Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2012-02-14 22:43
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 940 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Nagyon szépen köszönöm a választ, ez gyógyír a sebeimre ( még akkor is, ha ottmarad a bosszúnega) Igazán nincs mit -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2012-02-14 22:39
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 77 Regisztrált: 2007-05-10 16:21 Azonosító: 9 457 |
Kedves Jutka46! Nem szeretném sem befolyásolni, sem véleményezni az Ügyfélszolgálat döntését. Átadtam a leírtakat egy maximálisan hozzáértő kollégának, még ma este áttekinti a történteket. Nagyon szépen köszönöm a választ, ez gyógyír a sebeimre ( még akkor is, ha ottmarad a bosszúnega) |
|
|
|
2012-02-14 22:22
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 277 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
|
|
|
|
2012-02-14 22:20
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 940 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Megígérem, hogy utoljára írok ide ebben a témában. Kedves VateraBenz! Arra várnék választ tisztelettel, hogy ha egy vásárló EGYÁLTALÁN nem hajlandó felvenni az eladóval (velem) a kapcsolatot, a leveleimre ( 3 db) nem válaszol, majd a kapott negatív értékelésre bosszúnegatívval, sértő hangnemben válaszol - akkor hogyan várja el az ügyfélszolgálat, hogy írásban bizonyítsam a vásárló elállását? Nagyon hálás lennék, ha rápillantana: 1533757196 termékszám, ariel33 felhasználó. A küldött leveleimet a biztonságra is megküldtem, amiből egyértelműen kiderül, hogy NEM kommunikál. Egyáltalán nem. Mindezt tetézi a sértő hangnemű értéklés - amit tudtommal a szabályzat is tilt. Ha ilyen nehézségekbe ütközik a bosszúnegatív törlése, akkor nem lehet csodálkozni azon, hogy sokan vannak, akik elintézik a problémás felhasználókat egy semmitmondó semlegessel - elősegítve hogy a többi felhasználó is belefusson a problémába Köszönöm hogy meghallgatott Kedves Jutka46! Nem szeretném sem befolyásolni, sem véleményezni az Ügyfélszolgálat döntését. Átadtam a leírtakat egy maximálisan hozzáértő kollégának, még ma este áttekinti a történteket. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2012-02-14 22:15
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 77 Regisztrált: 2007-05-10 16:21 Azonosító: 9 457 |
|
|
|
|
2012-02-14 21:55
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 277 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
... Ha ilyen nehézségekbe ütközik a bosszúnegatív törlése, akkor nem lehet csodálkozni azon, hogy sokan vannak, akik elintézik a problémás felhasználókat egy semmitmondó semlegessel - elősegítve hogy a többi felhasználó is belefusson a problémába Köszönöm hogy meghallgatott Igaza van Jutkának. (szerintem) |
|
|
|
2012-02-14 21:39
Létrehozva:
|
|
|
Biztos, hogy nem kezdő. Én ezt az értékelést olvastam már valakinél korábban. Megígérem, hogy utoljára írok ide ebben a témában. Kedves VateraBenz! Arra várnék választ tisztelettel, hogy ha egy vásárló EGYÁLTALÁN nem hajlandó felvenni az eladóval (velem) a kapcsolatot, a leveleimre ( 3 db) nem válaszol, majd a kapott negatív értékelésre bosszúnegatívval, sértő hangnemben válaszol - akkor hogyan várja el az ügyfélszolgálat, hogy írásban bizonyítsam a vásárló elállását? Nagyon hálás lennék, ha rápillantana: 1533757196 termékszám, ariel33 felhasználó. A küldött leveleimet a biztonságra is megküldtem, amiből egyértelműen kiderül, hogy NEM kommunikál. Egyáltalán nem. Mindezt tetézi a sértő hangnemű értéklés - amit tudtommal a szabályzat is tilt. Ha ilyen nehézségekbe ütközik a bosszúnegatív törlése, akkor nem lehet csodálkozni azon, hogy sokan vannak, akik elintézik a problémás felhasználókat egy semmitmondó semlegessel - elősegítve hogy a többi felhasználó is belefusson a problémába Köszönöm hogy meghallgatott |
|
|
|
2012-02-14 17:39
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 35 Regisztrált: 2010-12-25 16:44 Azonosító: 1 416 942 |
Hát nem vagyok egy nagy negatívszóró, mert mindenkinek lehet problémája, de őt ajánlom szives figyelmetekbe, az értékelésemben minden benne van! http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=2613068 Az is érdekes, akitől a négy pozitivot kapta. Az ő pozitivjai is szinte csak két-három embertől származnak. Gyanus nekem ez az egész. Teszem is mindkettőt letiltásba. |
|
|
|
2012-02-14 17:33
Létrehozva:
|
|
![]() Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 453 Regisztrált: 2007-11-14 20:22 Azonosító: 43 559 |
Hát nem vagyok egy nagy negatívszóró, mert mindenkinek lehet problémája, de őt ajánlom szives figyelmetekbe, az értékelésemben minden benne van!
