Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2012-10-26 07:21
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 Regisztrált: 2012-10-15 20:30 Azonosító: 1 855 379 |
Sziasztok!
Én új felhasználó vagyok a vaterán. Az lenne a kérdésem hogy az új designba nem-e lehetne belerakni az aukciók lejárati dátumát,mert igy hogy az csak a témán belül látszik,igy elég nehézkes a keresgélés.Olvasgattam itt a fórumon,láttam dicséretet hogy jól néz ki,nekem is tetszik,csak a dátum az nekem (és szerintem másoknak is)nagyon hiányzik. Üdv. |
|
|
|
2012-10-25 16:52
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 28 Regisztrált: 2009-12-08 20:01 Azonosító: 875 873 |
Szeretném megkérdezni,hogy a vatera gondolt e már egy agresszív nyugat európai terjeszkedésre valami olyan módon,hogy az oldal legalább még 2 másik nyelven fusson a magyaron kívül?
|
|
|
|
2012-10-25 11:30
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 014 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
-------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-10-25 11:06
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 659 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
Igen. Nem hiszem, hogy kellene a dologgal foglalkoznom. Pont fent voltam, mikor jött a kérdése, azonnal válaszoltam és módosítottam. Szerintem 10 perc nem telt el. A jelenlegi vevő 10-kor ütötte le, tehát a kérdezőnek lett volna másfél órája a vásárlásra. Annyibó jobb lett volna az eredeti felállás, hogy az személyes átvétel lett volna. Más: Láttátok, hogy azoknál az értékeléseknél, ahol már nem értékelhet a másik fél, eltűnt a fehér jel? Zöld volt, ha létrejött, piros, ha nem jött létre és fehér, ha még várható volt. Most a fehér eltűnik egy idő után. Nem tudom, értelmesen írtam-e le. Szerintem sem kell vele foglalkozni. Drágább, egyes daraboknál esetleg zárba teszem. Például egy rádiónál - amit elég rossz csomagolni és esélyes a személyes átvétel. Na de háromnál már ez több munka, meg aztán tényleg lett volna ideje bőven. Te mindig érthetően, okosan fogalmazol. |
|
|
|
2012-10-25 10:53
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 014 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Abból a csepp is szörnyű. Szegény néhai Benő kutyámból egy levitézlett bélyeggyűjtő csipesszel egyenként szedegettem ki őket. Érdekes módon öregkorára jobbára elkerülték őt a kis ugróbajnokok. Ahol katona voltam, akadt egy sertés telep is. Szerettünk oda lejárni, mert kiesett a tisztek látóköréből, ott folyt az összes illegális tevékenység. Viszont mindig sikerült pár bolhát összeszedni. Bementek a bakancsba, a zokni korca alá garázdálkodni. Rosszabb volt a szúnyogcsípésnél. Mind a hármat elvitte a szemfüles másik vevő? Igen. Nem hiszem, hogy kellene a dologgal foglalkoznom. Pont fent voltam, mikor jött a kérdése, azonnal válaszoltam és módosítottam. Szerintem 10 perc nem telt el. A jelenlegi vevő 10-kor ütötte le, tehát a kérdezőnek lett volna másfél órája a vásárlásra. Annyibó jobb lett volna az eredeti felállás, hogy az személyes átvétel lett volna. Más: Láttátok, hogy azoknál az értékeléseknél, ahol már nem értékelhet a másik fél, eltűnt a fehér jel? Zöld volt, ha létrejött, piros, ha nem jött létre és fehér, ha még várható volt. Most a fehér eltűnik egy idő után. Nem tudom, értelmesen írtam-e le. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-10-25 10:46
