Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2012-11-13 15:39
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 476 Regisztrált: 2008-08-07 19:42 Azonosító: 177 261 |
Ez a minta gyakorlatilag súlytalan, nem áll meg magától (ha akarnám sem állna meg egy helyben), eldől és oda sodródik a borítékban ahova akar, mivel kis minta. Azért nem mind1, h. 645Ft-ot áldozok-e rá vagy nem. Ha a vágás nem lenne a papíron nem lennének kétségeim, de az egy ép papír volt. A levél alja ennyire látszik a képén: http://kepfeltoltes.hu/121113/lev_l_alja_w...ltoltes.hu_.jpg Itt valóban látszik hogy vágta a borítékot. Én biztos megírnám neki, hogy bocs de a fotóval bizonyítottad, hogy Te vágtad ki és így nem áll módomba kompenzálni. Persze azért mégis csak Te döntesz, de véleményt kértél ez az enyém. |
|
|
|
2012-11-13 15:34
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 60 Regisztrált: 2007-03-01 14:36 Azonosító: 568 |
Szia! Ezt így nehéz eldönteni, viszont amit én látok, hogy ha fektetve volt benne a krém akkor hogyan kerül a kifolyás úgy a papírra mintha állítva küldted volna. Ha pedig ott vágta ki ahol belevágás látszik a papíron akkor megint nem stimmel a kifolyás helyzete. Végül csak Te tudod eldönteni mit teszel. Ez a minta gyakorlatilag súlytalan, nem áll meg magától (ha akarnám sem állna meg egy helyben), eldől és oda sodródik a borítékban ahova akar, mivel kis minta. Azért nem mind1, h. 645Ft-ot áldozok-e rá vagy nem. Ha a vágás nem lenne a papíron nem lennének kétségeim, de az egy ép papír volt. A levél alja ennyire látszik a képén: http://kepfeltoltes.hu/121113/lev_l_alja_w...ltoltes.hu_.jpg |
|
|
|
2012-11-13 15:27
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 476 Regisztrált: 2008-08-07 19:42 Azonosító: 177 261 |
Lehet nem a megfelelő helyre írok. De kérdezni szeretnék. Eladtam egy BB krém mintát, van aki tudja mi az, van aki nem. A lényeg, ebből már többet eladtam, mindig ajánlott borítékban, de csak egy papírlap közé berakva, mert nem folyós és még sohasem volt baj vele. A papírlap is csak azért... h. a postás ne tapogassa ki h. mi is lehet benne, gondolja azt h. sima levél. Ma írt egy vevőm, h. szerinte kifolyt magától a minta és küldjek újat. Ez így alapból elég fura, de ha nem nézem meg a képet jobban még hihető is lenne. Küldött egy képet, amien a boríték alja nem látszik (a borítékot levágtam a képről, h. ne látszanak az adataink), a papírlap amiben volt igen, meg a kifolyás. A bibi ott van h. ez egy ép lap volt, csak félbehajtva és a félbehajtás volt a levél alján és ott közte a minta. A képén pedig van egy több cm-es vágás a lapon. Mutatom a képet. A minta természetesen fektetve volt a lap között. http://kepfeltoltes.hu/121113/a_vev__k_pe_...ltoltes.hu_.jpg Csak én gondolom úgy h. szétvégta a boríték alját és belevágott a mintába? Érdekelne a véleményetek. A terméklapon kiírtam ugyan h. postai sérülésekért nem vállalok felelősséget, de kártéríteném a lányt ha én hibáztam. Várom bárki véleményét. Köszönöm! Szia! Ezt így nehéz eldönteni, viszont amit én látok, hogy ha fektetve volt benne a krém akkor hogyan kerül a kifolyás úgy a papírra mintha állítva küldted volna. Ha pedig ott vágta ki ahol belevágás látszik a papíron akkor megint nem stimmel a kifolyás helyzete. Végül csak Te tudod eldönteni mit teszel. |
|
|
|
2012-11-13 15:20
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 60 Regisztrált: 2007-03-01 14:36 Azonosító: 568 |
Lehet nem a megfelelő helyre írok. De kérdezni szeretnék.
