Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2010-08-17 17:51
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Szia hytech, Kicsit megkésve... Egy ideje kint van a falon. At last ( Nehogy már a vakolat verje le a kőművest! A hozzászólást -hytech- szerkesztette a következő időpontban: 2010-08-17 17:51 -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2010-08-17 17:49
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 348 Regisztrált: 2009-06-20 16:09 Innen: Beriquel Azonosító: 661 318 |
Basszus eldobom az agyamat! A népek nem értik a szállítási sablont. Ezt a levelet kaptam. Kedves József! Természetesen nem gond a 80 Ft,- átutalása, de az oldalán a szállítási feltételek alatt az alábbiakat olvastam: Szállítás és fizetés módja Szállítási alapdíj Darabszám alapú kedvezmény Személyes átvétel Nincs díj megadva Ajánlott levélként előre utalás után 295 Ft/db 2. db és afelettiek Ingyenes Levélként, előre utalás után 80 Ft/db 2. db és afelettiek Ingyenes Vagyis azért licitáltam 2 db-ra (Termékkódok: 178134753, 178134768), hogy akkor számomra szerencsés esetben nem kell az utalással bajlódnom. Kedves József, kövezz meg, de én is úgy értelmezem, hogy egy áru esetén a szállítási díj 80Ft, kettőnél vagy többnél nulla forint, vagyis xy-nak semmit nem kell utalnia (ha a tesco-pontokról van szó). Most mit nem értek? -------------------- "Aki harcol, veszíthet. Aki nem harcol, már veszített is." - Bertolt Brecht - |
|
|
|
2010-08-17 17:19
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 243 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Basszus eldobom az agyamat!
A népek nem értik a szállítási sablont. Ezt a levelet kaptam. Kedves József! Természetesen nem gond a 80 Ft,- átutalása, de az oldalán a szállítási feltételek alatt az alábbiakat olvastam: Szállítás és fizetés módja Szállítási alapdíj Darabszám alapú kedvezmény Személyes átvétel Nincs díj megadva Ajánlott levélként előre utalás után 295 Ft/db 2. db és afelettiek Ingyenes Levélként, előre utalás után 80 Ft/db 2. db és afelettiek Ingyenes Vagyis azért licitáltam 2 db-ra (Termékkódok: 178134753, 178134768), hogy akkor számomra szerencsés esetben nem kell az utalással bajlódnom. Üdvözlettel: xy Nem érdekel, elküldöm neki, de ez már vicc..... -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-08-17 17:17
Létrehozva:
|
|
![]() Igencsak öreg róka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 116 Regisztrált: 2009-09-02 09:51 Azonosító: 726 887 |
Szia Oroszlán, Olvasd el a mottómat. Üdv hytech Szia hytech, Kicsit megkésve... Egy ideje kint van a falon. -------------------- Üdvözlettel:
Leó a Vatera oroszlánja |
|
|
|
2010-08-17 16:51
Létrehozva:
|
|
![]() Igencsak öreg róka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 116 Regisztrált: 2009-09-02 09:51 Azonosító: 726 887 |
Tisztelt Dragunovhun!