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 659 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
Hát pl. bolhának is eléggé nagy. Reggel egy illető kért árengedményt 3 könyvre. Levittem, lefeküdtem aludni, most felébredtem, látom ám, hogy egy másik megvette. Abból a csepp is szörnyű. Szegény néhai Benő kutyámból egy levitézlett bélyeggyűjtő csipesszel egyenként szedegettem ki őket. Érdekes módon öregkorára jobbára elkerülték őt a kis ugróbajnokok. Ahol katona voltam, akadt egy sertés telep is. Szerettünk oda lejárni, mert kiesett a tisztek látóköréből, ott folyt az összes illegális tevékenység. Viszont mindig sikerült pár bolhát összeszedni. Bementek a bakancsba, a zokni korca alá garázdálkodni. Rosszabb volt a szúnyogcsípésnél. Mind a hármat elvitte a szemfüles másik vevő? |
|
|
|
2012-10-25 10:31
Létrehozva:
|
|
... És ha már ennél a misztikus húsz centinél tartunk: vannak dolgok, ahol ez hatalmasnak számít. Hát pl. bolhának is eléggé nagy. Reggel egy illető kért árengedményt 3 könyvre. Levittem, lefeküdtem aludni, most felébredtem, látom ám, hogy egy másik megvette. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-10-25 09:38
Létrehozva:
|
|
|
Én meg azt tudom erre mondani, hogy a termékleírást sem árt elolvasni. Mert én meg úgy jártam, hogy magyar nyelven leírtam, hogy minitányér (nem kistányér, minitányér, ami azért eléggé sokat mondó megnevezés) átmérője 9 cm, mire a vevő leütötte, megkapta és utána kifejezte a csalódottságát, mert azt hitte(!), hogy 19,5 cm-es kistányér. Az meg, hogy az ár és a méret egyenesen arányos lenne, nem feltétlenül igaz. Az pedig, hogy kinek mi a nagy és a kicsi, végképp nem egyértelmű. Az egésszel, de az utolsó két mondattal főleg csak egyetérteni lehet. Van olyan kedves kis öleb - neve most nem jut eszembe - amelyik annál drágább, minél kisebb. A húsz centis kosár tényleg nem óriási, de ha rágicsálni valót teszünk bele, nem olyan pici. És ha már ennél a misztikus húsz centinél tartunk: vannak dolgok, ahol ez hatalmasnak számít. |
|
|
|
2012-10-25 09:16
Létrehozva:
|
|
[font="Arial Black"][/font]Kedves Vásárló társak! Mielőtt licitáltok,érdemes megkérdezni a termék pontos adatait.Csak jó tanácsként írom ezt.Nehogy pórul járjatok! Én már elkövettem ezt a hibát,ezért hívom fel a figyelmeteket.A fotón jól mutató dísztárgy a valóságban mákszemnyi méretű. Most is tallózgattam az egyik szimpatikus oldalon és van olyan eladó,akinek a 20centis kosár nagy méretűnek számít. De így azonban az ára nincs arányban a mérettel!Csak jó tanácsként írom. Én meg azt tudom erre mondani, hogy a termékleírást sem árt elolvasni. Mert én meg úgy jártam, hogy magyar nyelven leírtam, hogy minitányér (nem kistányér, minitányér, ami azért eléggé sokat mondó megnevezés) átmérője 9 cm, mire a vevő leütötte, megkapta és utána kifejezte a csalódottságát, mert azt hitte(!), hogy 19,5 cm-es kistányér. Az meg, hogy az ár és a méret egyenesen arányos lenne, nem feltétlenül igaz. Az pedig, hogy kinek mi a nagy és a kicsi, végképp nem egyértelmű. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-10-25 09:17 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-10-25 09:04
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2012-10-25 08:49 Azonosító: 1 864 194 |
Kedves Vásárló társak!
