IPB

Üdvözöllek a Fórumban!

> Fontos tudnivaló

A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.

77 Oldal V  « < 63 64 65 66 67 > »   
Reply to this topicStart new topic
> E-kereskedelem Kezdőknek és Haladóknak, Tippek - tudnivalók - tapasztalatcsere
zejopy
hozzászólás 2010-07-16 20:34
Létrehozva: #1281

Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos!

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-03-25 16:08
Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :)
Azonosító: 128 349

IDÉZET(Aramir @ 2010-07-16 20:22) *
Ez rablás  laugh.gif A Budapest Banknál 60 Ft a telepítési díj (vagy mi a hivatalos neve...)

NA én meg ezt a választ kaptam, nem tudom, hogy igaz-e, majd szóltok, ha nem.

Kedves József!

Nekem nincs Net-bankom, és ha utalok, akkor csak papíralapún tudok. Legyen erős, tőlem 600.- Ft-ot von le a bank egy-egy utalás után. Ezért szeretek személyesen befizetni. Nekem is a K&H-nál van a számlám, direkt bementem a héten, és megkérdeztem, hogy a bankon belüli utalás kedvezményes-e, vagy netalán ingyenes. Sajnos egyik sem. Éppen számolgattam, hogy ha ajánlott levélben elküldöm a pénzt, akkor az ajánlott levél c sak 295.- Ft, kiegészítem 1000-re, hogy a fémet ne tudják kitapintani, még akkor is csak felébe lesz, mintha utalnék. Mi a véleménye erről? Ha így megfelel, akkor kérek egy címet.

üdv. és további szép estét, és jó hétvégét kívánok

Írtam neki, hogy jól van, akkor csinálja a szokásos módon.
Ennyit le lehet nyelni végülis.....

--------------------
"Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát."
(Ron Cristian)
Go to the top of the page

+Quote Post
Aramir
hozzászólás 2010-07-16 20:29
Létrehozva: #1282

Aramir fan klub tag

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 14:15
Azonosító: 73

IDÉZET(zejopy @ 2010-07-16 13:03) *
Szia zpepe! (De bárki, aki tudja...)

Én ilyenkor azt csinálom, hogy a termék árát +/- irányba változtatom, ugyanis a postaköltséggel nem tudok variálni. A helyedben feltüntetném az 1Ft-os terméket is, a másik árából meg levonnék egy Ft-os, a posta meg annyi amennyi. Szerintem ne a Vaterás terméklap legyen a fontos, hanem hogy a számlaszámodra mennyi érkezik be, mert hiába adtál el valamit 751 Ft-ért, ha csak 750 Ft-ot utalt az illető, nem állíthatsz ki 751 Ft-ról számlát értelemszerüen. Szerintem az apeh is ezt nézi majd, nem a terméklapjaid.
Ha meg nem vagy áfakörös, akkor válts át lakosságira.

A hozzászólást -Aramir- szerkesztette a következő időpontban: 2010-07-16 20:30

+Quote Post
Aramir
hozzászólás 2010-07-16 20:22
Létrehozva: #1283

Aramir fan klub tag

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(royalroyal @ 2010-07-16 14:19) *
Ennél csak az jobb ha bankszámlára postai csekkel utalnak.
350!!! ft a költsége. (legalábbis a takszövbe ahol számlánk van tőlünk ennyit vonnak egy ilyen tranzakcióért)

Ez rablás  laugh.gif A Budapest Banknál 60 Ft a telepítési díj (vagy mi a hivatalos neve...)

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2010-07-16 14:36
Létrehozva: #1284

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(royalroyal @ 2010-07-16 14:19) *
350!!! ft a költsége. (legalábbis a takszövbe ahol számlánk van tőlünk ennyit vonnak egy ilyen tranzakcióért)

Csinos... wacko.gif
Képzeld egy 250 Ft-os képeslapnál. laugh.gif laughing.gif Az év üzlete.... biggrin.gif

IDÉZET(Vateraoroszlan @ 2010-07-16 13:32) *
Most így belegondolva, az nem lenne megoldás, ha a szöveges részbe beírná, hogy pénztári befizetést nem tud elfogadni?

