Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2007-08-07 09:02
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 601 Regisztrált: 2007-03-01 14:23 Azonosító: 312 |
lehet számlanemfizetés miatt volt ideiglenesen inaktiv. (engem is kivágtak pár hete 1 hétre) Bocs, hogy pont Téged háborgatlak, de ... Kezdőként megadtam a "postai utánvét" lehetőségeket is, amitől itt sokaknak feláll a hátukon a szőr ... Olvasgatván, amiket írtatok, rájöttem, hiba volt nem kihúzni ... Most nálam bejött 9000.- Ft-s cuccal "kockafejű" vásárló, akivel Neked volt már afférod. Utánvéttel akar fizetni. Sajna a termék meghirdetésében benne hagytam ezt a lehetőséget. Kérdésem : Most akkor megszívtam ??? Ha minden kötél szakad, elküldöm neki utánvéttel, de nincs valami más lehetőség ??? Változtatni utalás + postára ??? Üdv ... Asszem, +szívtam ... -------------------- Az erőszak a gyengék végső menedéke. (by Ájszek Aszimov) |
|
|
|
2007-08-06 20:05
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 1 786 Regisztrált: 2007-03-01 14:41 Azonosító: 655 |
Egy ideje készülök már írni, de mindig elmaradt. Lehet most is jobblett volna ? Ami tény, hogy az utóbbi hónapokban valami elromlott itt a Vaterán/ Vaterafórumon. Megért ez már szebb napokat is. Hogy ne nagy sorolásba fogjak, csak említeném az " Ötye "-t. Nem voltam " tagja " , csak mint olvasója néha. De voltak akiknek az volt a jó reggelt és a jó éjszakát is. Ez csak egy a néhány ( sok ) közül,ami valamikor egy komoly meghatározója volt a Vaterának. Hol is van már az az idő ? Kedves Felhasználók, Tisztelt Vatera ! Mi történt ?? Tudja valaki rá a választ ? OK. Voltak akik " többszörös visszaesők " voltak, vagy azzá váltak. De mindenki, aki nincs itt ( önszántából vagy nem önszántából ) megérdemelte ezt ? Véletlenül sincs szándékomban valakit is oktatni ( jogom sincs hozzá ), de nem kellene elgondolkodni úgy Felhasználónak, mint Szolgáltatónak ezen ? Tegyünk mindannyian valamit azért,hogy a Vatera és Vaterafórum visszakapja azt a fényét, amit elvesztett ( vagy elvettek tőle ) !? Ehhez én csak csatlakozni tudok, még akkor is, ha én már sem az ÖTYE-t sem más hőskorbeli topicot nem ismertem. Igen, sajnos a Vatera hallása és látása igencsak szelektív. És szerintem az innen kitiltottak (akiket én még ismertem) egyikének egy hozzászólása sem volt annyira goromba és bántó, mint amilyeneket a piactéren a mai napig is tömkellegével olvashatunk. Jó lenne, ha a kizártakat visszahelyeznék (azok, akik ezt megtehetik) a jogaikba, hiszen egyikőjük "bűne" sem megbocsáthatatlan. Amit nagyon sajnálok, hogy ezirányú törekvéseink (volt már több is) mindeddig süket fülekre találtak. Jó lenne, ha a "törvényhozók" új törvényeket hoznának és általános "amnesztiát" hirdetnének. Néha "megbocsátással" és a nagylelkűséggel sokkal több eredményt lehet elérni, mint vasszigorral. A hozzászólást -Saugvinon- szerkesztette a következő időpontban: 2007-08-06 20:07 -------------------- Ahol az akarat, ott az út! |
|
|
|
2007-08-06 19:53
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 1 259 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 135 |
