IPB

Üdvözöllek a Fórumban!

> Fontos tudnivaló

A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.

437 Oldal V  « < 428 429 430 431 432 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Vatera oldalak, Kérdések, általános észrevételek a Vaterával kapcsolatban
kocsala
hozzászólás 2007-04-29 11:21
Létrehozva: #8581

Új fórumozó

Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Regisztrált: 2007-04-29 10:57
Azonosító: 7 541

Kedves Vatera Csapat!
A licit lejáratánál napban, órában, percben, másodpercben van megadva az időpont. Egy számomra értékes licitálásnál pár másodperccel előztek meg. Érdeklődnék, hogy hogyan tudom pontosan időzíteni a licitemet, mihez viszonyítva tudom megnézni, hogy pontosan hány másodpercem van vissza?
Előre is köszönöm,
üdv, kocsala
Go to the top of the page

+Quote Post
ferrope
hozzászólás 2007-04-29 11:05
Létrehozva: #8582

Lelkes fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 13:47
Innen: Ukrajna
Azonosító: 20

Csak egy kérdés: -megint a hosszú hétvégére lassúl le a vatera, mikor esetleg sokan használnák, mert ráérnek? megjegyzem nem a böngészés lassú hanem amikor egy terméklapot akarok megnyitni az nem egyszerű. a pingelés gondolom megint milyen eredményeket mutatna!? sad.gif

--------------------
Engem azért foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni.

+Quote Post
Vateraforum
hozzászólás 2007-04-28 12:06
Létrehozva: #8583

Fórumozó

Csoport:
Rendszergazda

Regisztrált: 2007-03-21 17:08
Azonosító: 1 334

IDÉZET(karak46 @ 2007-04-27 10:12) *
Egyes kategóriákban már sok 10 oldalnyi árú van meghirdetve. Ezt viszont egyszerre átnézni már képtelenség.
Több részletben megtehető lenne, de ott sajnos nincs lehetőség adott oldalra ugrani. Ott megjelenik az aktuális oldal utáni és elötti néhány oldal. Egy belépés után tehát igen macerás pl. a 64. oldalra ugrani.
Kérem csináljatok ilyen lehetőséget, akár hasonlóan mint itt a fórumban is van.

Továbbítottuk a kérést a fejlesztő kollégák felé. Addig is kicsit manuális megoldás, de használható: az adott kategóriánál a böngésző cím mezőben a p= utáni szám az adott oldalt jelenti.
Pl. a számítástechnika kilistázva 21ezer terméket jelent itt az első oldal urlje: http://www.vatera.hu/szamitastechnika_c159.html?p=1 ha a 300. oldalra vagyunk kíváncsiak akkor az url: http://www.vatera.hu/szamitastechnika_c159.html?p=300 tehát a url végén lévő számot kell cserélni.

--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
gaborgulya
hozzászólás 2007-04-28 11:23
Létrehozva: #8584

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-04-26 00:58
Azonosító: 7 108

Pólóknál láttam, hogy van aki 100 db-ot ad el egy csomagban. Amikor ár szerint sorba rendezve kérem a kategoriában kínált termékeket, akkor jó lenne, ha 100-zal leosztott ár szerint (is) megjelenne. Javaslom, hogy lehessen megadni darabszámot, és egységár szerint is léehessen sorba rendezni.

+Quote Post
karak46
hozzászólás 2007-04-27 10:12
Létrehozva: #8585

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-04-27 09:51
Azonosító: 7 326

Kedves Vatera !

Egyes kategóriákban már sok 10 oldalnyi árú van meghirdetve. Ezt viszont egyszerre átnézni már képtelenség.
Több részletben megtehető lenne, de ott sajnos nincs lehetőség adott oldalra ugrani. Ott megjelenik az aktuális oldal utáni és elötti néhány oldal. Egy belépés után tehát igen macerás pl. a 64. oldalra ugrani.
Kérem csináljatok ilyen lehetőséget, akár hasonlóan mint itt a fórumban is van.

karak46

+Quote Post
Vatera_Fórum_Mod...
hozzászólás 2007-04-25 15:48
Létrehozva: #8586

Öreg róka:)

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 13:48
Azonosító: 32

IDÉZET(manjhe @ 2007-04-24 23:24) *
Kedves Vatera Csapat!

