Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2013-02-13 19:25
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 269 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
|
|
|
|
2013-02-13 19:20
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 415 Regisztrált: 2008-08-07 19:42 Azonosító: 177 261 |
|
|
|
|
2013-02-13 19:08
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 969 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
-------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-02-13 18:15
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 908 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
-------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2013-02-13 17:06
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 969 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Miért lenne ez alacsonyrendű? Hát, erről lehetne hosszasan beszélgetni és a végén nem lenne egyértelmű megoldás. Ők lehetséges, hogy nem éreztek így, de nem is éltek normál életet. Vagy az a normál élet? Mondjuk ezt nem tudjuk meg sosem. Gondolom ötödik generációs emigráns lehet és hát ennyire sikerült megtanulnia a nyelvet. Azt semmiképpen sem feltételezném, hogy ennyire sikerült elfelejtenie... Milyen jóindulatú. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-02-13 16:47
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 908 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
... Ön szerint Buddha, vagy Jézus, vagy a nagy szentek (teljesen mindegy melyik vallásból vesszük, nagy alakok voltak mindannyian) éreztek ilyen alacsonyrendűen? Szerintem annyival (is) többek voltak nálunk, hogy ezeket a dolgokat jó irányban tudták kioltani, vagy át tudták fordítani. Miért lenne ez alacsonyrendű? Ők lehetséges, hogy nem éreztek így, de nem is éltek normál életet. És még hozzáteszem, hogy bagoly mondja verébnek... Gondolom ötödik generációs emigráns lehet és hát ennyire sikerült megtanulnia a nyelvet. Azt semmiképpen sem feltételezném, hogy ennyire sikerült elfelejtenie... -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2013-02-13 14:56
Létrehozva:
|
|
Nemtom milyen lehet igazán okosnak lenni, de ennyi néha valóban kell az ember lelkének Nem volt semmi értelme. Úgysem fog változni, a következő eladóval is megcsinálja, szóval szerintem ha valaki igazán okos ember, akkor ilyet nem csinál, mert ez olyan bosszúállásféleség, tehát roppant alacsonyrendű dolog. Kicsit szégyellem is magamat, de inkább azon gondolkodom, hogyan tudnék annyit változni, javulni, hogy ez ne legyen bennem. Mert persze ez nem kimondottan az "okosságról" szól, csak hirtelen nem jutott jobb szó az eszembe. Ön szerint Buddha, vagy Jézus, vagy a nagy szentek (teljesen mindegy melyik vallásból vesszük, nagy alakok voltak mindannyian) éreztek ilyen alacsonyrendűen? Szerintem annyival (is) többek voltak nálunk, hogy ezeket a dolgokat jó irányban tudták kioltani, vagy át tudták fordítani. Igen kerem csak a sok tudatlan akkel itt talalkozam legtobb nemtud kulfoldre meg cimezni egy boritekot!!!!(tisztelet a kivetelnek)es ezt mas tollabol folyt ki..sajnosi itt tartunk!!! forumhoz meg mindenknek van joga hozzaszolni esszerkeztenii!!!Es nem fogok egyenkent felkeresni es irosgatni a kedves eladoknak hogy ki tud irni olvasni!!! Es termeszetesen fix arban vagy villamaron vennem meg.Visz lat!!!! Milyen szimpatikus a hozzáállásod. Nem is értem, mit keresel itt, ahol ennyire sok tudatlan eladó van. Még jó, hogy te magad vagy a tökély. Az meg milyen klassz, hogy felvilágosítod a moderátort az itteni szabályokról. Majd elolvassa és biztosan kicsit könnybe lábad a szeme a meghatottságtól. Van zsebkendője, úgyhogy ne aggódj, az orrát ki fogja fújni, mielőtt... szóval izé. És még hozzáteszem, hogy bagoly mondja verébnek, mert lehet, hogy vannak, akik nem tudnak külföldre megcímezni egy borítékot. De olyanok is vannak, akik nem képesek értelmes postot írni a fórumra, bár joguk az van, hogy az igénytelen gondolatukkal szemeteljenek itt. Mert basszus, ezt az írásmódot tényleg nem egyszerű értelmezni, tehát nem annyira értem, mi a gond. (Mert még mindig nem vagyok eléggé "okos") A hozzászólást -VateraBenz- szerkesztette a következő időpontban: 2013-02-13 16:48 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-02-13 14:04
Létrehozva:
|
|
...Nyilván abban az esetben, ha igazán okos lennék, nem igényeltem volna ezt. Majd persze elgondolkodom ezen is. Nemtom milyen lehet igazán okosnak lenni, de ennyi néha valóban kell az ember lelkének -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2013-02-13 13:32
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 468 Regisztrált: 2009-08-17 11:47 Azonosító: 706 366 |
.. Kicsi fiam ájultan alszik. ... Felébredt. -------------------- Nem azért hibáztál, mert többet adtál, hanem mert kevesebbet kívántál. Ha többet adsz, többet is követelhetsz. |
|
|
|
2013-02-13 12:39
Létrehozva:
|
|
Őt pedig nektek hoztam, döntsétek el mihez kezdtek vele.
