Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2011-08-11 12:10
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 148 Regisztrált: 2009-03-14 16:54 Azonosító: 545 174 |
|
|
|
|
2011-08-11 12:02
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 030 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Köszi szépen, hogy előrehoztad a zárást! Nekem eddig a viledás gumikesztyű volt a legjobb, de annak meg horror az ára sajnos! Igyekszem problémamentes vevőnek lenni. Na jó, egyszer rászánom magam, mert a porcelánt is domestosban áztatom, annak meg még a szaga is beivódik a bőrbe. Mivel kényes orrom van, még másnap is érzem. Pedig próbáltam már mindent, hogy elűzzem a "hipónéni" benyomást. Csak ha egy 12 személyes készletnél egy valami kicsúszik a kezemből, akkor nézegethetek szomorúan. Nálam már vásárolt és minden túlzás nélkül állíthatom, hogy tökéletes partner. Igen, nekem is úgy tűnik. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-08-11 11:56
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 015 Regisztrált: 2008-11-22 17:28 Azonosító: 310 714 |
|
|
|
|
2011-08-11 11:37
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 148 Regisztrált: 2009-03-14 16:54 Azonosító: 545 174 |
Jó lenne, ha te nyernéd, mindjárt lezárom, biztosan problémamentes vevő leszel. Az ujjaim vége annyira fáj, pedig tegnap neogranormont kentem rá. Ja, ilyenkor eléggé ronda, de pár nap alatt helyrejön. Szeretem, ha puha az érintésem, így aztán folyamatosan kenem. De a gumikesztyű nem megy. Kicsúszik belőle, nem érzem, suta vagyok. A fene megeszi. Köszi szépen, hogy előrehoztad a zárást! Nekem eddig a viledás gumikesztyű volt a legjobb, de annak meg horror az ára sajnos! Igyekszem problémamentes vevőnek lenni. |
|
|
|
2011-08-11 11:28
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 030 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Köszi, már licitáltam, remélem, én nyerem meg! Tessék felvenni a gumikesztyűt! Én minden sikálásos, takarításos dolgot gumikesztyűben végzek, mert sajnos a bőröm nem bírja a vegyszereket és az áztatást, és kirepedezik, szétnyílik, kiszárad + a körömágynál ledobja magát a bőr, azt elkezdem rágcsálni, tépkedni, és kész horror a kezem. A férjem egyszer megunta, hogy hogy néz ki a kezem, na azóta mindig felveszem a gumikesztyűt, ha takarítok. Egy ideje irritál pl.: a domesztosz és egyéb tisztító szerek, köhögcsélek, azóta - szégyen-nem szégyen - én felveszem a porálarcot is. Jó lenne, ha te nyernéd, mindjárt lezárom, biztosan problémamentes vevő leszel. Az ujjaim vége annyira fáj, pedig tegnap neogranormont kentem rá. Ja, ilyenkor eléggé ronda, de pár nap alatt helyrejön. Szeretem, ha puha az érintésem, így aztán folyamatosan kenem. De a gumikesztyű nem megy. Kicsúszik belőle, nem érzem, suta vagyok. A fene megeszi. Az előbb egy karvaly megtámadta a pintyeimet. Ott kiabáltam, de csak keringett a kalitka körül. Aztán észhez tért és elment. Most nagyon aggódom. A madaraim halálra vannak rémülve, nem csak a kicsik, hanem a papagájok, galambok is. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-08-11 11:16
Létrehozva:
|
|
|
