IPB

Üdvözöllek a Fórumban!

> Fontos tudnivaló

A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.

154 Oldal V  « < 18 19 20 21 22 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Postázás, Csomagküldés, Szállítás, Átvétel
zejopy
hozzászólás 2012-06-30 16:32
Létrehozva: #381

Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos!

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-03-25 16:08
Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :)
Azonosító: 128 349

IDÉZET(suzukimaruti @ 2012-06-30 16:14) *
Nézd engem már a csillaglehúzás nem érdekel. Viszont az már jobban, hogy ne úgy spóroljon a vevő, hogy én fizessem az ajánlottat. Persze a lelki béke sokat ér, viszont én nem költök + a vevőre. rolleyes.gif
Amúgy lehet ha Svejku kifizetné az ajánlottat akkor is csillag hullás lenne, ezt nézem ki ebből a vevőből.

A csillagozás engem sem érdekel úgy mint régen. De nem hiányzik egy több napos levélváltás, amiben a jogos igazamat bizonygatom. Ennél többet ér az időm. 240 Ft annyira nem nagy tétel. Olyan, mintha meghívtam volna egy almalére. (Bár azt nagyon megnézem kit hívok meg almalére... biggrin.gif ... az ilyen embereket általában nem szoktam.... laugh.gif ) És inkább kifizetem azt a pénzt, főleg télen, amikor rengeteg a dolgom, mint hogy kínlódjak.

A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-06-30 16:33

--------------------
"Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát."
(Ron Cristian)
Go to the top of the page

+Quote Post
suzukimaruti
hozzászólás 2012-06-30 16:14
Létrehozva: #382

Lelkes fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-08-07 19:42
Azonosító: 177 261

IDÉZET(zejopy @ 2012-06-30 16:08) *
Igen, ez még az ébredés utáni postom volt, tele hüyleséggel. biggrin.gif De azóta ittam egy kávét.
Szóval ha a terméklapon ajánlott postázás szerepel, akkor hasonló esetben hűvös hangvételben meg szoktam fogalmazni, hogy a Vatera álláspontja ebben a kérdésben az, hogy az eladó nem köteles másképpen postázni, mint amit a szállítási feltételekben megadott. Ő pedig a licitálásával elfogadta ezeket a feltételeket. Viszont ennek általában csillaglehúzás a következménye. És azért annyit az előzőhöz, hogy esetenként, amikor nem vagyok kellően elszánt, túl sok a dolgom és olyanom van, akkor bizony zsebből állom az ajánlást. Nagyon sok kemény fejű vevő van, nekem pedig törékeny a lelki békém, sokszor úgy érzem, nem is olyan nagy ár érte az a 240 Ft. smile.gif
És még annyit, hogy a Spar matricákat én simán postázom. Átgondoltam és ezt a kockázatot vállalom. Ha elveszik, akkor visszautalok, de a mostaniban nem tettem már fel egyet sem, mert a múltkoriból is még egy csomó értékeléssel tartoznak.... pedig az egy haszna a vacakolásnak, hogy az ember kap pár pozitív értékelést.

Nézd engem már a csillaglehúzás nem érdekel. Viszont az már jobban, hogy ne úgy spóroljon a vevő, hogy én fizessem az ajánlottat. Persze a lelki béke sokat ér, viszont én nem költök + a vevőre. rolleyes.gif
Amúgy lehet ha Svejku kifizetné az ajánlottat akkor is csillag hullás lenne, ezt nézem ki ebből a vevőből.

