Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2009-10-06 11:59
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Kedves zejopy! Ez egy komplett szett, ami egyrészt jó, mert sok minden van benne. Ugyanakkor az általam összeválogatott 20-30db-ot pluszba egyelőre nem sikerült feltölteni. Vannak köztük ütős darabok, még nem adom fel. Akkor csak hajrá. Nekem van egy kedvencem amit szeretném ha megnéznél. Bemásoltam a linkjét erre a terméklapomra: 153616516 A termékleírás utolsó sorában van.(mivel ide a fórumra idegen linket nem tehettem) Ha ezt be tudnád valahogyan aplikálni az fain volna. -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2009-10-06 11:34
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 027 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Olvastam és én nem a jutalékkijátszást láttam benne, hanem egy bugyuta vagy pofátlan alak teljes kioktatását a társaság részéről ami a fórum nevelő erejét mutatta, főleg, hogy kicsengett belőle némi megvetés is . Nem vitatkozom veled, mert bár kevesebbet beszélsz, de tapasztaltabb vagy nálam. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-10-06 11:29
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 254 Regisztrált: 2007-03-20 12:43 Azonosító: 962 |
Nem gondoltam, hogy a porcelánosok is csinálnak ilyet. Csalódást okoztál most nekem. Emlékszem és értelek is, de tegnap azok tűntek el, amik a jutalékkijátszásra kerestek megoldást. Persze ezzel együtt pár poén is eltűnt, de én ezzel toleráns vagyok. Mostanában nem gyakran fog a radír. Olvastam és én nem a jutalékkijátszást láttam benne, hanem egy bugyuta vagy pofátlan alak teljes kioktatását a társaság részéről ami a fórum nevelő erejét mutatta, főleg, hogy kicsengett belőle némi megvetés is . A hozzászólást -b_ede- szerkesztette a következő időpontban: 2009-10-06 11:29 -------------------- A tapasztalat segít minket, hogy ugyanazt a hibát legközelebb sokkal ravaszabban kövessük el. |
|
|
|
2009-10-06 11:25
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 947 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Én úgy érzem a pókradír műveletek elveszik a fórum sava borsát Meglepve tapasztalom, hogy olyan bejegyzések is eltünnek, amik a témába vágnak, nem sértők legfeljebb némi élt lehet kiérezni a beírásból. Valamikor ezek voltak azok a hozzászólások amelyek megadták a Vatera fórum egyedi ízét Nem félreérteni: az izléstelen nem ide való szövegek valóban nem hiányoznak de a fentebb említettek igen Erre írtam néhány hete, hogy hová tűnt a humor a jókedv innen ????? Azt hiszem nem nagyon kell olvasnom és írnom, ha másnap reggel a bejegyzések 50 % -a az enyészeté lesz, gondolom nem tárhelyproblémák miatt Tisztelt b_ede! Igyekszünk minél kisebb mértékben beavatkozni a fórum életébe. Viszont azt mindenkinek meg kell értenie, hogy ez nem egy moderálatlan csevegőhely. A Vatera és a Vatera Fórum szabályait be kell tartatnunk. Ebből következően minden szabálytalan hozzászólás a rá érkezett reakciókkal együtt eltávolításra kerül. Még akkor is, ha humoros vagy egyéb okból szimpatikus is van köztük. Ez van sajnos, a szabál az szabál -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2009-10-06 11:15
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 947 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Nahát kedves VateraBenz, ez egyszerűen csodálatos. És mindjárt ilyen sok. Nahát, köszönjük. Megtaláltam az általam favorizáltat is. Kedves zejopy! Ez egy komplett szett, ami egyrészt jó, mert sok minden van benne. Ugyanakkor az általam összeválogatott 20-30db-ot pluszba egyelőre nem sikerült feltölteni. Vannak köztük ütős darabok, még nem adom fel. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2009-10-06 11:06
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 027 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Nahát kedves VateraBenz, ez egyszerűen csodálatos. És mindjárt ilyen sok.
