Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2013-05-07 18:49
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 014 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Kedves zejopy! Azt írtad a Vatera álláspontja általában az, az eladó nem kérhet többet postára, mint ami a terméklapon van. Valami olyasmit olvastam régebben, hogy csak valós posta költséget lehet megadni és tilos utólag a csomagolásra kérni a vevőtől. Nem tudom van e értelme újra írnom az ÜSZ- nek, de mielőtt értékelem, ( még nem döntöttem negatív, vagy semleges, végül is mindkettőre válaszolhat és az gondolom rám nézve nem lesz kedvező), csak el kellene juttatnom a levelezést. Új ticket számot kell kérnem, tehát új levelet írni. Választ előre is köszönöm!!! Nem kell új ticket számot kérni. Hiszen az megvan. De először tisztázzuk mi a cél, mert most számomra ez sem egyértelmű. Szeretnéd töröltetni a semlegesedet? Az, hogy az általad adott értékelésre mit válaszol teljesen mindegy. Rád nézve nincs következménye. Ha goromba, agresszív, akkor önmagáért beszél. A lényeg, hogy a te értékelésed normális hangnemben legyen megírva, minősítések nélkül, pusztán a tényekre hagyatkozva. Ez a ticket szám dolog számomra nem egyértelmű. Leírom, mert nagyon sok dolgom van, nem fogok visszajönni a gép elé, csak este, vagy ha nagyon kikészülök, akkor sem. Szóval a levelezést a továbbítás opcióval elküldted az általunk emlegetett cím egyikére. Erre jött vissza egy levél, amiben azt írták, hogy ezt nem olvasták el. Ennek a levélnek kell a ticket száma, mert ha hivatkozol rá, akkor előkeresik és így már látják a közöttetek zajlott levelezést. Amit a kapcsolatfelvételen keresztül írsz, arra is kapsz ticket számot, de ezt csak akkor kell használnod, ha nem a válasz opcióval válaszolsz, hanem teljesen új levelet kezdesz. Lehet, hogy ezt teljesen tudtad, de bennem most támadt egy kis bizonytalanságérzet ezzel kapcsolatban. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2013-05-07 18:49 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-05-07 18:14
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 83 Regisztrált: 2011-11-23 20:35 Azonosító: 1 569 983 |
Kedves zejopy!
Azt írtad a Vatera álláspontja általában az, az eladó nem kérhet többet postára, mint ami a terméklapon van. Valami olyasmit olvastam régebben, hogy csak valós posta költséget lehet megadni és tilos utólag a csomagolásra kérni a vevőtől. Nem tudom van e értelme újra írnom az ÜSZ- nek, de mielőtt értékelem, ( még nem döntöttem negatív, vagy semleges, végül is mindkettőre válaszolhat és az gondolom rám nézve nem lesz kedvező), csak el kellene juttatnom a levelezést. Új ticket számot kell kérnem, tehát új levelet írni. Választ előre is köszönöm!!! |
|
|
|
2013-05-07 12:41
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 659 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
|
|
|
|
2013-05-07 12:33
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 277 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
|
|
|
|
2013-05-07 12:24
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 014 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
75 százalékkal itt lehet? Lehet, mert a semlegesek ebben az esetben kompenzálnak. Igenis haragszom az ilyen madárra, sőt, ha módomban áll meg is eszem bosszúból. Nem áll módodban, mert elrepül, te meg állsz a letojt öltönyödben az út szélén, és nem elég, hogy kakás vagy, még haragszol is. Inkább töröld le a trutyit. (Tegnap lefotóztam a tetteseket. Nem is kuvasz a nagyobb dög, hanem valami más. h ttp://kepfeltoltes.hu/view/130507/K_p039_www.kepfeltoltes.hu_.jpg) Hogy a holló játszódjék a bitang ebek szömivel. A kutyára se haragudj, inkább a gazdáját rúgd farba. (Mingyámegnézemaképet) Juj, ez nem kicsi. Inkább valami kaukázusinak néz ki így messziről. Örülj, hogy megmaradtak a koronaékszereid.... A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2013-05-07 12:19 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-05-07 12:10
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 659 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
