Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2012-04-25 21:36
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 947 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Tisztelt Vatera! Valaki segítsen legyen szíves,már több levelet írtam a biztonsag@vatera.com -ra tegnap este óta és semmilyen választ nem kaptam,sőt ezidáig perceken belül kaptam egy azonosító számot a rendszertől de most még azt sem kapok az email címemre.Üdvözlettel: epitesz69 Tisztelt epitesz69! Próbálja meg egy másik (nem citromail) e-mail címről. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2012-04-25 21:31
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 Regisztrált: 2010-07-15 16:45 Azonosító: 1 261 191 |
Tisztelt Vatera!
Valaki segítsen legyen szíves,már több levelet írtam a biztonsag@vatera.com -ra tegnap este óta és semmilyen választ nem kaptam,sőt ezidáig perceken belül kaptam egy azonosító számot a rendszertől de most még azt sem kapok az email címemre.Üdvözlettel: epitesz69 |
|
|
|
2012-04-25 16:39
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 947 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Sziasztok! Valaki segítsen már abban, hogy a tegnapi nap 15 óra 03 perckor letiltott a vatera, hogy nem írhatok senkinek a mai nap 15 óra 03 percig! ez az idő már eltelt, de még mindig nem engedélyezi! mit tegyek??? Tisztelt schmidtg91! A hozzászólása megírásakor már feloldottuk a korlátozást. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-04-25 15:27
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2010-01-13 22:03 Azonosító: 938 766 |
Sziasztok! Valaki segítsen már abban, hogy a tegnapi nap 15 óra 03 perckor letiltott a vatera, hogy nem írhatok senkinek a mai nap 15 óra 03 percig! ez az idő már eltelt, de még mindig nem engedélyezi! mit tegyek???
|
|
|
|
2012-04-25 11:06
Létrehozva:
|
|
-------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-04-25 10:04
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 Regisztrált: 2007-10-01 22:40 Azonosító: 28 499 |
A lejárt terméket nem lehet feladni!
|
|
|
|
2012-04-25 08:12
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 94 Regisztrált: 2007-04-27 08:08 Azonosító: 7 317 |
Tisztelt helloattila! A leírtakat továbbítottuk a felelős kollégáknak, akik indokolt esetben megteszik majd a szükséges intézkedéseket. Köszönjük. Kedves Benz! Köszönöm. Azt is nézzék meg, hogy ezeken az oldalakon alul a "gombok" nem egységesek. Sem elrendezésben, sem funkcióban. Pl. egyik helyen van, másikon nincs "teljes lista exportálása csv-be", vagy egyik helyen van "összes termék lejárttá tétele", a másikon nincs "összes termék újraindítása"... hasonló az észrevétel a képfeltöltés kapcsán: Két helyen (futó aukcók között, illetve a hagyományos termékfeltöltő oldalon) a képek módosítása/feltöltése funkciónál nincs "Ha nem látja a fenti gombot: Hagyományos képfeltöltés itt »" gomb, az indításra váró aukciók között van. köszönöm, helloattila |
|
|
|
2012-04-24 21:58
Létrehozva:
|
|
A személyes menüben, az 'eladó" és a "lejárt termékek újraindítása" oldalakon, az áruk felsorolása tábla felső fejlécében az első rovatban van egy üres négyzet. Ennek bejelölésével lehet az adott oldalon az összes terméket egyszerre kijelölni. Ma abba futottam bele (attól tartok ez a hiba), hogy az "eladó" oldalon az összes kijelölése az összes futó aukcióra vonatkozik, a "lejárt termékek újraindítása" oldalon" csak az adott oldalon látható termékekre vonatkozik a kijelölés.... emiatt az összes, kb. 1000 futó aukcióm (sok-sok aukciófigyelővel) lejárttá került.... pedig csak egy bizonyos árkategóriát akartam lejárttá tenni... remélem jól írtam le a hibát és a jelenséget.... természetesen az aukciókat újraindítottam és buktam kb. 1000 termék feltöltési díját... jó lenne egységesíteni annak a bizonyos négyzetnek a jelentését... Tisztelt helloattila! A leírtakat továbbítottuk a felelős kollégáknak, akik indokolt esetben megteszik majd a szükséges intézkedéseket. Köszönjük. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-04-24 21:52
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 94 Regisztrált: 2007-04-27 08:08 Azonosító: 7 317 |
A személyes menüben, az 'eladó" és a "lejárt termékek újraindítása" oldalakon, az áruk felsorolása tábla felső fejlécében az első rovatban van egy üres négyzet. Ennek bejelölésével lehet az adott oldalon az összes terméket egyszerre kijelölni. Ma abba futottam bele (attól tartok ez a hiba), hogy az "eladó" oldalon az összes kijelölése az összes futó aukcióra vonatkozik, a "lejárt termékek újraindítása" oldalon" csak az adott oldalon látható termékekre vonatkozik a kijelölés.... emiatt az összes, kb. 1000 futó aukcióm (sok-sok aukciófigyelővel) lejárttá került.... pedig csak egy bizonyos árkategóriát akartam lejárttá tenni... remélem jól írtam le a hibát és a jelenséget.... természetesen az aukciókat újraindítottam és buktam kb. 1000 termék feltöltési díját... jó lenne egységesíteni annak a bizonyos négyzetnek a jelentését...
