IPB

Üdvözöllek a Fórumban!

5 Oldal V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Vikiboltja KarÓrÁk, TÁskÁk... Valaki Megkapta Őket?
ibituba58
hozzászólás 2013-02-05 17:27
Létrehozva: #1

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-06-07 17:40
Innen: Magyarország/Keszü
Azonosító: 13 090

IDÉZET(Siluett @ 2013-02-05 15:30) *
Valakinél valami fejlemény?smile.gif

Sajnos az égvilágon semmi....csend van, nagy hallgatás az ügyröl mad.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
Siluett
hozzászólás 2013-02-05 16:30
Létrehozva: #2

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2012-04-05 23:56
Azonosító: 1 696 870

Valakinél valami fejlemény?smile.gif

+Quote Post
angyalreni_v
hozzászólás 2013-01-03 15:34
Létrehozva: #3

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2011-04-28 11:43
Azonosító: 1 472 548

Sziasztok!
Tegnap kaptam egy levelet a BP.i XXII.Ker.Rendőrkapitányságtól,egy kérdőív volt amit kitöltve kellett vissza küldenem és azt írták,hogy ez annyi mintha tanuként mentem volna!
Üdv.

+Quote Post
diana2213
hozzászólás 2012-12-20 17:11
Létrehozva: #4

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2011-10-13 14:00
Azonosító: 1 548 432

IDÉZET(pokapoka @ 2012-09-28 11:34) *
Semmiképp nem vitázni akarok. Itt ül mellettem a kollégám aki sértett az ügyben. Neki meg meg ezt modták a rendőrségen. Sajnos el tudom képzelni, hogy 6 rendőrségen 7 félét mondanak. Nem tartom valami nagyra a magyar rendőrség munkáját, hatékonyságát. Ha bűncselekménnyé lenne nyílvánítva akkor arról őt is tájékoztatták volna. De legyen igazad!

Üdv!

Na, emellett már nem tudok elmenni... biggrin.gif
Tehát a Btk. szerint a bűncselekmény vagy bűntett, vagy vétség. A különbség a kettő között csalás, lopás esetében az összeg. X összegig vétség, felette bűntett, de mindkettő bűncselekmény.
Csalásnál talán 200e Ft a határ, gondolom még nem volt annyi feljelentő, hogy összegyűljön több.

Sajnos hosszú huza-vona lesz, főleg amiatt, hogy Budapestre került az ügy, mert nektek csak a rendőrségre kell berohangálnotok, de a bíróságon már nem kötelező megjelennetek, csak ha beidéznek. A vádlott viszont minden alkalommal jelen kell legyen, ami nem szokott előfordulni, így halasztják, őt meg a következő alkalommal előállítják.

De nagyon drukkolok nektek!

+Quote Post
Siluett
hozzászólás 2012-11-22 14:51
Létrehozva: #5

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Na, ma voltam tanúként, perigény stb. Öt perc alatt megvolt hála a csini nyomozónőnek. smile.gif
Nagyon sok emberről van szó, de nem tudott semmi bíztatot mondani a Hölgy per pillanat. Számítógépet stb. lefoglalták, elvileg van rá esély, hogy látjuk még a pénzünket.
De ha valaki meglátogatja szóljon. biggrin.gif

Szép napot és kitartás a többi károsultnak is! wink.gif

+Quote Post
Siluett
hozzászólás 2012-11-21 13:14
Létrehozva: #6

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Akinek kell a csatoláshoz, ügyiratszám: 01220/1435-63/2012. bü.

+Quote Post
Siluett
hozzászólás 2012-11-20 15:02
Létrehozva: #7

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Ez itt nem probléma, révén, hogy összecsatolták az ügyeket és nem polgári peres eljárás.
Még azokat is megkereste a rendőrség akik nem tettek feljelentést. Így egy nagy csalási ügyként állt össze.

+Quote Post
Maya72
hozzászólás 2012-11-19 21:39
Létrehozva: #8

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2010-03-31 22:41
Azonosító: 1 088 726

IDÉZET(Siluett @ 2012-11-19 13:03) *
Engem is behívtam tanúnak a hét közepére az említett kapitányságra. Bár nem tudom mit tudok még elmondani.

