Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2013-02-14 13:25
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 977 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Valóban. Na azt nemigen tolerálom... -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-02-14 13:08
Létrehozva:
|
|
![]() Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 672 Regisztrált: 2011-06-10 06:38 Innen: Budapest Azonosító: 1 524 248 |
Legalább nem ordította le a fejedet, tiszta haszon. Valóban. -------------------- Aki tud, tanít. Aki szeret, átad.
|
|
|
|
2013-02-14 12:18
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 977 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Ja! Máris reklamálok Benznél, hogy nem megfelelő a másodlagos sugallata a spotnak. A vásárlásnál a legproblémásabb rész kimarad. Ez a termékleírás...tudom magamról Nem elriasztani akarják a népeket, hanem csábítani. Választ a mai napig nem kaptam. Legalább nem ordította le a fejedet, tiszta haszon. Még ő volt sértődött? Jellemző... Tipikus. De most erről nem írok bővebben, pedig vannak gondolataim... ... Legalább a napi sorsoláson nyertem volna egy gumit, ... Miért nem szóltál, hogy gondod van? Reggel és este általában tejet iszom. Hidegen természetesen A végén még kénytelen leszek én is megnézni Jó is az. Egyik környékbeli piacon árulnak fölözetlent. Egy darabig a palackban hagyva a tetején vastagon kiválik a tejszín. Ha elég sokat veszek, hagyom megaludni. Egy karaj kenyérrel isteni reggeli. De olyan is volt, csináltam túrót. Hát ezt a tejivást... csak elnéző jóindulattal lehet kezelni. Istenbizony, karácsonyra összegyűjtök egy tehénre való pénzt és megkapod/megkapja ajándékba. Nem a pénzt, az állatot. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-02-14 12:07
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 647 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
Reggel és este általában tejet iszom. Hidegen természetesen A végén még kénytelen leszek én is megnézni Jó is az. Egyik környékbeli piacon árulnak fölözetlent. Egy darabig a palackban hagyva a tetején vastagon kiválik a tejszín. Ha elég sokat veszek, hagyom megaludni. Egy karaj kenyérrel isteni reggeli. De olyan is volt, csináltam túrót. Azt hittem, Ön csinálta. |
|
|
|
2013-02-14 11:52
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 918 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Csak nem gerjed a hideg tejre? Mert én igen. ... Reggel és este általában tejet iszom. Hidegen természetesen Ja! Máris reklamálok Benznél, hogy nem megfelelő a másodlagos sugallata a spotnak. A vásárlásnál a legproblémásabb rész kimarad. Ez a termékleírás...tudom magamról A végén még kénytelen leszek én is megnézni -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2013-02-14 11:41
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 647 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
....Na és persze megtalálták nekem az ideális pasit. Aki le tud mondani a TV-jéről, .... Nem lesz baj. .... Ha csak ezen múlna. Már az sem érdekel ha belep a hó. Most látom, nem megyek Hawai-ra, legfeljebb Csillaghegyre. Legalább a napi sorsoláson nyertem volna egy gumit, vagy strandpapucsot. De még azt se. Ja! Máris reklamálok Benznél, hogy nem megfelelő a másodlagos sugallata a spotnak. A vásárlásnál a legproblémásabb rész kimarad. Ez a termékleírás...tudom magamról Csak az már nem spot, terjedelmileg, hanem eposz, már ami engem illet. A hozzászólást -vidaeff- szerkesztette a következő időpontban: 2013-02-14 11:42 |
|
|
|
2013-02-14 11:15
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 278 Regisztrált: 2008-10-12 22:50 Innen: a nagy Civis Azonosító: 234 299 |
|
|
|
|
2013-02-14 11:15
Létrehozva:
|
|
![]() Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 672 Regisztrált: 2011-06-10 06:38 Innen: Budapest Azonosító: 1 524 248 |
Jelentkezett a vevőm, aki azt a csillaglehúzást adta (megsértődött). Azt mondta, hogy még nem is vette át az árut. Csak gratulálni tudok. Ott fityeg a postán, de ő már tudja, hogy csak négyes. Erről jut eszembe a múlkori csillaglehúzom. Még aznap írtam neki egy kedves emailt és érdeklődtem, mivel nem volt elégedett. Választ a mai napig nem kaptam. A legszebb az egészben, hogy nem is saját névre/címre kérte a levelet. -------------------- Aki tud, tanít. Aki szeret, átad.
