Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2009-12-28 23:29
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 015 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Köszönöm... OK, küldtem. Ma megint együtt éreztem Önnel. Pedig láttam, itt volt Leó, de csak bekukkantott, semmi felmentés, vagy ilyesmi. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-12-28 23:18
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 942 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
-------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2009-12-28 23:10
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 44 Regisztrált: 2009-05-20 00:34 Azonosító: 645 554 |
Sziasztok!
Tud valaki valamit arról a játékról, aminek az volt a lényege, hogy el kellett küldeni barátoknak az összeállított karácsonyi listád, és minden héten laptopot lehetett nyerni.. ? Nem találom sehol a nyertesek listáját... Vagy még nem volt sorsolás? Köszi a válaszokat előre is!!! Azemah |
|
|
|
2009-12-28 22:33
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 015 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Tisztelt boszi6! Nincs értelme túl nagy felbontású fotókat készíteni, mert feltöltéskor nagyot romlik a minőségük. A végeredmény szempontjából célszerűbb egyből VGA felbontásban fényképezni, így kb a megengedett 150KB méretűek lesznek a fotók. Ez esetben a rendszer feltöltéskor nem kicsinyít (vagy csak pár százalékot), így a terméklapon minőségromlás nélkül jelennek meg a fotók. Kedves Benz! Vándorzsebkendő?? -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-12-28 11:06
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 254 Regisztrált: 2007-03-20 12:43 Azonosító: 962 |
Megkímélem szeretett moderátorunkat (őszintén írtam, nem iróniával a szmájli arca azért piros, mert egészséges (tehát pirospozsgás), vagyis minden rendben van a vérellátásával. Az ujjával azért csinál úgy, mert szeretné ezen kedvező állapotot fenntartani és ennek érdekében fokhagymát fog duggatni. Ez bizony igaz. Durr bele módon mindkettőnk hobbijába lehetne beleölni az ezreket, tízezreket. De így pont a gyűjtés szenvedélye, egy-egy régóta áhított darab megszerzésének öröme, varázsa veszne el. Régebben azt gondoltam, hogy ez befektetésnek sem rossz, jobban kamatozik, mint ha bankban lenne a pénz. Ez igaz is, csakhogy eljutottam odáig, hogy nemigen adnám el a gyűjteményem, ha sürgősen kellene is a tőke. Ha kell a tőke de nagyon akkor éjt nappallá téve raknám fel a cuccot mert feleslegből még több százezer darab van De a gyűjteménytől csak akkor válok meg ha 1. nem látok már úgy hogy kezelni tudjam 2. nincs aki folytassa és nekem muszáj lenne abbahagyni 3. elment az eszem kinek kinek izlése szerint Sajnos a családban nincs aki érdeklődne a téma iránt ezért előbb utóbb lapátra kerül a holmi de az nem most lesz Ami a befektetést illeti tényleg igaz értékálló dolgok ezek minimum A gyűjtés öröme ? igen benne van a pakliban sokszor filléres dolgok is örömet tudnak okozni Mert egy gyűjtőnek az a legszebb érték ami nincs meg A hozzászólást -b_ede- szerkesztette a következő időpontban: 2009-12-28 11:08 -------------------- A tapasztalat segít minket, hogy ugyanazt a hibát legközelebb sokkal ravaszabban kövessük el. |
|
|
|
2009-12-27 22:13
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 073 Regisztrált: 2007-11-21 13:17 Innen: Magyar/Szombathely Azonosító: 48 776 |
Ez bizony igaz. Durr bele módon mindkettőnk hobbijába lehetne beleölni az ezreket, tízezreket. De így pont a gyűjtés szenvedélye, egy-egy régóta áhított darab megszerzésének öröme, varázsa veszne el. Régebben azt gondoltam, hogy ez befektetésnek sem rossz, jobban kamatozik, mint ha bankban lenne a pénz. Ez igaz is, csakhogy eljutottam odáig, hogy nemigen adnám el a gyűjteményem, ha sürgősen kellene is a tőke. Teljesen egyetértek ezzel, én sem válnék meg tőle szívesen. Sőt. nem is igazán menne nagyobb veszteség nélkül. Egyébként csatlakozom hozzátok, az én gyűjtögetésem is önfenntartó, tehát nem a gyerekektől vonom el a túrórudit -------------------- "Mivel úriembernek születtem, nem vívok szellemi párbajt olyannal, aki fegyvertelen."