Eladtam egy BB krém mintát, van aki tudja mi az, van aki nem. A lényeg, ebből már többet eladtam, mindig ajánlott borítékban, de csak egy papírlap közé berakva, mert nem folyós és még sohasem volt baj vele. A papírlap is csak azért... h. a postás ne tapogassa ki h. mi is lehet benne, gondolja azt h. sima levél. Ma írt egy vevőm, h. szerinte kifolyt magától a minta és küldjek újat. Ez így alapból elég fura, de ha nem nézem meg a képet jobban még hihető is lenne. Küldött egy képet, amien a boríték alja nem látszik (a borítékot levágtam a képről, h. ne látszanak az adataink), a papírlap amiben volt igen, meg a kifolyás. A bibi ott van h. ez egy ép lap volt, csak félbehajtva és a félbehajtás volt a levél alján és ott közte a minta. A képén pedig van egy több cm-es vágás a lapon. Mutatom a képet. A minta természetesen fektetve volt a lap között. http://kepfeltoltes.hu/121113/a_vev__k_pe_...ltoltes.hu_.jpg Csak én gondolom úgy h. szétvégta a boríték alját és belevágott a mintába? Érdekelne a véleményetek. A terméklapon kiírtam ugyan h. postai sérülésekért nem vállalok felelősséget, de kártéríteném a lányt ha én hibáztam. Várom bárki véleményét. Köszönöm! A hozzászólást -Vikyca- szerkesztette a következő időpontban: 2012-11-13 15:21 |
|
|
|
2012-11-12 08:25
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 246 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
.... Nem véletlenül szerepel az utalás szó a fizetési feltételeknél. Sajnos sokan nem tudják .... hogy a kp befizetés egyenértékű az utalással, ezzel havonta tetemes kárt okoznak pl nekem. Azzal meg még jobban visszataszító, hogy a bankok a számlatulajtól vonják le a díjat, nem pedig a befizetést végrehajtótól. Azért, mert Csányi elvtárs meg bandája úgy gondolja, hogy a cégeket mindennel duplán kell sarcolni, hogy a magánembereket pénzeikkel magukhoz tudják csábítani mondvacsinált kedvezményekkel, csak azt a képet erősítik bennem, hogy a csalóknak áll a világ a vadkapitalizmusban. Az én fizetési sablonom olyan, úgy alakítottam ki, hogy ez a szövegrész szerepel benne: "Kérem, ne pénztári befizetéssel, hanem átutalással rendezze az adásvételt, mert vállalkozói számlám van és a bank minden pénztári befizetés után levon pénzt. Köszönöm. Amennyiben ez nem áll módjában, kérem, jelezze, találunk jó megoldást." A legritkább esetben van, hogy jelzi felém a banki átutalással való problémáját. Nem érdekli. Egyszerűen magasról tojik rá, hogy nekem kárt okoz. Engem ez bosszant nagyon, mert én mindent megteszek, együttműködő vagyok, azt hiszem, ez nem egy akkora kérés... Fogja magát, és mintha nem is írtam volna az idézett szövegrészt, befizeti a számlámra. Vagy nem érdekli, hogy mit kérek, vagy azt hiszi, nem veszem észre. Egyik rosszabb megoldás, mint a másik. Mert vagy érdektelen, vagy hülyének néz. Mindkettőtől ideges leszek, de a másodiktól különösen. A bankok részéről az a legbosszantóbb, hogy még azt a lehetőséget sem adják meg, hogy a számlatulajdonos ne engedélyezze a pénztári befizetést. Különben is kiakasztó, mert ez azért még mindig egy stabil réteg, belőlünk élnek, és ha összehasonlítjuk a közalkalmazotti réteggel, akkor lényegesen jobban vannak megfizetve, holott a munkájuk nagy része abból áll, hogy minket megfejjenek. (Mondjuk érdemes lenne egy banki fizetést összehasonlítani egy tanárival.) A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-11-12 08:26 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-11-12 07:47
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 14 Regisztrált: 2010-09-05 19:36 Azonosító: 1 343 007 |
