Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2011-06-22 21:50
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 99 Regisztrált: 2010-03-24 17:16 Azonosító: 1 074 606 |
A lába az ízületnél eltörött. Lötyög. Nem lesz jó. Bár éppen most jutott eszembe egy jó megoldás sinre, csak nagyon ügyesen kell megcsinálni. De ez nem lesz jó sosem. Ilyen törés nem gyógyul meg. (Bár ne lenne igazam.) Gilisztát ásunk a kertben, meg a horgászboltban is veszünk, mert nem lehet annyit ásni. Meg lisztkukacot is veszünk. Főtt tojást, túrót és reszelt répát, kicsire vágott almát, cseresznyét. A probléma nem most van, hanem akkor lesz, mikor felnő. Ezentúl mindig kell kukacnak itthon lennie. Elmegy egy ideig, hogy az ember girnyókkal babratol, de nem életcél. Pont ezért nincs beóm, és pont a különleges táplálkozás miatt nincs nektárevő madaram sem, pedig mindkettő nagyon impozáns. Viszont őt nem lehet elengedni, ha nem egészséges. szegény, ez a lötyögés nagyon nem hangzik jól, akkor minden mozdulat fáj is neki? állatorvos ilyenben nem tud segíteni? vagy nem tudom, hogy a vadon élő állatokkal ők foglalkoznak-e, szerencsére nem kellett még állatorvoshoz mennem, vagy vmi madárkórház? Kajára viszont nem nagyon lehet panasza |
|
|
|
2011-06-22 21:44
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 969 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
neeeee, ez tényleg nagyon aranyos alapból madárszerető vagyok. tényleg iszonyat jófej lehet ahogy egyfolytában tátogatja a csőrét A lába az ízületnél eltörött. Lötyög. Nem lesz jó. Bár éppen most jutott eszembe egy jó megoldás sinre, csak nagyon ügyesen kell megcsinálni. De ez nem lesz jó sosem. Ilyen törés nem gyógyul meg. (Bár ne lenne igazam.) Gilisztát ásunk a kertben, meg a horgászboltban is veszünk, mert nem lehet annyit ásni. Meg lisztkukacot is veszünk. Főtt tojást, túrót és reszelt répát, kicsire vágott almát, cseresznyét. A probléma nem most van, hanem akkor lesz, mikor felnő. Ezentúl mindig kell kukacnak itthon lennie. Elmegy egy ideig, hogy az ember girnyókkal babratol, de nem életcél. Pont ezért nincs beóm, és pont a különleges táplálkozás miatt nincs nektárevő madaram sem, pedig mindkettő nagyon impozáns. Viszont őt nem lehet elengedni, ha nem egészséges. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-06-22 21:34
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 99 Regisztrált: 2010-03-24 17:16 Azonosító: 1 074 606 |
Igen, szelíd, mert éhes. Mindig. Igen, még fióka, pállott a szája és rövid a farka, helyenként még lehet látni a pihét is. Teszek be képet. h ttp://kepfeltoltes.hu/110622/IMG_0054_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Ha valaki azt mondja, hogy még csúnyácska, az számoljon a sárkány énemmel. neeeee, ez tényleg nagyon aranyos alapból madárszerető vagyok. tényleg iszonyat jófej lehet ahogy egyfolytában tátogatja a csőrét |
|
|
|
2011-06-22 21:27
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 969 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
jaaaa, ez valami újdonság, ilyen nem volt, köszi "Régen még ennyi idő sem volt a javításra." de nem olyan régen még korlátlanul lehetett szerkeszteni asszem beletaláltál, mert volt másik madár, papagáj, még mindig van szerk: amúgy szelíd a rigó? és kölyök? Igen, szelíd, mert éhes. Mindig. Igen, még fióka, pállott a szája és rövid a farka, helyenként még lehet látni a pihét is. Teszek be képet. h ttp://kepfeltoltes.hu/110622/IMG_0054_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Ha valaki azt mondja, hogy még csúnyácska, az számoljon a sárkány énemmel. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2011-06-22 21:29 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-06-22 21:24
Létrehozva:
|
|
|
Mert egy idő után már nem engedi szerkeszteni. jaaaa, ez valami újdonság, ilyen nem volt, köszi "Régen még ennyi idő sem volt a javításra." de nem olyan régen még korlátlanul lehetett szerkeszteni asszem beletaláltál, mert volt másik madár, papagáj, még mindig van szerk: amúgy szelíd a rigó? és kölyök? A hozzászólást -rezsooo- szerkesztette a következő időpontban: 2011-06-22 21:25 |
|
|
|
2011-06-22 21:17
Létrehozva:
|
|
