Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2012-05-21 11:06
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 955 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
-------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2012-05-20 22:08
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 037 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
-------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-05-20 21:25
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 037 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Én már be sem teszem. A jelenléte pont addig aggasztó csak, amíg Benz gyógypillantást nem vet rá. Nagyon szép madár egyébként. Na ugye. Van itt is egy versenyző: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=10284312 És itt sem koptatom a jó kis egeremet. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-05-20 21:13
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 19 Regisztrált: 2009-08-11 16:33 Azonosító: 698 666 |
Van itt is egy versenyző:
http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=10284312 |
|
|
|
2012-05-20 14:41
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 50 Regisztrált: 2007-06-24 16:14 Azonosító: 14 806 |
üdv! volna egy kérdésem! ha olyan dolgot veszek amely terméknél ki van kötve a személyes átvétel -a tárgy tömege miatt és utánvét kizárva-akkor véleményetek szerint írnunk kell valamilyen papírost? ugyanis nem szeretném,ha egy országúti igazoltatás alkalmával nem tudnám igazolni a közeg előtt az áru eredetét. szükség van e ilyen igazolásra vagy csak ajánlott az előrelátás? Ha kinyomtatod a megnyert aukcio ertesitojet,amin rajta van az elado elerhetosege es az aukcio targya,az szerintem eleg. De nem hiszem,hogy szukseg lenne ra. |
|
|
|
2012-05-20 14:32
Létrehozva:
|
|
üdv! volna egy kérdésem! ha olyan dolgot veszek amely terméknél ki van kötve a személyes átvétel -a tárgy tömege miatt és utánvét kizárva-akkor véleményetek szerint írnunk kell valamilyen papírost? ugyanis nem szeretném,ha egy országúti igazoltatás alkalmával nem tudnám igazolni a közeg előtt az áru eredetét. szükség van e ilyen igazolásra vagy csak ajánlott az előrelátás? Szerintem, ha nem 300 kg heroin a szállítmány, akkor nem hiszem, hogy szükség lenne ilyesmire (azt meg itt úgysem vehetsz Még nem látom. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-05-20 14:34 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-05-20 14:29
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2012-04-15 14:50 Azonosító: 1 706 770 |
üdv!
volna egy kérdésem! ha olyan dolgot veszek amely terméknél ki van kötve a személyes átvétel -a tárgy tömege miatt és utánvét kizárva-akkor véleményetek szerint írnunk kell valamilyen papírost? ugyanis nem szeretném,ha egy országúti igazoltatás alkalmával nem tudnám igazolni a közeg előtt az áru eredetét. szükség van e ilyen igazolásra vagy csak ajánlott az előrelátás? |
|
|
|
2012-05-20 14:26
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 50 Regisztrált: 2007-06-24 16:14 Azonosító: 14 806 |
Tisztelt gabby31! Ha a vevő továbbra sem jelentkezik vagy nem kívánja átvenni az árut és ön nem kíván tovább várni, akkor érdemes egy üzenetet írni az adásvételtől való elállásról és megadni a partnernek a megfelelő értékelést. Előtte esetleg írjon neki még egy utolsó felszólítást, ezt küldje el másolatként a biztonsag@allegroup.hu címre is. Ezt a levelében a címzettnek is említse meg, kilátásba helyezve a megfelelő értékelést, amennyiben nem jelentkezik. Az automata válaszban kapott azonosítót mentse el, mivel az alapján esetleges bonyodalmak esetén igazolni lehet, hogy ez az utolsó felszólító üzenet kiküldésre került. En is igy cselekedtem,de nem toroltek a kapott semlegest A hozzászólást -agi228- szerkesztette a következő időpontban: 2012-05-20 14:27 |