Tisztelt DellFinancialServices! Az eredeti postot olvasta-e, amire az idézett választ írtam? Amúgy köszönöm a részletes tájékoztatást. Bár sehol sem írtam olyat, hogy a pénztári befizetés ugyanaz mint az utalás. Tisztában vagyok azzal, hogy a bankok többsége a vállalkozói számlákra kp. befizetés esetén is jutalékot számol fel. Még nálunk, itt vidéken is. Természetesen olvastam, hogy az a szerencsétlen a vatera jutalékfizetésre szolgáló számláját töltötte fel vásárlási céllal. Amire céloztam, az az utolsó sor: "A vásárolt árut a saját bankszámládról, vagy készpénzes banki befizetéssel tudod kifizetni." Az a "vagy" nagyon nem helyes, ha céges számláról van szó, mert a 273 Ft-os (netto, 0 % áfás) bankköltség a gyakorlatban 400 Ft feletti brutto bevételkiesést jelent. Nem véletlenül szerepel az utalás szó a fizetési feltételeknél. Sajnos sokan nem tudják hogy a céges számla nem úgy működik, mint a magánszámla, és úgy gondolják, hogy a kp befizetés egyenértékű az utalással, ezzel havonta tetemes kárt okoznak pl nekem. Azzal meg még jobban visszataszító, hogy a bankok a számlatulajtól vonják le a díjat, nem pedig a befizetést végrehajtótól. Azért, mert Csányi elvtárs meg bandája úgy gondolja, hogy a cégeket mindennel duplán kell sarcolni, hogy a magánembereket pénzeikkel magukhoz tudják csábítani mondvacsinált kedvezményekkel, csak azt a képet erősítik bennem, hogy a csalóknak áll a világ a vadkapitalizmusban. |
|
|
|
2012-11-11 23:35
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 355 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Tisztelt Svejku! A készpénzes banki befizetés teljesen más, mint az átutalás. Akár zejopy nevű felhasználótól is kérhet/kaphat "szakvéleményt", mi lenne a következménye, ha valaki a 200 Ft-os tálkáját 40 részletben, egyenként 5 Ft-os banki befizetéssel fizetné ki. Tudniillik a céges számlák esetében a bank a számlatulajtól von le minden egyes befizetés után jutalékot, minimum 2-300 Ft-ot, a pontos összeg bankonként változik. Pl OTP-nél 200 Ft, CIB-nél 273 Ft, stb. Vagyis 40 db 5 Ft-os befizetés 200 Ft-ot jelent, mint befizetett összeg, de az OTP levon 8000 Ft-ot a számlatulajtól, vagyis a veszteség igen jelentős. Legalábbis Budapesten ez így működik. Várom véleményét Üdv: Tisztelt DellFinancialServices! Az eredeti postot olvasta-e, amire az idézett választ írtam? Amúgy köszönöm a részletes tájékoztatást. Bár sehol sem írtam olyat, hogy a pénztári befizetés ugyanaz mint az utalás. Tisztában vagyok azzal, hogy a bankok többsége a vállalkozói számlákra kp. befizetés esetén is jutalékot számol fel. Még nálunk, itt vidéken is. |
|
|
|
2012-11-11 19:02
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 246 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Tisztelt Svejku! A készpénzes banki befizetés teljesen más, mint az átutalás. Akár zejopy nevű felhasználótól is kérhet/kaphat "szakvéleményt", mi lenne a következménye, ha valaki a 200 Ft-os tálkáját 40 részletben, egyenként 5 Ft-os banki befizetéssel fizetné ki. Tudniillik a céges számlák esetében a bank a számlatulajtól von le minden egyes befizetés után jutalékot, minimum 2-300 Ft-ot, a pontos összeg bankonként változik. Pl OTP-nél 200 Ft, CIB-nél 273 Ft, stb. Vagyis 40 db 5 Ft-os befizetés 200 Ft-ot jelent, mint befizetett összeg, de az OTP levon 8000 Ft-ot a számlatulajtól, vagyis a veszteség igen jelentős. Legalábbis Budapesten ez így működik. Várom véleményét Üdv: Csúcs, jelzem, a Szigetvári TakSzövnél ingyen van. Pár nap és nekem ez nem okoz majd problémát. Amúgy mindig a filléres cuccokat fizetik be a banknál. Amúgy országszerte így működik és a K&H volt a legolcsóbb, mert ott minimum 140 Ft volt. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-11-11 17:53
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 14 Regisztrált: 2010-09-05 19:36 Azonosító: 1 343 007 |
Nem is. Milyen pénz van ide feltöltve? De ha van is pénzed a Vatera számládon, abból sehogyan sem tudsz vásárlást kifizetni, az nem arra van. Enyhén el vagy tévedve. A vásárolt árut a saját bankszámládról, vagy készpénzes banki befizetéssel tudod kifizetni. Tisztelt Svejku! A készpénzes banki befizetés teljesen más, mint az átutalás. Akár zejopy nevű felhasználótól is kérhet/kaphat "szakvéleményt", mi lenne a következménye, ha valaki a 200 Ft-os tálkáját 40 részletben, egyenként 5 Ft-os banki befizetéssel fizetné ki. Tudniillik a céges számlák esetében a bank a számlatulajtól von le minden egyes befizetés után jutalékot, minimum 2-300 Ft-ot, a pontos összeg bankonként változik. Pl OTP-nél 200 Ft, CIB-nél 273 Ft, stb. Vagyis 40 db 5 Ft-os befizetés 200 Ft-ot jelent, mint befizetett összeg, de az OTP levon 8000 Ft-ot a számlatulajtól, vagyis a veszteség igen jelentős. Legalábbis Budapesten ez így működik. Várom véleményét Üdv: |