http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=2613068 -------------------- All I wanna do Is trade this life for something new Holding on to what I haven't got!
|
|
|
|
2012-02-14 16:59
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2012-02-14 16:47
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 015 Regisztrált: 2008-11-22 17:28 Azonosító: 310 714 |
|
|
|
|
2012-02-14 15:37
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 012 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Pontosan. Köszönöm a megerősítést. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-02-14 15:38 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-02-14 15:32
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Nagyon sajnálom, hogy így járt. Már csak azért is, mert már beszéltünk telefonon és nem tűnt úgy, mintha azt sugallta volna nekem, hogy h-ü-l-y-e gyerek lennék. Sajnos szóbeli elállásra tényleg nem lehet negatívot adni, mert nincs bizonyíték. Én a következőt tettem volna. Írtam volna több levelet neki a freemail-es címére, függetlenül a beszélgetéstől. (Egyébként sem hiszem, hogy egyáltalán nem kapja meg, csak annyit, hogy később.) Az utolsó levélben kilátásba helyeztem volna a negatív értékelést arra az esetre, ha 3 napon belül nem jelentkezik. A 3 napra még egyet ráhagytam volna és így írtam volna meg a negatív értékelést. Mert ennek így nyoma maradt volna. Pontosan. Köszönöm, hogy foglalkozik a lelkem stoppolásával...Legközelebb okosabb leszek. De nagyon bánt a sértő "gusztustalan hangnem" az értékelésemben, mert egyrészt nem igaz, másrészt segíteni szerettem volna egy kezdő vaterásnak - ráadásul telefonon, ami ugye nem kötelező, és pénzembe is kerül. Hála Istennek nagy forgalmam van, egyáltalán nem borít ki, ha valaki nem vásárolja meg a leütött terméket - megveszi más. De az igazságtalanság és a hazugság az a kategória, ami még mindig kiborít és felháborít. És ráadásul ott virít... na, mindegy. Túlélem Vajmi kis vígasz tudom de kezeskedem afelől, hogy ez a vé*lény ezután egyik aktív fórumozótól sem fog vásárolni. Viszont ha sikerül kinnyomozni a másik nevét és megosztod velünk azt köszönettel vesszük. -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2012-02-14 15:16
Létrehozva:
|
|
... És ráadásul ott virít... na, mindegy. Túlélem Én tennék még egy kísérletet a töröltetésre. Két hétig nem jelentkezett, nem fizetett, jogos a negatív, a reakcióban sem ír olyat, hogy Ő bármit is tett volna az adásvétel lebonyolítása érdekében. Számomra egyértelmű, hogy bosszúnegatív. |
|
|
|
2012-02-14 15:10
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 012 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Köszönöm, hogy foglalkozik a lelkem stoppolásával...Legközelebb okosabb leszek. De nagyon bánt a sértő "gusztustalan hangnem" az értékelésemben, mert egyrészt nem igaz, másrészt segíteni szerettem volna egy kezdő vaterásnak - ráadásul telefonon, ami ugye nem kötelező, és pénzembe is kerül. Hála Istennek nagy forgalmam van, egyáltalán nem borít ki, ha valaki nem vásárolja meg a leütött terméket - megveszi más. De az igazságtalanság és a hazugság az a kategória, ami még mindig kiborít és felháborít. És ráadásul ott virít... na, mindegy. Túlélem Hát én ki lennék borulva. Legalább mi felhasználók szóljunk egymáshoz a bajban emberi hangon. Én megengedhetem magamnak azt a luxust, hogy szeressem az embereket. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-02-14 15:12 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-02-14 14:52