|
|
|
|
2013-02-14 11:11
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 278 Regisztrált: 2008-10-12 22:50 Innen: a nagy Civis Azonosító: 234 299 |
Megnéztem a nyitólapot! Hogyan működik a Vatera c. kis spotot. Rólad csinálták? Ja! Máris reklamálok Benznél, hogy nem megfelelő a másodlagos sugallata a spotnak. A vásárlásnál a legproblémásabb rész kimarad. Ez a termékleírás...tudom magamról |
|
|
|
2013-02-14 11:00
Létrehozva:
|
|
Megnéztem a nyitólapot! Hogyan működik a Vatera c. kis spotot. Rólad csinálták? Naná, hogy rólam. Sátortábort vert nálam a Vatera, hogy az aukciózási szokásaimat kifigyeljék. Tele volt az udvar terepmintás kétszemélyes sátorral. Még ne gyakorolj, ... Most mondod? Szétgyakoroltam a kezemet. ...aztán a jó ég tudja milyen hóviharba keveredek. Remélem olvadásra hazaérek. Nem lesz baj. Szép napot Mindenkinek! Most kortyolgatom az első kévámat.Micsoda nyügzsés van itt! (direkt nem javítok, hogy lássátok az elmém állapotát) Időjárás: kissé felhős, de legalább nem esik semmi. Magyarul: tök depis hangulat Az arcizmaimat megtornáztattam, már jobban érzem magam! Szia! Jelentkezett a vevőm, aki azt a csillaglehúzást adta (megsértődött). Azt mondta, hogy még nem is vette át az árut. Csak gratulálni tudok. Ott fityeg a postán, de ő már tudja, hogy csak négyes. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-02-14 10:57
Létrehozva:
|
|
|
Szép napot Mindenkinek!
Most kortyolgatom az első kévámat.Micsoda nyügzsés van itt! (direkt nem javítok, hogy lássátok az elmém állapotát) Időjárás: kissé felhős, de legalább nem esik semmi. Magyarul: tök depis hangulat Na szóval jön, az agya mint egy félig megfagyott gekkó, lassú és nem hatékony kicsit sem. Látja, hogy érdemi dolog nem történt éjjel, és tudja, hogy mi itt reggelente csak kávézunk, itt nem történik ilyentájt semmi baj. Így aztán ébersége nem a megszokott harcakész állapotban leledzik, csak átcsúszik a postokon, vagy még azt sem. Az arcizmaimat megtornáztattam, már jobban érzem magam! |
|
|
|
2013-02-14 10:01
Létrehozva:
|
|
|
Én meg most a művészetnek szentelem magam, hangképzés, skála megvolt, pörög a kezem, mint az atom, úgyhogy felemelem magam a székről és a kottaállvány elé vonszolom korpuszomat. Megnéztem a nyitólapot! Hogyan működik a Vatera c. kis spotot. Rólad csinálták? A hozzászólást -vidaeff- szerkesztette a következő időpontban: 2013-02-14 10:04 |
|
|
|
2013-02-14 09:59
Létrehozva:
|
|
Az hagyján, én néha le sem fekszem, bár ez egyre ritkább. Mostanában ébredni felejtek el. Én meg most a művészetnek szentelem magam, hangképzés, skála megvolt, pörög a kezem, mint az atom, úgyhogy felemelem magam a székről és a kottaállvány elé vonszolom korpuszomat. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-02-14 09:50
Létrehozva:
|
|
|
