Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2010-10-14 17:11
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 987 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Üdvözlet Mindenkinek!Az egyik hírdetőtől kérdeztem valamit még 2010.09.25-én 12:45:30-kor,a válasz MA (!!!)2010.10.14-én 14:31:45-kor jött meg.A termék már rég nincs meghírdetve,a hírdetőnek ebben a kategóriában(házimozi erősítő/Harman Kardon-az eladó usapartner)semmilyen terméke nem szerepel napok óta-a logika szerint nem is írhatott nekem egy már eladott termékkel kapcsolatban-,de nekem speciel erre lett volna szükségem,csak fogalmam nem volt,hogy az eladó beszámít-e valamit,vagy a teljes összeget fizessem ki?!Emiatt lecsúsztam az áruról,a partnerről meg nem túl jó véleménnyel voltam.Ilyen esetben egy írásos bocsánat kérést elvárhatok-e Önöktől?Bár nem sokra megyek vele.Én mindig betartottam az Önök szabályzatait,ezután is így teszek,de ha minősíthetem ezt a bakit Negatív-ot adok,pedig eddig meg voltam elégedve Önökkel. Simán írhat egy már eladott termékkel kapcsolatban, ha már egyszer kérdeztél tőle. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-10-14 16:59
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 8 Regisztrált: 2009-11-10 22:01 Azonosító: 833 525 |
Üdvözlet Mindenkinek!Az egyik hírdetőtől kérdeztem valamit még 2010.09.25-én 12:45:30-kor,a válasz MA (!!!)2010.10.14-én 14:31:45-kor jött meg.A termék már rég nincs meghírdetve,a hírdetőnek ebben a kategóriában(házimozi erősítő/Harman Kardon-az eladó usapartner)semmilyen terméke nem szerepel napok óta-a logika szerint nem is írhatott nekem egy már eladott termékkel kapcsolatban-,de nekem speciel erre lett volna szükségem,csak fogalmam nem volt,hogy az eladó beszámít-e valamit,vagy a teljes összeget fizessem ki?!Emiatt lecsúsztam az áruról,a partnerről meg nem túl jó véleménnyel voltam.Ilyen esetben egy írásos bocsánat kérést elvárhatok-e Önöktől?Bár nem sokra megyek vele.Én mindig betartottam az Önök szabályzatait,ezután is így teszek,de ha minősíthetem ezt a bakit Negatív-ot adok,pedig eddig meg voltam elégedve Önökkel.
|
|
|
|
2010-10-14 16:35
Létrehozva:
|
|
![]() Igencsak öreg róka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 112 Regisztrált: 2009-09-02 09:51 Azonosító: 726 887 |
A két betűs keresőszavakat (újabban) figyelmen kívül hagyja a rendszer, ezért a "CD lemez" kifejezésből csak a lemez működik. Megoldásom is van: a CD után tegyél egy vesszőt, vagy egy kötőjelet, így már három betű!!! Erről itt írtam egy egész hosszú dolgozatot. -------------------- Üdvözlettel:
Leó a Vatera oroszlánja |
|
|
|
2010-10-14 15:53
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 274 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Sziasztok! A termékfigyelőbe csak CD-t hogyan lehet berakni? Mert behozza a bakeliteket is, az meg nem érdekel. Köszi A két betűs keresőszavakat (újabban) figyelmen kívül hagyja a rendszer, ezért a "CD lemez" kifejezésből csak a lemez működik. Megoldásom is van: a CD után tegyél egy vesszőt, vagy egy kötőjelet, így már három betű!!! |
|
|
|
2010-10-14 15:25
Létrehozva:
|
|
![]() Igencsak öreg róka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 112 Regisztrált: 2009-09-02 09:51 Azonosító: 726 887 |
Üdv, Hogy lehet, hogy egy ma reggeli licitre később, az alá pakoló licitek jelennek meg? Lásd: http://www.vatera.hu/item/bid/list.php?id=183703591 Én is kerülhetek ilyen helyzetbe, hogy azt hiszem, hogy licitáltam és valójában simán alá teszek? De ez nem percek, hanem órákkal később volt. Köszönettel: ujvkomi Tisztelt ujvkomi! Az egy levédett ajánlat, amit eddig nem tudtak felüllicitálni. Ilyenkor rendszerüzenet értesíti a licitálót arról, hogy levédett ajánlat van az aukción és magasabb összeget kell ajánlania, ha folytatni kívánja a licitálást. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-10-14 15:14
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2010-10-14 15:04 Azonosító: 1 404 829 |
Üdv,
Hogy lehet, hogy egy ma reggeli licitre később, az alá pakoló licitek jelennek meg? Lásd: http://www.vatera.hu/item/bid/list.php?id=183703591 Én is kerülhetek ilyen helyzetbe, hogy azt hiszem, hogy licitáltam és valójában simán alá teszek? De ez nem percek, hanem órákkal később volt. Köszönettel: ujvkomi |
|
|
|
2010-10-14 12:26
Létrehozva:
|
|