Nahát, köszönjük. Megtaláltam az általam favorizáltat is. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-10-06 10:56
Létrehozva:
|
|
Nem gondoltam, hogy a porcelánosok is csinálnak ilyet. Csalódást okoztál most nekem. Én úgy érzem a pókradír műveletek elveszik a fórum sava borsát Meglepve tapasztalom, hogy olyan bejegyzések is eltünnek, amik a témába vágnak, nem sértők legfeljebb némi élt lehet kiérezni a beírásból. Valamikor ezek voltak azok a hozzászólások amelyek megadták a Vatera fórum egyedi ízét Nem félreérteni: az izléstelen nem ide való szövegek valóban nem hiányoznak de a fentebb említettek igen Erre írtam néhány hete, hogy hová tűnt a humor a jókedv innen ????? Azt hiszem nem nagyon kell olvasnom és írnom, ha másnap reggel a bejegyzések 50 % -a az enyészeté lesz, gondolom nem tárhelyproblémák miatt Emlékszem és értelek is, de tegnap azok tűntek el, amik a jutalékkijátszásra kerestek megoldást. Persze ezzel együtt pár poén is eltűnt, de én ezzel toleráns vagyok. Mostanában nem gyakran fog a radír. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-10-06 10:55
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Azt hiszem nem nagyon kell olvasnom és írnom, ha másnap reggel a bejegyzések 50 % -a az enyészeté lesz, gondolom nem tárhelyproblémák miatt Nézd a jó oldalát. Mostantól itt vannak az új szmájlik A hozzászólást -hytech- szerkesztette a következő időpontban: 2009-10-06 10:56 -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2009-10-06 10:31
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 254 Regisztrált: 2007-03-20 12:43 Azonosító: 962 |
Igen, a kora esti időszak anyaga kiradírozódott, mellesleg nem is csodálom. Én úgy érzem a pókradír műveletek elveszik a fórum sava borsát Meglepve tapasztalom, hogy olyan bejegyzések is eltünnek, amik a témába vágnak, nem sértők legfeljebb némi élt lehet kiérezni a beírásból. Valamikor ezek voltak azok a hozzászólások amelyek megadták a Vatera fórum egyedi ízét Nem félreérteni: az izléstelen nem ide való szövegek valóban nem hiányoznak de a fentebb említettek igen Erre írtam néhány hete, hogy hová tűnt a humor a jókedv innen ????? Azt hiszem nem nagyon kell olvasnom és írnom, ha másnap reggel a bejegyzések 50 % -a az enyészeté lesz, gondolom nem tárhelyproblémák miatt -------------------- A tapasztalat segít minket, hogy ugyanazt a hibát legközelebb sokkal ravaszabban kövessük el. |
|
|
|
2009-10-06 08:35
Létrehozva:
|
|
|
Miért is jó az 1ft-os aukció:
Negatív vélemény: Megbizhatatlan, eladó Az árverésre minimál ár nélkül 1 ft induló árral tette ki a terméket. az árverést megnyertem. Az első telefonos beszélgetésünknél megerősitette hogy eladja az árut. Mikor indultam volna érte közölte, hogy még sem adja oda ennyiért. Nagyon rossz helyzetbe kerültem, mert kiegészitőket vettem másoktól a készlethez. Semmi nem érdekelte. Senkinek sem ajánlom nem tartja be az árverés szabályait, és a szavát sem. Másik fél: Az árut megbízásból árultam a tulajdonos nem bocsájtotta rendelkezésemre az árut a "semmiért".No comment! http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=147261565 -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2009-10-06 07:04
Létrehozva:
|
|
Akkor elkönyvelem, hogy elvesztettem a fonalat. Igen, a kora esti időszak anyaga kiradírozódott, mellesleg nem is csodálom. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-10-05 22:47
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 065 Regisztrált: 2007-09-13 20:46 Innen: Onnan Azonosító: 24 900 |
|
|
|
|
2009-10-05 21:41
Létrehozva:
|
|
|
Csak olvasó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 980 Regisztrált: 2007-05-24 18:58 Innen: Juzni Front Azonosító: 11 399 |
-------------------- Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
SÜN, SÜN!!!! "Sünben emelték ki a tüntetőt." |
|
|
|
2009-10-05 21:38
Létrehozva:
|
|
Furcsa? Mert megkerestem? Nem, dehogy. Csak ma valahogy kicsit rendezetlen a fórum, bár már volt takarítás. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-10-05 21:22
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 065 Regisztrált: 2007-09-13 20:46 Innen: Onnan Azonosító: 24 900 |
|
|
|
|
2009-10-05 20:04
Létrehozva:
|
|
Hát ez nagyon rendes tőled. Jaj a mai nap eléggé furcsa. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-10-05 19:18
Létrehozva:
|
|
|