A hozzászólást -suzukimaruti- szerkesztette a következő időpontban: 2012-06-30 16:19

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2012-06-30 16:08
Létrehozva: #383

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(suzukimaruti @ 2012-06-30 15:48) *
Csodás napot! Én köszike nem fázom rolleyes.gif
Segíteni nem tudok de ha ezt velem csinálná, tuti nem küldeném el sima elsőbbségivel.
Neki nem jó ha előre értékel, remélhetőleg a terméklapot olvasta, nos ott ajánlott posta van, Ő ezt a licitálással elfogadta!
Nem vagyok benne biztos, hogy ha elküldöd sima elsőbbségivel megkapja-e (érted mire gondolok)
Az utolsó mondata pedig vomit2.gif
Én nem fizetném ki zsebből mellow.gif

Igen, ez még az ébredés utáni postom volt, tele hüyleséggel. biggrin.gif De azóta ittam egy kávét.
Szóval ha a terméklapon ajánlott postázás szerepel, akkor hasonló esetben hűvös hangvételben meg szoktam fogalmazni, hogy a Vatera álláspontja ebben a kérdésben az, hogy az eladó nem köteles másképpen postázni, mint amit a szállítási feltételekben megadott. Ő pedig a licitálásával elfogadta ezeket a feltételeket. Viszont ennek általában csillaglehúzás a következménye. És azért annyit az előzőhöz, hogy esetenként, amikor nem vagyok kellően elszánt, túl sok a dolgom és olyanom van, akkor bizony zsebből állom az ajánlást. Nagyon sok kemény fejű vevő van, nekem pedig törékeny a lelki békém, sokszor úgy érzem, nem is olyan nagy ár érte az a 240 Ft. smile.gif
És még annyit, hogy a Spar matricákat én simán postázom. Átgondoltam és ezt a kockázatot vállalom. Ha elveszik, akkor visszautalok, de a mostaniban nem tettem már fel egyet sem, mert a múltkoriból is még egy csomó értékeléssel tartoznak.... pedig az egy haszna a vacakolásnak, hogy az ember kap pár pozitív értékelést.

A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-06-30 16:08

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
suzukimaruti
hozzászólás 2012-06-30 16:08
Létrehozva: #384

Lelkes fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(svejku @ 2012-06-30 14:53) *
Szép napot! Nem fázik senki? smile.gif
Segítsetek, megvettek egy Spar matricámat. A vevő kerek perec közölte, hogy sima elsőbbségivel kéri. Megírtam, hogy amint azt olvashatta a szállítási feltételeknél, adjon előre pozitívat. Ettől kategorikusan elzárkózott. Felajánlottam az ajánlottat, a személyes átvételt, a visszalépést, de makacsul ragaszkodik az elsőbbségihez. A hét elején elutalta az árát, persze csak 130 forinttal a postát. Két hete levelezünk, hajthatatlan. (már két tickettszámom is van az ügyben) Legutolsó levelében, már ilyet írt: "Nem azért vettem meg drágán,hogy szórakozzak! Elég rohadt dolog 20ft-érő dologból profitálni.Ebből jó páran sportot űztök!"
Mit tegyek?

Csodás napot! Én köszike nem fázom rolleyes.gif
Segíteni nem tudok de ha ezt velem csinálná, tuti nem küldeném el sima elsőbbségivel.
Neki nem jó ha előre értékel, remélhetőleg a terméklapot olvasta, nos ott ajánlott posta van, Ő ezt a licitálással elfogadta!
Nem vagyok benne biztos, hogy ha elküldöd sima elsőbbségivel megkapja-e (érted mire gondolok)
Az utolsó mondata pedig vomit2.gif

IDÉZET(zejopy @ 2012-06-30 15:39) *
????? Kissé lütyő??? (Innentől spórolok az írásjelekkel. mosking.gif ) Miért profitálsz?
Svejku, légy erős. Én zsebből kifizetném neki az ajánlás összegét. Ja, és légyszi a nevét, szeretném csoportos zárkába helyezni.smile.gif

Én nem fizetném ki zsebből mellow.gif

Segítsetek, megvettek egy Spar matricámat. A vevő kerek perec közölte, hogy sima elsőbbségivel kéri. Megírtam, hogy amint azt olvashatta a szállítási feltételeknél, adjon előre pozitívat. Ettől kategorikusan elzárkózott. Felajánlottam az ajánlottat, a személyes átvételt, a visszalépést, de makacsul ragaszkodik az elsőbbségihez. A hét elején elutalta az árát, persze csak 130 forinttal a postát. Két hete levelezünk, hajthatatlan. (már két tickettszámom is van az ügyben) Legutolsó levelében, már ilyet írt: "Nem azért vettem meg drágán,hogy szórakozzak! Elég rohadt dolog 20ft-érő dologból profitálni.Ebből jó páran sportot űztök!"
Mit tegyek?

