IPB

Üdvözöllek a Fórumban!

> Fontos tudnivaló

A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.

974 Oldal V  « < 954 955 956 957 958 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Technikai Kérdések, Problémák, Hibajelzések, észrevételek - KIZÁRÓLAG TECHNIKAI jellegű témákban!
Greeneye166
hozzászólás 2007-06-29 15:08
Létrehozva: #19101

Fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-06-24 00:23
Innen: Debrecen
Azonosító: 14 762

Szívemből szóltok! Nem is írok többet erről. Minden itt van ami lényeg. Pár plusz kép nem jelenthet tárhely gondot látván, hogy a lejárt aukciók is képekkel együtt tárolódnak, pedig rég nem hoznak profitot a Vaterának. Persze hasznosak, de nem mindig nyújtanak teljes képet (lásd töröl aukció nem látszik és lehet hogy ott a bibi)

Az erő és a szárazeledel legyen veletek smile.gif

Go to the top of the page

+Quote Post
draglion
hozzászólás 2007-06-29 14:53
Létrehozva: #19102

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 14:23
Azonosító: 291

IDÉZET(macsekos @ 2007-06-29 13:51) *
draglion!

Egyetértek veled abban, hogy nehéz lenne a linkeket ellenőrizni. De jelenleg a vatera ezt vállalta, inkább mint, hogy a futó aukciók egy része nem valós aukció. Meglátásom szerint egy köztes megoldás lehetne, ha egy plusz tárhelyet hoznának létre, ahova lehetne képeket feltölteni. Csak képeket. Az aukciók között pedig megszüntették és nem kampányjelleggel a korábban kifogásolt aukciókat.

Mert hidd el kedves draglion igenis bosszantó, ha keresel valamit de nagyon sok idődbe tellik, hogy a sok kategória idegen és egyéb szemetes aukciók között keresgélve rátalálj arra, ami igazán érdekelne téged. Sokszor föl is adom inkább...

egyetértek

a kereséssel is

nagyon sok időt vesz el

ma reggel óta keresek bankjegyeket de mintha az időmet vesztegettem volna (nem a vaterán)

--------------------
nagy a baj amikor a tudás hiánya tesz értékessé vagy értéktelenné dolgokat

+Quote Post
macsekos
hozzászólás 2007-06-29 14:51
Létrehozva: #19103

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 13:47
Innen: Hárs hegy/Sárga ház
Azonosító: 15

draglion!

Egyetértek veled abban, hogy nehéz lenne a linkeket ellenőrizni. De jelenleg a vatera ezt vállalta, inkább mint, hogy a futó aukciók egy része nem valós aukció. Meglátásom szerint egy köztes megoldás lehetne, ha egy plusz tárhelyet hoznának létre, ahova lehetne képeket feltölteni. Csak képeket. Az aukciók között pedig megszüntették és nem kampányjelleggel a korábban kifogásolt aukciókat.

Mert hidd el kedves draglion igenis bosszantó, ha keresel valamit de nagyon sok idődbe tellik, hogy a sok kategória idegen és egyéb szemetes aukciók között keresgélve rátalálj arra, ami igazán érdekelne téged. Sokszor föl is adom inkább...

--------------------
Azt mondják, elmebajban szenvedek. De én nem szenvedek, élvezem minden percét.

+Quote Post
draglion
hozzászólás 2007-06-29 14:42
Létrehozva: #19104

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(macsekos @ 2007-06-29 13:24) *
Mivel ez a probléma eddig nem érdekelt, ezért nem is kerestem rá megoldást. De találtam pár olyan eladót, aki meg tudta oldani, hogy plusz képet tegyen föl, ne zárt aukciót indítson rá.
Ami a Vatera álláspontját illeti, messzemenőkig egyet tudok vele érteni, mert elsősorban vásárolni szeretnék és sokszor csak képekkel van tele egy-egy kategória.
Ui: Mivel ez a topic nem a csevegő része, ezért csak súgom: én magam vagyok a macska laugh.gif laugh.gif

