Ingatlan, Építkezés, Otthon > Ingatlan és alkategóriái valamint az Albérlet kategóriában 450 Ft feltöltési díjat kell fizetni! Részletekért kattintson ide! - 2008. július 14. után indított aukciók esetében a “minimálár” opció igénybe vétele fizetős! (100 Ft.), de csak akkor, ha a leütési ár nem éri el a minimálárat! Részletekért kattintson ide! (Amennyiben szeretné, hogy a kikiáltási ár megegyezzen a minimálárral a “kikiáltási ár a minimálárral egyezzen meg” oszlopban lévő “Mehet” gombra kattintson. Az összes érték módosítható a lap alján lévő “kikiáltási ár a minimálárral egyezzen meg” gombra való kattintással.) Szóval, remélem tudnak Önök is értelmezni, mert mi tudunk. Ha mi betartjuk a szabályokat elvárjuk, hogy maguk is betartsák a szabályaikat és feltételeiket! Kértem, hogy 14-én idtított aukcióim után kiszámlázott minimál áras díjakat töröljék a számlámról, ellenkező esetben megteszem a kellő lépéseket és nem leszek vele egyedül!!!!!! Mert ez lopás, csalás, felhasználóval való visszaélés stb. sorolhatnám...... Várom a számlám javított változatát, hogy rendezni tudjam és persze a válaszlevelüket! Köszönettel:Tóth Nándor Van egy olyan érzésem, hogy semmit nem fogsz kapni tőlük. Csak fizesd a számlát, és kész. |
|
|
|
2008-07-25 08:34
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2008-06-05 22:54 Azonosító: 159 680 |
Üdv! TC.Vatera!
Már írtam több levelet Önöknek, de mintha nem akarnának válaszolni. Kezdeném, hogy hírlevelet nem kaptam a min.ár változásairól és nem vagyok ezzel egyedül a másik pedig, hogy ha azt írják, hogy 14.után fizetős lesz, az 15-től vonatkozik, de ide is másolom a félreértések elkerülése végett! ---- 2008. július 14. után az Egyéb jármű, Haszongépjármű, munkagép, busz, Légi jármű, Motor, robogó, quad, Személyautó, Versenyautó, Veterán jármű > Autó, Veterán jármű > Motor, Vízijármű kategóriában indított aukciók esetében 350 Ft az Ingatlan, Építkezés, Otthon > Ingatlan és alkategóriái valamint az Albérlet kategóriában 450 Ft feltöltési díjat kell fizetni! Részletekért kattintson ide! - 2008. július 14. után indított aukciók esetében a “minimálár” opció igénybe vétele fizetős! (100 Ft.), de csak akkor, ha a leütési ár nem éri el a minimálárat! Részletekért kattintson ide! (Amennyiben szeretné, hogy a kikiáltási ár megegyezzen a minimálárral a “kikiáltási ár a minimálárral egyezzen meg” oszlopban lévő “Mehet” gombra kattintson. Az összes érték módosítható a lap alján lévő “kikiáltási ár a minimálárral egyezzen meg” gombra való kattintással.) Szóval, remélem tudnak Önök is értelmezni, mert mi tudunk. Ha mi betartjuk a szabályokat elvárjuk, hogy maguk is betartsák a szabályaikat és feltételeiket! Kértem, hogy 14-én idtított aukcióim után kiszámlázott minimál áras díjakat töröljék a számlámról, ellenkező esetben megteszem a kellő lépéseket és nem leszek vele egyedül!!!!!! Mert ez lopás, csalás, felhasználóval való visszaélés stb. sorolhatnám...... Várom a számlám javított változatát, hogy rendezni tudjam és persze a válaszlevelüket! Köszönettel:Tóth Nándor |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-20 09:31 |