|
|
|
|
2009-12-27 21:48
Létrehozva:
|
|
szerintem egy svábbogarat vett észre a tányérjában. Pfúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj...... -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-12-27 21:44
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 7 218 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 130 |
Ez egy szuper válasz volt. szerintem egy svábbogarat vett észre a tányérjában. -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2009-12-27 21:35
Létrehozva:
|
|
Megkímélem szeretett moderátorunkat (őszintén írtam, nem iróniával a szmájli arca azért piros, mert egészséges (tehát pirospozsgás), vagyis minden rendben van a vérellátásával. Az ujjával azért csinál úgy, mert szeretné ezen kedvező állapotot fenntartani és ennek érdekében fokhagymát fog duggatni. Ez egy szuper válasz volt. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-12-27 21:32
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 065 Regisztrált: 2007-09-13 20:46 Innen: Onnan Azonosító: 24 900 |
Már többször akartam kérdezni, talán valaki meg tudja nekem mondani: ez a pirulós szmájli miért csinál úgy a kezével, ahogy csinál? Előre is köszönöm az érkező válaszokat. Gondoltam nyitok neki egy új topicot, csak azért, hogy Benz is örüljön valaminek így Szilveszter előtt. Megkímélem szeretett moderátorunkat (őszintén írtam, nem iróniával a szmájli arca azért piros, mert egészséges (tehát pirospozsgás), vagyis minden rendben van a vérellátásával. Az ujjával azért csinál úgy, mert szeretné ezen kedvező állapotot fenntartani és ennek érdekében fokhagymát fog duggatni. Úgy gondolom elég sokan hódolunk itt a vaterán hasonlóképpen a hobbinknak Én is csak abból költök ami itt összejön hol több hol kevesebb és néha futja egy szál virágra vagy apróságra a családnak mert elviselik ezt az őrületet Ez bizony igaz. Durr bele módon mindkettőnk hobbijába lehetne beleölni az ezreket, tízezreket. De így pont a gyűjtés szenvedélye, egy-egy régóta áhított darab megszerzésének öröme, varázsa veszne el. Régebben azt gondoltam, hogy ez befektetésnek sem rossz, jobban kamatozik, mint ha bankban lenne a pénz. Ez igaz is, csakhogy eljutottam odáig, hogy nemigen adnám el a gyűjteményem, ha sürgősen kellene is a tőke. |
|
|
|
2009-12-27 20:06
Létrehozva:
|
|
Úgy gondolom elég sokan hódolunk itt a vaterán hasonlóképpen a hobbinknak Én is csak abból költök ami itt összejön hol több hol kevesebb és néha futja egy szál virágra vagy apróságra a családnak mert elviselik ezt az őrületet Hát nekem elsősorban munka, a fórumozás meg a hozzájáró szórakozás. Viszont élvezem így is, és marhára bírom, amikor valamit rögtön eladok, nem elsősorban a befolyt összeg miatt, hanem mert jól választottam, ügyes voltam, másnak is tetszett, ami nekem. Szóval bár munka, és kereseti forrás, azért erősen élvezet is, mert szerintem az olyan munkának, amit nem élvezünk, nem is sok értelme van. És ha virágot nem is veszek a fiúknak itthon (férj és gyerek), de lassan eljutunk odáig, hogy a bővítés mellett ez-az kikerül belőle. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-12-27 19:57
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 254 Regisztrált: 2007-03-20 12:43 Azonosító: 962 |
Hmmm.. Ez nagyon szimpatikus, amit leírtál. Fizetésed van, gyakorlatilag hazaadod és mégis van egy hobbid, amit saját erőből finanszírozol. Komolyan mondom, hogy nagyon tiszteletreméltó. Úgy gondolom elég sokan hódolunk itt a vaterán hasonlóképpen a hobbinknak Én is csak abból költök ami itt összejön hol több hol kevesebb és néha futja egy szál virágra vagy apróságra a családnak mert elviselik ezt az őrületet -------------------- A tapasztalat segít minket, hogy ugyanazt a hibát legközelebb sokkal ravaszabban kövessük el. |
|
|
|
2009-12-27 19:56
Létrehozva:
|
|