Húúú Flitter! Szívemből beszélsz! Engem ugyan még nem tiltottak ki veszekedésért a fórumról, de tényleg megette a fene az egészet, ha egy kis torzsalkodás örök kitiltást vonz maga után a fórumról, a tisztességtelen üzletelés nem rörökös kizáró ok a piactérről. Ha ez tényleg így van, akkor az eléggé fura. Egyébként is, a terméklapok alján a kérdés felelt részen, valamint az értékeléseknél olyan stílusú beírásokat lehet olvasni, amelyeknek az itteni törölt topikokbeni hsz-ek még csak nem is jelenthetnek! Egy ideje készülök már írni, de mindig elmaradt. Lehet most is jobblett volna ? Ami tény, hogy az utóbbi hónapokban valami elromlott itt a Vaterán/ Vaterafórumon. Megért ez már szebb napokat is. Hogy ne nagy sorolásba fogjak, csak említeném az " Ötye "-t. Nem voltam " tagja " , csak mint olvasója néha. De voltak akiknek az volt a jó reggelt és a jó éjszakát is. Ez csak egy a néhány ( sok ) közül,ami valamikor egy komoly meghatározója volt a Vaterának. Hol is van már az az idő ? Kedves Felhasználók, Tisztelt Vatera ! Mi történt ?? Tudja valaki rá a választ ? OK. Voltak akik " többszörös visszaesők " voltak, vagy azzá váltak. De mindenki, aki nincs itt ( önszántából vagy nem önszántából ) megérdemelte ezt ? Véletlenül sincs szándékomban valakit is oktatni ( jogom sincs hozzá ), de nem kellene elgondolkodni úgy Felhasználónak, mint Szolgáltatónak ezen ? Tegyünk mindannyian valamit azért,hogy a Vatera és Vaterafórum visszakapja azt a fényét, amit elvesztett ( vagy elvettek tőle ) !? |
|
|
|
2007-08-06 19:47
Létrehozva:
|
|
|
Aramir fan klub tag ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 066 Regisztrált: 2007-03-01 14:15 Azonosító: 73 |
|
|
|
|
2007-08-06 19:13
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 1 786 Regisztrált: 2007-03-01 14:41 Azonosító: 655 |
Ilcsibutori1 stilusa is hagy kivetni magaután. Az ilyenek emelik a Vatera színvonalát. http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=242772 Már csak az a kérdés, hogy 84%-al még miért nem inaktív!!! Az értékelései pedig magáért beszélnek. Ismét a nagy költői kérdés: Miért szabad az értékelésekben olyan beírásokat ejteni büntetlenül, amelyek elképesztően primitívek, sértőek, megalázóak és minden jóérzésű embert megbotránkoztatnak, ezért miért nem jár kitiltás, de még csak kimoderálás sem. A fórumon pedig, ha valaki egy kicsit is keményebben fogalmaz azonnal egy egész topcikot törölnek, és örökre száműzik a beírót! Bizonyára mindenki igazságérzetének jót tenne, ha ez az egyensúly valamilyen szinten megvolna! A Vatera fő profilja a piactér, és csak mellékes szolgáltatás a fórum. Nem lehet, hogy a piactéren még szigorúbban kellene eljárni az ilyen trágárságokat beírókkal szemben, mint a fórumon? Azért az ilyen jellemzések akár hogy is nézzük a Vatera szégyene is! A hozzászólást -Saugvinon- szerkesztette a következő időpontban: 2007-08-06 19:14 -------------------- Ahol az akarat, ott az út! |
|
|
|
2007-08-06 15:29
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2007-04-11 09:54 Azonosító: 4 780 |
Ilcsibutori1 stilusa is hagy kivetni magaután. Az ilyenek emelik a Vatera színvonalát.