Tegnap, 04.23-án este 20:43-kor lett volna egy számomra nagyon fontos licitem.
Sajos képtelen voltam beloggolni, pánikomban felhívtam a testvérem, de neki sem sikerült. Másnap néztem meg, hogy az áru (nevezzük nevén a gyereket: 23227228 kódú aukció) nevetségesen alacsony áron ment el. 03.14-én egy ugyanilyen termék (20590340) kelt el majdnem a duplájáért. Az eladótól már több árut is vettem, nagyon kedves és segítőkész Vaterás. A termékeit 1 Ft-os aukciókkal hirdeti meg, és gondolom, az senki előtt nem titok, hogy nem azzal a szándékkal teszi, hogy 1 Ft-ért adja el őket. Ezeket a termékeket kimutathatóan többen látogatják és jóval nagyobb kedvvel licitálnak rájuk. Viszont egy rendszerlassulás tökéletes krach-ot okoz nekik, saját tapasztalatból mondom, hogy csak az utolsó percben van, hogy 4-5 új licit is befut. Persze, ha működik a rendszer.
Ezek az akadozások szerintem rengeteg csalódott felhasználót eredményeznek. Az eladót, aki a saját hibáján kívül "bukott" az értékesíteni kívánt valamin, és a vevőt, aki már 2 hete megfigyelte az árut és fente a fogát, hogy az utolsó percben csapjon le a portékára. Ja, és a Vatera Stáb markát is kevesebb jutalék üti, arról nem is beszélve, hogy az ilyen lassulások akár tömeges elpártoláshoz is vezethetnek. Ez most nagyon demagógnak hangzik, de sok kicsi sokra megy.

Kérdésem, hogy lehet-e ezt valahogy utólag orvosolni? Egy tréningen azt tanultam, hogy ne csak panaszkodjunk, hanem megoldással is álljunk rögtön elő. Az én ötletem, hogy ezt az aukciót (természetesen ha technikailg lehetséges, a többi "károsultét" is) hosszabbítsák meg 24 órával.

Válaszukat várva, tisztelettel:
manjhe

Kedves manjhe!

Este a Vatera.hu oldalai lelassultak, illetve bizonyos esetekben elérhetetlenné váltak.

A problémát az adatbázis szervereink túlterhelődése okozta, a rendszer erőforrásait optimalizáltuk, szervereink bővítésén jelenleg is dolgozunk.

A kiesett idővel meghosszabbítottuk az érintett aukciókat, sajnos ez
mivel nem tervezett leállás volt nem minden esetben sikerült.

Az okozott kellemetlenségért szíves megértését kérjük.

--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
molvany
hozzászólás 2007-04-25 09:34
Létrehozva: #8587

Lelkes újonc
**

Csoport:
Csak olvasó

Azonosító: 43

IDÉZET(mistahwax @ 2007-04-25 08:53) *
Csatlakozom, tegnap este en is csak kb 1 oras varakozas utan tudtam elinditani aukciokat...
Ehhez a szolgaltashoz irrealisan magas a 6% jutalek sad.gif

Ilyen minőségű szolgáltatáshoz a jutalékkérés egyenessen ......... !!
De mivel Magyar oldalról van szó, ezen nem kell csodálkozni.