Létrehozva:
|
|
|
Nagyon sajnálom, hogy így járt. Már csak azért is, mert már beszéltünk telefonon és nem tűnt úgy, mintha azt sugallta volna nekem, hogy h-ü-l-y-e gyerek lennék. Sajnos szóbeli elállásra tényleg nem lehet negatívot adni, mert nincs bizonyíték. Én a következőt tettem volna. Írtam volna több levelet neki a freemail-es címére, függetlenül a beszélgetéstől. (Egyébként sem hiszem, hogy egyáltalán nem kapja meg, csak annyit, hogy később.) Az utolsó levélben kilátásba helyeztem volna a negatív értékelést arra az esetre, ha 3 napon belül nem jelentkezik. A 3 napra még egyet ráhagytam volna és így írtam volna meg a negatív értékelést. Mert ennek így nyoma maradt volna. Köszönöm, hogy foglalkozik a lelkem stoppolásával...Legközelebb okosabb leszek. De nagyon bánt a sértő "gusztustalan hangnem" az értékelésemben, mert egyrészt nem igaz, másrészt segíteni szerettem volna egy kezdő vaterásnak - ráadásul telefonon, ami ugye nem kötelező, és pénzembe is kerül. Hála Istennek nagy forgalmam van, egyáltalán nem borít ki, ha valaki nem vásárolja meg a leütött terméket - megveszi más. De az igazságtalanság és a hazugság az a kategória, ami még mindig kiborít és felháborít. És ráadásul ott virít... na, mindegy. Túlélem |
|
|
|
2012-02-14 14:49
Létrehozva:
|
|
|
Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 0 Regisztrált: 2011-10-16 14:40 Azonosító: 1 549 261 |
|
|
|
|
2012-02-14 14:34
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 16 Regisztrált: 2009-06-02 18:12 Azonosító: 654 242 |
Tisztelt Moderátor!
Van egy lezáratlan tranzakcióm Evergreen75 nevű felhasználóval aki inaktívvá vált, a delikvens még visszatérhet a piactérre vagy véglegesen kizárták? |
|
|
|
2012-02-14 13:56
Létrehozva:
|
|
Ismét: ariel33! Korábban írtam: csak óvatosan vele. A rövid történet: megnyert egy terméket január 30-án. Aznap ment az aut.értesítő levél, amiben(és a terméklapon is) 3 napon belüli reagálást kértem. Miután semmi reagálás nem volt, febr.5-én, majd febr.8-án is írtam levelet, amit a biztonságra is elküldtem, figyelmeztetve a felhasználót, hogy ha a harmadik levelemre sem válaszol, kénytelen leszek negatívval zárni a tranzakciót. Közben belépett többször is a Vaterára. Mivel freemailes - gondoltam, felhívom telefonon, hátha nem kapta meg a levelemet. Bingó! Közölte, hogy semmiféle levelet nem kapott sem tőlem, sem a Vaterától! Segíteni szerettem volna neki, mivel láttam, hogy kezdő Vaterás, és elkezdtem mondani, hogy a személyes menüjében, az értékelésre váró aukciók között....stb. A válsz:pontosan tudja, mert már több mindent vett a Vaterán. Amikor mondtam, hogy csak egy vásárlását látom, mérges lett, és közölte, hogy nem tart igényt a megvásárolt termékre.