Sziasztok!
Megdöbbenve olvasom az itt leírt hozzászólásotokat. Én már túlestem egy ilyen történeten, igaz nem itt a vaterán, hanem egy másik piactéren.
Ott is egy nyíregyházi hölgyemény gondolta úgy, hogy megalapozza a jövőjét és a meghirdetett termékekre begyűjtött pénzért semmit nem volt
hajlandó küldeni. Többen feljelentést tettünk, mindenki az adott lakhelyén és jöttek a tanúmeghallgatások. Engem két kerület rendőrségére is behívtak.
Sok-sok hónap elteltével (talán már 1-2 év is eltelt) aztán a vége az lett, hogy lezárták az ügyet, megindítva az eljárást a hölgy ellen.
A lényeg az, hogy pénzt azóta sem láttam, mivel mindenki egyénileg, polgári peres eljárás keretén belül kérheti vissza a pénzét, már ha vissza tudja perelni.
Nem akarlak elkeseríteni Titeket, de sajnos erre számítsatok Ti is.
Ha kérdése van valakinek ezzel kapcsolatban szívesen segítek.

Üdv.Maya

+Quote Post
Siluett
hozzászólás 2012-11-19 14:03
Létrehozva: #9

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Engem is behívtam tanúnak a hét közepére az említett kapitányságra. Bár nem tudom mit tudok még elmondani.

+Quote Post
Siluett
hozzászólás 2012-11-12 16:58
Létrehozva: #10

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Még én sem kaptam, de akkor halad a dolog.

+Quote Post
remia2
hozzászólás 2012-11-10 15:02
Létrehozva: #11

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2012-08-10 15:40
Azonosító: 1 802 290

IDÉZET(ibituba58 @ 2012-11-09 10:46) *
Sziasztok!Új fejlemény a feljelentésem óta!Tegnap kaptam egy hivatalos levelet a pécsi rendőrségtől, hogy az ügyet átvette a Budapesti Rendőr-Főkapitányság XXII. ker. Rendőrkapitányság Bünügyi Osztálya. mivel az elkövetett cselekmény tekintetében üzletszerűség állapítható meg, s az ügyben büntetőeljárás van folyamatban!!!!!
Tehát aki még nem tett feljelentést, tegye meg!!!!A pontos ügyiratszám:01220/1435/2012.bü.
Szép napot! wink.gif

Köszi, hogy szóltál! Én még nem kaptam semmit a feljelentésem óra, de ezek szerint várharó.

+Quote Post
ibituba58
hozzászólás 2012-11-09 11:46
Létrehozva: #12

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Sziasztok!Új fejlemény a feljelentésem óta!Tegnap kaptam egy hivatalos levelet a pécsi rendőrségtől, hogy az ügyet átvette a Budapesti Rendőr-Főkapitányság XXII. ker. Rendőrkapitányság Bünügyi Osztálya. mivel az elkövetett cselekmény tekintetében üzletszerűség állapítható meg, s az ügyben büntetőeljárás van folyamatban!!!!!
Tehát aki még nem tett feljelentést, tegye meg!!!!A pontos ügyiratszám:01220/1435/2012.bü.
Szép napot! wink.gif

A hozzászólást -ibituba58- szerkesztette a következő időpontban: 2012-11-09 11:48

+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2012-10-28 13:28
Létrehozva: #13

Customer Service

Csoport:
M O D E R Á T O R

Regisztrált: 2009-09-04 15:11
Azonosító: 730 465

IDÉZET(ibituba58 @ 2012-10-28 11:00) *
Kedves Admin!
Köszönöm a felhasználóbarát válaszát, de attól függetlenül nem érzem jogosnak a határozatot, mert ha Önöktől nem kap az ember segítséget, akkor nem marad más lehetőség s szerintem ezt mérlegelni kellett volna, főleg egy régi, előtte soha nem hibázó, vétséget nem tévő emberrel.De részemről ez volt az utolsó panaszkodás.

A regisztrációjával ön is elfogadta az ÁFF-ben leírtakat. Ezt követően értelmezhetetlen egy olyan kijelentés, hogy a figyelmeztetést nem érezte jogosnak. A címnyomozás nem az ön feladata, azt majd megteszi a rendőrség a maga sokkal hatékonyabb eszközeivel! De ha mégis saját maga kívánja megoldani, a Vatera felület, a terméklapos üzenetváltó rendszerrel nem erre való.

Amennyiben a feljelentés után elindítják a nyomozást, a nyomozóhatóság általában hivatalos megkereséssel fordul a Vaterához azért, hogy a nyomozás sikere érdekében szükséges és még hiányzó adatokat beszerezzék. Ilyen esetben a Vatera a lehető legteljesebb tájékoztatást adja, hiszen a nyomozás eredményes lezárása és az elkövető kézre kerítése közös érdekünk.
IDÉZET(ibituba58 @ 2012-10-28 11:00) *
A bankszámla eltüntetése csak rám vonatkozik, vagy a korábbi esetekből okulva kell ezt megtenni?

A kérdés második részében mire gondolt? Mindenkire vonatkozik. A számlaszám maradhat, de a nevét nem tüntetheti fel mellette.

