Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2012-07-13 21:06
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 243 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Kedves zejopy! Igazán nincs mit, csak teszem a dolgomat. Reggelente felöltöm az otthonkámat, fogom a partvist és a kislapátot, majd fájó derékkal (ámde töretlen lelkesedéssel) kitakarítok Kedves Benz! Látom, Önnek is elszabadult a fantáziája. Jó is az. Ugye a derékfájás nem a valóság? Emlékszem, volt egyszer már, amikor fájt, és azt mondta, hogy sokáig (több hétig). Annyira régen volt, hogy még Leóval együtt voltak, legalább két éve. JA, és kérem, az otthonkája színéről és mintázatáról meséljen kicsit. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-07-13 21:07 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-07-13 21:02
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 13 082 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Kedves Benz! Nagyon köszönöm, hogy ma valamikor radírozott. Tényleg nagyon kedves, bár láttam, hogy az előzőt is .... szóval kicsit olyan volt most, mintha elmentem volna valahonnan, rendetlenséget hagytam volna magam után, Ön pedig eltüntette azt. Szóval igazán.... és kérés nélkül, ez külön.... Kedves zejopy! Igazán nincs mit, csak teszem a dolgomat. Reggelente felöltöm az otthonkámat, fogom a partvist és a kislapátot, majd fájó derékkal (ámde töretlen lelkesedéssel) kitakarítok -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2012-07-13 19:46
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 243 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Kedves Benz!
Nagyon köszönöm, hogy ma valamikor radírozott. Tényleg nagyon kedves, bár láttam, hogy az előzőt is .... szóval kicsit olyan volt most, mintha elmentem volna valahonnan, rendetlenséget hagytam volna magam után, Ön pedig eltüntette azt. Szóval igazán.... és kérés nélkül, ez külön.... -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-07-12 23:35
Létrehozva:
|
|
(Feloldozom magam, mivel a „ma már” úgyis nemsokára letelik.) Nem hittem azt, hogy még nem jelezték előttem, csak azon buktam ki, hogy megint ennyire vaksi voltam. Ez már orvosi eset. (Új lapon megnyitottam a linket, elkezdtem olvasni, közben jött egy telefon, aztán olvastam tovább, észrevételeztem a hibát, válaszoltam 2 emailre, jöttem-mentem, reagáltam, majd visszamentem olvasni, és durr belevertem a fejem az idézett hsz-ba Nem rád gondoltam. Svejku hangjából hallottam ki némi szemrehányást és általában is szoktam érezni, ha valami nem oldódik meg rögtön, akkor hajlamosak az emberek azt hinni, hogy el van felejtve. Azt levettem, hogy ezzel te most találkoztál először. Én meg már aludni készültem, csak benéztem még egyszer. A holnapi nap kész őrültekháza lesz, ráadásul hajnalban kell kelnem. Kb. két napi tennivalót zsúfoltam bele. Nem baj, legalább Benznek lesz egy laza napja. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-07-12 23:22
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 279 Regisztrált: 2011-11-06 22:22 Azonosító: 1 562 510 |
Mindig azt hiszitek, hogy a ti hibajelzésetek az első. Nincs ezzel semmi gond, épp ideje volt, hogy Valaki észrevegye, hogy ez a téves szöveg még mindig ott van! (Feloldozom magam, mivel a „ma már” úgyis nemsokára letelik.) Nem hittem azt, hogy még nem jelezték előttem, csak azon buktam ki, hogy megint ennyire vaksi voltam. Ez már orvosi eset. (Új lapon megnyitottam a linket, elkezdtem olvasni, közben jött egy telefon, aztán olvastam tovább, észrevételeztem a hibát, válaszoltam 2 emailre, jöttem-mentem, reagáltam, majd visszamentem olvasni, és durr belevertem a fejem az idézett hsz-ba -------------------- Nem minden fénylik, ami arany (Manu Chao)
|
|
|
|
2012-07-12 22:58
Létrehozva:
|
|
Nem szeretném átvenni itt a fórumon az ügyfélszolgálat és a sales hatásköreit Jól van, csak vicc volt amúgyis. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-07-12 22:56
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 13 082 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Na pont ilyen tartalmú levelet szeretnék kapni, annyi különbséggel, hogy: Mivel az ügyben VateraBenz nevű munkatársunk szavát tartjuk döntő értékűnek, így biztos választ csak ő adhat, ezért a kérdését közvetlenül felteheti feléjük (a már megszokott moderátori többes Nem szeretném átvenni itt a fórumon az ügyfélszolgálat és a sales hatásköreit -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-07-12 22:08