látod, én pedig nem értek teljes mértékben egyet a vaterával és veled ebben, ugyanis nem történt más mint egy aukció meghirdetése amelyre ki lett fizetve 250 forint azért hogy plussz képek jelenjenek meg ...ez évekig így volt eddig...az viszont hogy egy linket tegyen be az ember ahogy a vatera írta eddig nem volt a legszívesebben fogadott dolog , most sem az ...nem hinném hogy azoknak a linkeknek a kiszűrése amelyek a plussz képekes és egyéb információkat is tartalmaznak könnyebb lenne a vaterának mint indítani egy olyan opciót hogy plussz 4 kép vagy plussz 8 kép feltöltése (értékes tárgyak, autók , házak stb) ahol simán kifizeti mindenki mondjuk a 150 forintot amennyibe kerülne ez az opció

nem az a megoldás számukra hogy vadászgassanak a linkekre hanem az hogy a piactéren belül kerüljön rá megoldás

amivel te értesz egyet az még nem megoldás, mindössze annyi hogy valószínűleg még nem volt szükséged plusszképeket feltölteni ha lett volna akkor más lenne a véleményed erről

egyszóval, az hogy egyetértünk vagy sem a vaterával ebben még nem jelenti azt hogy meg lett oldva egy olyan probléma amely orvoslásra szorul
ahhoz hogy mindenki jól járjon szerintem az általam felvetett megoldás látszik a legjobbnak egyelőre..persze csak ha kivitelezhető a vatera részéről

azt is tudom hogy nem két nap alatt történnek a változások...de hogy folyamatosan történnek az tény
az pedig hogy az általunk jó megoldásnak vélt változtatások belekerülnek egy egy esetleges upgrade-be attól is függ hogy valóban jók-e mások szerint is vagy sem

mi láthatunk jónak egy megoldást ...de az nem jelenti feltétlenül azt hogy mások is annak látják

amiben egyetértek veled macsekos az az hogy engem is zavarnak azok az aukciók amelyek üresek azaz csak plussz képek vagy itt ne licitálj sőt azok még jobban hogy elkelt ne licitálj...azok még ennél is jobban hogy üsd le az egyik 100 forintos tételemet és megbeszéljük

bizony ezeket kezelni kell ...a leghelyesebb az ha törlésre kerülnek de gyorsan

a plusszképek annyiban különböznek a többitől hogy ott az eladó korrekt módon sem a vevőnek sem a vateának nem akart kárt okozni sőt esetenént inkább nyereséget hozott a konyhára , valamint az hogy plusszképeket akkor akar feltölteni valaki ha értékes és egyedi tételről van szó

üdvözlettel,
draglion

--------------------

+Quote Post
macsekos
hozzászólás 2007-06-29 14:30
Létrehozva: #19105

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(Greeneye166 @ 2007-06-29 14:27) *
Ez nem publikus?

Hirtelen nem megy. Mivel nem vásároltam, így ismét keresnem kell rolleyes.gif Ez sajnos idő. rolleyes.gif

--------------------

+Quote Post
Greeneye166
hozzászólás 2007-06-29 14:27
Létrehozva: #19106

Fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(macsekos @ 2007-06-29 14:24) *
... találtam pár olyan eladót, aki meg tudta oldani, hogy plusz képet tegyen föl, ne zárt aukciót indítson rá....

Ez nem publikus?

+Quote Post
macsekos
hozzászólás 2007-06-29 14:24
Létrehozva: #19107

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(Greeneye166 @ 2007-06-29 14:18) *
...és mégis így hirdetett 3 hónap múlva is....

Na mindegy azért akkor is rosszul esett a retorzió, mert én és egyébként dragilon is ZÁRT aukciót indítottunk tehán nem az volt ott "ne licitálj" és emellett 1 Ft és nyitott aukció, hanem "ne licitálj ezek csak képek", zárt aukció. Ha bárkit beengedtem volna akkor követek el bűnt. Ráadásul ilyen címeket adtam: "PSPT KERESEK, PSPT KERESEK, PSPT KERESEK"
valamint "KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK PALMTOPHOZ"

Köszönöm a gyors választ. Sajnos fogalmam sincs hova tölthetnék fel képet. Ha esetleg ismersz olyan siteot amit a vatera nem tilt meg kérlek karmold ide légyszíves!
Neked milyen macskád van?

Mivel ez a probléma eddig nem érdekelt, ezért nem is kerestem rá megoldást. De találtam pár olyan eladót, aki meg tudta oldani, hogy plusz képet tegyen föl, ne zárt aukciót indítson rá.
Ami a Vatera álláspontját illeti, messzemenőkig egyet tudok vele érteni, mert elsősorban vásárolni szeretnék és sokszor csak képekkel van tele egy-egy kategória.