|
|
|
|
2012-04-24 17:48
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 048 Regisztrált: 2010-01-27 17:06 Azonosító: 964 053 |
Nekem az a problémám, hogy az oldal letöltése a felhasználónév+jelszó után kb 5 perc. Korábban nem volt vele gondom. Néha úgy sikerül csak behozni az oldalt, ha 2x-3x kijelentkezek, és újra be. Elmegy a kedvem a weboldal használatától. Van ilyen, magam is sokszor szembesülök a dologgal, de a szóba jöhető dolgokat számbavéve, csak kb 3% lehet azok közül az oldal sara. Nem tudom, mert nem írtad, milyen környezetben póbálod elérni az oldalt, ezért most véletlenszerűen felsorok párat, hogy lásd, mennyire nem egyszerű a dolog -Munkahelyi gép: Nagy eséllyel a helyi háló leterhelt, tűzfal, audit rendszerek, biztonsági házirendek kiértékelése bla bal, meg ami az következőkben is előfordul: -Otthoni hálózat: terheltség, gyerek a másik szóbába 3 filmet tölt le egyszerre, közben jútúb videókat néz. -Otthoni szoló gép: viruskergető frissít, java VM frissít, Flash Player frissít, Windows frissít, még vagy tucat szoftver frissít, skype lekérdez, mindezt egyszerre, és a windows hálózati felügyelője bekeményt, mert max 10 kommunikációs csatorna működhet egyszerre, és ha tulcsordul, akkor naplózni kezd, nem a forgalom menedzseléssel foglalkozik. Ezen kívül lehet még csomó ok, ami meghibásodás kategóriába esik, legutóbb egy öreg szakinál, aki segítségemet kérte, pl. az volt a gond, hogy gyenge volt az alaplapi elem, elállítódott a gép órája, és az összes olyan program, aminek köze volt a nethez, és tanúsítványokat kezel, megkergült a tanúsítványokban előírt dátumoktól (pontosabban, hogy nem jött össze az érvényesség egyeztetés, mert a helyi idővel nem stimmelt valami, ahol meg nem volt tanúsítványokkal dolog, ott a helyben tárolt ideiglenesen letöltött, egyébként elavult adatok "frissebbek" voltak, mint a heyli idő, ne tudd meg, hogy nézett ki az internetezés... -------------------- Az összes kerti vetemények közül a kóbászt szeretem a legjobban!
|
|
|
|
2012-04-24 17:08
Létrehozva:
|
|
Nekem az a problémám, hogy az oldal letöltése a felhasználónév+jelszó után kb 5 perc. Korábban nem volt vele gondom. Néha úgy sikerül csak behozni az oldalt, ha 2x-3x kijelentkezek, és újra be. Elmegy a kedvem a weboldal használatától. Próbálja meg másik böngészővel. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-04-24 16:13
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 Regisztrált: 2008-12-25 18:16 Azonosító: 372 374 |
Nekem az a problémám, hogy az oldal letöltése a felhasználónév+jelszó után kb 5 perc. Korábban nem volt vele gondom. Néha úgy sikerül csak behozni az oldalt, ha 2x-3x kijelentkezek, és újra be.