+Quote Post
mistahwax
hozzászólás 2007-04-25 08:53
Létrehozva: #8588

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Azonosító: 38

Csatlakozom, tegnap este en is csak kb 1 oras varakozas utan tudtam elinditani aukciokat...
Ehhez a szolgaltashoz irrealisan magas a 6% jutalek sad.gif

+Quote Post
ferrope
hozzászólás 2007-04-25 07:47
Létrehozva: #8589

Lelkes fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 13:47
Innen: Ukrajna
Azonosító: 20

Gratula a tegnap estéhez! Én személy szerint inkább tévéztem mert a vatera megint botrányosan lassú és élvezhetetlen volt! Nem hiszem el, hogy erre nincs valami orvosság! Aukció fulladnak így kudarcba hiszen nem lehet rájuk licitálni és az eladók sem kapják meg a várt vételárat. Ez senkinek nem jó így! sad.gif

A hozzászólást -ferrope- szerkesztette a következő időpontban: 2007-04-25 07:48

--------------------
Engem azért foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni.

+Quote Post
manjhe
hozzászólás 2007-04-24 23:24
Létrehozva: #8590

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-04-24 22:54
Azonosító: 6 922

Kedves Vatera Csapat!

Tegnap, 04.23-án este 20:43-kor lett volna egy számomra nagyon fontos licitem.
Sajos képtelen voltam beloggolni, pánikomban felhívtam a testvérem, de neki sem sikerült. Másnap néztem meg, hogy az áru (nevezzük nevén a gyereket: 23227228 kódú aukció) nevetségesen alacsony áron ment el. 03.14-én egy ugyanilyen termék (20590340) kelt el majdnem a duplájáért. Az eladótól már több árut is vettem, nagyon kedves és segítőkész Vaterás. A termékeit 1 Ft-os aukciókkal hirdeti meg, és gondolom, az senki előtt nem titok, hogy nem azzal a szándékkal teszi, hogy 1 Ft-ért adja el őket. Ezeket a termékeket kimutathatóan többen látogatják és jóval nagyobb kedvvel licitálnak rájuk. Viszont egy rendszerlassulás tökéletes krach-ot okoz nekik, saját tapasztalatból mondom, hogy csak az utolsó percben van, hogy 4-5 új licit is befut. Persze, ha működik a rendszer.
Ezek az akadozások szerintem rengeteg csalódott felhasználót eredményeznek. Az eladót, aki a saját hibáján kívül "bukott" az értékesíteni kívánt valamin, és a vevőt, aki már 2 hete megfigyelte az árut és fente a fogát, hogy az utolsó percben csapjon le a portékára. Ja, és a Vatera Stáb markát is kevesebb jutalék üti, arról nem is beszélve, hogy az ilyen lassulások akár tömeges elpártoláshoz is vezethetnek. Ez most nagyon demagógnak hangzik, de sok kicsi sokra megy.

Kérdésem, hogy lehet-e ezt valahogy utólag orvosolni? Egy tréningen azt tanultam, hogy ne csak panaszkodjunk, hanem megoldással is álljunk rögtön elő. Az én ötletem, hogy ezt az aukciót (természetesen ha technikailg lehetséges, a többi "károsultét" is) hosszabbítsák meg 24 órával.

Válaszukat várva, tisztelettel:
manjhe

+Quote Post
Brenda7
hozzászólás 2007-04-24 23:18
Létrehozva: #8591

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-04-01 23:36
Azonosító: 3 272

IDÉZET(Brenda7 @ 2007-04-23 21:55) *
Tisztelt Vatera,

nem találtam megfelelő topicot,sem a kapcsolatfelvételnél megfelelő témát.
A következő kéréssel fordulok Önökhöz: hagyatéki tárgyaláson igazolnom kell,hogy milyen értékűek azok a dolgok,amelyeket abba az ingatlanba vettem,ami most hagyaték tárgyát képezi.
Mivel a vásárolt áruk között már nem látom a képeket mivel tavaly történt az adás-vétel,így nem tudom kitől mit és mennyiért vettem.A lényegi kérdés:tudna-e a Vatera egy igazolást adni,hogy pontosan mit vettem a Vaterán,és mennyi volt az értékük?

Köszönettel
Brenda7

Tisztelt Vatera,

köszönettel megkaptam Önöktől a kért listát.