Nekem az a bajom többek között a Vaterával, hogy a kapcsolatfelvétel az egy vicc! Ha kérdezek valamit akkor leráznak egy sablonos, általános maillel. Ha problémám van akkor is. Ha páldául a pénzemért nem kaptam semmit egy eladótól, akkor is leráztak, hogy forduljak a rendőrséhez. Egyszóval nem tesznek szinte semmit. Most kaptam tőlük egy mailt, hogy szabályt szegtem, már másodszor. De mivel, vagy mit szegtem meg? Az elsőről sem tudok, vagy csak nem emlékszem. De nem írják le hogy mi a fenével szegtem szabályt!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ha nem írják le, nem tanulok belőle, és esetleg elkövetem harmadszor is! Aztán meg kizárnak, felfüggesztenek, stb. Ez a baj ebben a rohadt világban, a kommunikáció hiánya. Le kell írni, el kell mondani mi a baj! Csak úgy lehet rajta segíteni! Tisztelt Vatera! Tisztelt menta7! Elsőként azt javaslom, hogy
Amennyiben egy aukció eltávolításra kerül, kiküldünk egy tájékoztató emailt, amely tartalmazza az eltávolítás okát. A fentiek miatt elképzelhető, hogy ezt nem kapta meg. Ügyfélszolgálatunkhoz 5 órája írt megkeresésére választ fog kapni a vállalt határidőn belül. Az online aukciós piactér működtetését a Vatera közvetítő szolgáltatóként, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény (Ekrtv.) rendelkezései szerint végzi. A Vatera semmiféle felelősséget nem vállal az általa fenntartott online aukciós piactéren tett, nem tőle származó felhívásokkal, ajánlatokkal és az ezek alapján létrejött szerződésekkel vagy bármely szerződés létrejöttének elmaradásával, továbbá az online aukciós piactéren elérhető szolgáltatások hibájával vagy megszüntetésével kapcsolatban. Ezért a Vatera nem felel többek között az általa működtetett online aukciós piactéren szereplő termékek valódiságáért, vagy azért, hogy a vevők ténylegesen meg tudják venni, az eladók pedig ténylegesen el tudják adni a termékeket, nem tudja biztosítani, hogy a felhasználók az egymás közötti tranzakciót végérvényesen be is tudják fejezni. Amennyiben megkárosították, az illetékes hatósághoz (rendőrség) kell fordulnia, hogy eljárhassanak az ügyben. A Vatera sem nyomozati, sem egyéb hatósági felhatalmazással nem rendelkezik. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-10-14 12:19
Létrehozva:
|
|
Nekem pedig az a problémám, hogy már órák óta feltöltöttem az eladásra szánt termékemet, és még mindig nem jelent meg a vatera rendszerében!!! Tisztelt bubori2! Jelenleg egy darab feltöltött terméke van, ami ma reggel indult. Valamit korábban nem megfelelően csinált a feltöltésnél. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-10-14 12:18
Létrehozva:
|
|
Tisztelt Vatera csapat! Bár olvasgatom a hozzászólásokat, de nem igazán láttam, hogy jelezte e valaki a lassú képbetöltést és a tanúsítvánnyal kapcsolatos hibát "FLOCK" böngészőről. Böngészőm verziószáma: FLOCK 2.0.3... Tisztelt kiscuni! Megmondom őszintén, erről a böngészőről most hallottam életemben először. Én egy közismertebb, megbízhatóbb böngészőt ajánlanék használatra. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-10-14 09:45
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 987 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
.... Ha páldául a pénzemért nem kaptam semmit egy eladótól, akkor is leráztak, hogy forduljak a rendőrséhez. ..... Csak erre reagálok, a többire majd a felszentelt moderátor ( A Vatera nem hatóság. Mindig azt hiszitek, hogy ők tehetnek ilyen ügyekben bármit is. Ők rendőrségi megkeresésre, a rendőrségnek, mint hivatalos szervezetnek kiadják a szükséges információkat. Nincs eszközük, állományuk és felhatalmazásuk nyomozni, pénzt beszedni, stb. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-10-14 07:47
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2008-09-15 13:06 Azonosító: 187 331 |
Nekem az a bajom többek között a Vaterával, hogy a kapcsolatfelvétel az egy vicc!
Ha kérdezek valamit akkor leráznak egy sablonos, általános maillel. Ha problémám van akkor is. Ha páldául a pénzemért nem kaptam semmit egy eladótól, akkor is leráztak, hogy forduljak a rendőrséhez. Egyszóval nem tesznek szinte semmit. Most kaptam tőlük egy mailt, hogy szabályt szegtem, már másodszor. De mivel, vagy mit szegtem meg? Az elsőről sem tudok, vagy csak nem emlékszem. De nem írják le hogy mi a fenével szegtem szabályt!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ha nem írják le, nem tanulok belőle, és esetleg elkövetem harmadszor is! Aztán meg kizárnak, felfüggesztenek, stb. Ez a baj ebben a rohadt világban, a kommunikáció hiánya. Le kell írni, el kell mondani mi a baj! Csak úgy lehet rajta segíteni! Tisztelt Vatera! |
|
|
|
2010-10-13 22:25
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2010-10-13 09:46 Azonosító: 1 404 575 |
Nekem pedig az a problémám, hogy már órák óta feltöltöttem az eladásra szánt termékemet, és még mindig nem jelent meg a vatera rendszerében!!!
|
|
|
|
2010-10-13 21:58
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 Regisztrált: 2009-11-15 19:31 Azonosító: 841 826 |
Tisztelt Vatera csapat!
