Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2011-05-01 22:57
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 259 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
|
|
|
|
2011-05-01 22:49
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 899 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Hú, ezt én sem értem. Most aktív. Véglegesen aktív? Inaktív. Frissítse néhányszor a képernyőt a CTRL+F5 kombinációval. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2011-05-01 22:37
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 259 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
|
|
|
|
2011-05-01 22:25
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 899 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Ezt Benztől kérdezném: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=1898876 Mikor mínusz egyes volt,akkor inaktív volt (lehet,más miatt),most mínusz kettes és aktív.Ezt nem értem. Az csak egy 72 órás felfüggesztés volt. A mostani már a végleges. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2011-05-01 22:16
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 82 Regisztrált: 2007-07-08 12:59 Azonosító: 16 045 |
Ezt Benztől kérdezném:
http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=1898876 Mikor mínusz egyes volt,akkor inaktív volt (lehet,más miatt),most mínusz kettes és aktív.Ezt nem értem. |
|
|
|
2011-04-29 19:59
Létrehozva:
|
|
Én is belefutottam kisfiuka_t -ba. Mielőtt megteszem a feljelentét tájékoztatnának az adategyeztetés eredményességéről? Nem áll módunkban ilyen tájékoztatást adni. Amennyiben a feljelentés után elindítják a nyomozást, a nyomozóhatóság általában hivatalos megkereséssel fordul a Vaterához azért, hogy a nyomozás sikere érdekében szükséges és még hiányzó adatokat beszerezzék. Ilyen esetben a Vatera a lehető legteljesebb tájékoztatást adja, hiszen a nyomozás eredményes lezárása és az elkövető kézre kerítése közös érdekünk. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2011-04-29 19:46
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Inkább azt írtam volna, hogy " sajnálom azokat, akik a jövőben is HAGYJÁK MAGUKAT becsapni és a vevők kritikái ellenére hisznek az eladó szavának csak azért mert egy nagyon olcsó beszerzési lehetőséget látnak felcsillanni " Én meg inkább ezt írnám: nem sajnálom azokat... -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2011-04-29 17:25
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2011-03-05 15:36 Azonosító: 1 429 641 |
|
|
|
|
2011-04-29 16:50
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 Regisztrált: 2011-01-11 13:52 Azonosító: 1 419 720 |
|
|
|
|
2011-04-29 15:56
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 694 Regisztrált: 2007-03-25 18:05 Azonosító: 2 094 |
. sajnalom azokat akiket a jövöben fog becsapni. - gysalanki Inkább azt írtam volna, hogy " sajnálom azokat, akik a jövőben is HAGYJÁK MAGUKAT becsapni és a vevők kritikái ellenére hisznek az eladó szavának csak azért mert egy nagyon olcsó beszerzési lehetőséget látnak felcsillanni " |
|
|
|
2011-04-29 15:25
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 961 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Én is belefutottam kisfiuka_t -ba. Mielőtt megteszem a feljelentét tájékoztatnának az adategyeztetés eredményességéről? Ahogy elnézem, az adategyeztetés nem jött össze. Inaktív a kicsi fiú... -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-04-29 15:24
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
szeretnem megosztani az oldalt olvasokkal az alabbi tapasztalatomat a vateras vasarlasommal kapcsolatban... Az a kicsinyke 41 semleges megtámogatva 4 negatívval nem volt feltűnő? Pedig világosan leírták előtted többen is: - "A termék nem felelt meg a leírásban foglaltaknak..." - "sajnos az áru nem megfelelő minőségű..." - "Sajnos az ágynemű anyaga nem pamut, hanem fényes, selyem szerű anyag..." - " az anyaga más mint ami le volt írva..." - "Az ágynemű garnitúra amit kaptam nagyon gyenge minőségű. 2 mosás után a színe kifakult, használhatatlan..." . . . . Tovább is van mondjam még? Mit vársz egy ilyen "embertől" ??? -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2011-04-29 14:38