|
|
|
2012-11-08 09:25
Létrehozva:
|
|
Ezt a dobozszerzési módszert elmondom, hátha segít valakinek, én ma hallottam. Egy kolléganőm hozott nekem egy nagy szatyor kicsi dobozt. Mivel látta, hogy menyire fontos ez nekem, elmondta, hogy ő azt csinálja, hogy lemegy az Árkádba valamelyik cipőüzletbe és beszél az eladóval, hogy aznap tegye neki félre a dobozokat. Simán összejön egy nap alatt kb 15 doboz, mert nem minden vevő viszi el. Ami nagyon fontos, hogy még aznap visszamenjen az ember érte, mert ha nem, akkor soha többet nem teszik neki félre, ami érthető is. Azért 15 cipős doboz még az én forgalmamnál is egész jó mennyiség.
-------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-10-26 21:35
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 Regisztrált: 2012-01-13 11:55 Azonosító: 1 613 551 |
|
|
|
|
2012-10-26 21:21
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 13 084 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Sziasztok!! nagy szükségem lenne a segítségetekre. Olaszországba kellene küldenem egy üveget,melynek gondos csomagolással cirka 3kg lenne a súlya.Az üveg értéke 1500ft,és a szállítási díja 7600 (!!)ft Tisztelt szeria! Érdemes megkérdezni néhány futárcéget is. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2012-10-26 21:20
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 Regisztrált: 2012-01-13 11:55 Azonosító: 1 613 551 |
Sziasztok!! nagy szükségem lenne a segítségetekre. Olaszországba kellene küldenem egy üveget,melynek gondos csomagolással cirka 3kg lenne a súlya.Az üveg értéke 1500ft,és a szállítási díja 7600 (!!)ft
A hozzászólást -szeria- szerkesztette a következő időpontban: 2012-10-26 21:21 |
|
|
|
2012-10-26 15:07
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 60 Regisztrált: 2008-07-23 10:27 Innen: Budapest Azonosító: 172 995 |
Tisztelt Coulthard! 1. Ameddig jól esik 2. Írjon újra a vevőnek a telefonszám miatt, magyarázza el azt is, hogy miért van rá szükség. A levelet másolatban küldje el a biztonsag@allegroup.hu címre is. Az automata válaszban kapott azonosítót mentse el, mivel az alapján esetleges bonyodalmak esetén igazolni lehet, hogy ez az utolsó felszólító üzenet kiküldésre került. Még egy ötlet, csak, hogy a lelkiismereted megnyugtasd, gondolom a címe megvan, küldj egy levelet/levelezőlapot ( tudod, kézírással, postán), hogy adja meg a telefonszámát, mert nem tudod a futárt intézni. Tudom nem egy 21. századi megoldás, de lehet, hogy működik. Köszönöm a válaszokat! Gondolhattam volna, hogy ha beírom ide a problémát, akkor Murphy törvénye alapján időközben meg fog oldódni a dolog. |
|
|
|
2012-10-26 14:33
Létrehozva:
|
|
Később olvastam csak. Hát igen, nem fizetek. Lesz egy negatív minősítésem. Tudom, ebbe nem avatkozik bele a vatera. De ha másokkal is ezt eljátsza? Termékei között keresgélve máshol is ilyen postaköltségeket ad meg. (Pl. Nem standard postai csomag 2280Ft van feltüntetve, holott csak 1670Ft) Ha nekem egy ajánlott levelet 1980Ft-nak ír, akkor nem igaz, hogy valamit nem jól gondol. Én szóltam neki, de nem érdekli. A vatera nem figyelmeztetné? És most már nem az én ügyemet illetőleg, hanem úgy általánosan, a jövőre nézve. http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=340944 Ő az. Valóban nem jó postaköltségekkel dolgozik. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-10-26 14:13
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 Regisztrált: 2012-08-28 18:13 Azonosító: 1 816 153 |
Később olvastam csak.