Nagyon köszönöm,
Brenda7

+Quote Post
molvany
hozzászólás 2007-04-24 21:40
Létrehozva: #8592

Lelkes újonc
**

Csoport:
Csak olvasó

IDÉZET(Vatera_Moderátor @ 2007-04-24 15:59) *
Kedves Vaterások!

2007. április 23-án este a Vatera.hu oldalai lelassultak, illetve bizonyos esetekben elérhetetlenné váltak. A
problémát az adatbázis szervereink túlterhelődése okozta. A rendszer erőforrásait optimalizáltuk, szervereink bővítésén jelenleg is dolgozunk.

Az esetleges kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük!
Megértésüket köszönjünk, további jó vaterázást kívánunk!

Én csak arra lennék kíváncsi, hogy ez mostmár napi rendszerességgel fog működni ( nem működni ) ????
Ugyanis most is az elmúl bő 1 és fél órában szintén elérhetetlen volt a Vatera !!!
Ez már enyhén szólva P@fátlanság a felhasználókkal szemben !!

+Quote Post
draglion
hozzászólás 2007-04-24 17:48
Létrehozva: #8593

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 14:23
Azonosító: 291

IDÉZET(Vatera_Moderátor @ 2007-04-23 16:02) *
Kedves farkasokkaltancolo!

Eddig is így volt az újraindítás, ezen sosem változtattunk! Egy csere csak
zavaró lenne. Az újraindításkor az aukció ugyanúgy, ugyanazokkal a
paraméterekkel indul, ahogy korábban meg lett hirdetve, ha valaki változtatni szeretne rajta
pl. a termékkiemeléseket le szeretné venni, akkor megjelöli a megfelelő helyen és kiemelések
nélkül indul az aukció.
Az összes kijelölés lehetőségének kérését továbbítottuk a fejlesztő kollégák felé.

jó ötlet lenne ha egyben az egész kiemelés leszedést le lehetne venni

de sok le van benne wink.gif

üdvözlettel,
draglion

--------------------
nagy a baj amikor a tudás hiánya tesz értékessé vagy értéktelenné dolgokat

+Quote Post
draglion
hozzászólás 2007-04-24 17:45
Létrehozva: #8594

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 14:23
Azonosító: 291

IDÉZET(ferrope @ 2007-04-14 14:34) *
Szeretném megkérdezni, ha egy adott terméket, ha rossz helyen hírdetünk meg akkor nem lehetne, hogy azt nem eltávolítják, mint valami leprást, hanem csak simán lezárják az aukció, hogy ne kelljen az újra szerkesztésével bíbelődni annyit, hanem könnyedén a megfelelő helyre vissza lehessen rakni?? Sajnos nem minden terméket a PST-vel szoktunk feltőlteni sőt mostanában szinte semmit így nincs másolat róla.

teljes mértékben osztom ferrope kívánságát

üdvözlettel,
draglion

--------------------
nagy a baj amikor a tudás hiánya tesz értékessé vagy értéktelenné dolgokat

+Quote Post
Vatera_Fórum_Mod...
hozzászólás 2007-04-24 15:59
Létrehozva: #8595

Öreg róka:)

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Azonosító: 32

Kedves Vaterások!

2007. április 23-án este a Vatera.hu oldalai lelassultak, illetve bizonyos esetekben elérhetetlenné váltak. A
problémát az adatbázis szervereink túlterhelődése okozta. A rendszer erőforrásait optimalizáltuk, szervereink bővítésén jelenleg is dolgozunk.

Az esetleges kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük!
Megértésüket köszönjünk, további jó vaterázást kívánunk!

--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
molvany
hozzászólás 2007-04-24 07:59
Létrehozva: #8596

Lelkes újonc
**

Csoport:
Csak olvasó

Az Év Internetes Kereskedője gondolom ilyet nem engedhet meg magának...

Pontossan ezért engedi meg magának !!