Ja, én meg a festés utáni brrrr-vel vagyok elfoglalva. Az sem jobb. Már kész van a kezem, mert gumikesztyűben nem tudok dolgozni. Köszi, már licitáltam, remélem, én nyerem meg! Tessék felvenni a gumikesztyűt! Én minden sikálásos, takarításos dolgot gumikesztyűben végzek, mert sajnos a bőröm nem bírja a vegyszereket és az áztatást, és kirepedezik, szétnyílik, kiszárad + a körömágynál ledobja magát a bőr, azt elkezdem rágcsálni, tépkedni, és kész horror a kezem. A férjem egyszer megunta, hogy hogy néz ki a kezem, na azóta mindig felveszem a gumikesztyűt, ha takarítok. Egy ideje irritál pl.: a domesztosz és egyéb tisztító szerek, köhögcsélek, azóta - szégyen-nem szégyen - én felveszem a porálarcot is. |
|
|
|
2011-08-11 10:47
Létrehozva:
|
|
Szia zejopy! Elnézést, hogy újra zavarlak! Nézegettem a termékeidet, és a következő négy terméknél a listázás során nem látszanak a képek (nagyképekre állítottam be, beléptem az egyikbe, ott látszottak a képek): - levél alakú tál 3594 - kerámia tortatál 3933 - porcelán tortatál 393 Frissítettem az oldalt, ez a négy továbbra sem jött elő. Bár lehet, hogy az én gépemmel van a gond! Szép napot! Én látom őket. Mit használsz? Bár tulajdonképpen mindegy, mit használsz, láthatónak kellene lennie mindenhogyan. Legalábbis az lenne az optimális. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2011-08-11 10:47 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-08-11 10:42
Létrehozva:
|
|
Szia! Nekem kell ez a tojáskínáló! Megyek licitálni! Szia! Van több is, nézz körül. Szerintem ezeket szinte csak én árulom. http://www.vatera.hu/listings/index.php?q=...;ob=3&obd=2 Még szerencse, hogy olvasgatom a fórumot, mert életem eddigi 33 éve alatt még soha sem láttam tojáskínálót! Senkinek sincs a családban, és a rokonoknál sem láttam. Hiába na, itt falun el vagyunk zárva a fejlődéstől. Én is vaterás eladóként találkoztam vele először. Apukám nem engedett a húgommal minket a konyhába, mert kissé rigolyás ebben a tekintetben (is Jó hangulatban vagy? Ha igen feltehetek pár kérdést? - hány darab tojáskínálód van? - ha több darab, az hány darab? - ha többet veszek, mennyit engednél a feléből? Nem kimondottan vagyok mostanában jó hangulatban, de ha tényleg akarsz tojás kínálót, akkor engedek valamennyit, ha a terméklapos levelezésben megegyezünk. (ne haragudj, csak viccelek, annyira feldobódtam a tojáskínálótól, mert minden Húsvétkor összetöröm a nagy gonddal készített húsvéti tojásaim felét, a másik felét meg a locsolók törik össze válogatás közben. Eddig kis kosárkákkal oldottam meg a tálalást, amiben egymásra halmoztam a tojásokat, ez okozta a szerencsétlenséget! Na de jövőre! Nem találom a nyuszis szmájlit! Teljesen húsvéti hangulatba kerültem, meg kicsit túl is pörögtem, úgyhogy megyek fürdőszobát takarítani.) Ja, én meg a festés utáni brrrr-vel vagyok elfoglalva. Az sem jobb. Már kész van a kezem, mert gumikesztyűben nem tudok dolgozni. További kellemes, szép napsugaras napot! Nálunk süt a nap, és csak kicsit fúj a szél! Neked is szép napot, kicsit több meleggel. Az idő nálunk is ilyen, pulóverben vagyok. Nem tudom, mi lesz télen. De legalább süt a nap. Olyan vagyok, mint a növények. Nekem elsősorban folyadék kell és fény az optimális működéshez. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-08-11 10:33
Létrehozva:
|
|
|
Szia zejopy!