Ui: Mivel ez a topic nem a csevegő része, ezért csak súgom: én magam vagyok a macska laugh.gif laugh.gif

--------------------

+Quote Post
Greeneye166
hozzászólás 2007-06-29 14:18
Létrehozva: #19108

Fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(macsekos @ 2007-06-29 13:47) *
http://www.vatera.hu/forum/index.php?showtopic=6324

Itt ebben és pontosan draglionnak írta.

...és mégis így hirdetett 3 hónap múlva is....

Na mindegy azért akkor is rosszul esett a retorzió, mert én és egyébként dragilon is ZÁRT aukciót indítottunk tehán nem az volt ott "ne licitálj" és emellett 1 Ft és nyitott aukció, hanem "ne licitálj ezek csak képek", zárt aukció. Ha bárkit beengedtem volna akkor követek el bűnt. Ráadásul ilyen címeket adtam: "PSPT KERESEK, PSPT KERESEK, PSPT KERESEK"
valamint "KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK PALMTOPHOZ"

Köszönöm a gyors választ. Sajnos fogalmam sincs hova tölthetnék fel képet. Ha esetleg ismersz olyan siteot amit a vatera nem tilt meg kérlek karmold ide légyszíves!
Neked milyen macskád van?

+Quote Post
macsekos
hozzászólás 2007-06-29 14:14
Létrehozva: #19109

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(draglion @ 2007-06-29 14:11) *
igen , ezt olvastam természetesen

Csak a pici csúsztatás miatt írtam. Van aki nem olvas el minden topicot. De ezt egy régi motorosnak pontosan kell tudnia. wink.gif

--------------------

+Quote Post
draglion
hozzászólás 2007-06-29 14:11
Létrehozva: #19110

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(macsekos @ 2007-06-29 12:16) *
Kedves draglion!

Egy másik topicban erre a vatmod választ is adott. Pontosan leírta, hogy milyen más módot tud ajánlani helyette.

igen , ezt olvastam természetesen

--------------------

+Quote Post
macsekos
hozzászólás 2007-06-29 13:47
Létrehozva: #19111

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

http://www.vatera.hu/forum/index.php?showtopic=6324

Itt ebben és pontosan draglionnak írta.

--------------------

+Quote Post
Greeneye166
hozzászólás 2007-06-29 13:26
Létrehozva: #19112

Fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(macsekos @ 2007-06-29 13:16) *
Kedves draglion!

Egy másik topicban erre a vatmod választ is adott. Pontosan leírta, hogy milyen más módot tud ajánlani helyette.

Melyikben? Dorombold el ha tudod melyik topic az légyszives. smile.gif Engem is éredekelne, mert szükségem lenne rá!

+Quote Post
macsekos
hozzászólás 2007-06-29 13:16
Létrehozva: #19113

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(draglion @ 2007-06-29 13:13) *
nem nem...ez évekig így ment...nem lett soha letörölve most kezdte el a vatera ezeket az aukciókat is tisztogatni
ezért volt furcsa, mert megszoktuk hogy a plusszképeket fel lehet tölteni egy másik aukcióként...hiszen más megoldás nincsen és sok esetben erre szükség van

ezért remélem hogy a vatera fog erre találni egy megoldást

Kedves draglion!

--------------------

+Quote Post
draglion
hozzászólás 2007-06-29 13:13
Létrehozva: #19114

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(Greeneye166 @ 2007-06-28 15:56) *
A törlés oka ugyanaz. Én nem gondoltam, hogy akár veled akár mással kivételeznek. És becsülöm a 4-5 évi munkádat. Hozzászólásaid és értékeléseid alapján becsületes embernek tűntél és tűnsz most is.

Én csak azt nem értem, hogy a 4-5év alatt hogy nem szembesültél ezzel a szabállyal. Nem feltételezem rólad, hogy csalni akartál és én nem akartam a törlést. Inkább úgy gondolom erről te egyszerűen nem tudtál. De ha te ennyi idő után sem gyanakodtál arra hogy hibás dolgot teszel én honnan tudhattam volna.