http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=242772 |
|
|
|
2007-08-06 13:47
Létrehozva:
|
|
|
Vatera felhasználó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 1 328 Regisztrált: 2007-03-01 13:47 Innen: Biatorbágy Azonosító: 5 |
Húúú Flitter! Szívemből beszélsz! Engem ugyan még nem tiltottak ki veszekedésért a fórumról, de tényleg megette a fene az egészet, ha egy kis torzsalkodás örök kitiltást vonz maga után a fórumról, a tisztességtelen üzletelés nem rörökös kizáró ok a piactérről. Ha ez tényleg így van, akkor az eléggé fura. Egyébként is, a terméklapok alján a kérdés felelt részen, valamint az értékeléseknél olyan stílusú beírásokat lehet olvasni, amelyeknek az itteni törölt topikokbeni hsz-ek még csak nem is jelenthetnek! Ez itt, teljes mértékben a szényenfal!!! -------------------- Dodi
|
|
|
|
2007-08-04 19:37
Létrehozva:
|
|
|
Ínaktiválink,visszaengedünk? Érthetettlen számomra ez a kitíltósdi. Ha ott lehet kizárni+visszaengedni itt a fórumon miért nem lehet? Pedig szerintem nagyobb bűn a csalás az átverés mint a kósza "veszekedés" Húúú Flitter! Szívemből beszélsz! Engem ugyan még nem tiltottak ki veszekedésért a fórumról, de tényleg megette a fene az egészet, ha egy kis torzsalkodás örök kitiltást vonz maga után a fórumról, a tisztességtelen üzletelés nem rörökös kizáró ok a piactérről. Ha ez tényleg így van, akkor az eléggé fura. Egyébként is, a terméklapok alján a kérdés felelt részen, valamint az értékeléseknél olyan stílusú beírásokat lehet olvasni, amelyeknek az itteni törölt topikokbeni hsz-ek még csak nem is jelenthetnek! -------------------- Ahol az akarat, ott az út! |
|
|
|
2007-08-04 16:57
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 783 Regisztrált: 2007-03-01 13:58 Azonosító: 62 |
|
|
|
|
2007-08-04 14:52
Létrehozva:
|
|
|
Agyhalott ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 236 Regisztrált: 2007-03-01 14:17 Innen: Hungary-Baja Azonosító: 148 |
Ínaktiválink,visszaengedünk? Érthetettlen számomra ez a kitíltósdi. Ha ott lehet kizárni+visszaengedni itt a fórumon miért nem lehet? Pedig szerintem nagyobb bűn a csalás az átverés mint a kósza "veszekedés" lehet számlanemfizetés miatt volt ideiglenesen inaktiv. (engem is kivágtak pár hete 1 hétre) -------------------- --==CellaTel==-- |
|
|
|
2007-08-04 07:10
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 1 156 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Innen: Hirtelengöröngyös-balacskó Azonosító: 39 |
Ínaktiválink,visszaengedünk? Érthetettlen számomra ez a kitíltósdi. Ha ott lehet kizárni+visszaengedni itt a fórumon miért nem lehet? Pedig szerintem nagyobb bűn a csalás az átverés mint a kósza "veszekedés"
A hozzászólást -Flitter- szerkesztette a következő időpontban: 2007-08-04 07:11 -------------------- Állampolgári jogom hülyének lenni. Ne vedd komolyan az életet, úgyse kerülsz ki belőle élve:) Mit te gondolsz, ki te vagy, azt hiszed, hogy kivel beszélsz? "Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!" "Az a baj a világgal, hogy az okosak örökké kételkednek,a hülyék meg mindig holtbiztosak mindenben." "Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül." |
|
|
|
2007-08-03 21:40
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 755 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 30 |
Sagyu, asszem te leszel a prófétám .... Tegnap tizenkét óráztam a munkahelyemen, s persze munkaidőben az összes üzleti partner megtalált, akivel most éppen kapcsolatban állok itt és a TV-n. Olyan forgalom volt a telefonomon, hogy a pesti körút kiskutyus .... Többek között az itteni ember is hívott .... Mostmár a szombatot várom, hogy nyélbeüssük az üzletet! na látod, mondtam én, hogy sikerül majd a kapcsolatfelvétel..... gond akkor van ha legalább egy hétig nem tudod elérni. |
|
|
|
2007-08-03 10:15
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 134 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 131 |
Tegnap tizenkét óráztam a munkahelyemen, s persze munkaidőben az összes üzleti partner megtalált, akivel most éppen kapcsolatban állok itt és a TV-n. Olyan forgalom volt a telefonomon, hogy a pesti körút kiskutyus .... |
|
|
|
2007-08-03 09:25
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 783 Regisztrált: 2007-03-01 13:58 Azonosító: 62 |
Sagyu, asszem te leszel a prófétám ....