--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
ibituba58
hozzászólás 2012-10-28 11:00
Létrehozva: #14

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(VateraBenz @ 2012-10-27 22:00) *
Tisztelt ibituba58!

Tapasztalt, régi felhasználóként pontosan tisztában kellett lennie azzal, hogy a kapcsolatfelvételi termékkel történő variálás nem megengedett.
Teljesen mindegy, hogy mi lett volna a kapcsolatfelvétel célja. Mégis megpróbálta. A nyomozást célszerű lenne a hatóságokra hagyni!

A 72 órás letiltást a rendszer automatikusan intézi a harmadik súlyos szabálytalanságnál. Önnél pont ez volt a harmadik.
A PEP kizárás/felfüggesztés szintén automatikus folyamat, amennyiben nem teljesíti a részvételi feltételeket.

Legyen kedves 24 órán belül eltávolítani a terméklapjairól a nevét és bankszámlaszámát. Köszönjük.

Kedves Admin!
Köszönöm a felhasználóbarát válaszát, de attól függetlenül nem érzem jogosnak a határozatot, mert ha Önöktől nem kap az ember segítséget, akkor nem marad más lehetőség s szerintem ezt mérlegelni kellett volna, főleg egy régi, előtte soha nem hibázó, vétséget nem tévő emberrel.De részemről ez volt az utolsó panaszkodás.
A bankszámla eltüntetése csak rám vonatkozik, vagy a korábbi esetekből okulva kell ezt megtenni?

+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2012-10-27 22:00
Létrehozva: #15

Customer Service

Csoport:
M O D E R Á T O R

Regisztrált: 2009-09-04 15:11
Azonosító: 730 465

IDÉZET(ibituba58 @ 2012-10-27 18:40) *
...Rébuszokba egy forintos akció keretében segített is volna az illető, de -remélem adminunk most nem tesz lapátra- letiltottak 72 órára!!!!Utána még azzal is megjutalmaztak, hogy megfosztottak a profi eladó címemtől is.Olyannyira rosszul esett, gondolhatjátok, hogy velem/velünk a becsületes, nem kevés pénz generáló 1738db 99%-ban pozitív eladással rendelkező, 2007-s "őskövületet" good2.gif igy helyben hagyjanak....szóval baromira szarul éreztem magam, még most is hogy írok róla, s mindezt egy csaló miatt.Jó lenne ha lenne valami jóvététel a "cégtől..."
...

Tisztelt ibituba58!

Tapasztalt, régi felhasználóként pontosan tisztában kellett lennie azzal, hogy a kapcsolatfelvételi termékkel történő variálás nem megengedett.
Teljesen mindegy, hogy mi lett volna a kapcsolatfelvétel célja. Mégis megpróbálta. A nyomozást célszerű lenne a hatóságokra hagyni!

A 72 órás letiltást a rendszer automatikusan intézi a harmadik súlyos szabálytalanságnál. Önnél pont ez volt a harmadik.
A PEP kizárás/felfüggesztés szintén automatikus folyamat, amennyiben nem teljesíti a részvételi feltételeket.

Legyen kedves 24 órán belül eltávolítani a terméklapjairól a nevét és bankszámlaszámát. Köszönjük.

--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
Siluett
hozzászólás 2012-10-27 20:18
Létrehozva: #16

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Szia!

1120 pozitívval igencsak veterán vagy a vaterán. A profi eladói címed nem is kapod vissza? Meghökkentő. mellow.gif
Nálam még semmi fejlemény, de őrölnek a fogaskerekek csak lassan.
Bárkinél bármi előrelépés, információ írjon.

Szép estét!

IDÉZET(ibituba58 @ 2012-10-27 18:40) *
Sziasztok!Nagyon megörültem ennek a fórumnak, mert bizony én is a sokadik károsultja vagyok viki-boltjának.Sőt annyira, hogy amikor kiderültek a "turpisságok" belső levelezés útján, megpróbáltam felvenni a kapcsolatot egy sráccal, aki még a legelején sikeres ügyletet hajtott végre a hölgyeménnyel, hogy megtudjam a pontos adatokat róla, mert persze én is a vaterától nem kaptam segítséget.Hozzátegyem semmi elérhetőséget nem írtam a levélbe. dry.gif Rébuszokba egy forintos akció keretében segített is volna az illető, de -remélem adminunk most nem tesz lapátra- letiltottak 72 órára!!!!Utána még azzal is megjutalmaztak, hogy megfosztottak a profi eladó címemtől is.Olyannyira rosszul esett, gondolhatjátok, hogy velem/velünk a becsületes, nem kevés pénz generáló 1738db 99%-ban pozitív eladással rendelkező, 2007-s "őskövületet" good2.gif igy helyben hagyjanak....szóval baromira szarul éreztem magam, még most is hogy írok róla, s mindezt egy csaló miatt.Jó lenne ha lenne valami jóvététel a "cégtől..."