Csak okulásul: Még erre visszatérve, az első idézetnek semmi köze nem volt a moderáláshoz, ugyanis ahogy a második idézetben rámutattam... A moderáláshoz eleve nem lehet köze egyik hozzászólásának sem. Ezt próbáltam egész nap a tudomására hozni, sikertelenül. Nincs hozzá jogosítványa. Mivel egyelőre úgy döntött, hogy nem teszi ki a szűrömet, üsse kő nem ficánkolok, de ha még egyszer belém köt kénytelen lesz megszabadulni tőlem, ugyanis továbbra sem fogom lenyelni. Nem a farok csóválja a kutyát, ezt jó, ha megjegyzi. ...Tolerált, miután egy figyelmeztetéssel indította a beszélgetést. És erre is rosszul emlékszik. Figyelmeztetést azután kapott, miután kétszer is kioktatta a moderátort, hogy hogyan moderáljon. Végezetül, maximális jó szándékkal, tanácsként: beszélgessen sokat, figyeljen, okuljon mások és a saját hibáiból, vonjon le következtetéseket, toleráljon és mindig töltse ki a felesleges energiáit valami olyan dologban, amiben kedvét leli. De mindezt már máshol. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-08-17 16:45
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 243 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Igen, emlékszek az esetre amiből például Te megtanulhattad. Érdekes, mikor Te vesztél össze Oroszlánnal én nem szóltam bele... Nem kellett, mert magamba szálltam és valakivel megbeszéltem, aki nyugodtabb nálam, én őrá hallgattam, mert beláttam, hogy igaza van. Te nem hallgattál rám. Pedig ugyanezek az indulatok munkálkodtak bennem is, mint most benned. Csak én megértettem a sajátomat is, Leóét is, és ebből az állapotból már lehetett normális kompromisszumot kötni. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-08-17 16:34
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 1 018 Regisztrált: 2008-11-17 16:10 Azonosító: 300 154 |
Bennünk is vannak alkalmanként indulatok, egymással szemben és a modikkal szemben is, csak már megtanultuk kezelni és értelmezni azokat. Igen, emlékszek az esetre amiből például Te megtanulhattad. Érdekes, mikor Te vesztél össze Oroszlánnal én nem szóltam bele... olyan szinten tolerált ma téged Tolerált, miután egy figyelmeztetéssel indította a beszélgetést. A hozzászólást -Dragunovhun- szerkesztette a következő időpontban: 2010-08-17 16:35 |
|
|
|
2010-08-17 16:32
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
-------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2010-08-17 16:29
Létrehozva:
|
|
Dragunovhun!
Erre nem tudok már mit mondani. Csak Matizt ismételném. Menj, sétálj egyet, vagy idd le magad, vagy valami értelmeset csinálj. Értetlenül állok a mai napod előtt. És szerencséd van, ha Leó elmegy és a holnapi érkezéséig még van időd elnézést kérni, mielőtt Benz kivág. Amit pedig kiszerkesztettél, nem akarom még egyszer látni, mert méltatlan Leóhoz, hozzád és minden fórumozóhoz és egyáltalán a fórum légköréhez. Nézd meg az összes régebbi fórumozót, mindenki elhűlten szemléli a tombolásodat. Azt hiszed, te találtad fel a spanyol viaszt és majd most jól megmondod a tutit? Hát tévedsz. Bennünk is vannak alkalmanként indulatok, egymással szemben és a modikkal szemben is, csak már megtanultuk kezelni és értelmezni azokat. Nem azért, amiért gondolod ifjú titáni lendületeddel. Szerinted Leó meddig tűri, hogy a tekintélyén ugrálj? Tudjuk, hogy nem megtenni nehéz valamit, hanem, ha hatalmadban áll, akkor nem megtenni. Leó már eljutott erre a szintre, legalábbis nagyon úgy tűnik, olyan szinten tolerált ma téged, ami minden emberi elképzelést felülmúlt. Miért élsz ezzel vissza? Ne válaszolj, gondolkodj! -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-08-17 16:03
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 070 Regisztrált: 2007-03-19 11:01 Innen: Magyarország/Győr Azonosító: 804 |
Ez most mire jó.....?
-------------------- ..... egy fehér szellem a sötét múltból ......