Elgondolkodtam a jelenségen, bár maga a tény, hogy egy részemről tökéletes tranzakciót lehúznak, már nem érint meg. Matek. Lehetetlen több mint 1100 értékelésből (amióta bevezették annyit adtam el) egyrészt tökéleteset produkálni, másrészt csak egészséges lelkületű vevőt kifogni. Mert tulajdonképpen itt erről van szó. Akik így értékelnek, azokkal valami nem stimmel, valami nem jól működik náluk, valami félrecsúszott, ami miatt egyébként biztosan nem harmonikusak és kiegyensúlyozottak. Tulajdonképpen sajnálni kell őket, mert nincs kihez fordulniuk segítségért, sőt, rosszabb esetben azt sem tudják, hogy segítségre szorulnak. Ha körülnéztek, ez van mindenhol. Sok tapintatlan, erőszakos, agresszív ember. Gondoljatok csak a közlekedésre, vagy a bevásárlásra, mikor szinte félrelök, hogy 3 perccel hamarabb végezzen, vagy leordítja valakinek a fejét, mert kicsit meglökte, és még lehetne sorolni. Ezek nem természetes viselkedésformák. Nem így kell élni és nem is szabad így élni, mert árt az egyénnek, de a közösségnek is, ráadásul nem vezet sehová, zsákutca. Mégis ez van. Szoktam gondolkodni, ez valami rossz szokás nálam, de keresem a miértekre a magyarázatot. Nyilván bennem is bujkál valami elfojtás, mert elégedett voltam a magam által adott értékeléssel, hiszen tudom, hogy ettől kap idegbajt. Nem tud válaszolni, nem tudja töröltetni, idők végezetéig ott fityeg. Gonosz dolog volt tőlem, de bevallom töredelmesen, jól esett. Nyilván abban az esetben, ha igazán okos lennék, nem igényeltem volna ezt. Majd persze elgondolkodom ezen is. Más: Kicsi fiam ájultan alszik. Vagy megfázott, vagy influenzás, mindegy is. Elment tegnap a dokihoz, hazajött egy köteg recepttel. Nem részletezem, miket kapott, de asztmagyógyszertől (tudni kell, hogy nem asztmás a gyerekem) elkezdve antibiotikumig minden volt. Olvastam és döntésre jutottam. Fennállása óta másodszor történt ez meg. Először négy éves korában, amikor egyik betegségből a másikba esett, amikor nem volt 9 nap, amit egyhuzamban egészséges lett volna. Amikor a doktor hörgőtükrözést javasolt (a laringoszkópián már túl voltunk, tüdőgyulladások, arc- és homloküreg gyulladások, középfülgyulladások... tényleg kritikus volt a helyzet), összecsomagoltuk a gyereket és "kivettük" a a méreggyárak kezéből. Remélem nem tudjátok milyen érzés, de ennek 10 éve, de ha egy bizonyos köhögéstípust meghallok, máig is összeugrik a gyomrom a feszültségtől. Na szóval elvittük máshová, ahol helyretetették. Úgy, hogy az év fennmaradó 8 hónapjában ő már csak kétszer volt beteg, utána pedig éveken át egyszer-egyszer, ami szerintem belefér a normális működésbe. Aztán lanyhult a figyelmem, és tavaly télen is, meg idén télen is egy antibiotikum kúra ellen nem léptem fel. Rájöttem, hogy pont az lesz, ami volt, ha most nem döntök jól. Szóval döntöttem, megvettem a bevált dolgokat. Este lefeküdt, amióta ébren vagyok kétszer hallottam köhögni, és alszik, mint a tej. Ágynyugalom. Javasolnak ilyet ma még? Az alvás alatt gyógyul legjobban az ember. Lassan muszáj mennem dolgozni és fel fogom ébreszteni, hogy beszéljek vele, de még ez sem biztos. Régen az emberek feküdtek, ha betegek voltak, addig, amíg betegek voltak. Ma meg menni kell, mert ... tudjátok ti is. Hát az én fiam nem megy. Ha lassabban gyógyul meg, akkor lassabban. Akkor tovább lesz itthon. De az a gyógyulás valódi gyógyulás, nem tünetmentesítés. A szervezetnek hatalmas öngyógyító ereje van, amit a kemikáliák teljesen lenyomnak, tönkretesznek. Oké, oké, eldugulok. Csak elmeséltem, hátha valaki elgondolkozik rajta. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-02-13 12:02
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 269 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Szép jó reggelt Mindenkinek! Élmény volt végig olvasni a tegnapi napotokat. Köszi, enyémet kivettem! Ha már cipeled azokat a nehéz rekeszeket, Jó reggelt neked is. Szép napot mindenkinek! |
|
|
|
2013-02-13 11:16
Létrehozva:
|
|
Dicséretes őszinteség, de érthető Sajnos, ez így működik, tényleg nem tudok vele mit kezdeni... Köszönöm, akkor nem zaklatom vele többet, nem tudtam, hogy nem lehet rajta változtatni. Különben visszaolvastam a postomat, tele van hibával. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2013-02-13 11:21 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-02-13 11:06