|
|
|
2012-05-20 14:10
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 282 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
|
|
|
|
2012-05-20 13:15
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 11 Regisztrált: 2007-06-03 22:03 Azonosító: 12 656 |
Tisztelt gabby31! Ha a vevő továbbra sem jelentkezik vagy nem kívánja átvenni az árut és ön nem kíván tovább várni, akkor érdemes egy üzenetet írni az adásvételtől való elállásról és megadni a partnernek a megfelelő értékelést. Előtte esetleg írjon neki még egy utolsó felszólítást, ezt küldje el másolatként a biztonsag@allegroup.hu címre is. Ezt a levelében a címzettnek is említse meg, kilátásba helyezve a megfelelő értékelést, amennyiben nem jelentkezik. Az automata válaszban kapott azonosítót mentse el, mivel az alapján esetleges bonyodalmak esetén igazolni lehet, hogy ez az utolsó felszólító üzenet kiküldésre került. Köszönöm válaszod , így fogok cselekedni ! Ilyen esetben semleges vagy negatív az adandó ? |
|
|
|
2012-05-20 09:27
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 88 Regisztrált: 2007-03-01 14:17 Azonosító: 141 |
Győztél. Ezért neki szervezni kell az átvételt és ezt értsem meg és 1 1/2 hét után még újabb türelmet kér, mivel az én hibámból nem egyszerű az átvétel. Dobtam akkora hátast, de még nem válaszoltam. A személyes átvételek nagy részénél lekopogom, minden rendben, mert a vevők nagy része teljesen normálisan áll hozzá, és nagyon megköszöni azt, hogy erre van lehetőség. Csak sajnos mindig van egy olyan kisebb csoport akik miatt néha rossza szám íze. Annak ellenére, hogy leírom azt, hogy hol és mikor tudok rendelkezésre állni. |
|
|
|
2012-05-20 09:24
Létrehozva:
|
|
Jó reggelt mindenkinek! Ajánlom a megfelelő helyre: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=2008204 Én már be sem teszem. A jelenléte pont addig aggasztó csak, amíg Benz gyógypillantást nem vet rá. Nagyon szép madár egyébként. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-05-20 09:10
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 96 Regisztrált: 2011-04-09 19:21 Azonosító: 1 446 888 |
Jó reggelt mindenkinek!
Ajánlom a megfelelő helyre: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=2008204 |
|
|
|
2012-05-19 22:49
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 955 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Sziasztok ! Mi a teendő akkor ha valaki (dundiego) 13.-án , mult hét vasárnap leütött egy termékemet , azonnal küldtem neki a számlaszámot , válaszként írta azonnal hogy másnap , hétfőn utalja a pénzt ! Azóta se kép , se hang ! Írtam neki többször , vissza nem jelzett , a megadott telefonszámon előfizető jelenleg nem elérhető ! A vaterára lazért be tudott lépni Mit tegyek ? Tisztelt gabby31! Ha a vevő továbbra sem jelentkezik vagy nem kívánja átvenni az árut és ön nem kíván tovább várni, akkor érdemes egy üzenetet írni az adásvételtől való elállásról és megadni a partnernek a megfelelő értékelést. Előtte esetleg írjon neki még egy utolsó felszólítást, ezt küldje el másolatként a biztonsag@allegroup.hu címre is. Ezt a levelében a címzettnek is említse meg, kilátásba helyezve a megfelelő értékelést, amennyiben nem jelentkezik. Az automata válaszban kapott azonosítót mentse el, mivel az alapján esetleges bonyodalmak esetén igazolni lehet, hogy ez az utolsó felszólító üzenet kiküldésre került. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-05-19 22:44
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 11 Regisztrált: 2007-06-03 22:03 Azonosító: 12 656 |
Sziasztok !