Létrehozva:
|
|
Látom sikerült kiragadni a lényeget zejopy................. ......VateraBenz moderátor már kinyilvánította állspontjukat, miszerint "Kizártnak tartom, hogy az Ügyfélszolgálat ezzel a kérdéssel a Vatera fórumára irányította volna". ..... Húúú, de nem jön ez a rosszindulatúskodó stílus be nekem. És ilyen lappangós, sunnyogó módon..... agresszív lettem sajnos.... Kimegyek, elszívok egy cigit. Nem lát a pályán, de még ..... És még burkoltan fenyegeti Benzet. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-07-12 22:08 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-07-12 21:26
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 279 Regisztrált: 2011-11-06 22:22 Azonosító: 1 562 510 |
Hm, hát csak ott sántít a hasonlat, hogy az én esetemben minden a helyén volt - leszámítva a saját agysejtjeimet (Az én szemem azt hajlamos átugrani, ami nagyobb betűvel van írva. Ez sem túl előnyös, múlt héten emiatt hiúsult meg pl a gyerekemmel tervezett félnapos programunk - bár, mint utóbb kiderült, talán jobb is így. Helyette ültünk a parton és beszélgettünk. Azt mondta, hogy ez így nagyon jó volt. És nekem nagyon jó volt, hogy ezt mondta Ui. Arra jöttem rá, hogy miután oly nehezen tudtam azt a törlési kérelmet elküldeni, már attól sikerélményem van, hogy végül összehoztam, így tényleg nem fogok összezuhanni, ha elküldenek. Ráadásul pont a lényeg maradt ki belőle, mivel eredetileg a válaszra válaszolva írtam, úgy egyértelmű lett volna, viszont így, hogy ue. irományt elküldtem a KF-nek, némely részletek (előzmények) kimaradtak Szóval ma rendkívül hasznos és mélyértelmű cselekedeteim vannak/voltak/(lesznek?) -------------------- Nem minden fénylik, ami arany (Manu Chao)
|
|
|
|
2012-07-12 18:03
Létrehozva:
|
|
Mmmm... és a 12:20-as postomra nem is reagált.
Dede, pár napja is kénytelen voltam Hát hol voltam én akkor? És mit csináltam? Nem emlékszem. Na most vajon arra biztat-e, hogy építsem meg a házi oltárt, vagy azt fejezi ki, hogy csúcsteljesítménye eddig is nyilvánvaló volt? És hol marad a fokhagymát dugdosó pirulós szmájli? Mivel az ügyben moderátor munkatársaink szavát tartjuk döntő értékűnek, így biztos választ csak ők adhatnak, ezért a kérdését közvetlenül felteheti feléjük is a TeszVesz fórumon keresztül. Na pont ilyen tartalmú levelet szeretnék kapni, annyi különbséggel, hogy: Mivel az ügyben VateraBenz nevű munkatársunk szavát tartjuk döntő értékűnek, így biztos választ csak ő adhat, ezért a kérdését közvetlenül felteheti feléjük (a már megszokott moderátori többes A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-07-12 18:06 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-07-12 17:44
Létrehozva:
|
|
...Ilyet már száz éve nem csinált. Dede, pár napja is kénytelen voltam Na ugye, hogy a fórum a Vatera legjobb helye? Na ugye, hogy Benz az aki mindent tud? Bocs Benz a fantáziám... tudja, már kislány koromban is.... ( -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-07-12 17:02
Létrehozva:
|
|
Sziasztok! Nem enged új topicot indítani,viszont kérdésem lenne. Már írtam az ügyfélszolgálatnak, Ők ide irányítottak. ..... Na ugye, hogy a fórum a Vatera legjobb helye? Na ugye, hogy Benz az aki mindent tud? Bocs Benz a fantáziám... tudja, már kislány koromban is.... ( -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-07-12 15:34
Létrehozva:
|
|
Kösziiii Orrba-szájba túrtam az egész menüt, hihetetlen, hogy a hisztérikus keresés milyen fokú vakságot eredményez nálam És már meg is jött az azonosítós válasz Köszi mégegyszer a segítséget Sőt, most már az is bevillant, hogy hányszor láttam Benz "Értékelés törlését a Kapcsolatfelvételen..." kezdetű sablonját. De egyszerűen leállt az agyműködésem Jaj, nahát kedves Benz! A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-07-12 15:35 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-07-12 15:26
Létrehozva:
|
|