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2011-03-05 15:36 Azonosító: 1 429 641 |
Amennyiben a vételárat Ön már átutalta és a partner nem küldi a terméket, nem ad hírt magáról, nem jelentkezik, hosszabb ideje nem érhető el, akkor értesítse az eladót, hogy ha ésszerű határidőn belül nem jelentkezik és nem rendezi az adásvételt, akkor Ön a rendőrségen tesz feljelentést. A felszólítólevél sikertelensége esetén, javasoljuk, hogy a feljelentést valóban tegye meg! Mint megkárosított félnek a lakóhelye szerinti illetékes rendőrkapitányságon célszerű feljelenést tennie ismeretlen tettes ellen. A feljelentéshez javasoljuk mellékelni nyomtatott formában a terméklapot, az illetővel folytatott levelezést és minden egyéb dokumentumot, amely az adásvétellel kapcsolatban az Ön rendelkezésére áll. Amennyiben a feljelentés után elindítják a nyomozást, a nyomozóhatóság általában hivatalos megkereséssel fordul a Vaterához azért, hogy a nyomozás sikere érdekében szükséges és még hiányzó adatokat beszerezzék. Ilyen esetben a Vatera a lehető legteljesebb tájékoztatást adja, hiszen a nyomozás eredményes lezárása és az elkövető kézre kerítése közös érdekünk. Én is belefutottam kisfiuka_t -ba. Mielőtt megteszem a feljelentét tájékoztatnának az adategyeztetés eredményességéről? |
|
|
|
2011-04-29 12:57
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 694 Regisztrált: 2007-03-25 18:05 Azonosító: 2 094 |
Azért ez a bejelentés nem igazán erről szól. Valamit félreértett. Vagy inkább szándékos csúsztatás? Nem, az én reakcióm arra szólt, hogy "és azokat a bankjegyeket árulja, ami természetesen nem az övé:" Erre reagáltam azt, hogy egy eladó árusíthat olyasmit, ami nincs a birtokában. |
|
|
|
2011-04-29 12:03
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 961 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
........ és mindig mosson kezet WC után, meg hasonlókat. A lányoknak WC előtt is ildomos. De talán a fiúknak is, ha jobban belegondolok. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2011-04-29 12:05 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-04-29 12:00
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 048 Regisztrált: 2010-01-27 17:06 Azonosító: 964 053 |
...eléggé meg vagyok gyanúsítgatva, hogy tisztességtelen vagyok, merthogy a vevőm közölte, hogy neki elvei vannak, csak az a probléma, hogy nekem is lennének, úgyhogy vagy "harcolok" az igazamért, vagy benyelem ezt az ügyet, és visszautalom a pénzét, ami bizonyítja számára azt, hogy szerinte ténylegesen nem is adtam fel. Sajnos teljesen tanácstalan vagyok, hogy mik is lennének a jogaim, azaz meddig mehetek el, és milyen formában a válaszadásommal a vevő felé, ... Ilyen ügyben, ezen a területen szokásjog ill. kulturális alapok vannak, amik felénk hálistennek elég tágak. Mert van ország, ahol a hatóság kötelez arra, hogy a mikróra rá legyen írva, hogy mosógépben mosott macskát tilos a készülékben szárítani, a batman jelmez viselése nem teszi röpképessé az embert, stb. Én a helyedben visszautalnám a lóvét, és megírnám, hogy igen megtisztelő a bizalma, miszerint elfogad tanácsadónak, és szeretettel gondoskodsz eztán az élet kényes helyzeteiben eligazodni, bölcs tanácsokkal szolgálni. Leírnám milyen postázási lehetőségek vannak, mik a potenciális hátrányok, előnyök, és mellesleg, figyelmeztetném, hogy a macskát se szárítsa mikróban. Egy héten többször is küldenék tanácsokat, ne egyen mosatlan gyümölcsöt, és mindig mosson kezet WC után, meg hasonlókat. -------------------- Az összes kerti vetemények közül a kóbászt szeretem a legjobban!
