Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2010-12-30 22:44
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 168 Regisztrált: 2010-02-18 23:26 Azonosító: 1 012 248 |
A szabályzat jó ideje ilyen A ragasztgatás viszont új feature, pár napja találtam a fórum adminban Akkor lehet, hogy régen olvastam. Mindenesetre pár dolog szemet szúrt, amit konkrétan másképpen tudtam. Gratulálok a ragasztó megtalálásához. Sok munkát megtakarít Önnek és a kellemetlen érzést is megspórolja a fórumozónak, amit egy duplázáskor érez. -------------------- "Az igazság fáklyáját képtelenség úgy vinni a tömegben, hogy ne pörköljük meg valakinek a szakállát." |
|
|
|
2010-12-30 22:40
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 918 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Különös, mintha itt-ott jelentős változások lennének a fórumszabályzatban. Legalábbis ahhoz képest, mióta utoljára olvastam. És még egy különös. Dupláztam volna a szomszéd topikban, ha valamiért nem ragasztotta volna össze automatikusan a két hozzászólást a fórum. Az nem lehet, hogy Benz volt ennyire gyors. Mi az igazság? A szabályzat jó ideje ilyen A ragasztgatás viszont új feature, pár napja találtam a fórum adminban -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2010-12-30 21:51
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 168 Regisztrált: 2010-02-18 23:26 Azonosító: 1 012 248 |
Különös, mintha itt-ott jelentős változások lennének a fórumszabályzatban. Legalábbis ahhoz képest, mióta utoljára olvastam.
Különös, mintha itt-ott jelentős változások lennének a fórumszabályzatban. Legalábbis ahhoz képest, mióta utoljára olvastam. És még egy különös. Dupláztam volna a szomszéd topikban, ha valamiért nem ragasztotta volna össze automatikusan a két hozzászólást a fórum. Az nem lehet, hogy Benz volt ennyire gyors. Mi az igazság? -------------------- "Az igazság fáklyáját képtelenség úgy vinni a tömegben, hogy ne pörköljük meg valakinek a szakállát." |
|
|
|
2010-12-30 14:47
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 468 Regisztrált: 2009-08-17 11:47 Azonosító: 706 366 |
Kedves davidmaci92! Sajnos, ezt nem tudom. Arra a felvetésre még nem érkezett válasz. Ilyen tekintetben nem lesz több változás. Köszönöm a választ. -------------------- Nem azért hibáztál, mert többet adtál, hanem mert kevesebbet kívántál. Ha többet adsz, többet is követelhetsz. |
|
|
|
2010-12-30 14:44
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 918 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Húúú, nagyon kedves Benz! Ez azt jelenti, hogy azt a fejlesztést is elvetik, hogy lássuk, honnan vásárolták meg az árut? Pedig nem egy elvetendő ötlet egyik sem. Kedves davidmaci92! Sajnos, ezt nem tudom. Arra a felvetésre még nem érkezett válasz. Lehetséges, hogy a mostani helyzet, ami van, szintén csak egy átmeneti állapot, és teljesen egybeolvad a két oldal? Két kérésem van ezzel kapcsolatban. 1. Ne beragasztott szájú szmájlit válaszoljon. 2. Nehogy az legyen, hogy a Vaterának valami más neve legyen. (Nekem már az allegroup is borzolta a kedélyeimet.) Vagy ne gondolkodjak ennyire előre? Ilyen tekintetben nem lesz több változás. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-12-30 14:22
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 468 Regisztrált: 2009-08-17 11:47 Azonosító: 706 366 |
Tisztelt kissfe03! Az integráció után sajnos nincs mód a kért információk elkülönítésére, további fejlesztést ebben az irányban nem tervezünk. Húúú, nagyon kedves Benz! Ez azt jelenti, hogy azt a fejlesztést is elvetik, hogy lássuk, honnan vásárolták meg az árut? Pedig nem egy elvetendő ötlet egyik sem. Lehetséges, hogy a mostani helyzet, ami van, szintén csak egy átmeneti állapot, és teljesen egybeolvad a két oldal? Két kérésem van ezzel kapcsolatban. 1. Ne beragasztott szájú szmájlit válaszoljon. 2. Nehogy az legyen, hogy a Vaterának valami más neve legyen. (Nekem már az allegroup is borzolta a kedélyeimet.) Vagy ne gondolkodjak ennyire előre? -------------------- Nem azért hibáztál, mert többet adtál, hanem mert kevesebbet kívántál. Ha többet adsz, többet is követelhetsz. |
