Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2012-02-09 09:21
Létrehozva:
|
|
![]() Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 672 Regisztrált: 2011-06-10 06:38 Innen: Budapest Azonosító: 1 524 248 |
Ne kezeltesd. Inkább figyelj, és aki lecsillagoz, tedd tiltóra és mutasd meg nekünk, hogy mi is megtehessük. Persze ne akadj ki, nem érdemes. Úgy lesz, köszönöm! Amúgyis ismersz engem nem hoznak lázba az ilyen csontkorrekciók. -------------------- Aki tud, tanít. Aki szeret, átad.
|
|
|
|
2012-02-09 08:53
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 965 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Ugyan. A személyes menümben dobja fel ajánlott aukcióként. Amúgyis ismersz engem nem hoznak lázba az ilyen csontkorrekciók. A téma miatt dobtam be. Sajnos az én típusom nem reklámoz a vaterán ilyeneket. Pedig a 120-as mellbőséget én is megvizslatnám még ha ütvefúrót akar eladni akkor is. Igen tudom, hogy mit szeretsz. Az a 120-as mellbőség Tomcsa lesz a 95 m3-es műtét után. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-02-09 08:55 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-02-09 08:49
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Narancsot kérek inkább, ha szabad. Találsz a hűtőben. Ne kezeltesd. Inkább figyelj, és aki lecsillagoz, tedd tiltóra és mutasd meg nekünk, hogy mi is megtehessük. Persze ne akadj ki, nem érdemes. Ejnye Hytech! Ugyan. A személyes menümben dobja fel ajánlott aukcióként. Amúgyis ismersz engem nem hoznak lázba az ilyen csontkorrekciók. A téma miatt dobtam be. Sajnos az én típusom nem reklámoz a vaterán ilyeneket. Pedig a 120-as mellbőséget én is megvizslatnám még ha ütvefúrót akar eladni akkor is. -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2012-02-09 08:41
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 965 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Simán, pedig csak kilencre megyek. Narancsot kérek inkább, ha szabad. Találsz a hűtőben. Szép jó reggelt mindenkinek! Felkeltem, pedig szabin vagyok. Teljesen elrontottam magam, annyit olvastam a fórumon a csillagokról, hogy most már mindig figyelem őket, és nem csak az égbolton. Szerintetek kezelhető a dolog? Ne kezeltesd. Inkább figyelj, és aki lecsillagoz, tedd tiltóra és mutasd meg nekünk, hogy mi is megtehessük. Persze ne akadj ki, nem érdemes. Ejnye Hytech! -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-02-09 08:30
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Ma én is azt kérdeztem mmmykitől, hogy most a ruha, vagy a nő az eladó áru? Még mindig tartom azt a véleményemet, hogy nekünk, akik nem a testünkre apellálunk, sokkal jobb. Képzeld el ezt a nőt 10-20 akárhány év múlva, amint levetkőzik, hogy eladja a nyakláncát.... Nekünk tök jó, mert mi az aukciózás valódi fortélyait tanuljuk meg, ezek pedig szerintem időtálló dolgok. Ezzel egyre többek leszünk. Látod, most is kicsit lentebb tanultam valamit, amit nem tudtam. Ez a valami. A szoknyámat kiválóan le tudom venni a megfelelő közegben. És ha tényleg a megfelelő közegben vagyok, 20 év múlva is levehetem. És még valami. Szerintem az, ami valódi értéket képvisel, mindig lassabban térül meg. Tehát az a tudás, ami nem szemfényvesztés, később hoz gyümölcsöt, mert idő kell, míg tényleg beérik. A hirtelen dolog mindig szalmaláng. Tehát fel lehet futtatni egy piacot nagyon gyorsan pucér (szó szerint) fenékkel. De el is múlik. Amit tudok, és a magam nevében nyugodtan beszélhetek, az, amit én tanultam itt, nem a fenekemet mutogatva, hanem véres verejtékkel, folyamatosan bővül és megtérül. És nem csak anyagi téren, hanem egyéb tekintetben is. Alulról a második "hozzászólót" : http://www.vatera.hu/item/view/index.php?c...ww.vatera.hu%2F -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2012-02-09 08:05
Létrehozva:
|
|
![]() Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 672 Regisztrált: 2011-06-10 06:38 Innen: Budapest Azonosító: 1 524 248 |
Szép jó reggelt mindenkinek!