Elnézést, hogy újra zavarlak! Nézegettem a termékeidet, és a következő négy terméknél a listázás során nem látszanak a képek (nagyképekre állítottam be, beléptem az egyikbe, ott látszottak a képek): - levél alakú tál 3594 - kerámia tortatál 3933 - porcelán tortatál 393 Frissítettem az oldalt, ez a négy továbbra sem jött elő. Bár lehet, hogy az én gépemmel van a gond! Szép napot! |
|
|
|
2011-08-11 10:23
Létrehozva:
|
|
|
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=1468258969 (levelezés) Szia! Nekem kell ez a tojáskínáló! Megyek licitálni! Még szerencse, hogy olvasgatom a fórumot, mert életem eddigi 33 éve alatt még soha sem láttam tojáskínálót! Senkinek sincs a családban, és a rokonoknál sem láttam. Hiába na, itt falun el vagyunk zárva a fejlődéstől. Jó hangulatban vagy? Ha igen feltehetek pár kérdést? - hány darab tojáskínálód van? - ha több darab, az hány darab? - ha többet veszek, mennyit engednél a feléből? (ne haragudj, csak viccelek, annyira feldobódtam a tojáskínálótól, mert minden Húsvétkor összetöröm a nagy gonddal készített húsvéti tojásaim felét, a másik felét meg a locsolók törik össze válogatás közben. Eddig kis kosárkákkal oldottam meg a tálalást, amiben egymásra halmoztam a tojásokat, ez okozta a szerencsétlenséget! Na de jövőre! Nem találom a nyuszis szmájlit! Teljesen húsvéti hangulatba kerültem, meg kicsit túl is pörögtem, úgyhogy megyek fürdőszobát takarítani.) További kellemes, szép napsugaras napot! Nálunk süt a nap, és csak kicsit fúj a szél! |
|
|
|
2011-08-11 08:43
Létrehozva:
|
|
Köszönöm, világos. Nálam még valahogy az maradt meg, hogy több darab azonos termék indítható egy többdarabos (volt holland típusú) aukcióban. Ezek szerint az ominózus könyves aukciónál csak az volt a törlés oka, hogy az eladó a fórumon elismerte, hogy FD csökkentése/kijátszása volt a szándéka? Szia! Ha jól emlékszem, úgy árulta, hogy egyben az egészet (350 000 Ft-ért), és ott volt, hogy a gyűjtemény darabonként is eladó. És tételesen le volt írva egy csomó szerző-cím. Szóval inkább hirdetési oldalnak használta a Vaterát, amitől hisztisek lesznek egyébként is, mert a Vatera aukciós oldal. Ennyire emlékszem. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-08-10 23:00
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 282 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
|
|
|
|
2011-08-10 22:55
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 948 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Elnézést, én nem figyeltem. Csak azért érdeklődöm ilyen erősen, mert én zömmel söralátét-gyűjteményem fölös darabjait próbálom eladni, elcserélni. Ezek nagy része 20-50-80 forintos jelképes összeget képvisel, melyekre vetítve (sikertelenség estén) a FD nem kevés. Lentiek szerint nincs akadálya annak, hogy több különböző, de azonos árban levő darabot egy aukcióban indítsak? Nincs akadálya. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2011-08-10 22:40
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 282 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Nem, az már csak a ráadás volt. Az nem több darabos aukció volt. Elnézést, én nem figyeltem. Csak azért érdeklődöm ilyen erősen, mert én zömmel söralátét-gyűjteményem fölös darabjait próbálom eladni, elcserélni. Ezek nagy része 20-50-80 forintos jelképes összeget képvisel, melyekre vetítve (sikertelenség estén) a FD nem kevés. Lentiek szerint nincs akadálya annak, hogy több különböző, de azonos árban levő darabot egy aukcióban indítsak? |
|
|
|
2011-08-10 22:26
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 948 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
...Ezek szerint az ominózus könyves aukciónál csak az volt a törlés oka, hogy az eladó a fórumon elismerte, hogy FD csökkentése/kijátszása volt a szándéka? Nem, az már csak a ráadás volt. Az nem több darabos aukció volt. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2011-08-10 22:20
Létrehozva:
|
|
Semmivel sem alkalmasabb jutalékkijátszásra, mint ha külön-külön aukciókban lenne minden darab. Ott is megteheti a vevő, hogy egy darabot leüt és utána próbál megegyezni X másik termékről. Az FD így valóban csökkenthető, de azonos áron kínált termékeknél semmi sem tiltja a több darabos aukció használatát. Köszönöm, világos. Nálam még valahogy az maradt meg, hogy több darab azonos termék indítható egy többdarabos (volt holland típusú) aukcióban. Ezek szerint az ominózus könyves aukciónál csak az volt a törlés oka, hogy az eladó a fórumon elismerte, hogy FD csökkentése/kijátszása volt a szándéka? |
|
|
|
2011-08-10 21:02
Létrehozva:
|
|
Köszönjük a választ. Nem értek egyet, de az aggályaimat leírtam. Semmivel sem alkalmasabb jutalékkijátszásra, mint ha külön-külön aukciókban lenne minden darab. Ott is megteheti a vevő, hogy egy darabot leüt és utána próbál megegyezni X másik termékről. Az FD így valóban csökkenthető, de azonos áron kínált termékeknél semmi sem tiltja a több darabos aukció használatát. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2011-08-10 20:55
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
2011-08-10 20:54
Létrehozva:
|
|
.... De pozitívot adott! Még szerencse. Na megyek. Jóéjt mindenkinek. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-08-10 20:50
Létrehozva:
|
|
-------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-25 16:04 |