Az azonnali retorzió fájt. Az bezzeg azonnali volt, de választ még nem kaptam. Csak az automata üzengetett. Most linkeljek ide csalókat? Dolgozzak ingyen a Vaterának? Nem vagyok moderátor! Úgyis az történne mint a mostani esetben. Szépen letiltanák öket, aztán itt megállna a tudomány. Majd kapnék egy automatikus köszönömöt! tongue.gif

nem nem...ez évekig így ment...nem lett soha letörölve most kezdte el a vatera ezeket az aukciókat is tisztogatni
ezért volt furcsa, mert megszoktuk hogy a plusszképeket fel lehet tölteni egy másik aukcióként...hiszen más megoldás nincsen és sok esetben erre szükség van

ezért remélem hogy a vatera fog erre találni egy megoldást

--------------------

+Quote Post
Greeneye166
hozzászólás 2007-06-28 16:56
Létrehozva: #19115

Fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

A törlés oka ugyanaz. Én nem gondoltam, hogy akár veled akár mással kivételeznek. És becsülöm a 4-5 évi munkádat. Hozzászólásaid és értékeléseid alapján becsületes embernek tűntél és tűnsz most is.

Én csak azt nem értem, hogy a 4-5év alatt hogy nem szembesültél ezzel a szabállyal. Nem feltételezem rólad, hogy csalni akartál és én nem akartam a törlést. Inkább úgy gondolom erről te egyszerűen nem tudtál. De ha te ennyi idő után sem gyanakodtál arra hogy hibás dolgot teszel én honnan tudhattam volna.

Az azonnali retorzió fájt. Az bezzeg azonnali volt, de választ még nem kaptam. Csak az automata üzengetett. Most linkeljek ide csalókat? Dolgozzak ingyen a Vaterának? Nem vagyok moderátor! Úgyis az történne mint a mostani esetben. Szépen letiltanák öket, aztán itt megállna a tudomány. Majd kapnék egy automatikus köszönömöt! tongue.gif

Az általános szerződési feltételeket elfogadtam, de ott én ilyet nem láttam. Az hogy zárt aukciót indítok és oda teszek kiegészítést saját ötlet volt és amikor láttam, hogy nálad is fenn van egy hasonló, te pedig egy régi Vaterás vagy ráadásul nem is akármilyen, akkor igazolva láttam magam. És mert őszintén megnyilvánultam (mégegyszer hangsúlyozom a szerződében ilyen kitételt mai napig nem látok) ezt a honorálást kaptam. Nem a történtekkel van bajom. Ha nem lehet akkor nem lehet. Csak szóljanak időben és én tudok reagálni. Ugyanazt az elbánást kaptam, kaptuk mint egy legutolsó csaló. Ne mond hogy ezt érdemeltük és neked ez nem esik rosszul!?

Mégegyszer bocsánat a linkért. Épeszű ember látná (bár a bizonyítékot eltüntették), hogy itt csalásról szó sem volt!!! Ezért fáj a dolog. De nem fájna ha az élet nem lenne ugyanilyen igazságtalan.

A hozzászólást -Greeneye166- szerkesztette a következő időpontban: 2007-06-28 16:59

+Quote Post
draglion
hozzászólás 2007-06-28 16:32
Létrehozva: #19116

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(Greeneye166 @ 2007-06-28 14:49) *
Ezt írtam pár perce:

*Jelenleg 1db nagyobb összegű termékem van
ez minimálár és villámár nélkül fut, reális kikiáltásival (nem 1Fton). Ehhez a termékhez tartozik két Zárt aukció is (összesen ennyi van):
Az egyik cserét kínál PSPre 1Ft on, hogy mindig szem előtt legyen, DE 3x is szerepel a címében, hogy csere így nem hazudok és emellett ZÁRT (ajánlatok számára van, de nem kínálgatom itt a Vaterán kívüli megegyezést. Ha valaki itt jelentkezik akkor megkérem hogy üsse le a palmtopot).
A másik aukció kiegészítő termékleírást tartalmaz és szintén ZÁRT. Kénytelen voltam nyitni a feltöltési korlát miatt. Ez már a palmtop képét tartalmazza és az ára is megegyezik annak kikiáltási árával. Oda van írva mindkét zárt aukciómhoz, hogy ide nem lehet licitálni mégis volt aki be akart kéreckedi. Nem engedtem be.

Ebben a pillenatben a Vatera eltávolította a zárt aukcióimat.