|
|
|
|
2010-08-17 14:23
Létrehozva:
|
|
|
Szia Oroszlán, Olvasd el a mottómat. Üdv hytech -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2010-08-17 14:19
Létrehozva:
|
|
Feltételeztem, hogy arra válaszol, amit idéz. Tisztelt Dragunovhun! Egyikünk nyilvánvalóan nem beszél magyarul. Ez volt a legutóbbi remek hozzászólása: másrészt nem rendelkezik olyan jogosítvánnyal, hogy megmondja egy moderátornak, hogyan moderálja a fórumot. Nem mondtam, kérdeztem. (...) Erre mutattam be néhány példát, hogy mondta - mert vagy oly rég volt már, hogy elfelejtette; vagy a kérdő mondatról vannak egész különös elképzelései. És ezzel a téma be van fejezve. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-08-17 14:09
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 1 018 Regisztrált: 2008-11-17 16:10 Azonosító: 300 154 |
|
|
|
|
2010-08-17 14:08
Létrehozva:
|
|
...Nem mondtam, kérdeztem. Mondta: ...nem bánnám, ha valamit érdemben hozzáadna a diskurzushoz, ha már hozzászól. (...) ...hagyja ránk a spekulációt.... Önnek, mint "minden esetben adminisztrátor"-nak, illene egyértelműen közölnie, ha valamiről nem akarja, hogy beszéljünk, a helyett, hogy időnként benyög egy-egy "e-e" megjegyzést. Nyilván én jártam túl régen magyarórára. Vegye már észre magát, legyen kedves. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-08-17 13:55
Létrehozva:
|
|
|
Ezek után engedtessék már meg, hogy felhívjam arra a figyelmét, hogy nem hinném, hogy jobban tudná, mi működne a Vaterán és mi nem; illetve azért kár felháborodni, mert szembesítem azzal, hogy a "laikus" elgondolásán adott esetben túlmutathat a szakmai. Nem mintha a hozzászólásom -jobb kifejezés híján- tényszerűségének köze lenne az eddig elhangzottakhoz, de Ön szerint mégis miért azzal kezdtem, hogy laikus? másrészt nem rendelkezik olyan jogosítvánnyal, hogy megmondja egy moderátornak, hogyan moderálja a fórumot. Nem mondtam, kérdeztem. Arra pedig van jogosítványom, mint ahogy arra is, hogy elmondjam a véleményemet a fórumszabályzat keretein belül. Ha Ön szerint ezeket a kereteket kinőttem, akkor tegye meg a megfelelő intézkedéseket - lehetőleg mártírhalálos megjegyzések nélkül. |
|
|
|
2010-08-17 13:45
Létrehozva:
|
|
Az általam nehezményezett hozzászólásaiban, miszerint "Azért ebben ennyire ne legyen biztos", illetve "Mi többet látunk", semmilyen formában nem látok olyan jelzést, hogy "ne tervezgessünk, mert már kitaláltunk valamit". Önnek, mint "minden esetben adminisztrátor"-nak, illene egyértelműen közölnie, ha valamiről nem akarja, hogy beszéljünk, a helyett, hogy időnként benyög egy-egy "e-e" megjegyzést. Tisztelt Dragunovhun! Elsőként: "benyögni" - otthon a kedves családja és barátai, maximum. Másodsorban, nem kívánom túl hosszan boncolgatni ezt a témát, úgyhogy címszavakban: - ezzel kezdte: "a Vaterán (...) nem működne semmi ilyesmi." - majd: "én laikusként két lehetőséget látok" Ezek után engedtessék már meg, hogy felhívjam arra a figyelmét, hogy nem hinném, hogy jobban tudná, mi működne a Vaterán és mi nem; illetve azért kár felháborodni, mert szembesítem azzal, hogy a "laikus" elgondolásán adott esetben túlmutathat a szakmai. Ha Ön ezt tényleg így gondolja, akkor miért vannak nem hivatalos megnyilvánulásai és miért vesz részt a Vaterától független témájú beszélgetésekben? Mert az is a munkám része. Mint ahogy az is, elsősorban, hogy a Fórum szabályzatát betartassam. Még Önnel is. Végezetül pedig, nagyon egyértelműen, merthogy ezt igényli: Határozottan megkérem, hogy záros határidőn belül gondolja át a stílusát, mert egyrészt nem vagyok a haverja; másrészt nem rendelkezik olyan jogosítvánnyal, hogy megmondja egy moderátornak, hogyan moderálja a fórumot. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-08-17 13:34
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010-08-17 13:30
Létrehozva:
|
|