+Quote Post
Cepheusz
hozzászólás 2007-04-24 07:54
Létrehozva: #8597

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-04-24 07:37
Azonosító: 6 789

A tegnap esti szerverhibából nekünk is kijutott. Mi az eladó részéről tapasztaltuk meg, milyen az, ha a legforgalmasabb órában nem lehet licitálni a termékeinkre és járnak le ez idő alatt úgy, hogy tudjuk sokkal többet kapnánk érte.
Korrekt megoldás lenne az aukcióhosszabbítás, amit a konkurencia is használ ilyen esetben.

Ha a Vatera nem reagál erre (márpedig lassan 10 órája ezt teszi) hamarosan, akkor úgy látszik ő ezt nem tartja fontosnak.
Nem ezt vártam. Ha már pénzről van szó, akkor ez a minimum korrektség szerintem elvárható lenne.
Főleg úgy, hogy egyébként látom az igyekezetüket, minden másban.

Az Év Internetes Kereskedője gondolom ilyet nem engedhet meg magának...

+Quote Post
Brenda7
hozzászólás 2007-04-23 21:55
Létrehozva: #8598

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-04-01 23:36
Azonosító: 3 272

Tisztelt Vatera,

nem találtam megfelelő topicot,sem a kapcsolatfelvételnél megfelelő témát.
A következő kéréssel fordulok Önökhöz: hagyatéki tárgyaláson igazolnom kell,hogy milyen értékűek azok a dolgok,amelyeket abba az ingatlanba vettem,ami most hagyaték tárgyát képezi.
Mivel a vásárolt áruk között már nem látom a képeket mivel tavaly történt az adás-vétel,így nem tudom kitől mit és mennyiért vettem.A lényegi kérdés:tudna-e a Vatera egy igazolást adni,hogy pontosan mit vettem a Vaterán,és mennyi volt az értékük?

Köszönettel
Brenda7

+Quote Post
mimo74
hozzászólás 2007-04-23 21:47
Létrehozva: #8599

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-04-23 21:33
Azonosító: 6 710

Szerverhiba volt vagy mi,hogy nem lehetett ma(04.23) 20-óra után belépni,licitálni?Ez csak engem érintett?-bár kétlem,mivel annak a terméknek amire licitáltam-volna a napokkal azelötti ajánlatával zárt a termék és az utolsó percekben nem licitált senki.Ami ugye kizárt.....
-Mi ilyenkor a Vatera álláspontja?Technikai probléma miatt lehet aukciót újra indítani,még ha érvényes ajánlat érkezett is rá napokkal elötte,de másokat akadályozott a meghibásodás?:mimo74

+Quote Post
farkasokkaltanco...
hozzászólás 2007-04-23 18:00
Létrehozva: #8600

Lelkes újonc
**

Csoport:
Csak olvasó

Regisztrált: 2007-03-21 14:14
Innen: Budapest
Azonosító: 1 295

IDÉZET(Vatera_Moderátor @ 2007-04-23 17:02) *
Kedves farkasokkaltancolo!

Eddig is így volt az újraindítás, ezen sosem változtattunk! Egy csere csak
zavaró lenne. Az újraindításkor az aukció ugyanúgy, ugyanazokkal a
paraméterekkel indul, ahogy korábban meg lett hirdetve, ha valaki változtatni szeretne rajta
pl. a termékkiemeléseket le szeretné venni, akkor megjelöli a megfelelő helyen és kiemelések
nélkül indul az aukció.
Az összes kijelölés lehetőségének kérését továbbítottuk a fejlesztő kollégák felé.

Köszönöm szépen!!!

--------------------
[font="Arial Black"][/font][size="3"][/size]
Egy emberke repült a kezemre,kérdezte,hogy én ki vagyok?
Nem tudtam válaszolni neki,pedig biztos vagyok valaki.

+Quote Post

437 Oldal V  « < 428 429 430 431 432 > » 
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
2 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (2 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió A pontos idő: 2013-05-25 08:33