Jó, ha van két ember és az egyik nyugodt. Most te vagy ideges, következőben majd ő lesz. Vörösbor helyett javaslok málnás joghurtot, most ittam, csúcs élmény volt. Valahogy eddig mindig más ízűt vettem. Az a semleges nálam is kiverte kissé a biztosítékot. Ha nekiállsz, csak úgy, mintha port törölgetnél, vagy elmosogatnád egy könnyű vacsora után az edényeket. Lazán, higgadtan és érdektelenül. Most (bár szerintem mindig így volt) az van, hogy néha belénk törölhetik olyan emberek is a lábukat, akik amúgy teljesen más súlycsoportot képviselnek. Ezt mindig nehéz megemészteni, de valahogy úgy kell rá gondolni, hogy néha a madár is leszarja az ember fellépőruháját, mégis csak bosszankodunk rajta, de nem süllyedünk depibe, sőt a madárra nem is haragszunk. 75 százalékkal itt lehet? Igenis haragszom az ilyen madárra, sőt, ha módomban áll meg is eszem bosszúból. (Tegnap lefotóztam a tetteseket. Nem is kuvasz a nagyobb dög, hanem valami más. h ttp://kepfeltoltes.hu/view/130507/K_p039_www.kepfeltoltes.hu_.jpg) Hogy a holló játszódjék a bitang ebek szömivel. |
|
|
|
2013-05-07 12:05
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 130 Regisztrált: 2010-12-11 10:58 Azonosító: 1 413 411 |
Jó, ha van két ember és az egyik nyugodt. Most te vagy ideges, következőben majd ő lesz. Vörösbor helyett javaslok málnás joghurtot, most ittam, csúcs élmény volt. Valahogy eddig mindig más ízűt vettem. Az a semleges nálam is kiverte kissé a biztosítékot. Ha nekiállsz, csak úgy, mintha port törölgetnél, vagy elmosogatnád egy könnyű vacsora után az edényeket. Lazán, higgadtan és érdektelenül. Most (bár szerintem mindig így volt) az van, hogy néha belénk törölhetik olyan emberek is a lábukat, akik amúgy teljesen más súlycsoportot képviselnek. Ezt mindig nehéz megemészteni, de valahogy úgy kell rá gondolni, hogy néha a madár is leszarja az ember fellépőruháját, mégis csak bosszankodunk rajta, de nem süllyedünk depibe, sőt a madárra nem is haragszunk. Irigylem a nyugalmadat! Amíg a férjem vitte a dolgok nagy részét addig mindig nyugtatgattam,hogy nem érdemes idegeskedni meg stb..... Azután,hogy most már nekem kell vinnem az ügyeket és Ő a háttérben maradt ezért most Ő nyugtat és mondja,hogy ne idegeskedjek.Már értem Őt ,hogy akkor miért volt mindig kész idegileg!! |
|
|
|
2013-05-07 11:51
Létrehozva:
|
|
Szia! Tudom,de csak felidegesítem magamat! Most is kapott egy értékelést és az is semleges volt negatív hangsúllyal! Nem értem az eladókat sem.....! Mindegy most hajtunk egy kicsit aztán este nyugodt körülmények között 1-1 pohár vörösbor mellett megbeszélem a férjemmel,hogy mi legyen. Mert tudod most már Ő a higgadtabb Jó, ha van két ember és az egyik nyugodt. Most te vagy ideges, következőben majd ő lesz. Vörösbor helyett javaslok málnás joghurtot, most ittam, csúcs élmény volt. Valahogy eddig mindig más ízűt vettem. Az a semleges nálam is kiverte kissé a biztosítékot. Ha nekiállsz, csak úgy, mintha port törölgetnél, vagy elmosogatnád egy könnyű vacsora után az edényeket. Lazán, higgadtan és érdektelenül. Most (bár szerintem mindig így volt) az van, hogy néha belénk törölhetik olyan emberek is a lábukat, akik amúgy teljesen más súlycsoportot képviselnek. Ezt mindig nehéz megemészteni, de valahogy úgy kell rá gondolni, hogy néha a madár is leszarja az ember fellépőruháját, mégis csak bosszankodunk rajta, de nem süllyedünk depibe, sőt a madárra nem is haragszunk. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2013-05-07 11:52 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-05-07 10:43
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 130 Regisztrált: 2010-12-11 10:58 Azonosító: 1 413 411 |
Egy próbát megér. Szia! Tudom,de csak felidegesítem magamat! Most is kapott egy értékelést és az is semleges volt negatív hangsúllyal! Nem értem az eladókat sem.....! Mindegy most hajtunk egy kicsit aztán este nyugodt körülmények között 1-1 pohár vörösbor mellett megbeszélem a férjemmel,hogy mi legyen. Mert tudod most már Ő a higgadtabb |
|
|
|
2013-05-07 10:43
Létrehozva:
|
|
Köszönöm Benz a tanácsot. De sajnos lehet,hogy csak magamat idegesítem fel vele mert semlegest nem nagyon törölnek........ Egy próbát megér. ... amíg Benz erre nem ballag ... Na ugye! Talán elindítottam egy folyamatot buzas84-el kapcsolatban! Előkerült egy másik átvert eladó Ő is negatívot adott neki! Remélem lesz még valaki és akkor talán megy a levesbe....... kisgep ( lány ) Már nem lenne vele túl sok baj, ha az utolsó semleges negatív lenne. Egy ilyen tapasztalt vaterástól azért... mindegy. http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=5737868 Amúgy magyar? Tehát tud magyarul beszélni? Mert tök furcsán fogalmaz. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2013-05-07 10:44 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-05-07 10:13