IDÉZET(zejopy @ 2010-07-16 13:36) *
De, gondoltam erre is, csak sajnos annyira nem érdekli őket.

És most kipróbáltam... nem fér oda... akkor a szállítással kapcsolatos dolgokból kellene törölni.sad.gif

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
royalroyal
hozzászólás 2010-07-16 14:19
Létrehozva: #1285

Fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2009-01-22 14:57
Azonosító: 425 174

...
Szóval pénztári befizetés. Rettenetes. 22 Ft-ért vesz cuccot, írja a listát, hogy melyik bankok közül írjak neki számlaszámot (ez nem vicc, felsorol 5-6 bankot), mert pénztárban akar befizetni. Írom neki, hogy legyen szíves utalni, mert 200 Ft-ot levon a bank. Nem igazán jellemző rám, hogy anyagias lennél, de hadd ne fizessek én 178 Ft-ot azért, hogy neki legyen vázája. Azóta nem is fizetett, nem is válaszolt.
.....

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2010-07-16 13:36
Létrehozva: #1286

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(Vateraoroszlan @ 2010-07-16 13:32) *
Emlékszem. thank_you.gif

Ahogy már többször említettem, lesz egy szélesebb körű alakítás, bővítés a szállítási információk körül, nagyjából fél éven belül. Jeleztem az illetékeseknek a kérést, adott esetben még meg is valósulhat. Ennél konkrétabbat sajnos nem tudok.

Most így belegondolva, az nem lenne megoldás, ha a szöveges részbe beírná, hogy pénztári befizetést nem tud elfogadni?

De, gondoltam erre is, csak sajnos annyira nem érdekli őket. A képeslapos nyitólevelemben, amit a vevőnek küldök, ott van, mert az a leggázosabb. Pár ezer Ft fölött annyira nem kellemetlen, bár... Meg nem tudom, hogy befér-e. Megpróbálom. smile.gif

Ja, és nagyon köszönöm a választ, a hozzávetőleges határidő könnyebben elviselhetővé teszi a várakozást.smile.gif

A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2010-07-16 13:40

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
Vateraoroszlan
hozzászólás 2010-07-16 13:32
Létrehozva: #1287

Igencsak öreg róka

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2009-09-02 09:51
Azonosító: 726 887

IDÉZET(zejopy @ 2010-07-16 13:25) *
Valamelyikőjük, (gondolom Ön volt, mert ön a nappalos, Benz éjjel van, akkor már nem foglalkozom számlákkal), azt mondta, hogy gondolkodnak azon a megoldáson, hogy vagy a szállítási sablonnál, vagy valahol külön jelölik, hogy pénztári befizetést elfogad-e az eladó. Mert erről már többször volt szó.
Tulajdonképpen azt a módot kellene megtalálniuk, Önöknek, mert nekünk erre nincs ötletünk, hogy a vevők ne a pénztári befizetést csinálják az utalás helyett, mert a kettő teljesen más dolog.smile.gif
Most jó volt így? Itt is nagyon meleg van... heat.gif

Emlékszem. thank_you.gif

Ahogy már többször említettem, lesz egy szélesebb körű alakítás, bővítés a szállítási információk körül, nagyjából fél éven belül. Jeleztem az illetékeseknek a kérést, adott esetben még meg is valósulhat. Ennél konkrétabbat sajnos nem tudok.

--------------------
Üdvözlettel:
Leó
a Vatera oroszlánja

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2010-07-16 13:25
Létrehozva: #1288

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(Vateraoroszlan @ 2010-07-16 13:17) *
Kedves zejopy!

