Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2012-03-05 19:36
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 259 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Sziasztok, Olyan embereket keresek akiket ... Minden tanácsot szívesen fogadok mert hál istennek ez az első eset, hogy ilyen történt velem... Kicsit olvas vissza itt, "kucsu88" pont is pont ezt szerette volna, olvasd el milyen válaszokat kapott. Tehát arra nincs lehetőséged, hogy itt a fórumon összeszedd az érintetteket, egyébként sem mész vele sokra, tedd meg a feljelentést, a rendőrség majd összeszedi a többieket is, de csak akkor, ha ők is megtették amit meg kell. A vatera ebben minden segítséget meg fog adni, a hatóságnak! A hozzászólást -svejku- szerkesztette a következő időpontban: 2012-03-05 19:38 |
|
|
|
2012-03-05 19:32
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 6 Regisztrált: 2008-09-13 17:59 Azonosító: 187 020 |
Sziasztok,
Olyan embereket keresek akiket HannaP nevű felhasználó károsított meg... Kérdeztem a Vaterától de titoktartás miatt nem adhatják ki, hogy tett-e valaki már ellene feljelentést... De gondolom azt nem tiltják, hogy a fórumon keressek a bajtársakat Azt szeretném még kérdezni, hogy szerintetek érdemes feljelentést tenni ? Van garancia, hogy visszakapom a pénzt ha a rendőrséghez fordulok ??? Kinek milyen tapasztalata van erről ??? Minden tanácsot szívesen fogadok mert hál istennek ez az első eset, hogy ilyen történt velem... |
|
|
|
2012-03-05 18:21
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Erről van szó? : http://szepseg-egeszseg.vatera.hu/szepsega...1548571916.html Ha jól látom ajánlottan kellett küldenie (bár 960 forintos postaköltség nincs, egy ilyen sminkkészlet, a legvadabb csomagolásban sem több 25 dekánál, ami 465 Ft,-) Tehát az ajánlott feladóvény "ragszámát" mindenképpen kérd el tőle, az alapján kiderül, hogy egyáltalán fel adta-e, és akkor merre jár. Ha ez nincs meg, vagy nem hajlandó elküldeni, akkor necces az üzlet, és VateraBenz tanácsai szerint kell eljárnod. Melyik megye is?? -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2012-03-05 12:05
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 Regisztrált: 2012-03-05 09:56 Azonosító: 1 659 950 |
Nincsen védve. Csak vannak szabályok, amiknek keretein belül lehet érvényesíteni a jogainkat. Ez mindenhol így működik. Mint mondtam értem, tisztában vagyok vele. De azért megértesz remélem engem is, hogy kissé csalódott vagyok, miután spórolgatsz vmire, nagy nehezen összejön a pénz, majd ez lesz belőle. Nem tudok jó képet vágni hozzá sajnos és mosolyogni az egészen. Ez a 19600 forint (gondolom sokaknak nem nagy összeg, de nekem sajnos az) amit most buktam több mindenre is elkölthettem volna... Tisztelt kucsu88! A sikerességhez nincs köze a feljelentők számának. Ha szükségesnek látja, akkor tegye meg önállóan a feljelentést. A rendőrség indokolt esetben majd egyesíti a külön-külön indított ügyeket. Tisztelt VateraBenz! Köszönöm válaszát! Akkor a leírtaknak megfelelően járok el. |
|
|
|
2012-03-05 12:00
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 896 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Üdvözletem Mindenkinek! Ha lehetséges szeretném felvenni a kapcsolatot azokkal a felhasználókkal akiket az utóbbi pár napban muszaki777 nevű user károsított meg. Bízom benne ha együtt adjuk le a feljelentést a rendőrségen ellene, talán nagyobb sikerrel járunk, illetve ki mit tudott meg róla? Nekem van már pár infóm (emailből amit meglehetet tudni tőle azt megtudtam), szóval ha olvassátok, jelentkezzetek. Köszönöm Tisztelt kucsu88! A sikerességhez nincs köze a feljelentők számának. Ha szükségesnek látja, akkor tegye meg önállóan a feljelentést. A rendőrség indokolt esetben majd egyesíti a külön-külön indított ügyeket. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2012-03-05 11:52