ja hogy neked tényleg van otthon egy kis rigód, azt nem láttam csak azt, hogy felajánlasz egy smiley rigót én kis verebet vittem haza ami kipottyant a fészkéből, lakótelepen laktunk és az erkélyen cseperedett fel, jófej volt ahogy nőtt próbálgatta a szárnyait, jöttek hozzá a haverjai, aztán egyszer csak elrepült meg beteg galambot is vittem haza, az már sajnos sehova nem repült na az előző hozzászólásomnál is eltűnt a szerkesztés gomb, 1x tudtam szerkeszteni de már nincs ott, ez miért van? Megtanultam ha valami nem stimmel itt, akkor az F5 gomb mindig segít, de most nem Mert egy idő után már nem engedi szerkeszteni. Persze, megrögzött állatbarát vagyok, mindent meg akarok menteni. Tök jó, hogy verebet fel tudtál nevelni, azok kényesek. És jó, hogy elment. Ez a rigó maradni fog, nagyon gáz a lába. A beteg galambbal óvatosan kell. Mindig kezet mosni és ha van másik madár otthon, nem betenni mellé. Egyszer régen felneveltem egy rigót (az elsőt) és a szüleimnél engedtem el. Az egy madárparadicsom, ahol élnek, ősgesztenyés, béke, nyugalom. Minden tavasszal, mikor megérkezett, megmutatta magát, hogy ő itt van, és minden ősszel, mielőtt elment, többedmagával "elköszönt". Sok mindent neveltem, de talán az egyik legsikeresebb ő volt. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-06-22 21:11
Létrehozva:
|
|
Ráadásul errefelé egyetlen giliszta van, amit nem osztok meg törött lábú szárnyasokkal. Bocsánat kedves Benz, remélem van Önnél egy tubus jó erős ragasztó, mintha kicsit szanaszét lennék szóródva. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-06-22 21:08
Létrehozva:
|
|
|
Szerintem a szmájli még csak nem is veréb. A mi rigónk is éhes. ja hogy neked tényleg van otthon egy kis rigód, azt nem láttam csak azt, hogy felajánlasz egy smiley rigót én kis verebet vittem haza ami kipottyant a fészkéből, lakótelepen laktunk és az erkélyen cseperedett fel, jófej volt ahogy nőtt próbálgatta a szárnyait, jöttek hozzá a haverjai, aztán egyszer csak elrepült meg beteg galambot is vittem haza, az már sajnos sehova nem repült na az előző hozzászólásomnál is eltűnt a szerkesztés gomb, 1x tudtam szerkeszteni de már nincs ott, ez miért van? Megtanultam ha valami nem stimmel itt, akkor az F5 gomb mindig segít, de most nem |
|
|
|
2011-06-22 20:47
Létrehozva:
|
|
ez a kis rigó nem kis veréb? mármint nem aki árulja 130-ért (SZÁZHARMINC EZER MAGYAR FORINTÉRT!!!! Szerintem a szmájli még csak nem is veréb. A mi rigónk is éhes. ........ nagyon cefet,........ ....... jó nagy baromság. ........ bután túlbonyolított rendszer........ -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-06-22 20:40
Létrehozva:
|
|
|
Azért minimum érték biztosítva kellene feladni. Vásároltam. Ajánlott levélként 390 Ft volt megadva. Ehhez képest 810-et kért. komolyan gondolja, hogy 130 ezerért árulja... ez, ez... az a vicces, hogy a cipő hivatalos kiskereskedelmi ára 110 dollár, az max 21e ft, bay-en is MAX. 140 dollárért adják, de inkább 110-130 dollár, de 100 dollárért is lehet kapni, és nekem mondja, hogy 22e ft-ért nem kapok eredetit... lehet elhittem volna, ha nem lennék mániákus cipő fan és nem tudtam volna már erről a cipőről a 2010 márciusi megjelenése előtt, plusz box fan is vagyok, ez a cipő a Pac-Man széria egyik darabja, (Manny Pacquiao akivel a nike szerződött, súlycsoporttól függetlenül a világ legjobb boxolójának tartják), szóval vicces, mindegy, igazából nincs közöm hozzá, mindenki annyiért árulja a cuccát amennyiért jól esik neki, csak ez kissé komikus... ez a kis rigó nem kis veréb? mármint nem aki árulja 130-ért (SZÁZHARMINC EZER MAGYAR FORINTÉRT!!!! de vannak még érdekes árai... na mind1. amúgy azt felejtettem el, hogy miért nem látható mindig a szerkesztés gomb? most itt megvan, de a délutáni hozzászólásomnál nincs ott. A hozzászólást -rezsooo- szerkesztette a következő időpontban: 2011-06-22 20:45 |
|
|
|
2011-06-22 19:11
Létrehozva:
|
|
Nem kér valaki kis rigót? Szívesen átpasszolom..... Már nem adom a rigót. Éééésss..... Hazaértünk, mondtuk, hogy neki, mint "főapának" erkölcsi kötelessége kajához juttatni tollas gyermekét... Éééééésssss... egy szó nélkül kiment gilisztát ásni, ahelyett, hogy belőtte volna a TV-t és a gépet. Csúúúcs pasi a gyerekem. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-06-22 19:02
Létrehozva:
|
|
Nem, nem írta el.. Megkérdeztem és a válasz az volt, hogy akkor vegyek olcsóbban! http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=1463172054 Azért minimum érték biztosítva kellene feladni. Vásároltam. Ajánlott levélként 390 Ft volt megadva. Ehhez képest 810-et kért. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-06-22 13:55
Létrehozva:
|
|
|
Nem, nem írta el.. Megkérdeztem és a válasz az volt, hogy akkor vegyek olcsóbban!