|
|
|
2010-12-30 14:08
Létrehozva:
|
|
... Szerintem több lenne a bevétel, mint abból a kamu fogyjál fekve és egyél bármit reklámból. Ez valószínűleg nem így van -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-12-30 10:56
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 141 Regisztrált: 2010-01-20 22:10 Azonosító: 953 006 |
|
|
|
|
2010-12-30 10:40
Létrehozva:
|
|
Attól, hogy megszüntették még nem biztos, hogy jó ötlet volt. Nem okoskodni szeretnék, csak nem értem, hogy miért kellett levenni a főoldalról. Néhány mondatban összefoglalná nekem, hogy mi volt a vita eredménye? És pontosan miért kellett megszüntetni? Próbáltam rákeresni a fórumon, de nem sok mindent találtam. GOAGOA Nincs hely az új layoutban. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-12-30 10:36
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 141 Regisztrált: 2010-01-20 22:10 Azonosító: 953 006 |
Tisztelt GOAGOA! A főoldal átalakítása után már ez volt téma itt a fórumon. A változtatás szándékos volt, nem tervezzük a visszaállítást. Attól, hogy megszüntették még nem biztos, hogy jó ötlet volt. Nem okoskodni szeretnék, csak nem értem, hogy miért kellett levenni a főoldalról. Néhány mondatban összefoglalná nekem, hogy mi volt a vita eredménye? És pontosan miért kellett megszüntetni? Próbáltam rákeresni a fórumon, de nem sok mindent találtam. GOAGOA |
|
|
|
2010-12-29 21:21
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 977 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Átgondoltam, tegyünk egy próbát Köszönöm. Hátha jó lesz. Gondolom, amiket eddig javasoltunk, és Ön továbbította már, azt felesleges újra megemlíteni. És köszönöm, hogy a próbálkozásomat eltüntette. Találtam egy olyat a vezérlőpultban, hogy fejlett szerkesztő, a fórumbeállításoknál. Pár különbséget láttam csak, hiába, szerintem ezekről nem tudok eleget. Azt próbáltam ki, de mivel nem volt érdemi mondanivalóm, ezért csak a pontot hagytam ott. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-12-29 21:17
Létrehozva:
|
|
Óóóóóóóóóóóóó......... Átgondoltam, tegyünk egy próbát -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-12-29 21:13
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 977 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Tisztelt Fórumozók! Mindig nyitottak voltunk a fórumon leírt fejlesztési javaslatokra, jónéhányat meg is valósítottunk közülük. A mai naptól külön topikot indítunk a számukra, kérjük használják a rendeltetésének megfelelően. ... Óóóóóóóóóóóóó......... -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-12-29 18:18
Létrehozva:
|
|
Kedves zejopy! Ha nagyon akarnám, akkor bizonyára láthatnám. De ehhez alaposabban el kellene mélyednem a fórum admin rejtelmeiben, mert még soha sem próbáltam. Hmm. Különös ez a fórum. Szerintem egy csomó dolgot még Önök sem tudnak róla. (Akkora Vatera számlát kaptam, hogy a fal adta a másikat. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2010-12-29 18:19 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-12-29 18:15
Létrehozva:
|
|
Kedves Benz! Nem hagyom nyugodni, megint érdeklődöm. Ha én a vezérlőpultomban beírok a jegyzettömbbe valamit, akkor azt Ön láthatja? (Mert a barátlistámat is látja, ha jól tudom. Kedves zejopy! Ha nagyon akarnám, akkor bizonyára láthatnám. De ehhez alaposabban el kellene mélyednem a fórum admin rejtelmeiben, mert még soha sem próbáltam. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-12-29 17:55
Létrehozva:
|
|
Kedves Benz!