Biztos a meleg teszi, de kérem, segítsen ki. smile.gif Pontosan minek a történéséről vagy nem-történéséről kéne nyilatkoznom? rolleyes.gif

Valamelyikőjük, (gondolom Ön volt, mert ön a nappalos, Benz éjjel van, akkor már nem foglalkozom számlákkal), azt mondta, hogy gondolkodnak azon a megoldáson, hogy vagy a szállítási sablonnál, vagy valahol külön jelölik, hogy pénztári befizetést elfogad-e az eladó. Mert erről már többször volt szó.
Tulajdonképpen azt a módot kellene megtalálniuk, Önöknek, mert nekünk erre nincs ötletünk, hogy a vevők ne a pénztári befizetést csinálják az utalás helyett, mert a kettő teljesen más dolog.smile.gif
Most jó volt így? Itt is nagyon meleg van... heat.gif

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
Vateraoroszlan
hozzászólás 2010-07-16 13:17
Létrehozva: #1289

Igencsak öreg róka

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Kedves Leó! thank_you.gif

Tényleg az van, hogy a könyvelő javasolta a vállalkozói bankszámlát, mert az a legegyszerűbb neki, a bank meg azt mondta, hogy kötelező egy vállalkozónak az ilyen bankszámla. De az vicc, hogy nemcsak a haszon veszik el, hanem esetenként még én fizetek rá. Aki kis dolgokkal kereskedik szabályosan, vállalkozóként, annak ez komoly gond. Ezek az adásvételek tulajdonképpen csak a pénzt forgatják meg, annyi hasznuk van, hogy mozog a piac, és jönnek az értékelések, de anyagi hasznot nem hoznak, csak a munka van velük. Nem kell mesélnem, mi és mennyi, Ön is tudja.
Tudom, volt már róla szó... történni fog valami? Mert ha nem, akkor könyvelő ide, vagy oda, megváltoztatom a számlázási adataimat és nyitok egy lakosságit erre a célra, de már előre félek, mert a férjem megtépi magát (és még jó, ha nem engem), mert az utóbbi időben többet jártunk bankba, mint orvoshoz.

Kedves zejopy!

Biztos a meleg teszi, de kérem, segítsen ki. smile.gif Pontosan minek a történéséről vagy nem-történéséről kéne nyilatkoznom? rolleyes.gif

--------------------
Üdvözlettel:
Leó
a Vatera oroszlánja

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2010-07-16 13:03
Létrehozva: #1290

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Szia zpepe! (De bárki, aki tudja...)

Formailag vagyok gondban. Adott egy cucc 1400 + egy másik 1 Ft-ért, + a postaköltség 870 Ft.
Megjön a pénz (pénztári befizetés, erre később visszatérek), 2270 Ft. Ez rendben van részemről, mert ebben az esetben az 1 Ft nem elküldhető és hát jelentősége sincs.
Számla: egy cucc 1400, száll. költs. 870 Ft. Összesen 2270 Ft.
A kérdésem, hogy nem probléma, ha az 1 Ft-os cucc nincs rajta a számlán? Mert így a gyakorlatban azt csak odaadtam. Én ezektől megyek a falnak. Mert nem tudom, ha az APEH megnéz (nem annyira szeretném mosking.gif ), akkor ez nekik nem egy kötekedési lehetőség-e.

Szóval pénztári befizetés. Rettenetes. 22 Ft-ért vesz cuccot, írja a listát, hogy melyik bankok közül írjak neki számlaszámot (ez nem vicc, felsorol 5-6 bankot), mert pénztárban akar befizetni. Írom neki, hogy legyen szíves utalni, mert 200 Ft-ot levon a bank. Nem igazán jellemző rám, hogy anyagias lennél, de hadd ne fizessek én 178 Ft-ot azért, hogy neki legyen vázája. Azóta nem is fizetett, nem is válaszolt.