Még annyi eszembe jutott. Megírnám neki, hogy nem fogadtam el a sima elsőbbségi postát amennyiben x napon belül nincs a többi a számlán, akkor visszautalom a pénzt és nem semlegessel fogom jutalmazni.

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2012-06-30 15:39
Létrehozva: #385

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Mit tegyek?

????? Kissé lütyő??? (Innentől spórolok az írásjelekkel. mosking.gif ) Miért profitálsz?
Svejku, légy erős. Én zsebből kifizetném neki az ajánlás összegét. Ja, és légyszi a nevét, szeretném csoportos zárkába helyezni.smile.gif

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
svejku
hozzászólás 2012-06-30 14:53
Létrehozva: #386

Lelkes virgonc

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-05-27 22:37
Innen: Magyar/Győr
Azonosító: 156 696

Mit tegyek?

+Quote Post
1kolozsvari
hozzászólás 2012-06-30 11:07
Létrehozva: #387

Újonc
*

Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Regisztrált: 2009-05-06 15:07
Azonosító: 640 140

Postán gázpalack????

http://utazas-szabadido.vatera.hu/kempinge...1609849244.html

+Quote Post
tviolet
hozzászólás 2012-06-28 20:12
Létrehozva: #388

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2010-06-16 14:26
Azonosító: 1 215 229

IDÉZET(zejopy @ 2012-06-28 11:35) *
Engem már kártalanítottak, a 15+1x-es feladási díjjal.

Bocsánat.de teljesen igazatok van.Régebben volt az,hogy az ajánlási díj 20x-osát fizette a posta,és én azt hittem,a szöveg nem változott,csak a szorzó.De utána néztem az Üzletszabályzatban,és tényleg a feladási díj 15x-ösét téríti,+ még a feladási díjat is.Még egyszer bocs!

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2012-06-28 11:35
Létrehozva: #389

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(tjocii @ 2012-06-28 08:35) *
nem a feladási díj 15* térítik meg + feladási díj ? Én így tudom .

Viszont ha nem volt rajta , hogy LNK , akkor bedobhatta a ládába , ha nincs otthon a címzett .

Engem már kártalanítottak, a 15+1x-es feladási díjjal.

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
suzukimaruti
hozzászólás 2012-06-28 10:57
Létrehozva: #390

Lelkes fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(tjocii @ 2012-06-28 08:35) *

Viszont ha nem volt rajta , hogy LNK , akkor bedobhatta a ládába , ha nincs otthon a címzett .

Elvileg, viszont gyakorlatba attól függ mekkora a csomag és mekkora a postaláda.

A hozzászólást -suzukimaruti- szerkesztette a következő időpontban: 2012-06-28 10:58

+Quote Post
tjocii
hozzászólás 2012-06-28 08:35
Létrehozva: #391

Fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-07-06 23:48
Azonosító: 15 972

+Quote Post
mucus42
hozzászólás 2012-06-27 06:46
Létrehozva: #392

Fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 13:47
Innen: Budapest
Azonosító: 18

IDÉZET(tviolet @ 2012-06-27 06:44) *
A tudakozvány elindításától 1-2 hét a válasz,de inkább 2.Ha megállapítják,hogy tényleg eltűnt,a kártérítés összege az ajánlási díj 15-szöröse,vagyis 240 x 15,plusz a feladási díj.

Nagyon köszönöm Így meg tudom írni az eladónak.