Tegnap tizenkét óráztam a munkahelyemen, s persze munkaidőben az összes üzleti partner megtalált, akivel most éppen kapcsolatban állok itt és a TV-n. Olyan forgalom volt a telefonomon, hogy a pesti körút kiskutyus .... Többek között az itteni ember is hívott .... Mostmár a szombatot várom, hogy nyélbeüssük az üzletet! |
|
|
|
2007-08-02 10:32
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 26 Regisztrált: 2007-03-22 12:45 Azonosító: 1 502 |
Sziasztok!
Javaslom a felhasználó kizárását: Felhasználónév: gulyi21 Értékelései: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=69148 Az "üzlet" /Érdemes megnézni a dátumot/: http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=11722321 Majdnem 1 évvel az aukciózárás után negatívot ad. Akkor leütötte az egyik termékemet, 2 hétig próbáltam keresni, nem válaszolt. Természetesen negatívot adtam véleményem szerint joggal. Én mindent megtettem, hogy az üzlet létrejöjjön, ezt igazolni is tudom. Már a második komolytalan untakozó hülyegyerek effektus, mióta vaterázom. Adott volna semlegeset, de ezzel rontja a hitelemet ami valós ellentétben az ő vásárlási szándékával ami nem az volt. Én azt hiszem ilyen emberekre itt nincs szükség a vaterán. Üdv. Ftpv A hozzászólást -ftpv- szerkesztette a következő időpontban: 2007-08-02 10:35 |
|
|
|
2007-08-01 08:49
Létrehozva:
|
|
|
Az hogy nem ír rögtön, még nem jelent semmit. Volt olyan aki két-három nap után jelentkezett, mégis gördülékenyen ment minden vele. De általában ha megvan a cím akkor én is szoktam írni hogy ő lett a nyertes, és egyeztessük. A próféta szóljon belőled! Még nem írt .... |
|
|
|
2007-07-31 08:13
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 755 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 30 |
No most én is nagy fába vágtam a fejszém, kihasználtam, hogy zöld vagyok! Eladtam. Izgatottan várom a vevő jelentkezését. (Tegnap délután ütötte le a terméket, én nemrég írtam neki, mert ő még nem jelentkezett .... fixáras termékről van szó, az adataim rögtön megkapta.) Én vásárlóként mindig jelentkezek, milyet az adatokat megkapom, van akiknek nem sürgős .... Az hogy nem ír rögtön, még nem jelent semmit. Volt olyan aki két-három nap után jelentkezett, mégis gördülékenyen ment minden vele. De általában ha megvan a cím akkor én is szoktam írni hogy ő lett a nyertes, és egyeztessük. |
|
|
|
2007-07-31 05:20
Létrehozva:
|
|
|
Gondolom még kezdő, majd belejön. Amúgy amikor első adásvételemet bonyolítottam a vaterán, az eBayen, a cseh aukro-n vagy a svéd tradera-n, nem voltam ilyen körülményes. No most én is nagy fába vágtam a fejszém, kihasználtam, hogy zöld vagyok! Eladtam. Izgatottan várom a vevő jelentkezését. (Tegnap délután ütötte le a terméket, én nemrég írtam neki, mert ő még nem jelentkezett .... fixáras termékről van szó, az adataim rögtön megkapta.) Én vásárlóként mindig jelentkezek, milyet az adatokat megkapom, van akiknek nem sürgős .... |
|
|
|
2007-07-30 11:08
Létrehozva:
|
|
|
Hát ez szégyenteljes, amit itt látok! Ződek, sárgák a falon, a stílus maga az ember ..... sagyu, 13 évesen bakelitet venni! Gratula! Gondolom még kezdő, majd belejön. Amúgy amikor első adásvételemet bonyolítottam a vaterán, az eBayen, a cseh aukro-n vagy a svéd tradera-n, nem voltam ilyen körülményes. |
|
|
|
2007-07-30 10:59
Létrehozva:
|
|
|
Hát ez szégyenteljes, amit itt látok! Ződek, sárgák a falon, a stílus maga az ember .....
sagyu, 13 évesen bakelitet venni! Gratula! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-06-18 07:45 |