Nem hagyom nyugodni, megint érdeklődöm. Ha én a vezérlőpultomban beírok a jegyzettömbbe valamit, akkor azt Ön láthatja? (Mert a barátlistámat is látja, ha jól tudom. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-12-29 15:24
Létrehozva:
|
|
Ne köszönje... Khm, erre nehéz mit mondani, tényleg köszönjük. Sajnos nem mindenki így látja, de valóban mindent megteszünk. Kő kemény változásokon vagyunk túl, valóban sok volt a hiba, de remélhetően innen már csak javul a helyzet. Közös érdekünk. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-12-29 14:53
Létrehozva:
|
|
Fontossági sorrendben előbb-utóbb sorra kerül minden. Köszönjük Ne köszönje, megdolgoztak érte, mindannyian, minden szinten. Bármikor bármilyen kérésem volt, azt megnézték, komolyan vették. Amikor tiltakoztam valami miatt, akkor nem fojtották belém a szót, hanem párbeszéd alakulhatott ki. Bármilyen jellegű problémám volt, abban segítőkésznek mutatkoztak, kezdve az ÜSZ-tól, minden szinten, beleérve a kategóriás hölgyet is (jaj, az nagyon tetszett, amikor egy javaslatom fél órán belül megoldásra talált). Amikor fejreálltam a szállítási sablonok kidolgozásával év elején, akkor is segítettek. Egyszerűen nem tudtam olyan dolgot kérni, amiben ne lettek volna partnerek, akár a megvalósításban, akár a dolog megértetésével kapcsolatban. Volt valami ügy, már nem emlékszem pontosan, amikor pl. Leó képviselte az érdekeinket egy változtatásnál, mindannak ellenére, hogy nem értett velünk egyet. Na és persze voltak zűrök is, nekem is rosszkor jött az átalakítás, jobb lett volna nyáron, de túl vagyunk rajta, mindennek ellenére nőtt a forgalmam a tavalyi évhez képest. És láttam, hogy mennyit dolgoztak, amikor tényleg gond volt. Összességében azt gondolom, jó itt és Önök olyan emberek, hogy bármelyik cégnek becsületére válnának. Ettől jó az oldal, és ezért ad némi nyugodt biztonságot, ami a mai világban egyáltalán nem elhanyagolható szempont. Hölgyeim, Uraim, csak így tovább, köszönjük. (Persze ez a pár sor az én egyéni véleményemet tükrözi, de gondolom vannak rajtam kívül még páran, akik így gondolják. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2010-12-29 14:56 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-12-29 14:39
Létrehozva:
|
|
Nem használok, mert amikor gépnél vagyok, akkor mindig a fórum is ott van egy ablakban, és igazából nem is mertem belenyúlni, mert olvastam pár riasztó postot ezzel kapcsolatban, pedig egyszer már megfordult a fejemben, hogy nem lenne baj. Aztán elvetettem. Kezdődnek az utómunkálatok? Megvan a java és most jönnek az apróságok. Lassan rend lesz minden tekintetben. De tudtam én ezt akkor is, amikor állt a bál. (Hiába, bizalmam töretlen. Fontossági sorrendben előbb-utóbb sorra kerül minden. Köszönjük -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-12-29 14:35
Létrehozva:
|
|
Sőt, még valami Ha minden igaz, az egyik fejlesztő kolléga megtalálta a fórum forráskódjában a témaértesítő hibát. Eddig az értesítők néha működtek, néha nem. De többnyire inkább nem. Ha használ értesítőt, akkor talán észleli majd a különbséget. Nem használok, mert amikor gépnél vagyok, akkor mindig a fórum is ott van egy ablakban, és igazából nem is mertem belenyúlni, mert olvastam pár riasztó postot ezzel kapcsolatban, pedig egyszer már megfordult a fejemben, hogy nem lenne baj. Aztán elvetettem. Kezdődnek az utómunkálatok? Megvan a java és most jönnek az apróságok. Lassan rend lesz minden tekintetben. De tudtam én ezt akkor is, amikor állt a bál. (Hiába, bizalmam töretlen. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-21 03:03 |