+Quote Post
tviolet
hozzászólás 2012-06-27 06:44
Létrehozva: #393

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2010-06-16 14:26
Azonosító: 1 215 229

IDÉZET(mucus42 @ 2012-06-27 06:35) *
Segítsetek!
Nincs időm visszaolvasni, s hátha valaki "csípőből" tudja a választ. Zejopy?
Úgy néz ki, hogy elveszett egy ajánlottan feladott levél. A posta ilyenkor mennyi idő múlva válaszol a beadott tudakozványra?
Milyen összeget térit vissza?
Válaszaitokat előre is köszönöm.

A tudakozvány elindításától 1-2 hét a válasz,de inkább 2.Ha megállapítják,hogy tényleg eltűnt,a kártérítés összege az ajánlási díj 15-szöröse,vagyis 240 x 15,plusz a feladási díj.

+Quote Post
mucus42
hozzászólás 2012-06-27 06:35
Létrehozva: #394

Fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 13:47
Innen: Budapest
Azonosító: 18

Segítsetek!
Nincs időm visszaolvasni, s hátha valaki "csípőből" tudja a választ. Zejopy?
Úgy néz ki, hogy elveszett egy ajánlottan feladott levél. A posta ilyenkor mennyi idő múlva válaszol a beadott tudakozványra?
Milyen összeget térit vissza?
Válaszaitokat előre is köszönöm.

+Quote Post
papu
hozzászólás 2012-06-25 13:03
Létrehozva: #395

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-09-12 06:37
Azonosító: 186 774

IDÉZET(hsarika @ 2012-06-13 15:29) *
Sziasztok!

Mi a teendő, ha a postai szarka kilopja a terméket a csomiból?
Nem érzem jogosnak, hogy szegény vevő tőlem várja a pénzt vissza!
Kinek van igaza?
Vagy nekem kell acél dobozban küldenem mindent eztán?

üdv,Eni

Aranyszabály: kizárólag ajánlott levélként vagy csomagként postázz! Ajánlott levélként a feladási díjból látszik a súly (kb.), csomagként pedig grammra pontosan ráírják a kisérőlevélre. Ha valaki lenyúl belőle valamit azonnal nyomonkövethető. Még egy jótanács: ha többször előfordul ilyen, akkor beszélj a posta vezetőjével négyszemközt, mert 99%, hogy a postádon van a tolvaj! Lebuktatni pedig nem nehéz: otthon leméred konyhai mérlegen a cuccot, felírod apró betűkkel a boríték sarkába. A címzettnek meg dobsz egy emailt, hogy átvétel előtt méresse le a postán.

+Quote Post
Bigdept
hozzászólás 2012-06-14 16:14
Létrehozva: #396

Lelkes fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2010-01-27 17:06
Azonosító: 964 053

IDÉZET(cicababi @ 2012-02-02 14:35) *
jön a postás és odaadod neki. neked nem kell sehova menned. otthon le tudod mérni a csomagokat, a gép meg kiszámol mindent. ja és ki tudod nyomtatni amit generál a gép, azt kell ráragasztani a csomgodra.

IDÉZET(cicababi @ 2012-02-02 23:29) *
nem értem ezt a hozzászólásodat. gondolom aki sokat ad el a vaterán van mérlege. a nyomtató meg Magyarországon sem luxus, nem is kell úgy beállítanod. Fizetés nélkül meg nem tudnád kinyomtatni, mivel utána jelenne meg az az oldal miután a kártyával vagy más módon(pl paypal) kifizetted. Start csomagot nem adok fel, sőt csomagot is havi 1-2db-ot, inkább az ajánlott levelem a sok.

IDÉZET(nyubocs @ 2012-02-09 01:37) *
Eszem ágában sincs újraszítani a vitát, de nem kell az amcsikig menni ebben.

Rengeteg cuccot kapok Németországból és Angliából is (ne gondolj többmillió eurós vállalkozásokra, olyan "aprókról" beszélek mint mi)
Szóval az ottani cuccok 90 %-a ilyen módon "felbélyegezve" érkezik.