Úgy látszik a rendes emberek szívják meg megint. Én nem gondoltam, hogy ezzel bármit ártanék. Főleg ennek fényében:

http://www.vatera.hu/csak_kepek_maria_tere...9_28359943.html
Ha ezt a linket akár egyvalaki is látja akkor kérem keljen a védelmemre mert ez nagyon ronda húzás volt.

nekem is egy aukciómat törölt ma a vatera, nem tudom az okát de vlaószínűleg jogosan tette,
minden valószínűség szerint a Te aukcióidat is jogosan törölte, körütekintőbben kell listázni szerintem

--------------------

+Quote Post
draglion
hozzászólás 2007-06-28 16:29
Létrehozva: #19117

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(Greeneye166 @ 2007-06-28 15:36) *
Ezt kaptam e-mailben:

Egy aukció eltávolításra kerülhet az alábbiak miatt:
- Nem megengedett a direkt kapcsolatfelvĂ&copy;telre buzdĂ­tĂł (emailt,
telefonszámot, webcĂ­met, nevet, stb. tartalmazĂł) termĂ&copy;kleĂ­rások vagy
kĂ&copy;pek elhelyezĂ&copy;se. Ennek minĹ‘sĂĽl tĂ&para;bbek kĂ&para;zĂ&para;tt azon aukciĂł is,
amelynĂ&copy;l a meghirdetett mennyisĂ&copy;g nem a valĂłs Ă&copy;rtĂ&copy;kesĂ­tĂ&copy;sre
vonatkozik (pl. a vĂ&copy;telár egy adott mennyisĂ&copy;gre vonatkozik, de
valĂłjában csak nagyobb mennyisĂ&copy;gben vásárolhatĂł meg) Ă&copy;s minden olyan
aukciĂł, amely a Vatera Ă&copy;rtelmezĂ&copy;sĂ&copy;ben kizárĂłlag a fentebb felsorolt
informáciĂłk megszerzĂ&copy;se Ă&copy;rdekĂ&copy;ben indĂ­tanak.
- A szerzĹ‘i jogvĂ&copy;delem alatt állĂł termĂ&copy;keknek (CD, DVD, videĂł-
Ă&copy;s hangkazetták, lemezek, szoftverek, illetve egyĂ&copy;b hang- Ă&copy;s
adathordozĂłk) kizárĂłlag az eredeti pĂ&copy;ldányát lehet aukciĂłn meghirdetni.
A másolt, hamisĂ­tott termĂ&copy;kek kereskedelmĂ&copy;t a tĂ&para;rvĂ&copy;ny bĂĽnteti
Ă&copy;s az a Vatera piacterĂ&copy;n is tilos!
- A keresem tĂ­pusĂş hirdetĂ&copy;sek. Ezek megjelentetĂ&copy;sĂ&copy;re a fĂłrumon
belĂĽl kĂ­nálunk lehetĹ‘sĂ&copy;get.

- AukciĂłindĂ­táskor csak a meghirdetni kĂ­vánt termĂ&copy;k
legjellemzőbb kategóriájában lehet azt elindítani.
- Azonos kategĂłriában maximum kĂ&copy;t azonos aukciĂłt lehet hirdetni
egyĂ&copy;bkĂ&copy;nt a holland vagy fix áras Ă&copy;rtĂ&copy;kesĂ­tĂ&copy;st kell használni Ă&copy;s
a mennyisĂ&copy;g rovatban kell a darabszámot feltĂĽntetni.
- Az aukciĂł meghirdetĂ&copy;sekor - bármely formában is tĂ&para;rtĂ&copy;njen az -
nem megengedett a termĂ&copy;kre nem jellemzĹ‘ Ăşgynevezett keresĹ‘szavak
szerepeltetĂ&copy;se.
- Szolgáltatás csakis rĂ&copy;szletes leĂ­rással bocsáthatĂł aukciĂłra,
amelyben szerepel pĂ&copy;ldául az adott szolgáltatás idĹ‘tartalma, vagy
az elvĂ&copy;gzett szolgáltatás darabszáma, amennyiben ilyen tĂ­pusĂş
tevĂ&copy;kenysĂ&copy;grĹ‘l van szĂł. A meghatározott ár a rĂ&copy;szletesen
ismertetett szolgáltatásra vonatkozik. A nem kĂ&para;rĂĽlĂ­rt Ă&copy;s nem a valĂłs
árral megjelentetett aukciók eltávolításra kerülnek.
A fenti szöveg így jelent meg, mint rájöttem a barátom belenyúlt a gépbe és átállította angolra. A lényeg szempontjából mindegy. A lényeg, hogy a kiemelt kitétel így nem szerepel abban a szerződésben amit én elfogadtam (ÁSZF). Ha továbbra is automatikus üzeneteket kapok és nem hajlandóak ezt megmagyarázni, akkor szerződésszegés alapos gyanújára fogok hivatkozni!