Kedves Leó! thank_you.gif

Tényleg az van, hogy a könyvelő javasolta a vállalkozói bankszámlát, mert az a legegyszerűbb neki, a bank meg azt mondta, hogy kötelező egy vállalkozónak az ilyen bankszámla. De az vicc, hogy nemcsak a haszon veszik el, hanem esetenként még én fizetek rá. Aki kis dolgokkal kereskedik szabályosan, vállalkozóként, annak ez komoly gond. Ezek az adásvételek tulajdonképpen csak a pénzt forgatják meg, annyi hasznuk van, hogy mozog a piac, és jönnek az értékelések, de anyagi hasznot nem hoznak, csak a munka van velük. Nem kell mesélnem, mi és mennyi, Ön is tudja.
Tudom, volt már róla szó... történni fog valami? Mert ha nem, akkor könyvelő ide, vagy oda, megváltoztatom a számlázási adataimat és nyitok egy lakosságit erre a célra, de már előre félek, mert a férjem megtépi magát (és még jó, ha nem engem), mert az utóbbi időben többet jártunk bankba, mint orvoshoz.

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
Vateraoroszlan
hozzászólás 2010-07-05 14:26
Létrehozva: #1291

Igencsak öreg róka

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(Dragunovhun @ 2010-07-05 13:41) *
Hááát azért elég jóindulatúra sikeredett Benz fordítása wink.gif tulajdonképpen nem önmagában a magas költségekkel volt gondja, hanem hogy az eBay nem figyelt rá hogy maradjon profitja (mintha az az ő dolguk lenne és mintha egyáltalán tudnák hogy milyen árréssel dolgozik)

Leó fordította, és az első bekezdésben leírta a profitot. rolleyes.gif smile.gif

De valóban, a "Komolyan mondom, hogy képzelitek, hogy benyelitek a profitomat?" és a "Miért jó az eBaynek, hogy a kuncsaftnak nincs profitja" a vezérgondolatok. mosking.gif

--------------------
Üdvözlettel:
Leó
a Vatera oroszlánja

+Quote Post
zpepe26
hozzászólás 2010-07-05 14:25
Létrehozva: #1292

Lelkes fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-11-21 13:17
Innen: Magyar/Szombathely
Azonosító: 48 776

IDÉZET(Vateraoroszlan @ 2010-07-05 12:48) *
A kolléga azzal kezdi, hogy 18 dollárt "benyelt" tőle a paypal; aztán nagy ugrással már ott tart, hogy annyi költséget rónak rá, hogy nincs profitja. Ahogy hergeli magát, kilyukad oda, hogy "sz.razíbéj", "benyeli a profitját", majd az amerikai kormányhoz hasonlítja őket, és követeli, hogy mindezt tudassák az eBay elnökével is.
Végül megjegyzi, hogy a magas költségek miatt minden eladónak bagóért kell már árulnia a termékeit és nagyon reméli, hogy csődbe megy a piactér.
smile.gif

Hálásan thank_you.gif !

--------------------
"Mivel úriembernek születtem, nem vívok szellemi párbajt olyannal, aki fegyvertelen."

+Quote Post
Dragunovhun
hozzászólás 2010-07-05 13:41
Létrehozva: #1293

Lelkes fórumozó

Csoport:
Csak olvasó

Regisztrált: 2008-11-17 16:10
Azonosító: 300 154

IDÉZET(zejopy @ 2010-07-05 13:03) *
Van némi igaza a külföldi "kollégának"

Hááát azért elég jóindulatúra sikeredett Benz fordítása wink.gif tulajdonképpen nem önmagában a magas költségekkel volt gondja, hanem hogy az eBay nem figyelt rá hogy maradjon profitja (mintha az az ő dolguk lenne és mintha egyáltalán tudnák hogy milyen árréssel dolgozik)

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2010-07-05 13:03
Létrehozva: #1294

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(Vateraoroszlan @ 2010-07-05 12:48) *
.......... hogy a magas költségek .............

Köszönjük a fordítást. rolleyes.gif
Van némi igaza a külföldi "kollégának", bár azt gondolom, ott is az a szemlélet lenne ildomos, ami itt illendő (a kakis tányérra gondolok).