És nem, nem tudod kétszer ugyanazt kinyomtatni, csak amig le nem zártad az összesítő listát, a postán pedig az összesítőlistával együtt adod le ott, tehát semmit nem is érnél el semmit azzal, hogy ha újra nyomtatnál. Ugyanúgy működik mint a DPD-nél a WebLabel.

A dolog tehát működőképes a rothadó nyugaton és a piac egyre növekvő tendenciát mutat, nálunk gyanítom még legalább 10 év, míg egyáltalán megpróbálják.

IDÉZET(VateraBenz @ 2012-02-09 12:55) *
Kedves Bigdept!

A kérdéses USPS szolgáltatás neve Click-N-Ship.

What is Click-N-Ship?

Click-N-Ship® brings the Post Office™ to your computer desktop at home or at the office with no additional fees. To start printing professional shipping labels - with postage - simply log on at Click-N-Ship.

With the Click-N-Ship service, you can:

Purchase PC Postage labels on usps.com
Pay for postage with any major credit card
Calculate and compare postage
Standardize information
Find a ZIP Code™
Purchase insurance up to $5000

It is easy to get started. All you need is an Internet connection, your home or office computer, and a laser or quality inkjet printer using black ink.

Go to the Click-N-Ship website and click on the Sign Up link under the Register Now information on the right-hand side of the page.

Labels can be printed on 8 1/2" x 11" white paper and glued or taped securely to the package. The Priority Mail® and Express Mail® online labels should print to be approximately 4" x 6. Self-adhesive labels may be purchased online. You can also use your home or office scale, or buy one online at The Postal Store.

On average, most users can complete the online label printing process in about 1-1/2 minutes.

IDÉZET(nyubocs @ 2012-02-09 13:45) *
Nem úgy készül, de mindegy smile.gif

Itt a link a Deutsche Post-hoz: (nem muszáj a vonalkód mellé a képet is kinyomtatni biggrin.gif )

http:/ /www.deutschepost.de/dpag?tab=1&skin=hi&check=yes&lang=de_DE&xmlFile=1013304
Itt meg az angoloké (itt még mintát is tudsz csinálni)
https:/ /www.royalmail.com/discounts-payment/online-postage/home

IDÉZET(Bigdept @ 2012-02-09 15:07) *
Érdekes hogy ezek linkek Firefox alatt nem akarnak működni, csak IE alatt.. Ill. a német posta oldala most még IE alatt sem...
Az angolt átnéztem sebtiben, hát szerény véleményem szerint ez túl bonyolult a hazai viszonyokhoz is. (Az amcsi sokkal egyszerűbb, de Jóska bácsinak a sarokról még ez is magas lehet)
Ilyen már van (ill. majdnem) a postánál is, mármint a futáros vonal. PDA van, szkenner és vonalkódolvasó, Otthon nyomott címirat, meg satöbbi, mint a többinél. (Szerződni kell, kisembernek nem éri meg)

A kisembernek szóló netes változat hm.... Mit adsz, ha ha 3 év? (Csak azért 3, mert most a BKV-t kell fejleszteni, meg különben is ég a haza, tilos beruházni, de 6 hónap alatt meg lehetne.)

IDÉZET(Hathor14 @ 2012-02-09 15:18) *
Azt hiszem túl borúlátó vagyok. A Magyar Posta jelenleg nem előre, hanem visszafelé fejlődik. (szerintem)

IDÉZET(nyubocs @ 2012-02-09 15:19) *
Két dolog:

1. Mivel Firefox alól böngészem, az meglep, hogy Neked nem jön be, nekem most is mind a kettő (a szóközöket kivetted a linkből?)

2. Engem Jóska bácsi nem érdekel, valószínű nem ő fogja használni az évi egy leveléhez.
Nekem viszont nagy segítség lenne a mostani napi 15-20-hoz.

Azaz attól, hogy Jóska bácsi nem tudja, ne is fejlesszünk, mert Jóska bácsi az etalon unsure.gif
Persze a mai magyar valóság, az sajnos ez.

