Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2012-07-23 18:34
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 11 Regisztrált: 2012-05-07 10:53 Azonosító: 1 730 070 |
|
|
|
|
2012-07-23 18:16
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 282 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Sziasztok, hogy lehet egy termékhez levédett ajánlatot tenni? Sehogy nem jövök rá, hiába nézegetem. Köszike. Nagyon egyszerűen, beírod a "mennyit ér meg Önnek" feliratú mezőbe azt az árat amit max adnál érte. (utána katt' a licitálok gombra) A hozzászólást -svejku- szerkesztette a következő időpontban: 2012-07-23 18:18 |
|
|
|
2012-07-23 18:13
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 11 Regisztrált: 2012-05-07 10:53 Azonosító: 1 730 070 |
Sziasztok, hogy lehet egy termékhez levédett ajánlatot tenni? Sehogy nem jövök rá, hiába nézegetem. Köszike.
|
|
|
|
2012-07-20 11:27
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 948 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Sziasztok csak egy kérdésem lenne lehet sőt biztos hogy én vagyok a béna de nemigazán boldogulok:( AZ utóbbi időben nemtudok villámárat megadni a termékeknek. Többszr is megnéztem és régebben mikor meghirdettem valamit kérte a villámárat most pedig nem és nem is találok sehol egy fület amivel több opciót hívhatnék le vagy valami... Mi miatt nemtudok villámárat megadni a termékeknek?sad.gif Tisztelt gembiczky! Ezen a téren semmi sem változott. Új aukciónál vagy módosításnál próbálta? -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2012-07-20 10:54
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2011-09-05 13:51 Azonosító: 1 543 215 |
Sziasztok csak egy kérdésem lenne lehet sőt biztos hogy én vagyok a béna de nemigazán boldogulok:(
AZ utóbbi időben nemtudok villámárat megadni a termékeknek. Többszr is megnéztem és régebben mikor meghirdettem valamit kérte a villámárat most pedig nem és nem is találok sehol egy fület amivel több opciót hívhatnék le vagy valami... Mi miatt nemtudok villámárat megadni a termékeknek?sad.gif |
|
|
|
2012-07-19 13:26
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 282 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
|
|
|
|
2012-07-19 13:05
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 948 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
... én nem tettem mást mint a terméklapos levelezésben az aukcióval kapcsolatos, hiányzó információt közöltem amit a vásárló kérdezett. kiváncsi volnék hogy mi erről a moderátor véleménye esetleg mások mit szólnak hozzá? A hiányzó információt úgy is közölhette volna, ha a válaszában leírja a kérdezett árat. Egy webáruházat linkelt be, ahol a termék megvásárolható. Más kereskedelmi oldalak reklámozása nem megengedett a terméklapos levelezésben. Szerintem is kissé szigorúan bántak veled, sőt most úgy tűnik mintha valami főbenjáró bűn miatt törölték volna válaszod. Főbenjáró? Ez miből tűnik úgy? -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-07-19 12:59
Létrehozva:
|
|
én nem tettem mást mint a terméklapos levelezésben az aukcióval kapcsolatos, hiányzó információt közöltem amit a vásárló kérdezett. kiváncsi volnék hogy mi erről a moderátor véleménye esetleg mások mit szólnak hozzá? Szerintem is kissé szigorúan bántak veled, sőt most úgy tűnik mintha valami főbenjáró bűn miatt törölték volna válaszod. |
|
|
|
2012-07-19 12:44
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2012-06-05 00:59 Azonosító: 1 750 430 |
egy tchibo kávékapculás kávéfőzőt kínálok eladásra. termékkód: 1614906278
egy kedves vásárló megkérdezte hogy hol és mennyiért lehet hozzá kapni kapculákat. erre én a következő linket szúrtam be a válaszba: www.tchibo.hu/-c400006300.html ez a termék gyártójának az oldala ahol a készülékhez kapható kapculák árai illetve fajtái láthatók. Erre kaptam egy figyelmeztetést emailben, illetve törölték a hozzászólásomat a következő szöveggel: "A hozzászólás piacterünk Felhasználási feltételeibe ütközött, ezért eltávolításra került! Felhívjuk a figyelmet, hogy az üzenetek nem sérthetik mások érzéseit, nem tartalmazhatnak E-MAIL CÍMET, TELEFONSZÁMOT, ezekre mutató WEBCÍMET és egyéb kapcsolatteremtésre alkalmas adatokat. A terméklapos levelezés elsősorban az aukcióval kapcsolatos, hiányzó információk megszerzésének lehetőségét biztosítja." én nem tettem mást mint a terméklapos levelezésben az aukcióval kapcsolatos, hiányzó információt közöltem amit a vásárló kérdezett. kiváncsi volnék hogy mi erről a moderátor véleménye esetleg mások mit szólnak hozzá? |