Hát igen, nem fizetek. Lesz egy negatív minősítésem. Tudom, ebbe nem avatkozik bele a vatera. De ha másokkal is ezt eljátsza? Termékei között keresgélve máshol is ilyen postaköltségeket ad meg. (Pl. Nem standard postai csomag 2280Ft van feltüntetve, holott csak 1670Ft) Ha nekem egy ajánlott levelet 1980Ft-nak ír, akkor nem igaz, hogy valamit nem jól gondol. Én szóltam neki, de nem érdekli. A vatera nem figyelmeztetné? És most már nem az én ügyemet illetőleg, hanem úgy általánosan, a jövőre nézve. |
|
|
|
2012-10-26 13:50
Létrehozva:
|
|
Amúgy még nem ért kár, nem is számít annyira a dolog. El sem utaltam a termék árát + 1980Ft postaköltséget. Benz válaszát elolvastad? -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-10-26 13:47
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 Regisztrált: 2012-08-28 18:13 Azonosító: 1 816 153 |
Amúgy még nem ért kár, nem is számít annyira a dolog. El sem utaltam a termék árát + 1980Ft postaköltséget.
Leütöttem a terméket, személyes átvétellel. (Ezt már sajnálom, mert mégse tudunk elmenni érte, a postázáson meg összevitatkoztunk az eladóval.) Leütéskor válaszhattam volna még ezen kívül egy 1680Ft-os standard postai csomag és egy 2280Ft-os nem standard között. Kértem első levelemben, hogy postaköltséget és számlaszámot írjon. Udvarias levélben válaszolt, megírt mindent, nem haragudott, hogy személyes átvétellel helyett mégis postázást kérek. Az ott olvasott 1980Ft postaköltség meglepett. "1980Ft pkltsget (ami tartalmazza:a csomagolást ,a feladást és az ajánlottként való kézbeitési dijjat )" Visszaírtam, hogy szabályosan a postai díjat adja meg. Erre durván reagált, hogy mit képzelek, meg hogy nem akarom kifizetni a törékenyként való kezelést! És különben is miért nem ütöttem le 2280Ft-os postaköltséggel! Visszaírtam, hogy így is úgy is csak a valós postai íjat kérhetné el. (Elvileg.... ebben már nem vagyok biztos ezek után.) És kérném akkor a törékeny kezelést. Nem válaszol... |
|
|
|
2012-10-26 13:37
Létrehozva:
|
|
Legyen kedves tovább olvasni az Ügyfélszolgálat válaszlevelét! Az idézet utáni bekezdésben ez áll: "Az eladó által írt 1980Ft összegű postaköltség, a saját adatai szerint sem helytálló, így nem kötelezheti ennek a megfizetésére. Javasoljuk, hogy vegye fel ismét a kapcsolatot az eladóval és tájékoztassa kötelezettségére." -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-10-26 13:36
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 13 084 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
A vatera ügyfélszolgálat válaszát nem értettem: "Ön azonban a licitálásával elfogadta az aukció oldalán szereplő adatokat, így a szállítási díjakat is, amit az eladó az alábbiakban határozott meg: - Standard postai csomagként előre utalás után 1680 Ft/db - Nem standard postai csomagként előre utalás után 2280 Ft/db" A szabályzat ezt mondja: "A valós szállítási költségen kívül egyéb költség feltüntetése, illetve feltüntetés nélküli felszámítása nem megengedett." Akkor most nem értem. Nem megengedett, de ha mégis megtörténik, akkor sem számít szabálytalanságnak, mert én a licitálással beleegyezek egy magasabb összegbe? Legyen kedves tovább olvasni az Ügyfélszolgálat válaszlevelét! Az idézet utáni bekezdésben ez áll: "Az eladó által írt 1980Ft összegű postaköltség, a saját adatai szerint sem helytálló, így nem kötelezheti ennek a megfizetésére. Javasoljuk, hogy vegye fel ismét a kapcsolatot az eladóval és tájékoztassa kötelezettségére." -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-06-19 18:45 |