Nos, akkor most mindenki elégedetten hátradőlhet, mert augusztusban beindul a dolog. Egyelőre netes kereskedéshez kapcsolódik, (kb. mint a vaterafutár) de nem kell sok idő szerintem, és már lesz Józsi bácsi magánleveléhez is változat.

--------------------
Az összes kerti vetemények közül a kóbászt szeretem a legjobban!

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2012-06-13 17:57
Létrehozva: #397

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(hsarika @ 2012-06-13 17:51) *
Igen a megoldást keresem a dologra.Az tutti,hogy negát ad...az összeg pedig piti!

Hát kérdezd meg, milyen megoldást találna megfelelőnek.

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
hsarika
hozzászólás 2012-06-13 17:51
Létrehozva: #398

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2012-03-03 00:37
Azonosító: 1 657 810

IDÉZET(zejopy @ 2012-06-13 17:15) *
És most az érdekel, hogy mit lehetne tenni? Túl sok lehetőség nincsen.
Vagy felvállalod, hogy negatív értékelést kapsz, vagy kártalanítasz. A kérdés, hogy mekkora az érték. Mert ha nem egetverő, akkor inkább az a jobbik megoldás. Mert ha belegondolsz, az is érthető, hogy a posta nem volt nyitott a problémára, hiszen felbontott levéllel reklamálni eléggé irreális. Azonkívül kivehette valaki más is a borítékot a levélszekrényből, és visszatehette. Na ja! Ő vette át a postástól? Vagy levélszekrénybe ment?
Javasolni szokták még ilyenkor a LNK bejelölését, ami 10 Ft plusz kiadás, de nem dobhatják postaládába.smile.gif

Igen a megoldást keresem a dologra.Az tutti,hogy negát ad...az összeg pedig piti!

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2012-06-13 17:15
Létrehozva: #399

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(hsarika @ 2012-06-13 17:08) *
Köszi! Profin fogalmaztál.

És most az érdekel, hogy mit lehetne tenni? Túl sok lehetőség nincsen.
Vagy felvállalod, hogy negatív értékelést kapsz, vagy kártalanítasz. A kérdés, hogy mekkora az érték. Mert ha nem egetverő, akkor inkább az a jobbik megoldás. Mert ha belegondolsz, az is érthető, hogy a posta nem volt nyitott a problémára, hiszen felbontott levéllel reklamálni eléggé irreális. Azonkívül kivehette valaki más is a borítékot a levélszekrényből, és visszatehette. Na ja! Ő vette át a postástól? Vagy levélszekrénybe ment?
Javasolni szokták még ilyenkor a LNK bejelölését, ami 10 Ft plusz kiadás, de nem dobhatják postaládába.smile.gif

A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-06-13 17:16

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
hsarika
hozzászólás 2012-06-13 17:08
Létrehozva: #400

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2012-03-03 00:37
Azonosító: 1 657 810

IDÉZET(zejopy @ 2012-06-13 17:06) *
Az ékszeresek gyakran szoktak értékbiztosítottan postázni.
Szóval összefoglalva az eseményeket. Vevő fizetett, feladtad ajánlottan a levelet. Vevő kivette a postaládából, de üres volt a boríték, külsérelmi nyom nélkül. Vevő kibontotta az üres borítékot, látta, hogy nincs benne semmi egy kis hegyi levegőn kívül. Eldzsalt a postára, ahol nem foglalkoztak a panaszával. Számára egyértelmű, hogy te nem üres borítékot küldtél (súlykülönbség), viszont téged okol, mert szerinte nem jó postázási módot választottál. Kártérítést szeretne.
Jól foglaltam össze a lényeget?

Köszi! Profin fogalmaztál.

+Quote Post

154 Oldal V  « < 18 19 20 21 22 > » 
Reply to this topicStart new topic
5 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (5 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió A pontos idő: 2013-05-24 22:19