|
|
|
|
2011-04-29 11:29
Létrehozva:
|
|
Tisztelt gysalanki! Ha ez így történt, akkor miért semleges értékelést írt?! A fórumos hozzászólásnál sokkal többet ért volna egy negatív értékelés, mert azzal figyelmeztethette volna a többi felhasználót, másrészt a Vatera a problémás eladókat akkor tudja legkönnyebben kizárni, ha elegendő számú negatív értékelést gyűjtenek össze. Ebben az esetben talán lehetne kérni az értékelés módosításának a lehetőségét a Kapcsolatfelvételen keresztül. Nem? Akkor negatívvá válhatna a semleges. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-04-29 11:27
Létrehozva:
|
|
... Tisztelt liliom321!megköszönni szeretnem figyelmesseget, hogy a vasarlasomat ertekelte. hozzatennem, hogy mar nagyon banom, hogy csak semlegesre ertekeltem. kezdhetnem azzal, hogy a megnyert licitemre csak 8 nap elteltevel az üzenetemre küldte el elerhetösegeit, hogy utalhassak, folytathatnam azzal, hogy hiba volt megbizni Önben, mert az ertekelesekben pontosan a reszemröl is tapasztalt hianyossagok szerepelnek.a megjegyzesehez csak annyit füznek, hogy en mar regen nem mosok agyon semmit, van programozhato mosogepem , ha ismeri esetleg a technika ezen vivmanyat. programozhato agynemüt en 40°C fokon mosok ki. ettöl egy pamut - müszal keverekes anyag eddig csak tiszta lett, nem pedig szinmentes, hajtogatas vonalaban pedig feher foszlado. nevet a vateras eladok között fekete listara tettem. sajnalom azokat akiket a jövöben fog becsapni. - gysalanki Tisztelt gysalanki! Ha ez így történt, akkor miért semleges értékelést írt?! A fórumos hozzászólásnál sokkal többet ért volna egy negatív értékelés, mert azzal figyelmeztethette volna a többi felhasználót, másrészt a Vatera a problémás eladókat akkor tudja legkönnyebben kizárni, ha elegendő számú negatív értékelést gyűjtenek össze. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2011-04-29 11:20
Létrehozva:
|
|
Köszönöm, csak gondoltam, hogy egyszerűbb egy Vaterás esetekben jártassal konzultálnom, mint egy olyannal, aki nem is ismeri a Vaterázást. Nem áll arányban, összesen 1.400 Ft-ról van szó, de eléggé meg vagyok gyanúsítgatva, hogy tisztességtelen vagyok, merthogy a vevőm közölte, hogy neki elvei vannak, csak az a probléma, hogy nekem is lennének, úgyhogy vagy "harcolok" az igazamért, vagy benyelem ezt az ügyet, és visszautalom a pénzét, ami bizonyítja számára azt, hogy szerinte ténylegesen nem is adtam fel. Sajnos teljesen tanácstalan vagyok, hogy mik is lennének a jogaim, azaz meddig mehetek el, és milyen formában a válaszadásommal a vevő felé, ezért is próbálkoztam volna, mégegyszer köszi Ha a vevő nem ajánlott postázást választott, ez is fizette, akkor ilyen esetben nyilván övé a felelősség. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2011-04-29 11:20
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2011-04-01 09:42 Azonosító: 1 438 198 |
szeretnem megosztani az oldalt olvasokkal az alabbi tapasztalatomat a vateras vasarlasommal kapcsolatban.
van egy tisztelt vateras liliom321, fantasztikus agynemüket arul, fantasztikus kepekkel. vettem is ket garniturat potom 7.890 Ft-ert. megerte nagyon olcso volt, uj, szines, müszal pamut keverekes az egyik , pamut a masik anyagösszetetele. kifizettem , a csomagot megkaptam, hazavittem , kimostam es megirtam az ertekelesemet, mely szerint az egyik a hajtasvonalak menten feherre kopott a többi felületen elveszitette a szineit, a masik szetfoszlott es szinten elhagyta magat szinösszetetelben. semleges ertekelest adtam. szerintem igen csak jo indulattal. a tisztelt vateras liliom 321 elado ugyanis, teljes magabiztossaggal egyszerüen "keves vasarlo agyonmosta " jelzövel lerendezett. nem tudom milyen tarsadalmi szinten van a fejlödesben az aki mennyisegekben agynemüt arul, de megdöbbentö reakcio. lehet hogy nem is latott eddig olyan agynemüt ami megtartja a szinet es az allagat mosas utan? hallott-e mar a mosogeppel mosas lehetösegeröl? reszemröl ez volt a legnegativabb akcio ezen az oldalon, nalam liliom321 biztos fekete listas. PS. utolso elküldött üzenetem a vasarlashoz: Tisztelt liliom321!megköszönni szeretnem figyelmesseget, hogy a vasarlasomat ertekelte. hozzatennem, hogy mar nagyon banom, hogy csak semlegesre ertekeltem. kezdhetnem azzal, hogy a megnyert licitemre csak 8 nap elteltevel az üzenetemre küldte el elerhetösegeit, hogy utalhassak, folytathatnam azzal, hogy hiba volt megbizni Önben, mert az ertekelesekben pontosan a reszemröl is tapasztalt hianyossagok szerepelnek.a megjegyzesehez csak annyit füznek, hogy en mar regen nem mosok agyon semmit, van programozhato mosogepem , ha ismeri esetleg a technika ezen vivmanyat. programozhato agynemüt en 40°C fokon mosok ki. ettöl egy pamut - müszal keverekes anyag eddig csak tiszta lett, nem pedig szinmentes, hajtogatas vonalaban pedig feher foszlado. nevet a vateras eladok között fekete listara tettem. sajnalom azokat akiket a jövöben fog becsapni. - gysalanki |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-18 23:46 |