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
Vateraoroszlan
hozzászólás 2010-07-05 12:48
Létrehozva: #1295

Igencsak öreg róka

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(zpepe26 @ 2010-07-05 07:55) *
Csak a lényegét lefordítanátok?

A kolléga azzal kezdi, hogy 18 dollárt "benyelt" tőle a paypal; aztán nagy ugrással már ott tart, hogy annyi költséget rónak rá, hogy nincs profitja. Ahogy hergeli magát, kilyukad oda, hogy "sz.razíbéj", "benyeli a profitját", majd az amerikai kormányhoz hasonlítja őket, és követeli, hogy mindezt tudassák az eBay elnökével is.
Végül megjegyzi, hogy a magas költségek miatt minden eladónak bagóért kell már árulnia a termékeit és nagyon reméli, hogy csődbe megy a piactér.
smile.gif

--------------------
Üdvözlettel:
Leó
a Vatera oroszlánja

+Quote Post
zpepe26
hozzászólás 2010-07-05 07:55
Létrehozva: #1296

Lelkes fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-11-21 13:17
Innen: Magyar/Szombathely
Azonosító: 48 776

IDÉZET(Dragunovhun @ 2010-07-04 20:03) *
Most jövök a zíbéj fórumról. Egy elégedetlen eladó bemásolta a párbeszédét az ügyfélszolgálattal. Aki ért külföldiül annak ajánlom figyelmébe, elég sajátosan áll hozzá a kolléga az üzletéhez. laugh.gif

Ha rossz helyre tettem ezt, akkor elnézést kérek, de úgy gondoltam témába vág.

Csak a lényegét lefordítanátok?

--------------------
"Mivel úriembernek születtem, nem vívok szellemi párbajt olyannal, aki fegyvertelen."

+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2010-07-04 21:02
Létrehozva: #1297

Customer Service

Csoport:
M O D E R Á T O R

Regisztrált: 2009-09-04 15:11
Azonosító: 730 465

IDÉZET(Dragunovhun @ 2010-07-04 20:03) *
Most jövök a zíbéj fórumról. Egy elégedetlen eladó bemásolta a párbeszédét az ügyfélszolgálattal. Aki ért külföldiül annak ajánlom figyelmébe, elég sajátosan áll hozzá a kolléga az üzletéhez. laugh.gif

Ez nem igazán a Vatera fórumára való, de érdekességnek belefér.
Amúgy elég rettenetes laugh1.gif

--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
Dragunovhun
hozzászólás 2010-07-04 20:03
Létrehozva: #1298