Mi a teendő akkor ha valaki (dundiego) 13.-án , mult hét vasárnap leütött egy termékemet , azonnal küldtem neki a számlaszámot , válaszként írta azonnal hogy másnap , hétfőn utalja a pénzt ! Azóta se kép , se hang ! Írtam neki többször , vissza nem jelzett , a megadott telefonszámon előfizető jelenleg nem elérhető ! A vaterára lazért be tudott lépni Mit tegyek ? |
|
|
|
2012-05-19 13:04
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 12 Regisztrált: 2009-04-30 22:43 Azonosító: 636 974 |
Tisztelt Madycsa! Ismereteink szerint a szerződés semmis, amennyiben nem a valóságnak megfelelő lényegi információk alapján köttetett. Más kérdés, hogy az eladó lehet jóhiszemű (azaz nem tudott ezekről) vagy rosszhiszemű (ha tudott róla), de ez a szerződés semmisségét nem befolyásolja. Az eladó felet ilyenkor terheli a visszavételi kötelezettség, a PTK alapján. Az ilyen típusú jogérvényesítésre a felek megállapodása alapján, vagy ennek hiányában azonban polgári perben, a bíróságokon keresztül van lehetőség. Amennyiben felmerül a rosszhiszeműség gyanúja, a rendőrség állampolgári jelzés alapján indíthat vizsgálatot is. Ez a polgári pertől független folyamat. A fentiek természetesen a allegroup.hu Kft. saját jogértelmezését tükrözik, és semmilyen módon nem jelentenek a bírói vagy rendőrségi úton alkotott jogértelmezést. Köszönöm válaszát! Az eladó telefonja(i) azóta kikapcsolva, emailekre nem válaszol. Tehát rendőrségi feljelentést kell tennem ebben az esetben. |
|
|
|
2012-05-19 12:10
Létrehozva:
|
|
Üdvözlet! Érdeklődni szeretnék, hogy mit lehet tenni, ha az eladó, nem azt a terméket küldte, amit hirdetett? Nem kis értékről van szó és elég pofátlan módon egyenlőre elzárkózott a termék visszavételétől. Tisztelt Madycsa! Ismereteink szerint a szerződés semmis, amennyiben nem a valóságnak megfelelő lényegi információk alapján köttetett. Más kérdés, hogy az eladó lehet jóhiszemű (azaz nem tudott ezekről) vagy rosszhiszemű (ha tudott róla), de ez a szerződés semmisségét nem befolyásolja. Az eladó felet ilyenkor terheli a visszavételi kötelezettség, a PTK alapján. Az ilyen típusú jogérvényesítésre a felek megállapodása alapján, vagy ennek hiányában azonban polgári perben, a bíróságokon keresztül van lehetőség. Amennyiben felmerül a rosszhiszeműség gyanúja, a rendőrség állampolgári jelzés alapján indíthat vizsgálatot is. Ez a polgári pertől független folyamat. A fentiek természetesen a allegroup.hu Kft. saját jogértelmezését tükrözik, és semmilyen módon nem jelentenek a bírói vagy rendőrségi úton alkotott jogértelmezést. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-05-19 11:38
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 12 Regisztrált: 2009-04-30 22:43 Azonosító: 636 974 |
Üdvözlet!
Érdeklődni szeretnék, hogy mit lehet tenni, ha az eladó, nem azt a terméket küldte, amit hirdetett? Nem kis értékről van szó és elég pofátlan módon egyenlőre elzárkózott a termék visszavételétől. |
|
|
|
2012-05-18 20:21
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 426 Regisztrált: 2008-08-07 19:42 Azonosító: 177 261 |
Ja, én is a kapuig, ha nagy ritkán.... de nem szeretem. És nem viszem házhoz. Nem mondom, egy étkészletet esetleg, de mást tényleg nem. Ez az egyik kedvenc szmájlim. Meg ez: Házhoz 1x vittem kezdő koromba, mivel akkor beetettek, hogy a személyest így kell. Alig 3 óra hosszat kóvályogtam Budán mire megtaláltam a címet. |
|
|
|
2012-05-18 20:13
Létrehozva:
|
|
Hozzám jöhetnek a kapuig, oda viszem ki. Egy időbe elvittem, de sokan elvárták volna a totál házhoz szállítást, na meg időnként nem voltam biztos benne, hogy én én vagyok-e vagy esetleg átmentem egy ott felejtett szoborba, így véget ért a vivési móka. Ja, én is a kapuig, ha nagy ritkán.... de nem szeretem. És nem viszem házhoz. Nem mondom, egy étkészletet esetleg, de mást tényleg nem. Ez az egyik kedvenc szmájlim. Meg ez: -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-26 06:57 |