Aukcióval kapcsolatos probléma -> Szeretnék töröltetni egy értékelést. Én íde szoktam. Nem tudom, sürgetően hat-e, de akár úgy hat, akár nem, ők ettől függetlenül fogják a kérésedet elbírálni. Szóval nyugi. Kösziiii Orrba-szájba túrtam az egész menüt, hihetetlen, hogy a hisztérikus keresés milyen fokú vakságot eredményez nálam És már meg is jött az azonosítós válasz Köszi mégegyszer a segítséget Sőt, most már az is bevillant, hogy hányszor láttam Benz "Értékelés törlését a Kapcsolatfelvételen..." kezdetű sablonját. De egyszerűen leállt az agyműködésem -------------------- Nem minden fénylik, ami arany (Manu Chao)
|
|
|
|
2012-07-12 15:00
Létrehozva:
|
|
Eredetileg így akartam ma én is, de nem találtam olyan témát, ami testhez állt volna, ezért gondoltam, biztos rosszul emlékszem, és nem is így kell. Te melyik témát választottad? A tegnapit meg pont a tárgysort-nem-módosítós válaszként írtam. Az a dilemmám, hogy ha harmadszor is írok (ezúttal a kapcs.felv.-en keresztül), és netán mégis megérkezett az előző 2, akkor az sürgetőzésnek fog hatni. Ha viszont nem érkezett meg valamely sötét okból, akkor azt én honnan a búbánatból fogom tudni vajh Aukcióval kapcsolatos probléma -> Szeretnék töröltetni egy értékelést. Én íde szoktam. Nem tudom, sürgetően hat-e, de akár úgy hat, akár nem, ők ettől függetlenül fogják a kérésedet elbírálni. Szóval nyugi. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-07-12 14:46
Létrehozva:
|
|
Én simán a kapcsolatfelvételen keresztül szoktam kérni az értékelések törlését. És onnan viszonylag hamar meg szokott érkezni egy ticket számos levél, amiben megírják, hogy a kollégák nekiállnak az ügy feldolgozásának, és ha megoldódott esetleg a probléma, akkor arra a levélre válaszoljak, de nem módosítsam a tárgy sort. Eredetileg így akartam ma én is, de nem találtam olyan témát, ami testhez állt volna, ezért gondoltam, biztos rosszul emlékszem, és nem is így kell. Te melyik témát választottad? A tegnapit meg pont a tárgysort-nem-módosítós válaszként írtam. Az a dilemmám, hogy ha harmadszor is írok (ezúttal a kapcs.felv.-en keresztül), és netán mégis megérkezett az előző 2, akkor az sürgetőzésnek fog hatni. Ha viszont nem érkezett meg valamely sötét okból, akkor azt én honnan a búbánatból fogom tudni vajh -------------------- Nem minden fénylik, ami arany (Manu Chao)
|
|
|
|
2012-07-12 13:16
Létrehozva:
|
|
Valamit nagyon nem jól csinálok Aztán írtam válaszként a régi, tőlük kapott emailre. Erre nem kaptam semmit. Most a tegnapit továbbítottam az info@allegroup.hu-ra. De úgy tűnik, ezzel sem vagyok beljebb. Szuz, zep, ti milyen címre írtatok? Én simán a kapcsolatfelvételen keresztül szoktam kérni az értékelések törlését. És onnan viszonylag hamar meg szokott érkezni egy ticket számos levél, amiben megírják, hogy a kollégák nekiállnak az ügy feldolgozásának, és ha megoldódott esetleg a probléma, akkor arra a levélre válaszoljak, de nem módosítsam a tárgy sort. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-07-12 13:00
Létrehozva:
|
|
Valamit nagyon nem jól csinálok
Aztán írtam válaszként a régi, tőlük kapott emailre. Erre nem kaptam semmit. Most a tegnapit továbbítottam az info@allegroup.hu-ra. De úgy tűnik, ezzel sem vagyok beljebb. Szuz, zep, ti milyen címre írtatok? -------------------- Nem minden fénylik, ami arany (Manu Chao)
|
|
|
|
2012-07-12 12:28
Létrehozva:
|
|
1. Magánemberként nem jutna eszembe 2. Nincs technikai akadálya. Ha nem kapott ticket számos választ, akkor az azt jelenti, hogy a levele nem ért célba vagy a válaszunk tűnt el a visszaúton. Köszönöm, akkor talán jobb, elküldöm újra, újként -------------------- Nem minden fénylik, ami arany (Manu Chao)
|
|
|
|
2012-07-12 12:20
Létrehozva:
|
|
Még nem volt rá lehetőség, de délután majd felhívom Kicsit sem fog csodálkozni. - Szia apa! - Szia kisfiam, örülök, hogy hallok felőled. - Apa, tudsz még eszperantóul? - Öööö... kisfiam... mit kellene lefordítani? Ha nagyon bonyolult, akkor biztosan tudok ajánlani valakit magam helyett. - Nem, nem, csak zejopy kérdezi a fórumról... - ??? A fantáziám. Ez tényleg nagyon szép kötés. Régen szokás volt egységes formátumba átköttetni a könyveket. Nekem már kicsit idegen (a szépség ellenére is), jobban szeretem eredeti formájukban meghagyni őket Nekem ebben nincs álláspontom. Ha belegondolok a kililázott részbe, akkor egészen logikusan következik, hogy így gondolja. Az általam látott egyéniségéből adódik is. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-06-19 05:55 |