Már megvolt, köszönöm Egy hajnali öt órás felkelés után velem fél napig nem lehetne beszélni - és szerintem ezen a kv sem segítene Csak nem gerjed a hideg tejre? Mert én igen. Ebben a szállodában negyedjére vagyok, van itt minden, mi szem szájnak ingere. De azt csak most vettem észre, az egyik csapos tartályban hideg tej is akad. Ma volt az utolsó nap itt. Azért jó megfigyelő vagyok, nem? Csak megszokás kérdése. Volt egy idő az életemben, amikor 3/4 4-kor kellett kelnem. De nem jó a hajnali kelés, nekem nagyon nem, mert én inkább este vagyok szívesebben sokáig ébren, és reggel szeretek lustálkodni. Viszont a kávé és a zuhanyzás helyreteszi az agyamat. Addig viszont tényleg jobb nem a közelemben tartózkodni, és bonyolult dolgokkal végképp ne terheljen senki, mert értelmes véleményalkotásra képtelen vagyok. Az hagyján, én néha le sem fekszem, bár ez egyre ritkább. Mostanában ébredni felejtek el. A hozzászólást -vidaeff- szerkesztette a következő időpontban: 2013-02-14 09:51 |
|
|
|
2013-02-14 09:47
Létrehozva:
|
|
Már megvolt, köszönöm Egy hajnali öt órás felkelés után velem fél napig nem lehetne beszélni - és szerintem ezen a kv sem segítene Csak megszokás kérdése. Volt egy idő az életemben, amikor 3/4 4-kor kellett kelnem. De nem jó a hajnali kelés, nekem nagyon nem, mert én inkább este vagyok szívesebben sokáig ébren, és reggel szeretek lustálkodni. Viszont a kávé és a zuhanyzás helyreteszi az agyamat. Addig viszont tényleg jobb nem a közelemben tartózkodni, és bonyolult dolgokkal végképp ne terheljen senki, mert értelmes véleményalkotásra képtelen vagyok. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-02-14 09:39
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 918 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Tudtam én, hogy így működhet a dolog, kávé nélkül mi sem lennénk ilyen sziporkázóak. Már megvolt, köszönöm Egy hajnali öt órás felkelés után velem fél napig nem lehetne beszélni - és szerintem ezen a kv sem segítene -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2013-02-14 09:24
Létrehozva:
|
|
Így valahogy Szép jó reggelt. Tudtam én, hogy így működhet a dolog, kávé nélkül mi sem lennénk ilyen sziporkázóak. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-02-14 09:20
Létrehozva:
|
|
Na szóval jön, az agya mint egy félig megfagyott gekkó, lassú és nem hatékony kicsit sem. Látja, hogy érdemi dolog nem történt éjjel, és tudja, hogy mi itt reggelente csak kávézunk, itt nem történik ilyentájt semmi baj. Így aztán ébersége nem a megszokott harcakész állapotban leledzik, csak átcsúszik a postokon, vagy még azt sem. Így valahogy Szép jó reggelt. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2013-02-14 09:11
Létrehozva:
|
|
Mesélj, olyan zejopysan! (Ha van időd és nem "NePuIn" Na szóval jön, az agya mint egy félig megfagyott gekkó, lassú és nem hatékony kicsit sem. Látja, hogy érdemi dolog nem történt éjjel, és tudja, hogy mi itt reggelente csak kávézunk, itt nem történik ilyentájt semmi baj. Így aztán ébersége nem a megszokott harcakész állapotban leledzik, csak átcsúszik a postokon, vagy még azt sem. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-02-14 08:53
Létrehozva:
|
|
|
Hát persze. Egészségetekre. Én sem akartam, de nem bánom, hogy mégis felkeltem, elég jól kezdődött nap. Tudom én azt, de bizonyos mondatokat olyan jó hallani időnként. :rolleyes Nagyon örülök. A hozzászólást -vidaeff- szerkesztette a következő időpontban: 2013-02-14 08:53 |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-20 23:33 |