|
|
|
2012-07-14 12:49
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 030 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
LIKE Ezek szerint a kérdés másban is felmerült. Sokat gondolkodom az adott kérdéskörön, nem kimondottan aukciós szempontból, hanem emberi vonatkozásaiban. Nem tudok egyezségre jutni magammal. Kérdések merülnek fel, de ha azokat megválaszolom, csak újabb kérdések születnek. Akármelyik területére tévedünk az életnek, a mélyben ezek az irányok mutatkoznak, ezek az erők érvényesülnek. Kedves zejopy! Az még nagyon titkos, elvileg nem is láthatná Hamarosan elkészül egy új fejlesztés. A lényege az lesz, hogy a jövőben csak a teljesen "reménytelen" aukciókat töröljük. Amelyeket egy módosítással szabályos formában vissza lehet tenni, azokat csak levesszük a piactérről és betesszük abba menüpontba. Bővebben jövő héten Operakedvelő is látta. Jövő hét... hmmm... zűrös hetem lesz, mármint mozgalmas, de meg fogom támadni. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-07-14 12:43
Létrehozva:
|
|
Kedves Benz! Az személyes menüben az eladásoknál ott van egy új menüpont. Módosítandó termékek. Mesélne róla? Egy kisebb kifejtős esszére gondoltam, 6598 karakter elég lesz. Kedves zejopy! Az még nagyon titkos, elvileg nem is láthatná Hamarosan elkészül egy új fejlesztés. A lényege az lesz, hogy a jövőben csak a teljesen "reménytelen" aukciókat töröljük. Amelyeket egy módosítással szabályos formában vissza lehet tenni, azokat csak levesszük a piactérről és betesszük abba menüpontba. Bővebben jövő héten -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-07-14 12:43
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 030 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
... semmien .... ... semmilyen .... tehát nem én találtam ki csupán összegeztem. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-07-14 12:21
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 52 Regisztrált: 2010-07-07 19:10 Azonosító: 1 249 826 |
Köszönöm, de igazán ennek az a része érdekel, ami nincs leírva. Nagyon sokszor volt erre igény, és mindig elutasították. Szerettem volna megtudni, hogy mi volt az a szempont, ami végül a Vaterát arra sarkallta, hogy mégis ezen a módon lehessen kezelni a szabálytalan aukciókat. Felmerült bennem pár kérdés. 1. Vajon mi történik akkor, ha rosszul van kijavítva? Hányszor lehet elküldeni módosításra? 2. Vajon mekkora munkaerő-kapacitást igényel ez? 3. Vajon a figyelmeztetést a szabálytalan aukcióért ugyanúgy megkapja a felhasználó? 4. Végiggondolva a dolgot, felmerült bennem, hogy ez esetleg egy felhíguláshoz vezet. Elmagyarázom. LIKE |
|
|
|
2012-07-14 11:59
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Sajnos, ezt így senki sem érti... Nem lehet tudni, hogy ki vásárolt és az eladó neve sem stimmel - ahogy svejku is írta. Az "illetőnek" kellene megnéznie a leveleit, mert ott kell lennie a vásárlásról küldött értesítőnek az eladó elérhetőségeivel. Pedig egyszerű. Volt egy illető aki nem regisztrált. Egy másik illető csak úgy megvásárolta a parabolát. Sajnos az illetők nem tudják egymást sehogyan sem elérni lévén az egyik illető semmien felhasználó nevet nem adott meg. Pedig az eladó Ludvig3(21) néven árulta a parabolát! Namármost! Az eladó elkérte a vevő telefonszámát és nevét de nem az illető vásárolt hanem az após egy másik illetővel. A helyzetet kicsit bonyolítja, hogy lehet hogy ezt a felhasználónevet kapta az az illető akivel após vásárolt. Após ugyan megadta az eladónak a számát (akit nem lehet elérni) de még nem kerültek kapcsolatba. Aztán após rájött, hogy semmilyen információt nem talált az eladóról. De akkor kinek adta meg a számot? A sztori forrásanyaga: Vaterafórum: aukciózással kapcsolatos kérdések... tehát nem én találtam ki csupán összegeztem. A hozzászólást -hytech- szerkesztette a következő időpontban: 2012-07-14 12:03 -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2012-07-14 11:57