Elmegy a kedvem a weboldal használatától. |
|
|
|
2012-04-24 12:06
Létrehozva:
|
|
Kedves Benz ! Lehet ,hogyaz értelmezésem nem helyes de a személyes menü->Eladás -> Licitált képernyő felső részében megjelenik egy üzenet "Azok az aukciók, amelyekre még nem érkezett licit, az Eladó menüpontban találhatóak! (252 db termék)" A zárójelben szereplő szám a licitált darabszámot mutatja Annak kell ott szerepelni vagy a még licit nem érkezett darabszámnak Üdv b_ede Kedves b_ede! Átgondoljuk, köszönjük. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-04-24 11:37
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 281 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Kedves Benz ! Lehet ,hogyaz értelmezésem nem helyes de a személyes menü->Eladás -> Licitált képernyő felső részében megjelenik egy üzenet "Azok az aukciók, amelyekre még nem érkezett licit, az Eladó menüpontban találhatóak! (252 db termék)" A zárójelben szereplő szám a licitált darabszámot mutatja Annak kell ott szerepelni vagy a még licit nem érkezett darabszámnak Üdv b_ede Ha a licitált termékek oldalán vagy, akkor az ott a licitált termékszám. Egyébként igazad van, az előtte levő szövegből az eladó darabszámra lehet következtetni, így szorosan egy sorban kicsit tényleg zavaró. |
|
|
|
2012-04-24 11:32
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 254 Regisztrált: 2007-03-20 12:43 Azonosító: 962 |
Kedves Benz !
Lehet ,hogyaz értelmezésem nem helyes de a személyes menü->Eladás -> Licitált képernyő felső részében megjelenik egy üzenet "Azok az aukciók, amelyekre még nem érkezett licit, az Eladó menüpontban találhatóak! (252 db termék)" A zárójelben szereplő szám a licitált darabszámot mutatja Annak kell ott szerepelni vagy a még licit nem érkezett darabszámnak Üdv b_ede -------------------- A tapasztalat segít minket, hogy ugyanazt a hibát legközelebb sokkal ravaszabban kövessük el. |
|
|
|
2012-04-24 09:33
Létrehozva:
|
|
Kedves Benz! Szúrópróbaszerűen beletekintgettem a lezárt aukcióimba. A visszaigazolt és még visszaigazolásra váró (eladott termékeknél) is van dátum. Legegyszerűbb mondja, ha betekint az értékeléseimbe és ott nézi meg az aukciókat: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=1924490 Ha valami hüllőséget írtam, előre is elnézését kérem. Köszönöm, hogy foglalkozott a problémámmal. Kedves Hathor14! megjött a válasz a fejlesztő kollégáktól: az aukció lejárta után három másodperccel frissítjük az oldalt. Amíg ez nem történik meg, addig látható csak az aukció lezárult felirat. Ezt követően már a pontos időpontnak kell látszódnia. Átnéztem az utóbbi időben kapott értékeléseit és mindenhol ez a helyzet. Ha tud mutatni ellenpéldát, akkor természetesen megnézzük. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-04-24 09:27
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 281 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
|
|
|
|
2012-04-24 09:16
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2012-04-24 09:09 Azonosító: 1 716 690 |
Lehet amatör a kérdés,de megszünt a termékenél az autómata licit funkció?Köszönöm a választ
|
|
|
|
2012-04-24 07:51
Létrehozva:
|
|
Kedves Benz! Annyi minden újítás történt a fórumon, de a tiltó lista még mindig nem üzemel. Van rá esély, hogy megjavul? Köszönöm. Kedves zejopy! Egyelőre nem tartom valószínűnek... -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-04-24 07:24
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 027 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Tisztelt Vatera! Nincs lehetőség beállítani,hogy termék keresésekor a Grando termékei ne jelenjenek meg ? Sajnos kezd másról szólni ez a piactér,mint az ősidőkben. Bár nem vagyok Vatera, de a részetes keresésnél be tudod állítani, hogy Vatera és Teszvesz cuccok. Akkor a Grandó nem jön be. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-25 10:24 |