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 961 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Tökéletesen értem, hogy mit mondasz és egyet is értek vele. Bár kissé fanyar a mosoly az arcomon mikor arra gondolok, hogy ilyen esetben is még védve van egy ilyen mocsok.... Akkor megyek a rendőrségre, aztán várom a csodát! De azért köszönöm.... Nincsen védve. Csak vannak szabályok, amiknek keretein belül lehet érvényesíteni a jogainkat. Ez mindenhol így működik. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-03-05 11:46
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 Regisztrált: 2012-03-05 09:56 Azonosító: 1 659 950 |
A Vészkijárat egy olyan topik, ahol társadalmi életet élünk. A Csevegőben találod. Ennek sajnos nem ez a megfelelő formája. Menj el a rendőrségre és majd ők megkeresik a Vaterát, ha arról van szó. Hogy gondoltad az e-mail-es infók megosztását? A Vatera szabályzatával ellenkezik egymás elérhetőségének a megszerzése, még ilyen esetekben is. Tökéletesen értem, hogy mit mondasz és egyet is értek vele. Bár kissé fanyar a mosoly az arcomon mikor arra gondolok, hogy ilyen esetben is még védve van egy ilyen mocsok.... Akkor megyek a rendőrségre, aztán várom a csodát! De azért köszönöm.... |
|
|
|
2012-03-05 11:41
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 961 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Vészkijárat? Lemaradtam egy brosúrával, mint Trockij elvtárs, mi az? A Vészkijárat egy olyan topik, ahol társadalmi életet élünk. A Csevegőben találod. Üdvözletem Mindenkinek! Ha lehetséges szeretném felvenni a kapcsolatot azokkal a felhasználókkal akiket az utóbbi pár napban muszaki777 nevű user károsított meg. Bízom benne ha együtt adjuk le a feljelentést a rendőrségen ellene, talán nagyobb sikerrel járunk, illetve ki mit tudott meg róla? Nekem van már pár infóm (emailből amit meglehetet tudni tőle azt megtudtam), szóval ha olvassátok, jelentkezzetek. Köszönöm Ennek sajnos nem ez a megfelelő formája. Menj el a rendőrségre és majd ők megkeresik a Vaterát, ha arról van szó. Hogy gondoltad az e-mail-es infók megosztását? A Vatera szabályzatával ellenkezik egymás elérhetőségének a megszerzése, még ilyen esetekben is. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-03-05 11:32
Létrehozva:
|
|
|
Üdvözletem Mindenkinek!
Ha lehetséges szeretném felvenni a kapcsolatot azokkal a felhasználókkal akiket az utóbbi pár napban muszaki777 nevű user károsított meg. Bízom benne ha együtt adjuk le a feljelentést a rendőrségen ellene, talán nagyobb sikerrel járunk, illetve ki mit tudott meg róla? Nekem van már pár infóm (emailből amit meglehetet tudni tőle azt megtudtam), szóval ha olvassátok, jelentkezzetek. Köszönöm |
|
|
|
2012-03-05 11:28
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 94 Regisztrált: 2010-06-10 12:51 Azonosító: 1 205 526 |
Persze, nem az. Vészkijárat? Lemaradtam egy brosúrával, mint Trockij elvtárs, mi az? Válaszoltam a jóembernek, csipás szemmel összefoglaltam, mi is a gond a cuccal. Megtaláltam közben az általa kínált Molnár C. Pál eredetijét is, amiről a festő a -felteszem- másolatot csinálta. Érdekes gyűjteménye van az eladónak, csak neves festők ismert képeinek változatai |
|
|
|
2012-03-05 11:22