Ha Ön ezt tényleg így gondolja, akkor miért vannak nem hivatalos megnyilvánulásai és miért vesz részt a Vaterától független témájú beszélgetésekben? ... Én örülök, hogy ez így van. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-08-17 13:21
Létrehozva:
|
|
|
2. Üzleti titkokat értelemszerűen nem adhatok ki. Ellenben, ha nem tűnt volna fel, amikor egy olyan terület kerül szóba ezen "spekulációk" során, amellyel kapcsolatban belátható időn belül fejlesztés, átalakítás várható; általában jelzem, hogy erről vagy arról a témáról messzemenően ne tervezgessenek, mert adott esetben már ki van dolgozva a változtatás. Az általam nehezményezett hozzászólásaiban, miszerint "Azért ebben ennyire ne legyen biztos", illetve "Mi többet látunk", semmilyen formában nem látok olyan jelzést, hogy "ne tervezgessünk, mert már kitaláltunk valamit". Önnek, mint "minden esetben adminisztrátor"-nak, illene egyértelműen közölnie, ha valamiről nem akarja, hogy beszéljünk, a helyett, hogy időnként benyög egy-egy "e-e" megjegyzést. 3. Ezen a néven én minden esetben adminisztrátor vagyok. lHa Ön ezt tényleg így gondolja, akkor miért vannak nem hivatalos megnyilvánulásai és miért vesz részt a Vaterától független témájú beszélgetésekben? 4. @ "bibibí én tudom mi van" - Erről meg annyit, hogy hajlamosak néha úgy tenni, mintha Önökön kívül senki nem gondolkodna fejlesztésekben, átalakításokban. Szintén többször leírtam már, hogy csak azért, mert nem kapnak heti memót arról, hogy mivel töltjük az időnket, az nem jelenti azt, hogy nem csinálunk semmit. Sajnálatos, hogy erre időről időre emlékeztetnem kell. ... Csak mert nem értesítjük a Vatera.hu Kft-t minden az aukciós portált érintő beszélgetés során arról, hogy nem követeljük a felvetéseink azonnali és kivétel nélküli bevezetését, még nem hisszük azt, hogy a Vatera főhadiszálláson csak egymást bámulják a fejlesztők reggeltől délutánig. |
|
|
|
2010-08-17 13:05
Létrehozva:
|
|
Meg ne haragudjon, de nem bánnám, ha valamit érdemben hozzáadna a diskurzushoz, ha már hozzászól. Ha csak fejvesztés terhe mellett adhatná ki azt az információt amire gondolt, akkor hagyja ránk a spekulációt. Ártani nem árt senkinek, ezzel a "bibibí én tudom mi van" hozzáállással ellentétben. Szeretném azt hinni, hogy amikor Oroszlán hozzászól egy témához, olyankor leszáll közénk egyszerű földi halandó fórumozóként, és egy kedvezőtlen válaszra nem büntetéssel reagál, amíg az nem sért szabályt. Tisztelt Dragunovhun! Örömmel látom, hogy megjött a hidegfront. 1. Ezzel a két hozzászólásával mintha eltévesztette volna az ajtót. Talán nem kell részleteznem, miért. 2. Üzleti titkokat értelemszerűen nem adhatok ki. Ellenben, ha nem tűnt volna fel, amikor egy olyan terület kerül szóba ezen "spekulációk" során, amellyel kapcsolatban belátható időn belül fejlesztés, átalakítás várható; általában jelzem, hogy erről vagy arról a témáról messzemenően ne tervezgessenek, mert adott esetben már ki van dolgozva a változtatás. Többek között ezzel megyek elébe annak, hogy itt a fórumon kitalálnak valamit, hogy milyen jó lenne; aztán közfelháborodás a vége, amikor mégsem olyan lesz. Hozzáteszem, eddig ezzel kapcsolatban kifogás sem volt. 3. Ezen a néven én minden esetben adminisztrátor vagyok. 4. @ "bibibí én tudom mi van" - Erről meg annyit, hogy hajlamosak néha úgy tenni, mintha Önökön kívül senki nem gondolkodna fejlesztésekben, átalakításokban. Szintén többször leírtam már, hogy csak azért, mert nem kapnak heti memót arról, hogy mivel töltjük az időnket, az nem jelenti azt, hogy nem csinálunk semmit. Sajnálatos, hogy erre időről időre emlékeztetnem kell. Szerk: Tisztelt Vateraoroszlán! Elnézést kérek, amiért feltételeztem Önről, hogy nem bújik a hatalma mögé egy egyszerű párbeszédben, hanem képes partner lenni. A jóhiszemű feltételezésemet tartalmazó hozzászólásra kapott figyelmeztetéssel egyértelműen közölte, hogy Ön ezzel nem ért egyet. A mártírhalált nem kultiválom, az indoklás a figyelmeztetésében és a fenti hozzászólásban van. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-06-18 23:58 |