Létrehozva:
|
|
Nem jó, hogy utólag hozzáír és nem látszik kívülről. Szeretem a stílusát, de annyira azért nem, hogy többször elolvassam ugyanazt a postját. Dícséretes őszinteség, de érthető ... Szóval, kérem szépen (és svejku is), hogy valamit csináljon, hogy a fórum mechanizmusai... Sajnos, ez így működik, tényleg nem tudok vele mit kezdeni... -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2013-02-13 10:56
Létrehozva:
|
|
Ezeket én is a PEP-es kollégától kérdeztem, mert ennyire nem ástam bele magam a témába Alakul a mondanivalóm, de majd csak estefelé lesz eléggé "érett". Azóta egyébként kibővítettem 1-2 mondattal a fenti választ. Ön egy kicsit gonosz. Nem jó, hogy utólag hozzáír és nem látszik kívülről. Szeretem a stílusát, de annyira azért nem, hogy többször elolvassam ugyanazt a postját. Csak akkor nézem meg még egyszer, ha valami még eszembe jut egy közlésével kapcsolatban, vagy pontosítani akarom a fejemben az infót, amit adott. Ha viszont az eredeti írása egyértelmű, letisztult (bennem) és nem vet fel újabb kérdéseket, nem megyek vissza. Ha viszont látnám, hogy "történt valami", azaz pl. a frissítéskor az időpont változik, 9:21 helyett 9:28 van pl, akkor visszakattintanék és az új infóról értesülnék, ami ebben az esetben az ÜSZ-nak írt levelem alakulását is befolyásolja, vagy inkább pontosítja, mert így egy viszontválaszt megelőzök majd a gondolataim ismertetésekor, ami felesleges lenne, mert nekem nyilvánvaló, de azt az Ön kollégája nem tudhatja. Szóval, kérem szépen (és svejku is), hogy valamit csináljon, hogy a fórum mechanizmusai Önnél is úgy működjön, mint a többi halandónál, mert ha más biggyeszt utólag oda valamit (5 perc után), akkor módosul az időpont. És mi sem tudunk 600 év múlva módosítani egy postunkon. Szerintem Ön is csinálja úgy, hogy ne tudjon. Nem azért, mert sajnálom Öntől ezt a lehetőséget -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-02-13 10:38
Létrehozva:
|
|
... megkeresem az ÜSZ-ot és párbeszédet kezdeményezek velük. Ezeket én is a PEP-es kollégától kérdeztem, mert ennyire nem ástam bele magam a témába Azóta egyébként kibővítettem 1-2 mondattal a fenti választ. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2013-02-13 10:35
Létrehozva:
|
|
A "Sikeres adásvételek aránya: 73%" ez a vevőkkel kapcsolatos értékelések sikerességére vonatkozik és nem az utóbbi 90 napra, hanem az összesre. Fésülgetem, rendezgetem, és ha valami érdemleges marad belőlük, megkeresem az ÜSZ-ot és párbeszédet kezdeményezek velük. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-02-13 08:27
Létrehozva:
|
|
A sörömet nem osztom meg! Akárkivel. De Veletek bármikor! Jó éjt! Szép jó reggelt Mindenkinek! Élmény volt végig olvasni a tegnapi napotokat. Szia, szép reggelt neked is, köszönöm, egy kávét elveszek, ha szabad. Elférsz ott te is. Várjál, lobbizok egy keveset. Habár, nincs is arra igazán szükség. Neked is szép napot! Ez igazán szép tőled! Jó reggelt neked is. Legyen szép a reggeled. Köszi. Fúú, megfőzöm a kávét, mert teljesen le vagyok lassulva. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-02-13 06:30
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 647 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
Szép jó reggelt Mindenkinek! .. Micsoda all inclusive ellátás! Aludjatok, álmodjatok, legyetek kedvesek svejkuval, hátha helyet szorít nektek és talán még a sörét is megosztja veletek. Elférsz ott te is. Várjál, lobbizok egy keveset. Habár, nincs is arra igazán szükség. Neked is szép napot! A sörömet nem osztom meg! Akárkivel. De Veletek bármikor! Jó éjt! Ez igazán szép tőled! Jó reggelt neked is. A hozzászólást -vidaeff- szerkesztette a következő időpontban: 2013-02-13 06:31 |
|
|
|
2013-02-13 05:28
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 415 Regisztrált: 2008-08-07 19:42 Azonosító: 177 261 |
Szép jó reggelt Mindenkinek!
Élmény volt végig olvasni a tegnapi napotokat. A hozzászólást -suzukimaruti- szerkesztette a következő időpontban: 2013-02-13 05:29 |
|
|
|
2013-02-12 23:55
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-20 19:11 |