Felkeltem, pedig szabin vagyok. Teljesen elrontottam magam, annyit olvastam a fórumon a csillagokról, hogy most már mindig figyelem őket, és nem csak az égbolton. Szerintetek kezelhető a dolog? -------------------- Aki tud, tanít. Aki szeret, átad.
|
|
|
|
2012-02-09 07:09
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 644 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
Jaj, jaj, hogy tudsz te minden reggel ilyen korán kelni? Nekem egy nyomor, mikor énekel a bácsi a telefonomon. Simán, pedig csak kilencre megyek. A hozzászólást -vidaeff- szerkesztette a következő időpontban: 2012-02-09 07:11 |
|
|
|
2012-02-09 06:58
Létrehozva:
|
|
Köszönjük. Jaj, jaj, hogy tudsz te minden reggel ilyen korán kelni? Nekem egy nyomor, mikor énekel a bácsi a telefonomon. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-02-09 06:59 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-02-09 06:19
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 644 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
|
|
|
|
2012-02-09 06:12
Létrehozva:
|
|
Még nem is mondtam, hogy mennyire örülök, hogy a múltkor annyira örültél. Látod, látod? Pedig tényleg nagyon.... És akkor ma legyen szép a napotok. Az egész, reggeltől estig. Ja, és legyen egy kicsit melegebb is . -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-02-09 01:40
Létrehozva:
|
|
![]() Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 453 Regisztrált: 2007-11-14 20:22 Azonosító: 43 559 |
Egy ilyen klassz nap után legyen szép az álmotok. Még nem is mondtam, hogy mennyire örülök, hogy a múltkor annyira örültél. -------------------- All I wanna do Is trade this life for something new Holding on to what I haven't got!
|
|
|
|
2012-02-08 23:43
Létrehozva:
|
|
|
Milyen különös, nekem is jó napom volt, leginkább a vége.
Legyen szép álmotok, ébredjetek tisztázott érzésekkel. |
|
|
|
2012-02-08 21:33
Létrehozva:
|
|
Bővebb válasz helyett: az ilyen postokért és a mögötte álló kézzel fogható, mi több, megtapasztalt teljesítményért szeretünk mi itt téged. Köszönöm, igazán kedves vagy. Nagyon kedves! Benz tényleg szeret engem! Megmondtam. Elmegyek aludni. Egy ilyen klassz nap után legyen szép az álmotok. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-02-08 21:30
Létrehozva:
|
|
|
Ma én is azt kérdeztem mmmykitől, hogy most a ruha, vagy a nő az eladó áru? Még mindig tartom azt a véleményemet, hogy nekünk, akik nem a testünkre apellálunk, sokkal jobb. Képzeld el ezt a nőt 10-20 akárhány év múlva, amint levetkőzik, hogy eladja a nyakláncát.... Nekünk tök jó, mert mi az aukciózás valódi fortélyait tanuljuk meg, ezek pedig szerintem időtálló dolgok. Ezzel egyre többek leszünk. Látod, most is kicsit lentebb tanultam valamit, amit nem tudtam. Ez a valami. A szoknyámat kiválóan le tudom venni a megfelelő közegben. És ha tényleg a megfelelő közegben vagyok, 20 év múlva is levehetem. És még valami. Szerintem az, ami valódi értéket képvisel, mindig lassabban térül meg. Tehát az a tudás, ami nem szemfényvesztés, később hoz gyümölcsöt, mert idő kell, míg tényleg beérik. A hirtelen dolog mindig szalmaláng. Tehát fel lehet futtatni egy piacot nagyon gyorsan pucér (szó szerint) fenékkel. De el is múlik. Amit tudok, és a magam nevében nyugodtan beszélhetek, az, amit én tanultam itt, nem a fenekemet mutogatva, hanem véres verejtékkel, folyamatosan bővül és megtérül. És nem csak anyagi téren, hanem egyéb tekintetben is. Bővebb válasz helyett: az ilyen postokért és a mögötte álló kézzel fogható, mi több, megtapasztalt teljesítményért szeretünk mi itt téged. |
|
|
|
2012-02-08 21:29
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 263 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
|
|
|
|
2012-02-08 21:24
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 900 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
... Benz! Kérjük vissza a fórumfordító poénjait! (bár a zsar helyett a szép nem volt poénos, csak érthetetlenné tette a szöveget) Kedves svejku! Holnap utánanézek -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2012-02-08 21:23