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2013-05-07 10:10
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 941 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Üdv! A "kedves" buzas84-től megkaptam az értékelést. Adott egy semleges úgy,hogy létrejött az adás-vétel!! Miért nem lehet az ilyenek ellen tenni semmit. Nem a jútalék befizetése zavar hanem az,hogy adott egy semlegest ( ami tudom nem húzza le a százalékomat,de nem jól mutat),de ezt nem is tudom szerintem töröltetni!Elegem van az ilyen hazudozó "vevőkből"!!!! kisgep (lány) Tisztelt kisgep01! A leírtakkal legyen kedves Ügyfélszolgálatunkhoz fordulni a Kapcsolatfelvétel menüponton keresztül. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2013-05-07 10:00
Létrehozva:
|
|
|
Üdv! A "kedves" buzas84-től megkaptam az értékelést. Adott egy semleges úgy,hogy létrejött az adás-vétel!! Miért nem lehet az ilyenek ellen tenni semmit. Nem a jútalék befizetése zavar hanem az,hogy adott egy semlegest ( ami tudom nem húzza le a százalékomat,de nem jól mutat),de ezt nem is tudom szerintem töröltetni!Elegem van az ilyen hazudozó "vevőkből"!!!! kisgep (lány)
|
|
|
|
2013-05-06 21:44
Létrehozva:
|
|
|
Talán elindítottam egy folyamatot buzas84-el kapcsolatban! Előkerült egy másik átvert eladó Ő is negatívot adott neki! Remélem lesz még valaki és akkor talán megy a levesbe....... kisgep ( lány )
|
|
|
|
2013-05-06 20:58
Létrehozva:
|
|
Engem is megfenyegetett azzal,hogy ha negatívot adok neki akkor Ő is azt fog adni! Gondolom a többieket is ezzel íjesztette meg?! Valószínű. Talán egy ilyen levéllel fel lehetne keresni az ÜSZ-ot. Igazi csúcs a hölgy. Ha az egójáról ráesne az IQ-jára, szörnyet halna. Dörög az ég. Egész nap készülődött, de nagyjából megúsztuk. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-05-06 20:56
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 277 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Ezek pedig az általa adott értékelések... Sok mindent elárulnak. Ezek pedig az általa feltöltött termékek. Sok mindent elárulnak. |
|
|
|
2013-05-06 20:52
Létrehozva:
|
|
|
Így igaz! Láttam már olyat, hogy Benz ránézett az ilyen "kegyelemsemlegesekre" is, és 20% ide, 20% oda, egy kattintással likvidálta. Most,hogy így mondod kiváncsi lennék Benz véleményére? Ezek pedig az általa adott értékelések: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.ph...p;filter=fromme Sok mindent elárulnak. (zejopy vagyok... lány Engem is megfenyegetett azzal,hogy ha negatívot adok neki akkor Ő is azt fog adni! Gondolom a többieket is ezzel íjesztette meg?! |
|
|
|
2013-05-06 20:46
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 468 Regisztrált: 2009-08-17 11:47 Azonosító: 706 366 |
Üdv Mindenkinek! A mai napon lezártam egy 24 napja húzódó aukciót! A vevő neve: buzas84.( egy hölgy aki olyan útszéli alpári stílusban írja a leveleit ) akiről már beszéltem kb 2 hete. Mint az értékeléseiből is látszik nem csak velem babrált ki és ígérgetett hanem másokkal is csakhogy a többiek megijedtek a bosszúnegatívtól és inkább semlegest adtak neki negatív hangvétellel! Pedig ha Ők is rendesen értékeltek volna akkor a "kedves" vevő már ki lenne tiltva! Most idegeskedhetek,hogy milyen viszont értékelést fog írni ( habár az egész levelezés el van küldve a megfelelő helyre )! kisgep ( lány ) Ezek pedig az általa adott értékelések: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.ph...p;filter=fromme Sok mindent elárulnak. (zejopy vagyok... lány A hozzászólást -davidmaci92- szerkesztette a következő időpontban: 2013-05-06 20:46 -------------------- Nem azért hibáztál, mert többet adtál, hanem mert kevesebbet kívántál. Ha többet adsz, többet is követelhetsz. |
|
|
|
2013-05-06 20:45
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
2013-05-06 20:37
Létrehozva:
|
|
|
Üdv Mindenkinek! A mai napon lezártam egy 24 napja húzódó aukciót! A vevő neve: buzas84.( egy hölgy aki olyan útszéli alpári stílusban írja a leveleit ) akiről már beszéltem kb 2 hete. Mint az értékeléseiből is látszik nem csak velem babrált ki és ígérgetett hanem másokkal is csakhogy a többiek megijedtek a bosszúnegatívtól és inkább semlegest adtak neki negatív hangvétellel! Pedig ha Ők is rendesen értékeltek volna akkor a "kedves" vevő már ki lenne tiltva! Most idegeskedhetek,hogy milyen viszont értékelést fog írni ( habár az egész levelezés el van küldve a megfelelő helyre )! kisgep ( lány )
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-24 03:23 |