ui az oldalak mentésre kerülnek!!!

nem fognak speciális jogokat adni itt a vaterán
mindenkire ugyanazok a szabályok vonatkoznak arra is aki ma regisztrált és arra is aki 4 -5 éve
egy lehetőség van : elfogadni a szabályokat
szerződésszegésről pedig szó sincs inkább a szeződés felületes ismeretéről...

üdvözlettel,

draglion

--------------------

+Quote Post
Greeneye166
hozzászólás 2007-06-28 16:08
Létrehozva: #19118

Fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(MEB @ 2007-06-28 15:52) *
Háát... én már pár éve benne vagyok a szakmában,de ez nem így működik. Legalábbis nálam.
Mutatja az ember a telefont,én mondom mennyit adok érte. Persze,azért némi alku működhet mindkét fél részéről,ésszerű keretek között.
A bukás pedig benne van a dologban,akár tetszik,akár nem. Valaki mindig "jobban" jár...
Piaci/eladási áron értelemszerűen nem vehetem meg a készüléket,csak alatta. Bár,ez mindenütt így megy.

Tisztelet a kivételnek. Sajnos tényleg kivétel vagy. Nyilván én sem venném be a készüléket úgy, hogy nem lesz rajta nyereség. Én az esetek 90%ban azonban olyanokat láttam: (szakadt kábeles, majd forrasztott, szigetelőszalagos alap Nokia töltő. a vevő kétkedőn szemléli - 1500Ftot kérnek érte) Eladó: "Nyugodtan vegye meg ezt a töltőt hölgyem. Az új 3000Ft ennek pedig semmi baja." Ehhez tenném hozzá, hogy a GSM boltok ezt a típusú töltőt 500Ftért veszik be, ráadásul a hibátlant!!!

Én is ismerek kivételt szerencsére!!! Ne haragudj ha megbántottalak. Bármilyen más példát hozok fel biztos lesz akit személyesen érint.

Bocsánat mégegyszer!

+Quote Post
draglion
hozzászólás 2007-06-28 16:04
Létrehozva: #19119

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(Greeneye166 @ 2007-06-27 22:45) *
Ha mégegyszer elolvassa akkor láthatja, hogy én egy szóval sem írtam, hogy szerepeljen az mit vett, hanem csak a forgalmazott összeg és PONT!
Szerintem egyértelmű mire gondoltam. Ha valaki egy zsák homokot árul ki szemenként 1Ftokért akkor 1000000... Pozittív értékelése lesz. Az ilyennel szemben az olyan mint pl én hátrányba kerül, mivel nem látszik milyen ÖSSZEGEKBBŐL állt össze a dolog

Kedves Greeneye,
10 pozitív az csak 10 pozitív...1 napi munka....
3-4 év kemény munkája az ha több ezer van az embernek ....még ha homokot is árul...
abból a homokból származó 6%-ból a vatera is elvan ...

üdvözlettel,

draglion

--------------------

+Quote Post
draglion
hozzászólás 2007-06-28 16:00
Létrehozva: #19120

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(Greeneye166 @ 2007-06-27 22:45) *
Ha mégegyszer elolvassa akkor láthatja, hogy én egy szóval sem írtam, hogy szerepeljen az mit vett, hanem csak a forgalmazott összeg és PONT!
Szerintem egyértelmű mire gondoltam. Ha valaki egy zsák homokot árul ki szemenként 1Ftokért akkor 1000000... Pozittív értékelése lesz. Az ilyennel szemben az olyan mint pl én hátrányba kerül, mivel nem látszik milyen ÖSSZEGEKBBŐL állt össze a dolog

ez csak félig meddig igaz

--------------------

+Quote Post

974 Oldal V  « < 954 955 956 957 958 > » 
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
3 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (3 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió A pontos idő: 2013-05-19 07:35