Létrehozva:
|
|
......... Zavarni engem sem zavar és Hytech véleményével teljesen egyetértek. Viszont csodálkozom azon, hogy valaki miután elég sok obszcén megjegyzést kap a levelezésben, továbbra is bugyiban fényképezi a nyakláncát... Amúgy néha olyan érzésem van, mintha egy "társ"kereső oldalon lennék. Ma én is azt kérdeztem mmmykitől, hogy most a ruha, vagy a nő az eladó áru? Még mindig tartom azt a véleményemet, hogy nekünk, akik nem a testünkre apellálunk, sokkal jobb. Képzeld el ezt a nőt 10-20 akárhány év múlva, amint levetkőzik, hogy eladja a nyakláncát.... Nekünk tök jó, mert mi az aukciózás valódi fortélyait tanuljuk meg, ezek pedig szerintem időtálló dolgok. Ezzel egyre többek leszünk. Látod, most is kicsit lentebb tanultam valamit, amit nem tudtam. Ez a valami. A szoknyámat kiválóan le tudom venni a megfelelő közegben. És ha tényleg a megfelelő közegben vagyok, 20 év múlva is levehetem. És még valami. Szerintem az, ami valódi értéket képvisel, mindig lassabban térül meg. Tehát az a tudás, ami nem szemfényvesztés, később hoz gyümölcsöt, mert idő kell, míg tényleg beérik. A hirtelen dolog mindig szalmaláng. Tehát fel lehet futtatni egy piacot nagyon gyorsan pucér (szó szerint) fenékkel. De el is múlik. Amit tudok, és a magam nevében nyugodtan beszélhetek, az, amit én tanultam itt, nem a fenekemet mutogatva, hanem véres verejtékkel, folyamatosan bővül és megtérül. És nem csak anyagi téren, hanem egyéb tekintetben is. Bevallom neked, de maradjon köztünk! Ezt egy nagyon szexi, piros varjúbőr tangában fényképeztem le. Igaz ami igaz, nem az objektív boldogabbik végén voltam, viszont több ízben is volt a kiemeltek közt ez retró-szexi erősítő. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-02-08 21:20
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 015 Regisztrált: 2008-11-22 17:28 Azonosító: 310 714 |
Bevallom neked, de maradjon köztünk! Ezt egy nagyon szexi, piros varjúbőr tangában fényképeztem le. Így már értem a sok látogatót. Viszont vigyázz mit írsz, mert a végén még leellenőrzöm, úgyanis én is Óbudai vagyok. |
|
|
|
2012-02-08 21:17
Létrehozva:
|
|
|
Ha női sapkát teszek a fejére, lehet akár nyerő is. Miután pár év alatt nagyon elhízott, tavaly nyár óta intenzíven sportol és konkrétan figyel, hogy mit eszik. Úgy néz ki, mint 18 évesen mikor megismertem. Zavarni engem sem zavar és Hytech véleményével teljesen egyetértek. Viszont csodálkozom azon, hogy valaki miután elég sok obszcén megjegyzést kap a levelezésben, továbbra is bugyiban fényképezi a nyakláncát... Amúgy néha olyan érzésem van, mintha egy "társ"kereső oldalon lennék. Bevallom neked, de maradjon köztünk! Ezt egy nagyon szexi, piros varjúbőr tangában fényképeztem le. Igaz ami igaz, nem az objektív boldogabbik végén voltam, viszont több ízben is volt a kiemeltek közt ez retró-szexi erősítő. Nahát.... igazán, óóóó..... Sikerült. Nagyon köszönöm. http://www.vatera.hu/mualkotasok_elemzese_...1542256778.html Szia! Merre csavarogtál? Egész nap nem láttalak. Ha te azt tudnád! |
|
|
|
2012-02-08 21:07
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 015 Regisztrált: 2008-11-22 17:28 Azonosító: 310 714 |
Te leszel bugyiban és fényképezed az emberen a sapkát? Ez nem biztos, hogy nyerő lesz. Ha női sapkát teszek a fejére, lehet akár nyerő is. Miután pár év alatt nagyon elhízott, tavaly nyár óta intenzíven sportol és konkrétan figyel, hogy mit eszik. Úgy néz ki, mint 18 évesen mikor megismertem. Nem zavar egyébként, mindenki azt mutat meg magából, amit akar, és annak, akinek akarja, de lassan hajlok Hytech véleményére, miszerint, "aki ....... áll, ne csodálkozzon, ha ........" (Nagyon elnézést kérek.) Zavarni engem sem zavar és Hytech véleményével teljesen egyetértek. Viszont csodálkozom azon, hogy valaki miután elég sok obszcén megjegyzést kap a levelezésben, továbbra is bugyiban fényképezi a nyakláncát... Amúgy néha olyan érzésem van, mintha egy "társ"kereső oldalon lennék. A hozzászólást -98tomcsa- szerkesztette a következő időpontban: 2012-02-08 21:08 |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-19 16:21 |