(azóta megtudtam, hogy másik felhasználónévvel is ténykedik a Vaterán. De jó lenne tudni azt a nevet is, hogy a helyére tehessem ) ) Ez után írtam még egy levelet, amiben a szóbeli elállása miatt negatív értékelést vagyok kénytelen adni. Természetesen erre sem érkezett válasz, ezért 9-én negatív értékelést adtam. Nem sokat késlekedett a bosszúnegatívval, amiben sérelmezte, hogy úgy beszéltem vele, mint egy gyerekkel, és tettem ezt "gusztustalan hangnemben". Ettől végképp elszakadt a cérna: soha senkivel nem beszélek ilyen hangnemben, mert a neveltetésem tiltja akkor is, ha vélt vagy valós sérelmeim vannak. A legnagyobb bajom ezzel a történettel, hogy a biztonságra írt törlési kéreélmemnek nem tettek eleget azzal az indokkal, hogy írásban nincs meg a vásárló elállási szándéka. De ha egyszer nem válaszol a leveleimre??? Van valakinek ötlete, hogyan tudnám ezt a méltatlan és egyébként hangnemében is sértő negatívot töröltetni? Nagyon sajnálom, hogy így járt. Már csak azért is, mert már beszéltünk telefonon és nem tűnt úgy, mintha azt sugallta volna nekem, hogy h-ü-l-y-e gyerek lennék. Sajnos szóbeli elállásra tényleg nem lehet negatívot adni, mert nincs bizonyíték. Én a következőt tettem volna. Írtam volna több levelet neki a freemail-es címére, függetlenül a beszélgetéstől. (Egyébként sem hiszem, hogy egyáltalán nem kapja meg, csak annyit, hogy később.) Az utolsó levélben kilátásba helyeztem volna a negatív értékelést arra az esetre, ha 3 napon belül nem jelentkezik. A 3 napra még egyet ráhagytam volna és így írtam volna meg a negatív értékelést. Mert ennek így nyoma maradt volna. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-02-14 13:57 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-02-14 13:44
Létrehozva:
|
|
|
Ismét: ariel33! Korábban írtam: csak óvatosan vele. A rövid történet: megnyert egy terméket január 30-án. Aznap ment az aut.értesítő levél, amiben(és a terméklapon is) 3 napon belüli reagálást kértem. Miután semmi reagálás nem volt, febr.5-én, majd febr.8-án is írtam levelet, amit a biztonságra is elküldtem, figyelmeztetve a felhasználót, hogy ha a harmadik levelemre sem válaszol, kénytelen leszek negatívval zárni a tranzakciót. Közben belépett többször is a Vaterára. Mivel freemailes - gondoltam, felhívom telefonon, hátha nem kapta meg a levelemet. Bingó! Közölte, hogy semmiféle levelet nem kapott sem tőlem, sem a Vaterától! Segíteni szerettem volna neki, mivel láttam, hogy kezdő Vaterás, és elkezdtem mondani, hogy a személyes menüjében, az értékelésre váró aukciók között....stb. A válsz:pontosan tudja, mert már több mindent vett a Vaterán. Amikor mondtam, hogy csak egy vásárlását látom, mérges lett, és közölte, hogy nem tart igényt a megvásárolt termékre.(azóta megtudtam, hogy másik felhasználónévvel is ténykedik a Vaterán. De jó lenne tudni azt a nevet is, hogy a helyére tehessem ) ) Ez után írtam még egy levelet, amiben a szóbeli elállása miatt negatív értékelést vagyok kénytelen adni. Természetesen erre sem érkezett válasz, ezért 9-én negatív értékelést adtam. Nem sokat késlekedett a bosszúnegatívval, amiben sérelmezte, hogy úgy beszéltem vele, mint egy gyerekkel, és tettem ezt "gusztustalan hangnemben". Ettől végképp elszakadt a cérna: soha senkivel nem beszélek ilyen hangnemben, mert a neveltetésem tiltja akkor is, ha vélt vagy valós sérelmeim vannak.
A legnagyobb bajom ezzel a történettel, hogy a biztonságra írt törlési kéreélmemnek nem tettek eleget azzal az indokkal, hogy írásban nincs meg a vásárló elállási szándéka. De ha egyszer nem válaszol a leveleimre??? Van valakinek ötlete, hogyan tudnám ezt a méltatlan és egyébként hangnemében is sértő negatívot töröltetni? |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-23 21:19 |