Létrehozva:
|
|
Köszönöm Válaszolt közben a jóember, megpróbál meggyőzni, hogy a kép nem másolat, hanem ugyanazt festette meg még egyszer Czóbel, a la Márffy Persze, nem az. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-03-05 11:08
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 94 Regisztrált: 2010-06-10 12:51 Azonosító: 1 205 526 |
Sajnos, bármennyire is jelzésértékű, ha törli a levelezést, vagy tiltóra tesz téged, ez a Vaterának nem bizonyíték. Az egyértelmű az lenne, ha megírná, hogy "Igen, tudom, hogy nem eredeti, de csak nem gondolja, hogy ennyi pénzért eredetit kap?" Na ebben az esetben rögtön törölnék az aukciót még akkor is, ha ő a terméklapról eltüntetné a levelezést. De nagyon kevés eladó vallja ezt be. Ne hidd, hogy a Vaterát hidegen hagyja ez a téma, de az áru eredetiségéért az eladó a felelős, ez az egyik, a másik pedig az, hogy a Vatera is törvények szerint jár el. Bemondásra, érzésre, gondolomra, tudomra nem törölhetnek aukciót, mert annak beláthatatlan következményei lennének. Most pedig elmegyek aludni. Szép álmokat mindenkinek. (Nemrégen volt az esküvőd. Gratulálok. Köszönöm Válaszolt közben a jóember, megpróbál meggyőzni, hogy a kép nem másolat, hanem ugyanazt festette meg még egyszer Czóbel, a la Márffy |
|
|
|
2012-03-05 09:14
Létrehozva:
|
|
|
Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 0 Regisztrált: 2011-10-16 14:40 Azonosító: 1 549 261 |
Tisztelt Vatera! Kérdésem, hogy hogyan védik ki az aukciós csalásokat... Tisztelt RoccerRocky, a biztonsági kérdések, megoldások nem publikusak. Amennyiben szabálytalanságot észlel, a terméklapon a szabálytalan aukció szövegre kattintva vagy lejárt aukció esetén a kapcsolatfelvételen keresztül jelezze és a felelős kolléga indokolt, bizonyítható esetben megteszi a szükséges intézkedéseket. |
|
|
|
2012-03-05 01:18
Létrehozva:
|
|
|
Sajnos, bármennyire is jelzésértékű, ha törli a levelezést, vagy tiltóra tesz téged, ez a Vaterának nem bizonyíték. Az egyértelmű az lenne, ha megírná, hogy "Igen, tudom, hogy nem eredeti, de csak nem gondolja, hogy ennyi pénzért eredetit kap?" Na ebben az esetben rögtön törölnék az aukciót még akkor is, ha ő a terméklapról eltüntetné a levelezést. De nagyon kevés eladó vallja ezt be. Ne hidd, hogy a Vaterát hidegen hagyja ez a téma, de az áru eredetiségéért az eladó a felelős, ez az egyik, a másik pedig az, hogy a Vatera is törvények szerint jár el. Bemondásra, érzésre, gondolomra, tudomra nem törölhetnek aukciót, mert annak beláthatatlan következményei lennének. Most pedig elmegyek aludni. Szép álmokat mindenkinek. Látod, ez az, (nem akarom az eladót előre leminősíteni, tehát tegyük csak fel) törli, amit írtam, mukkot se szól, leírást fennhagyja, pedig ott a garantált eredeti, amiről a másolat készült. Ennél egyértelműbb felállás Poirot-nak se kell, hogy rájöjjön, mi a helyzet Vatera nem felelhet ilyesmikért, persze, erről már beszéltünk. |
|
|
|
2012-03-05 01:14
Létrehozva:
|
|
Na, újabb problémás kép, nagyon-nagyon kedvesen szóltam az eladónak, betettem mellé linket a képhez, amelyről a másolat készült, várom a visszajelzést. Ha szó nélkül töröl/tilt, nincs is miről beszélni. Erről van egyébként szó http://antik.vatera.hu/festmeny/utcakep/cz...1559595044.html Sajnos, bármennyire is jelzésértékű, ha törli a levelezést, vagy tiltóra tesz téged, ez a Vaterának nem bizonyíték. Az egyértelmű az lenne, ha megírná, hogy "Igen, tudom, hogy nem eredeti, de csak nem gondolja, hogy ennyi pénzért eredetit kap?" Na ebben az esetben rögtön törölnék az aukciót még akkor is, ha ő a terméklapról eltüntetné a levelezést. De nagyon kevés eladó vallja ezt be. Ne hidd, hogy a Vaterát hidegen hagyja ez a téma, de az áru eredetiségéért az eladó a felelős, ez az egyik, a másik pedig az, hogy a Vatera is törvények szerint jár el. Bemondásra, érzésre, gondolomra, tudomra nem törölhetnek aukciót, mert annak beláthatatlan következményei lennének. Most pedig elmegyek aludni. Szép álmokat mindenkinek. (Nemrégen volt az esküvőd. Gratulálok. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-03-05 01:17 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-03-05 01:04
Létrehozva:
|
|
|
Na, újabb problémás kép, nagyon-nagyon kedvesen szóltam az eladónak, betettem mellé linket a képhez, amelyről a másolat készült, várom a visszajelzést. Ha szó nélkül töröl/tilt, nincs is miről beszélni. Erről van egyébként szó
http://antik.vatera.hu/festmeny/utcakep/cz...1559595044.html |
|
|
|
2012-03-05 00:41
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 4 Regisztrált: 2012-03-05 00:02 Azonosító: 1 659 812 |
Megnéztem, valószínűleg jól látod a dolgot, hozzászólásod alapján biztosan utána néznek! (Bár, ha szabálytalanságot látsz, akkor jobban szeretik a "kapcsolatfelvételen" keresztüli bejelentéseket, mert akkor rögtön az illetékes csoporthoz kerül az ügy.) Köszönöm, hogy megerősítetted a gyanúmat! Elküldtem a kapcsolatfelvételen keresztül a Vaterának! Üdv. |
|
|
|
2012-03-05 00:35
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 259 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Tisztelt Vatera! ..Itt gondolom, a jutalék kifizetésének elkerülése a cél! Az első aukció termékszáma:1552914536, néhány nap múlva ugyanaz a termék ezen a számon szerepel, már az előző nyertes árujaként: 1559575739 Megnéztem, valószínűleg jól látod a dolgot, hozzászólásod alapján biztosan utána néznek! (Bár, ha szabálytalanságot látsz, akkor jobban szeretik a "kapcsolatfelvételen" keresztüli bejelentéseket, mert akkor rögtön az illetékes csoporthoz kerül az ügy.) A hozzászólást -svejku- szerkesztette a következő időpontban: 2012-03-05 00:36 |
|
|
|
2012-03-05 00:09
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 4 Regisztrált: 2012-03-05 00:02 Azonosító: 1 659 812 |
Tisztelt Vatera!
Kérdésem, hogy hogyan védik ki az aukciós csalásokat, amiben semleges értékeléssel rendezik a megnyert aukciót, azzal, hogy nem jött létre az adásvétel, de közben a terméket már a nyertes árulja tovább? Itt gondolom, a jutalék kifizetésének elkerülése a cél! Az első aukció termékszáma:1552914536, néhány nap múlva ugyanaz a termék ezen a számon szerepel, már az előző nyertes árujaként: 1559575739 Azért tűnt fel, mert ilyen terméket keresek, és érdekes volt, hogy újra látom az aukciós oldalon! Köszönöm! Üdvözlettel RR |
|
|
|
2012-03-04 23:16
Létrehozva:
|
|
Mit tehetek ha mefvásároltam egy terméket, utalással fizettem ki és 3 hete nem kapom meg. Az eladó ködösít, szerinte elveszett a postán! Ha valakivel történt hasonló, kérem-kérlek segíts! Köszönöm! Erről van szó? : http://szepseg-egeszseg.vatera.hu/szepsega...1548571916.html Ha jól látom ajánlottan kellett küldenie (bár 960 forintos postaköltség nincs, egy ilyen sminkkészlet, a legvadabb csomagolásban sem több 25 dekánál, ami 465 Ft,-) Tehát az ajánlott feladóvény "ragszámát" mindenképpen kérd el tőle, az alapján kiderül, hogy egyáltalán fel adta-e, és akkor merre jár. Ha ez nincs meg, vagy nem hajlandó elküldeni, akkor necces az üzlet, és VateraBenz tanácsai szerint kell eljárnod. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-18 13:03 |