Ó, köszönöm. Nem akarok közhelyes lenni, de a magamfajta kisembernek úgy kell boldogulnia, ahogy tud. Lehetőleg törvényes keretek között. Mi az, hogy lehetőleg????????? Már többször akartam kérdezni, talán valaki meg tudja nekem mondani: ez a pirulós szmájli miért csinál úgy a kezével, ahogy csinál? Előre is köszönöm az érkező válaszokat. Gondoltam nyitok neki egy új topicot, csak azért, hogy Benz is örüljön valaminek így Szilveszter előtt. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-12-27 19:53
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 065 Regisztrált: 2007-09-13 20:46 Innen: Onnan Azonosító: 24 900 |
Hmmm.. Ez nagyon szimpatikus, amit leírtál. Fizetésed van, gyakorlatilag hazaadod és mégis van egy hobbid, amit saját erőből finanszírozol. Komolyan mondom, hogy nagyon tiszteletreméltó. Ó, köszönöm. Nem akarok közhelyes lenni, de a magamfajta kisembernek úgy kell boldogulnia, ahogy tud. Lehetőleg törvényes keretek között. Szerk.: Ja és nem csak egy hobbim van ám... A hozzászólást -rolandgajdos- szerkesztette a következő időpontban: 2009-12-27 19:55 |
|
|
|
2009-12-27 19:46
Létrehozva:
|
|
Hát, ez attól függ... Én még a szüleimmel lakom, a fizetésem java részét feléljük. Tehát a családi kasszából még egy fillért sem költöttem a gyűjteményemre. Külön Vaterás számlám van, az itt folytatott adásvételek hasznából finanszírozom a gyűjteményem, meg a más jellegű alkalmi vásárlásaimat. Ha hozzávesszük, hogy online bankolok és a pénzt szinte sosem látom/fogom, olyan ez, mint egy stratégiai játék. Persze valójában nem játéknak fogom fel, csak a hasonlat kedvéért írtam. Tehát (nagyjából) kijelenthetem, hogy a gyűjteményem nem kerül pénzbe, csak a belefektetett munkámba. (Adás-vétel, fotózás, termékfeltöltés... stb.) Hmmm.. Ez nagyon szimpatikus, amit leírtál. Fizetésed van, gyakorlatilag hazaadod és mégis van egy hobbid, amit saját erőből finanszírozol. Komolyan mondom, hogy nagyon tiszteletreméltó. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-12-27 19:27
Létrehozva:
|
|
|
Na és mennyire drága hobbi ez?! Gondolom Roland mesélhetne. Hát, ez attól függ... Én még a szüleimmel lakom, a fizetésem java részét feléljük. Tehát a családi kasszából még egy fillért sem költöttem a gyűjteményemre. Külön Vaterás számlám van, az itt folytatott adásvételek hasznából finanszírozom a gyűjteményem, meg a más jellegű alkalmi vásárlásaimat. Ha hozzávesszük, hogy online bankolok és a pénzt szinte sosem látom/fogom, olyan ez, mint egy stratégiai játék. Persze valójában nem játéknak fogom fel, csak a hasonlat kedvéért írtam. Tehát (nagyjából) kijelenthetem, hogy a gyűjteményem nem kerül pénzbe, csak a belefektetett munkámba. (Adás-vétel, fotózás, termékfeltöltés... stb.) |
|
|
|
2009-12-27 19:23
Létrehozva:
|
|
A bélyeg se olcsó játék főleg ha valaki úgy gyűjti mint én Mindent ami megjelent valaha Én pedig megpróbálom a pénzt gyűjteni, de az meg valahogy mindig eltűnik. De a bélyeg, főleg, ha külföldi is, komoly hozzáértést igényel, legalábbis nekem úgy tűnik. Nekem a családomban van olyan, aki az összes megjelent fémpénzt gyűjti, vagy talán gyűjtötte, nem tudom.. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-12-27 19:03
Létrehozva:
|
|
|
Na neeee. Elég bajom van anélkül is. Na és mennyire drága hobbi ez?! Gondolom Roland mesélhetne. A bélyeg se olcsó játék főleg ha valaki úgy gyűjti mint én Mindent ami megjelent valaha -------------------- A tapasztalat segít minket, hogy ugyanazt a hibát legközelebb sokkal ravaszabban kövessük el. |
|
|
|
2009-12-27 18:10
Létrehozva:
|
|
Legfeljebb elkezded gyűjteni Na neeee. Elég bajom van anélkül is. Na és mennyire drága hobbi ez?! Gondolom Roland mesélhetne. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-12-27 17:48
Létrehozva:
|
|
|
Ja, de milyen marha az ember, mindig berepül. Bár én több barátnőm cuccát is árulom, de velük nincs baj. Viszont minél áttétesebb egy kapcsolat, annál több a bonyodalom. Persze tisztában vagyok azzal, hogy ennek a gyűjtemény dolognak még lesz folytatása..... Legfeljebb elkezded gyűjteni -------------------- A tapasztalat segít minket, hogy ugyanazt a hibát legközelebb sokkal ravaszabban kövessük el. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-24 09:20 |