Mielőtt licitáltok,érdemes megkérdezni a termék pontos adatait.Csak jó tanácsként írom ezt.Nehogy pórul járjatok! Én már elkövettem ezt a hibát,ezért hívom fel a figyelmeteket.A fotón jól mutató dísztárgy a valóságban mákszemnyi méretű. Most is tallózgattam az egyik szimpatikus oldalon és van olyan eladó,akinek a 20centis kosár nagy méretűnek számít. De így azonban az ára nincs arányban a mérettel!Csak jó tanácsként írom. |
|
|
|
2012-10-24 21:48
Létrehozva:
|
|
-------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-10-24 21:41
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 941 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Köszönöm, ha lesz egy szusszanásnyi időm, javítom. Írjam ki a keresztnevet is. Ugye? Nagyon kedves. Igen, erre gondoltam -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2012-10-24 16:50
Létrehozva:
|
|
Kedves zejopy! Ha minden igaz, akkor az utca nevében lévő rövidítés lehet a probléma Nincs bent a kolléga, aki intézte, ezért csak tippelni tudok. Köszönöm, ha lesz egy szusszanásnyi időm, javítom. Írjam ki a keresztnevet is. Ugye? Nagyon kedves. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-10-24 16:43
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 941 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Kedves Benz! Most kaptam davidmaci92-vel egy levelet, hogy: "Nem megfelelő vagy hiányos adatokat adott meg az elérhetőségeit tartalmazó adatlapon. Értesítjük, hogy nem megfelelő vagy hiányos adatokat adott meg az elérhetőségeit tartalmazó adatlapon. Kérjük, ellenőrizze az alábbiak alapján a megadott nevét, lakcímét, telefonszámát! Amennyiben valamelyik adat nem megfelelő, hiányos, kérjük helyesbítsen a „Személyes menü – Saját beállítások – Elérhetőségeim” menüpontban vagy az alábbi hivatkozásra kattintva...." davidmaci92 megalkotása óta ez van, és én ez vagyok és egyáltalán. Kérem, legyen kedves utánanézni. Egyszer zejopyval is jártam így. Köszönöm szépen. Kedves zejopy! Ha minden igaz, akkor az utca nevében lévő rövidítés lehet a probléma Nincs bent a kolléga, aki intézte, ezért csak tippelni tudok. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-10-24 16:12
Létrehozva:
|
|
Kedves Benz!
Most kaptam davidmaci92-vel egy levelet, hogy: "Nem megfelelő vagy hiányos adatokat adott meg az elérhetőségeit tartalmazó adatlapon. Értesítjük, hogy nem megfelelő vagy hiányos adatokat adott meg az elérhetőségeit tartalmazó adatlapon. Kérjük, ellenőrizze az alábbiak alapján a megadott nevét, lakcímét, telefonszámát! Amennyiben valamelyik adat nem megfelelő, hiányos, kérjük helyesbítsen a „Személyes menü – Saját beállítások – Elérhetőségeim” menüpontban vagy az alábbi hivatkozásra kattintva...." davidmaci92 megalkotása óta ez van, és én ez vagyok és egyáltalán. Kérem, legyen kedves utánanézni. Egyszer zejopyval is jártam így. Köszönöm szépen. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-10-23 20:44
Létrehozva:
|
|
Érdeklődöm, hogyam tudom eszközölni azt a beállítást, amit már többeknél láttam, hogy egy már megtörtént adásvétel részleteteit már 90 napon belül is törölhessem? Köszönöm! Pontosan mit, honnan szeretne törölni? Ha a terméklap archiválására gondol, arra nincs manuális lehetőség. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-10-23 13:33
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 62 Regisztrált: 2007-11-09 22:23 Azonosító: 40 107 |
Érdeklődöm, hogyam tudom eszközölni azt a beállítást, amit már többeknél láttam, hogy egy már megtörtént adásvétel részleteteit már 90 napon belül is törölhessem?
Köszönöm! |
|
|
|
2012-10-23 10:24
Létrehozva:
|
|
![]() Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2012-09-22 12:19 Azonosító: 1 836 072 |
|
|
|
|
2012-10-23 10:23
Létrehozva:
|
|
Üdvözlet mindenkinek, szeretnék segítséget kérni. Hol tudom megnézni, hogy az aukciómmal egyidőben azonos kategórián belül milyen termékek járnak,zárulnak le? Köszönöm. Tisztelt szabolcs254! A kategória listázás oldalon rendezze lejárati szerint sorrendbe az aukciókat. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-10-23 10:18
Létrehozva:
|
|
![]() Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2012-09-22 12:19 Azonosító: 1 836 072 |
Üdvözlet mindenkinek,
szeretnék segítséget kérni. Hol tudom megnézni, hogy az aukciómmal egyidőben azonos kategórián belül milyen termékek járnak,zárulnak le? Köszönöm. |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-24 03:17 |