Lelkes fórumozó

Csoport:
Csak olvasó

Regisztrált: 2008-11-17 16:10
Azonosító: 300 154

IDÉZET
10:40:04 AM tech2more
Initial Question/Comment: Listing Your Item
10:40:10 AM System
Thank you for contacting eBay Live Help!
10:40:10 AM System
You are successfully connected to eBay Live Help. Please hold for the next available Live Help Agent.
10:41:05 AM System
We appreciate your patience. You will be able to type in your question as soon as you are connected with a Live Help Agent. Please continue to hold for the next available representative.
10:42:05 AM System
We apologize for the wait and thank you for your continued patience. Please continue to hold to keep your place in line. You should be connected to the next available agent shortly.
10:42:20 AM System
You are being transferred to another Agent. Please stand by...
Arnold T. has joined this session!
Connected with Arnold T.
10:45:24 AM tech2more
Ebay has become a negative profit for me. Please review your billing compare to my profits. you just suck $18.00 from my paypal account but my products are taking to long to sell. please refund the $18.00 I have been a meber for a long time but now you fee are negating my profilts complelety. I am a 260 feedback but I may have to end my account because I cannot afford to loose profit
10:46:40 AM tech2more
I am paying ebay and paypal more than what I make in profit. this is ridiclous
10:47:18 AM tech2more
in the 6 years I have been with ebay they NEVER EVER threw me a bone.
10:47:34 AM tech2more
Ebay is really starting to suck
10:47:40 AM Arnold T.
I apologize for any inconvenience caused.
10:47:59 AM tech2more
I am seruois. How can you suck my profit away
10:48:22 AM tech2more
i want a full review of my account conducted
10:48:40 AM tech2more
you will see that I have a neagtive profit
10:49:59 AM tech2more
then you have the nerve to restict shipping costs.
10:50:37 AM tech2more
the reason sellers are upping their shipping cost is because thier profit margin SUCKs from all the fess
10:50:40 AM tech2more
fees
10:51:13 AM tech2more
you guys are as bad as the US Goverment
10:51:47 AM tech2more
please send my recird chat the the president of EBAY I want him or her to know this
10:52:35 AM Arnold T.
Being a member myself, I totally understand how you feel at this moment.
10:54:10 AM tech2more
what good is Ebay if the member cannot make a profit. Ebay has to also consider that 99.9 % of the buyers won't buy unless you sell your product for peanuts
10:54:15 AM Arnold T.
I would request you to send a suggestion to eBay.
10:55:12 AM tech2more
that is another Ebay has a lousy "contact us" there is no diret member corresepondance. what the hell are they hiding from?
10:55:40 AM tech2more
I hope EBAY evenuuly fails
10:56:03 AM tech2more
they are no longer profitble to the members
10:57:41 AM tech2more
send this chat up to your managemnet please

A hozzászólást -Dragunovhun- szerkesztette a következő időpontban: 2010-07-04 20:04

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2010-07-04 00:43
Létrehozva: #1299

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(zpepe26 @ 2010-07-03 20:32) *
Nem csinálsz semmit sem rosszul, hiszen az is előfordulhat, hogy a nagy kapkodásban nem annak utalok, akinek kell, hanem másik ügyfélnek (a berögzített ügyféltörzsem elég terjedelmes a banki programban). Ilyenkor nincsen semmilyen díjbekérőm, és könyvelésileg sincsen probléma. Ha tudom, hogy később jön a partnertől számla, akkor simán előlegként kell kezelni, és majd a számla összegéből be kell kompenzálni.

Zejopy, Nálad sem gond, legfeljebb a könyvelőd minden egyes utalásnál előleget könyvel, majd összevezet és vevő-szállító számlát egyeztet elég nagy gyakorisággal (legfeljebb majd megemeli a könyvelési díjat mosking.gif )

Az, hogy milyen végződése van a számlának teljesen mindegy, mert ha veszel 3 borítékot mondjuk 9 Ft-ért, akkor is 10 Ft-ot fizetsz ki, a számlán szerepel 9 Ft. Legfeljebb lesz 1 Ft kerekítési különbözeted.

IDÉZET(Aramir @ 2010-07-04 00:05) *
Én nem előre utalok, hanem utólag, és ha kisebb összegről van szó, akkor van, hogy egyben utalok el 2-3 számla összegét, de akkor az pont annyi szokott lenni, a könyvelőnek meg szólok, hogy egyben utaltam. Nem jelezte, hogy ez így nem oké, gondolom mivel az összeg passzol, jó így.

Köszönöm fiúk. smile.gif

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
Aramir
hozzászólás 2010-07-04 00:05
Létrehozva: #1300

Aramir fan klub tag

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(zejopy @ 2010-07-03 12:32) *
Tényleg zpepe, ha erre jársz... Hogy van ez? Szabályos ez így, ahogy csinálom? Vagy Aramir, ti biztosan tudjátok.

Én nem előre utalok, hanem utólag, és ha kisebb összegről van szó, akkor van, hogy egyben utalok el 2-3 számla összegét, de akkor az pont annyi szokott lenni, a könyvelőnek meg szólok, hogy egyben utaltam. Nem jelezte, hogy ez így nem oké, gondolom mivel az összeg passzol, jó így.

+Quote Post

77 Oldal V  « < 63 64 65 66 67 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (1 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió A pontos idő: 2013-05-22 15:01