Ha belinkeled, akkor esetleg megnézzük, én addig biztos, hogy nem. Pedig egyre unottabban bár, de olvasom..... Megkerestem: http://www.vatera.hu/rotacios_kapa_153737239.html A levelezés, ha esetleg eltűnne: Tisztelt borzi5! Nem válaszolt a szállítással való kérdésemre. Kértem, hogy írja meg a költségeket, és a bankszámlaszámát, hogy utalni tudjam a jogos követelését. A vatera futárt kívánom igénybe venni. Ha nem válaszol a kérésemre, akkor azt fogom feltételezni, hogy az aukció sikerét akarja meghiusitani. Ez esetben a vatera ügyfélszolgálatának segítségét fogom kérni. Várom válaszát. - velete 2009/10/01 09:18:15 Tisztelt velete!mint telefonon beszéltünk jelenleg nem vagyok otthon,egyébként a terméklapon nem szerepelt,hogy /vatera futárral elküldöm/de ha hazamegyek utána nézek mit tehetek az ügy érdekében. /az aukció egyébként sem jött létre mert azért fizetni kellene,magyar országon pedig 5Ft a legkisebb fizető eszköz/1Ft nincs köszike - borzi5 2009/10/01 11:00:27 Tisztelt borzi5! Annak ellenére, hogy utolsó üzenetében megtiltotta ___kérte?___, hogy ne írjak ennek az aukciónak a lebonyolitása ügyében, én mégis foglalkozni kívánok vele. Hozzáállása és magatartása néhány kérdést vet fel amelynek megnyugtató tisztázása érdekében vagyok kénytelen az eszmecserét folytatni. Ajánlom elsősorban: a figyelmébe a Vatera fórumán --http://www.vatera.hu/forum/index.php?showtopic=2922&#entry768427-- szerzett tapasztalatokat. Tehát: a terméklapon szerepel a BANKI UTALÁS, ez pedig értelemszerűen, a postai küldést lehetővé teszi. Másodsorban a VATERA SZABÁLYZATÁT, és nem utolsósorban Magyarországon van még az 1 Forintnak is jelentősége. Ezek után a termék hozzám való eljuttatását POSTAFORDULTÁVAL kérem, hogy ne okozzon önnek megoldhatatlan problémát a Vatera futár érkezésének időpontja. A postaköltséget és a licit összegét cca: 930+1=931 Ft-t átutalom önnek, ezért kérem közölje a bankszámlájának számát Kérem a fentiek szíves figyelembe vételét. Üdv: - velete 2009/10/02 11:55:22 Tisztelt velete! de küdjön embert aki oda adja mert irtam hogy nem vagyok otthon. - borzi5 2009/10/03 13:53:56 Tisztelt borzi5! Tisztelt borzi5! Megértem a problémáját, ráérek várni. A tavaszig csak lesz rá módja és ideje. Mielőtt küldi, közölje bankszámláját és küldöm a pénzét. Az aukció eredményéhez természetesen ragaszkodom a termékről nem mondhatok le. (lásd: Vatera szabályzata) "Amennyiben a termékre érvényes licitet tesz, akkor a Vatera szabályzata és a PTK 211. § szerint is köteles az aukció tárgyát átvenni az eladótól!" Azért emlékeztetni szeretném: Subject: Tisztelt Körmendi úr sokat nem tudok várni,azért adtam fel 1ft. áron,ki kell ürítenem a raktárt . ha nem viszik el 2hét múlva újra felteszem.köszi Péter A két hetes határidőt én nem fogadom el kizáró oknak, nem rajtam múlik a késedelem. Minden jót kívánok: - velete 2009/10/03 14:37:38 Tisztelt velete!Perelj be te tejhordó - borzi5 |
|
|
|
2009-10-05 18:50
Létrehozva:
|
|
Ha sokszor és sok helyen vagy mindig más néven írod le ugyan azt akkor még nem lesz igazad.a jellemeddel neked vannak problémáid. Én ilyen "becsületes emberek "miatt mentem tönkre.Újra hangsúlyozom:az árut el lehet vinni,de nem postázom/Akik olvassák nézzék meg az elő életet/ Ha belinkeled, akkor esetleg megnézzük, én addig biztos, hogy nem. Pedig egyre unottabban bár, de olvasom..... -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-10-05 18:45
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 Regisztrált: 2008-12-15 17:04 Azonosító: 355 914 |
Barátaim! Komolyan gondolkodok azon, hogy töröltetni fogom magam a Vateráról. Ott ahol ilyen eset megtörténhet ott én nem érzem magam jól. A póker asztalnál ha valaki veszít és borzi5 úr veszített mert a lapja csak 1 forintot ért, és cirkuszozik, azt kiszokták zárni a játékból, vagy nem ülnek le vele játszani. Elszálltak felettem az évek, 63. évemet töltöm, sok-sok üzletet lebonyolítottam, jót,- és kevésbé jót is, de ilyen jellemtelen emberrel nem találkoztam. Bátran kimerem mondani, mert a tények engem igazolnak. Nem kérem Önöket, hogy bármilyen meggondolásból mellém álljanak, de az őszinte véleményüket elvárom. Tisztelettel: velete Ha sokszor és sok helyen vagy mindig más néven írod le ugyan azt akkor még nem lesz igazad.a jellemeddel neked vannak problémáid. Én ilyen "becsületes emberek "miatt mentem tönkre.Újra hangsúlyozom:az árut el lehet vinni,de nem postázom/Akik olvassák nézzék meg az elő életet/ |
|
|
|
2009-10-05 17:54
Létrehozva:
|
|
Igazából nem, közszemlére bocsátottam őket, hátha attól kinő az ormányuk. Nem is kommentálom, pedig tudnám. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-25 09:42 |