Bár olvasgatom a hozzászólásokat, de nem igazán láttam, hogy jelezte e valaki a lassú képbetöltést és a tanúsítvánnyal kapcsolatos hibát "FLOCK" böngészőről. Böngészőm verziószáma: FLOCK 2.0.3 Bár a múlt héten volt egy nap amikor nem jelezte a tanúsítvány hibát, de másnap sajnos ismét rossz lett és azóta is. Képbetöltésem oly lassú, hogy néha inkább ki is lépek a vateráról. Remélem sikerül megoldani a problémát és kitartás mindenkinek! Köszönettel kiscuni |
|
|
|
2010-10-13 18:11
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 8 Regisztrált: 2008-12-11 20:41 Azonosító: 348 694 |
Sziasztok!
A termékfigyelőbe csak CD-t hogyan lehet berakni? Mert behozza a bakeliteket is, az meg nem érdekel. Köszi |
|
|
|
2010-10-13 18:03
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 141 Regisztrált: 2010-01-20 22:10 Azonosító: 953 006 |
Üdvözlet mindenkinek!
Picasa-ból nem tudok képet beszúrni. Csak béna vagyok, vagy tényleg nem jó valami? Üdv:GOAGOA |
|
|
|
2010-10-13 14:53
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 650 Regisztrált: 2010-02-05 12:24 Innen: Kesztölc Azonosító: 980 507 |
Azaz hiába vagy rettentően baromira okos, attól még nem működik rendesen a vatera oldala. Az első hozzászólásom alapját valóban benéztem, ebben igazad van -az egyel alatta írottal kevertem össze, elnézést. A második sem okoskodás. Nem is értem mire írtad. Jeleztem -létezik az - hogy működik rendesen. Sőt, hasít, gyorsabb lett mint amilyen volt. Megyek is a Piactérre mazsolázni. -------------------- Korán keltem, hol az arany?
|
|
|
|
2010-10-13 12:40
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 157 Regisztrált: 2007-03-19 11:02 Azonosító: 808 |
....Firefox 1.9.0.3306 (+Digi net)
Működik és nem lassú ! |
|
|
|
2010-10-13 12:13
Létrehozva:
|
|
Ugyanezt tapasztaltam A múltkor már elmúlt de egy ideje ismét előjött Azt látom, hogy amikor sok kis képet kell betölteni akkor lassú a licitált áruknál (kb 700 db ) például ismét perceket kell várni az előzőekben leírt két explorernél (6 és 8- as ) A személyes menünél a lap alján szereplő "események" sokaságától függ a betöltés Ha napokig nem változik a licitálás nálam akkor gyorsabb, mert kevesebb a beolvasandó mennyiség bár már 3 napra vettem le a listázandó anyagot Köszönöm Tisztelt b_ede! Amellett, hogy a leírtakat továbbítottam az illetékesek felé, az IE 6 használatával kapcsolatban néhányszor már kifejtettük a véleményünket. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-10-13 12:05
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 254 Regisztrált: 2007-03-20 12:43 Azonosító: 962 |
Tisztelt imkere! Köszönjük, továbbítottam a részletes hibaleírást az illetékeseknek, akik meg fogják keresni a probléma okát és amint lehet, megpróbálják elhárítani azt. Ugyanezt tapasztaltam A múltkor már elmúlt de egy ideje ismét előjött Azt látom, hogy amikor sok kis képet kell betölteni akkor lassú a licitált áruknál (kb 700 db ) például ismét perceket kell várni az előzőekben leírt két explorernél (6 és 8- as ) A személyes menünél a lap alján szereplő "események" sokaságától függ a betöltés Ha napokig nem változik a licitálás nálam akkor gyorsabb, mert kevesebb a beolvasandó mennyiség bár már 3 napra vettem le a listázandó anyagot Köszönöm -------------------- A tapasztalat segít minket, hogy ugyanazt a hibát legközelebb sokkal ravaszabban kövessük el. |
|
|
|
2010-10-13 11:28
Létrehozva:
|
|
Tisztelt Vatera! Alapból jelenleg a Firefox 3.6.10-et használom, de pont a felvázolt probléma miatt pár hete egy ideig a IE 8.0.7600.16385-ön, és az IE 6.0.2900.5512.xpsp_sp3_gdr.100427-1636 -on is próbálkoztam, de ugyaez volt a tapasztalat azok alatt is.... Tisztelt imkere! Köszönjük, továbbítottam a részletes hibaleírást az illetékeseknek, akik meg fogják keresni a probléma okát és amint lehet, megpróbálják elhárítani azt. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-21 21:08 |