S végére a lényeg!Igen én is elmentem, megtettem a feljelentést.Feljegyeztem a többi ügyiratszámot én is, s továbbitom a rendőrségnek, mert kérték is, ha lesz a továbbiakban bármi infó, értesítsem őket.

Az én ügyiratszámom:Pécs Rendőrkapitányság Kertvárosi rendőrőrs 02010/29764/2012.id.

Én is kérek mindenkit, osszuk meg egymás között minden érdemleges új információt.

Szép estét minden kedves olvasómnak!

+Quote Post
ibituba58
hozzászólás 2012-10-27 18:40
Létrehozva: #17

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Sziasztok!Nagyon megörültem ennek a fórumnak, mert bizony én is a sokadik károsultja vagyok viki-boltjának.Sőt annyira, hogy amikor kiderültek a "turpisságok" belső levelezés útján, megpróbáltam felvenni a kapcsolatot egy sráccal, aki még a legelején sikeres ügyletet hajtott végre a hölgyeménnyel, hogy megtudjam a pontos adatokat róla, mert persze én is a vaterától nem kaptam segítséget.Hozzátegyem semmi elérhetőséget nem írtam a levélbe. dry.gif Rébuszokba egy forintos akció keretében segített is volna az illető, de -remélem adminunk most nem tesz lapátra- letiltottak 72 órára!!!!Utána még azzal is megjutalmaztak, hogy megfosztottak a profi eladó címemtől is.Olyannyira rosszul esett, gondolhatjátok, hogy velem/velünk a becsületes, nem kevés pénz generáló 1738db 99%-ban pozitív eladással rendelkező, 2007-s "őskövületet" good2.gif igy helyben hagyjanak....szóval baromira szarul éreztem magam, még most is hogy írok róla, s mindezt egy csaló miatt.Jó lenne ha lenne valami jóvététel a "cégtől..."

S végére a lényeg!Igen én is elmentem, megtettem a feljelentést.Feljegyeztem a többi ügyiratszámot én is, s továbbitom a rendőrségnek, mert kérték is, ha lesz a továbbiakban bármi infó, értesítsem őket.

Az én ügyiratszámom:Pécs Rendőrkapitányság Kertvárosi rendőrőrs 02010/29764/2012.id.

Én is kérek mindenkit, osszuk meg egymás között minden érdemleges új információt.

Szép estét minden kedves olvasómnak!

+Quote Post
remia2
hozzászólás 2012-10-11 23:06
Létrehozva: #18

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2012-08-10 15:40
Azonosító: 1 802 290

IDÉZET(Siluett @ 2012-10-10 00:07) *
Van valakinél valamilyen fejlemény?

Szép estét!

Nálam semmi....Mondták is a rendőrségen, hogy jó időbe telhet, mire újra behívnak. Gondolom, nem kis munka ennyi sértettet felkutatni.

+Quote Post
Siluett
hozzászólás 2012-10-10 00:07
Létrehozva: #19

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Van valakinél valamilyen fejlemény?

Szép estét!

+Quote Post
pokapoka
hozzászólás 2012-09-28 12:34
Létrehozva: #20

Új fórumozó

Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Regisztrált: 2012-09-06 15:15
Azonosító: 1 823 130

IDÉZET(tothatt1 @ 2012-09-28 09:59) *
Tisztelt pokapoka!
Mint már korábban írtam én már hetekkel ezelőtt átestem a tanúkihallgatáson: személyesen én, mint sértett. A kihallgató elmondta, hogy legalább 4 sértett esetén, amennyiben mind a négyen feljelentést tesznek, ez már bűncselekménynek minősül, de, ha visszalapozol már a korábbi hozzászólásokból is kiderül, hogy másnak egy másik városban a rendőrségen ugyan ezt mondták. Gondolom az ország két különböző városában, két rendőr nem valószínű, hogy ugyan úgy téved. Egyébként az apósom rendőr és ugyan ezt mondta. Ez már bűncselekmény, azzá lett minősítve pár héttel ezelőtt, amikor elkezdték egyesíteni az ügyeket.
Üdv.

Semmiképp nem vitázni akarok. Itt ül mellettem a kollégám aki sértett az ügyben. Neki meg meg ezt modták a rendőrségen. Sajnos el tudom képzelni, hogy 6 rendőrségen 7 félét mondanak. Nem tartom valami nagyra a magyar rendőrség munkáját, hatékonyságát. Ha bűncselekménnyé lenne nyílvánítva akkor arról őt is tájékoztatták volna. De legyen igazad!

Üdv!

+Quote Post

5 Oldal V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (2 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió A pontos idő: 2013-05-20 06:27