Létrehozva:
|
|
Az alábbi listában a szabálytalan meghirdetés miatt módosítandó termékei láthatók. A módosításra minden termék esetében az értesítéstől számított 72 óra áll rendelkezésére. Ha szükséges, módosíthatja a termékek képeit is, de a termék csak a Módosítás a terméken gombra kattintva, és az adatokat jóváhagyva kerülhet vissza az aktív termékek közé. Köszönöm, de igazán ennek az a része érdekel, ami nincs leírva. Nagyon sokszor volt erre igény, és mindig elutasították. Szerettem volna megtudni, hogy mi volt az a szempont, ami végül a Vaterát arra sarkallta, hogy mégis ezen a módon lehessen kezelni a szabálytalan aukciókat. Felmerült bennem pár kérdés. 1. Vajon mi történik akkor, ha rosszul van kijavítva? Hányszor lehet elküldeni módosításra? 2. Vajon mekkora munkaerő-kapacitást igényel ez? 3. Vajon a figyelmeztetést a szabálytalan aukcióért ugyanúgy megkapja a felhasználó? 4. Végiggondolva a dolgot, felmerült bennem, hogy ez esetleg egy felhíguláshoz vezet. Elmagyarázom. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-07-14 11:38
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 52 Regisztrált: 2010-07-07 19:10 Azonosító: 1 249 826 |
Kedves Benz! Az személyes menüben az eladásoknál ott van egy új menüpont. Módosítandó termékek. Mesélne róla? Egy kisebb kifejtős esszére gondoltam, 6598 karakter elég lesz. Az alábbi listában a szabálytalan meghirdetés miatt módosítandó termékei láthatók. A módosításra minden termék esetében az értesítéstől számított 72 óra áll rendelkezésére. Ha szükséges, módosíthatja a termékek képeit is, de a termék csak a Módosítás a terméken gombra kattintva, és az adatokat jóváhagyva kerülhet vissza az aktív termékek közé. |
|
|
|
2012-07-14 11:11
Létrehozva:
|
|
Kedves Benz!
Az személyes menüben az eladásoknál ott van egy új menüpont. Módosítandó termékek. Mesélne róla? Egy kisebb kifejtős esszére gondoltam, 6598 karakter elég lesz. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-07-13 14:50
Létrehozva:
|
|
oké köszönöm a segitséget de én feladom.Azt mondják nem találnak semmit.Elnézést a sok kellemetlen kérdésért de már belefáradtam a sok értelmetlenségbe.Majd megmondom hogy nézzenek szét jobban.Nagyon köszönöm azért a segitségeket. További szép napot Ne add fel! Azért vagyunk itt, hogy segítsünk. Itt a beltéri egységed! Írjál neki a terméklapon, hogy újra küldje el az elérhetőségeit a vevő E-mail címére. A hozzászólást -svejku- szerkesztette a következő időpontban: 2012-07-13 14:51 |
|
|
|
2012-07-13 14:38
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 279 Regisztrált: 2011-11-06 22:22 Azonosító: 1 562 510 |
oké köszönöm a segitséget de én feladom.Azt mondják nem találnak semmit.Elnézést a sok kellemetlen kérdésért de már belefáradtam a sok értelmetlenségbe.Majd megmondom hogy nézzenek szét jobban.Nagyon köszönöm azért a segitségeket. További szép napot Mindenkitől bocs, h beleszólok, de nem lehet, hogy Ludwig3 a vásárló, vagyis az ismerős, aki intézte a vásárlást? A (21) gondolom a poz. visszajelzések száma akart lenni, az említett fh-é most 22, tehát legalább nagyságrendileg stimmel. Valamint nem antennát vásárolt, hanem ezt: http://elektronika.vatera.hu/televizio_ant...1612353383.html , de mivel „alkalmas a hagyományos, szabadon fogható és kódolt műholdas adások vételére”, és már úgyis ekkora a kavarodás, akár ezt is lehet, hogy félreértették. -------------------- Nem minden fénylik, ami arany (Manu Chao)
|
|
|
|
2012-07-13 14:17
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 10 Regisztrált: 2012-07-10 12:34 Azonosító: 1 778 733 |
Sajnos, ezt így senki sem érti... Nem lehet tudni, hogy ki vásárolt és az eladó neve sem stimmel - ahogy svejku is írta. Az "illetőnek" kellene megnéznie a leveleit, mert ott kell lennie a vásárlásról küldött értesítőnek az eladó elérhetőségeivel. oké köszönöm a segitséget de én feladom.Azt mondják nem találnak semmit.Elnézést a sok kellemetlen kérdésért de már belefáradtam a sok értelmetlenségbe.Majd megmondom hogy nézzenek szét jobban.Nagyon köszönöm azért a segitségeket. További szép napot |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-25 15:16 |