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=1463172054 |
|
|
|
2011-06-22 12:20
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 907 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Ismeri? Királyfi megy az erdőben, találkozik a vasorrú bábával. - Királyfi, ha háromszor magadévá teszel, gyönyörű fiatal és gazdag királylánnyá változom, és neked adom a kezem. Nézi, nézi a királyfi, öreg is, rút is, szakállkája is van, na és a vas orr.... De a kecsegtető jutalom reményében erőt vesz magán és háromszor gyönyörhöz juttatja az öreglányt. Mikor végzett, csak azt látja, hogy a vasorrú az maradt, aki volt. A felháborodott számonkérésre érkező válasz akár Önnek is szólhatna: - Királyfi, te még hiszel a mesékben? Kedves Benz! Ön annyira, de annyira -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2011-06-22 12:18
Létrehozva:
|
|
Remélhetően rendezi a problémás adásvételeit. Ismeri? Királyfi megy az erdőben, találkozik a vasorrú bábával. - Királyfi, ha háromszor magadévá teszel, gyönyörű fiatal és gazdag királylánnyá változom, és neked adom a kezem. Nézi, nézi a királyfi, öreg is, rút is, szakállkája is van, na és a vas orr.... De a kecsegtető jutalom reményében erőt vesz magán és háromszor gyönyörhöz juttatja az öreglányt. Mikor végzett, csak azt látja, hogy a vasorrú az maradt, aki volt. A felháborodott számonkérésre érkező válasz akár Önnek is szólhatna: - Királyfi, te még hiszel a mesékben? Kedves Benz! Ön annyira, de annyira -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-06-22 12:13
Létrehozva:
|
|
Köszi az infókat, tök édes vagy.
-------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-06-22 12:11
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 907 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Tud érdemben nyilatkozni Vallserrano-ról? Mit szól a szomszédban elhangzottakhoz? Remélhetően rendezi a problémás adásvételeit. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2011-06-22 11:58
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 27 Regisztrált: 2007-03-21 13:40 Innen: xyz Azonosító: 1 282 |
most jött be hozzám egy "elégedett vevöjük" szerintem most apritja a fejüket a pultba.. 300km-ert utazott mert 4 hónapja semmit nem küldenek neki.. persze kulturáltan elkisértem az ajtóig az urat. nehogy valaki másra szabaditsa a dühét
kezd összeállni a kép hogy mi lehet velük... nem tudom hogy a nyomozás eme szakaszában mennyire szabályos vagy nem az de leirom.. ha szabájtalan lenne akkor a moderátor törli.. eddig amennyire összeraktam a dolgot.. tavaly a cég Pxelexxxo néven müködött idén név és tulajdonos váltás történt sxxxexxxo névre (x= le nem irt betü) tulajdonos P.Z röl CS.x) re változott.. vaterán és cégbiroság stb elött.. ám a valóságban ez csak formális váltás volt.. valójáéban ugyanaz a P.Z. áll az ügyletek mögött... utobbit a rendörség is megerősitette.. hogy egy uj cége mögé bújik. |
|
|
|
2011-06-22 11:48
Létrehozva:
|
|
Szép jó reggelt! Sajnos, korán keltem, csak volt néhány sürgős elintéznivalóm Tud érdemben nyilatkozni Vallserrano-ról? Mit szól a szomszédban elhangzottakhoz? -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-06-22 10:52
Létrehozva:
|
|
Szép reggelt, későn kelt ma. Szép jó reggelt! Sajnos, korán keltem, csak volt néhány sürgős elintéznivalóm -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-19 22:28 |