Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2012-02-26 08:32
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Azért van még pár ilyen "szalon". "gyönyörű" és "szép" állapotú telója... http://mobil-telefon.vatera.hu/index_c375....amp;us=godike88 (1 méterről, vakuval fényképezve) Átsiklottatok a lényeg felett. Kérdés: " Mit jelent a szalon állapot,mert a képekből nem lehet kivenni az állapotát(karc,horpadás,kopás).Köszönöm! " Válasz: " ahhoz képest h milyen régi ahhoz képest szalon állapotú Az utolsónál lőttem főbe magam. (Menjetek szavanként, úgy üt hatalmasat.) A hozzászólást -hytech- szerkesztette a következő időpontban: 2012-02-26 08:34 -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2012-02-26 00:54
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 274 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Na gyerekek én ledobtam a láncot! http://mobil-telefon.vatera.hu/mobiltelefo...1552268525.html A második kérdezőnek adott választ olvassátok( DE A FŐCÍM FÜGGVÉNYÉBEN!!!). Azért van még pár ilyen "szalon". "gyönyörű" és "szép" állapotú telója... http://mobil-telefon.vatera.hu/index_c375....amp;us=godike88 (1 méterről, vakuval fényképezve) |
|
|
|
2012-02-26 00:38
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 989 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
-------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-02-26 00:35
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 274 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
|
|
|
|
2012-02-26 00:28
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 989 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
-------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-02-25 22:34
Létrehozva:
|
|
Ne a képre fókuszálj hanem a válaszra!! A válasz csúcs, de a kép az a meggy a tejszínhabon. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-02-25 22:14
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Kedves Hytech! Kérem, spóroljon az á betűkkel. Egyébként a kép sem semmi. Ne a képre fókuszálj hanem a válaszra!! -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2012-02-25 22:08
Létrehozva:
|
|
Na gyerekek én ledobtam a láncot! http://mobil-telefon.vatera.hu/mobiltelefo...1552268525.html A második kérdezőnek adott választ olvassátok( DE A FŐCÍM FÜGGVÉNYÉBEN!!!). Ááááááááááááááááááá én megbolondultam vagy nem? De! De lehet, hogy mégsem?! Vagy mégis? Szalonállapot jeligére a kiadóba! Kedves Hytech! Kérem, spóroljon az á betűkkel. Egyébként a kép sem semmi. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-02-25 21:58
Létrehozva:
|
|
|
Na gyerekek én ledobtam a láncot! http://mobil-telefon.vatera.hu/mobiltelefo...1552268525.html A második kérdezőnek adott választ olvassátok( DE A FŐCÍM FÜGGVÉNYÉBEN!!!). Ááááááááááááááááááá én megbolondultam vagy nem? De! De lehet, hogy mégsem?! Vagy mégis? Szalonállapot jeligére a kiadóba! -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2012-02-25 21:36
Létrehozva:
|
|
Jó estét! Nagyon izgulok, hétfőn kisfiam lebonyolítja megbízott átvevőként az első üzletét. Köszön, fizet, átvesz. Ő ott tanul a közelben, csak két megállót kell mennie busszal. Annyira lelkes, már erre készül, kérdezget egyfolytában. Vaterást faragok belőle. http://www.vatera.hu/the_godfather_dvd_col...1555041941.html Klasszul fog sikerülni. Ő megint a "vázás" embered? Távolságtartó kommunikáció, ha rendben fizet, elküldöd. Ennyi. Persze... a vázás. Ja. Minden hónapban új nevet regisztrál, aztán vesz valamit. Most odaírta a megjegyzésbe, hogy az 5.-i fizetésből rendezi. Szerintem ez sem igazán korrekt előzetes egyeztetés nélkül. Ha megjön a pénz, akkor elkészítem neki a csomagot. Különben eléggé sok visszatérő vásárlóm van, többségük tényleg nagyon szimpatikus, és általában nem problémásak. Talán Benz, ha megjön, mond valamit, amitől úgy a helyére kerül a dolog, mint a csillagozás. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-02-25 21:34
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 654 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
Ő megint a "vázás" embered? Távolságtartó kommunikáció, ha rendben fizet, elküldöd. Ennyi. Jó estét! Rendben lesz minden. (gondolom háromszor is ránéztél az eladó dolgaira) Persze, feltétlenül. Ma este történt a bolt. Beszéltem is vele telefonon, gyesen lévő anyuka. A "kisfiú" amúgy tizenkilenc éves, nagyon drága gyerek, csak picit esélytelenebb a társainál. |
|
|
|
2012-02-25 21:27
Létrehozva:
|
|
Ő megint a "vázás" embered? Távolságtartó kommunikáció, ha rendben fizet, elküldöd. Ennyi. Jó estét! Nagyon izgulok, hétfőn kisfiam lebonyolítja megbízott átvevőként az első üzletét. Köszön, fizet, átvesz. Ő ott tanul a közelben, csak két megállót kell mennie busszal. Annyira lelkes, már erre készül, kérdezget egyfolytában. Vaterást faragok belőle. http://www.vatera.hu/the_godfather_dvd_col...1555041941.html Jó estét! Rendben lesz minden. (gondolom háromszor is ránéztél az eladó dolgaira) |
|
|
|
2012-02-25 21:22
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 654 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
Jó estét!
Nagyon izgulok, hétfőn kisfiam lebonyolítja megbízott átvevőként az első üzletét. Köszön, fizet, átvesz. Ő ott tanul a közelben, csak két megállót kell mennie busszal. Annyira lelkes, már erre készül, kérdezget egyfolytában. Vaterást faragok belőle. http://www.vatera.hu/the_godfather_dvd_col...1555041941.html |
|
|
|
2012-02-25 21:14
Létrehozva:
|
|
Beeenz!
Ha megjön... Nézze meg. Mondja! Normális? De tényleg. Az adatok asszem elegendőek, de ha fizet, én küldöm neki a cuccot. Csak ülök a gép előtt tanácstalan arckifejezéssel. Emelgetem a szemöldökömet, a vállamat, mert nem értem a dolgot. http://antik.vatera.hu/haztartasi_etkezesi...1552477289.html -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-02-25 15:16
Létrehozva:
|
|
Sziasztok! Köszönöm mindegyikőtöknek a válaszokat, nagyon aranyosak vagytok! Egy hete kaptam névnapi ajándékként ezt a készletet! Nagy volt az örömöm. http://antik.vatera.hu/porcelan/etkeszlet_...1546264304.html Ráadásul miután otthon megszámoltam, kiderült, hogy 84 darabos a készlet. Na, azóta mosogatok, mert nagyon koszos, én még ilyen koszos porcelánt nem láttam. Még mindig van két púpos műanyag lavorral. Szóval, egy hete zejopy-ra gondolok, hogy ő bírja a folyamatos mosogatást. Le a kalappal előtte már megint! Úgyhogy szülinapomra tuti nem kérek porcelánt, sőt, porcelán undorom lett...... Azt csinálom, hogy domestost teszek vödörbe, de nem túl keveset. Mondjuk egy 16 l-es festékes vödörbe biztosan beleteszek 3-4 dl-t is, vagy még többet. Ebben a cuccban áztatom fél napig a piszkos árut. A porcelán gusztustalanul mocskos tud lenni, nekem sokszor rosszul esik hozzányúlni is. De ez a domestosos lé mindent lemar róla. (Utána a kezemet is, ha nem vigyázok). Ha valamin maradt, akkor még egy fél napra visszateszem. Szia, jó napot. Multkor nem poénból irtam a zaklatás miatti feljelentést. Ez az ember valószinüleg beteg és nem fog leszállni rólad, amig valamilyen formában hivatalosan meg nem gátolják. De ne legyen igazam. További szép napot kivánok. Volt egy ennél sokkal durvább ügyem is, szintén innen. Ott volt éjszakai telefontól elkezdve nagyon sok dolog, amit nem részleteznék. Kb. másfél évig tartott. Nagyon kikészített. De csak eleinte. Ahogy történtek az események, egyre könnyebben tudtam venni a dolgot. A végén már egyáltalán nem érintett meg, csak a vállamat vontam meg. Mindenki maga tudja, mire van pénze és ideje. Még csak nem is bosszantott. Az igaz ugyan, hogy volt ebben a helyzetben egy olyan támaszom, aki a legnagyobb trágyadombból is ki tudott vakarni egyetlen jól irányzott mondattal, vagy szóval. A segítségével átvészeltem ezt az időszakot. Sokkal keményebb lettem, vagyis talán nem a keménység a jó szó, hanem megtanultam ezt a dolgot a helyén kezelni. Ez a pasi kismiska az előző eseményekhez képest. A zaklatásnak külön lélektana van, ha az ember tudja, végiggondolja, akkor tud ellene védekezni. 1. Amikor a zaklató a társadalomban/családban elfoglalt helyzetedre utazik. Ha tiszta vagy, nincs takargatnivalód, akkor nem árthat. Én becsülettel élek, végzem a munkámat, nyilván hibázom, de a hibáimat kijavítani és nem elleplezni akarom. 2. Amikor a zaklatás a testi épséged ellen irányul. Pl. a zaklató jelezni akarja a szándékát a telefonokkal, vagy olyan küldeményekkel, amikből rájössz, hogy nem vagy biztonságban. Az első esetben nem kell a dologgal törődni. A második esetben pedig el kell menni a rendőrségre. Ez a pasi lelkileg, talán szellemileg is kissé zavarodott. Kivívtam az ellenérzését azzal, hogy nem engedtem magamtól vásárolni. Miután az üzleti levelezésben végig udvarias voltam és tárgyszerű, az alapproblémára nem adtam magyarázatot, mert szóba sem került, nem oldódott ki benne a feszültség. Majd elfoglalja magát valamivel, és elfelejti, néha még megkeres. Nekem ezzel annyi dolgom van, hogy a levelezéseket mentsem, hátha elfajul a dolog. Válaszolnom nem kell, nem is akarok. Szép dolgokkal akarok foglalkozni, nem mocsokban turkálni. Messze lakik tőlem, nem árthat nekem. Az a véleményem, hogy a zaklató minden esetben nagyon erősen torzult személyiségű ember. Tulajdonképpen szánalmat érdemel, nem megvetést. Ezt tiszta fejjel könnyű mondani, de amikor az ember már hónapok óta ki van téve ilyesminek, kicsit másképpen fest a dolog. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-02-25 15:18 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-02-25 14:21
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 35 Regisztrált: 2010-12-25 16:44 Azonosító: 1 416 942 |
Különben megint írt a vázás egyén nekem. Akit már Benz nem tudom, hány néven inaktivált. Sajnos a postafiókomból nem tudja kizárni. Óvakodik a Vatera közelébe menni, de azt akarja, hogy a tárnics és havasi gyopár mintás porcelánokról küldjek neki értesítést, ha fix árasak, mert azokat leütné... Az a baj, ha beállítom a spam szűrőmet, akkor is megtalál. Ahogy regisztrál neveket a Vaterán, úgy másik e-mail fiókot is nyithat magának, és a számomat is tudja. Amúgy ártalmatlannak tűnik, de nem akarok ezzel foglalkozni. Hihetetlen, hogy van ideje, kedve olyan eladóval foglalkozni, aki már több módon kifejezte, hogy nem kíván vele üzleti kapcsolatot. Szia, jó napot. Multkor nem poénból irtam a zaklatás miatti feljelentést. Ez az ember valószinüleg beteg és nem fog leszállni rólad, amig valamilyen formában hivatalosan meg nem gátolják. De ne legyen igazam. További szép napot kivánok. |
|
|
|
2012-02-25 14:13
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 148 Regisztrált: 2009-03-14 16:54 Azonosító: 545 174 |
Szia! Régen láttalak itt! Jó étvágyat nektek is! A zöldek ellen csak a tiltólista segíthet. Sziasztok! Köszönöm mindegyikőtöknek a válaszokat, nagyon aranyosak vagytok! Egy hete kaptam névnapi ajándékként ezt a készletet! Nagy volt az örömöm. http://antik.vatera.hu/porcelan/etkeszlet_...1546264304.html Ráadásul miután otthon megszámoltam, kiderült, hogy 84 darabos a készlet. Na, azóta mosogatok, mert nagyon koszos, én még ilyen koszos porcelánt nem láttam. Még mindig van két púpos műanyag lavorral. Szóval, egy hete zejopy-ra gondolok, hogy ő bírja a folyamatos mosogatást. Le a kalappal előtte már megint! Úgyhogy szülinapomra tuti nem kérek porcelánt, sőt, porcelán undorom lett...... |
|
|
|
2012-02-25 13:19
Létrehozva:
|
|
Sziasztok! Elfelejtettem, pedig régen tudtam a licitkorlátozásokat. Nektek úgy is a fejetekben a válasz: a zöldeket nem korlátozza a licitkorlátozás, ugye? Előre is köszönöm a választ! Jó étvágyat mindenkinek az ebédhez! Szia! Régen láttalak itt! Jó étvágyat nektek is! A zöldek ellen csak a tiltólista segíthet. |
|
|
|
2012-02-25 13:18
Létrehozva:
|
|
Hytech-kel tetess fel egy kökörcsines vázát neki, Ő majd lerendezi. Sziasztok! Elfelejtettem, pedig régen tudtam a licitkorlátozásokat. Nektek úgy is a fejetekben a válasz: a zöldeket nem korlátozza a licitkorlátozás, ugye? Előre is köszönöm a választ! Jó étvágyat mindenkinek az ebédhez! Szia! Örülök, hogy látlak. Neked is jó étvágyat, én sajnos csúszásban vagyok, még minimum fél óra, mire nekiállhatunk. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-02-25 13:13
Létrehozva:
|
|
![]() Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 672 Regisztrált: 2011-06-10 06:38 Innen: Budapest Azonosító: 1 524 248 |
Nektek úgy is a fejetekben a válasz: a zöldeket nem korlátozza a licitkorlátozás, ugye? Valóban nem, ezért teljes jogú felhasználó a státuszuk. Jó étvágyat kívánok! Hytech-kel tetess fel egy kökörcsines vázát neki, Ő majd lerendezi. -------------------- Aki tud, tanít. Aki szeret, átad.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-21 21:49 |