Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2011-02-02 21:02
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 925 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Áruljátok el: hogy kell a hozzászóláshoz több idézetet beszúrni? Tisztelt mucus42! A megválaszolni kívánt hozzászólásoknál kattintson az idézet gombra (jobbra fent), majd görgessen a lap tetejére és katt a hozzászólás gombra. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2011-02-02 21:00
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 925 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
mondd meg a férjednek, hogy szeretnél egy majmot, először biztos azt fogja hinni, hogy viccelsz, de add elő halál komolyan, hogy ez már manapság nem olyan különös, meg hogy egy csomóan tartanak majmot külföldön, ott ez már majdhogynem hétköznapi, mutass neki videót youtube-ról, mondd neki, hogy a vaterás kapcsolataid révén sokkal olcsóbban, pár millió helyett csupán néhány százezerért tudsz makákót, mutass neki még videót youtube-ról, és ha elég kitartóan akarsz majmot, a végén majd kezdi elhinni, hogy talán mégsem hülyéskedsz és ezt komolyan gondolod, megváltás lesz neki, hogy beéred csupán egy nyúllal is. Lehet Ő fogja megkérdezni, hogy nem akarsz inkább egy nyulat? -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2011-02-02 20:34
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 99 Regisztrált: 2010-03-24 17:16 Azonosító: 1 074 606 |
Szóval megpróbáltam bevetni magamat nyúl ügyben. Félfinoman, csak úgy mellékesen a kasszánál, amikor fizettünk. Nem lesz nyúl. És ha most valaki azt meri mondani, hogy minek nekem nyúl, amúgy is túl sok az állatom, azt megverem, mert alig van körülöttem élőlény. Különben yorksire terriert is szeretnék, tök jól ellennének a nyúllal..... ami nincs.... mondd meg a férjednek, hogy szeretnél egy majmot, először biztos azt fogja hinni, hogy viccelsz, de add elő halál komolyan, hogy ez már manapság nem olyan különös, meg hogy egy csomóan tartanak majmot külföldön, ott ez már majdhogynem hétköznapi, mutass neki videót youtube-ról, mondd neki, hogy a vaterás kapcsolataid révén sokkal olcsóbban, pár millió helyett csupán néhány százezerért tudsz makákót, mutass neki még videót youtube-ról, és ha elég kitartóan akarsz majmot, a végén majd kezdi elhinni, hogy talán mégsem hülyéskedsz és ezt komolyan gondolod, megváltás lesz neki, hogy beéred csupán egy nyúllal is. Lehet Ő fogja megkérdezni, hogy nem akarsz inkább egy nyulat? |
|
|
|
2011-02-02 19:54
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 303 Regisztrált: 2007-03-01 13:47 Innen: Budapest Azonosító: 18 |
Áruljátok el: hogy kell a hozzászóláshoz több idézetet beszúrni?
|
|
|
|
2011-02-02 19:51
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 303 Regisztrált: 2007-03-01 13:47 Innen: Budapest Azonosító: 18 |
Ó, ne irigyelj. Nekem is egész nap előttem van a gép, de esténként, amikor letettem a gyereket, elküldtem a leveleket a vevőknek, és minden kész, van kb egy óra, amit pihenéssel töltök. A fejemen a zene, erre-arra böngészek, és fórumozom. Kell is, szinte érzem, ahogy kimegy belőlem a feszültség. Én a TV-t nem nézem. Még csukott szemmel sem. Mikor még fiatal voltam nekem is igy ment. Nem sokára megyek is Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek. "Hajnalban" jövök |
|
|
|
2011-02-02 17:41
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 001 Regisztrált: 2008-07-17 12:23 Innen: Káosz birodalom Azonosító: 171 419 |
Én pedig már kezdtem babonás lenni. Na és akkor íme egy részlet az egyik vevőm leveléből, hogy ne csak én szomorodjak el. Szerintem minden levelezőprogramba bele van építve a helyesírás ellenőrző. Szóval olvassátok, és sírjatok: ".....azt tudom, hogy mennyi a kiöntő, meg a tolyástartók....." Huhh.Hát én sem vagyok mostanában egy helyes író bajnok, gondjaim vannak az összetett szavakkal. Illetve mostanában nálam minden összetett szónak minősül és egyben írom. Na de ilyen alapvetőt!! -------------------- "Lemondtam a sexről, az italról és a hazardírozásról! Ez volt életem legszörnyűbb negyedórája"
|
|
|
|
2011-02-02 16:18
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 985 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Viccelsz? Titkos, beépített ügynökeim jelentették. Szó sincs itt éles látásról. Én pedig már kezdtem babonás lenni. Na és akkor íme egy részlet az egyik vevőm leveléből, hogy ne csak én szomorodjak el. Szerintem minden levelezőprogramba bele van építve a helyesírás ellenőrző. Szóval olvassátok, és sírjatok: ".....azt tudom, hogy mennyi a kiöntő, meg a tolyástartók....." -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-02-02 11:41
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 001 Regisztrált: 2008-07-17 12:23 Innen: Káosz birodalom Azonosító: 171 419 |
Jaj, köszönöm, tök rendes vagy, hogy észrevetted. Ezek szerint nem csak szép szemed, hanem roppantmód éles is. Viccelsz? Titkos, beépített ügynökeim jelentették. Szó sincs itt éles látásról. Tiltó mi? Az hol? Kinek? Milyen? Hja persze!Bizonyára keverem a szezont a fazonnal.... -------------------- "Lemondtam a sexről, az italról és a hazardírozásról! Ez volt életem legszörnyűbb negyedórája"
|
|
|
|
2011-02-02 11:36
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Chrome-ban is van kedvencek sáv. Jobb felső sarok, franciakulcs ikonra kattintva. Ráadásul 1 gombnyomással az IE8-ból át is importálhatod a Chrome-ba az előzményeket. Én is kényelmes ember vagyok, de amikor már hetek óta csak homokórázott a vaterán és tetű volt minden egyes betöltés, akkor elcsattant az agyam.Most crome megy vaterázáshoz, és hasítok mint állat.... na persze nekem nincs olyan hosszú tiltólistám ami miatt nehezebben megy a betöltés...... Tiltó mi? Az hol? Kinek? Milyen? -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2011-02-02 11:35
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 985 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Zejopy kollegina nagyon tuti lett a séród!!!!!!!!!! Jaj, köszönöm, tök rendes vagy, hogy észrevetted. Ezek szerint nem csak szép szemed, hanem roppantmód éles is. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2011-02-02 11:36 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-02-02 11:33
Létrehozva:
|
|
|
Zejopy kollegina nagyon tuti lett a séród!!!!!!!!!!
-------------------- "Lemondtam a sexről, az italról és a hazardírozásról! Ez volt életem legszörnyűbb negyedórája"
|
|
|
|
2011-02-02 11:20
Létrehozva:
|
|
|
Az IE-t azért szeretem mert kizárólag ennek van a bal oldalon kedvencek sávja - ami nála rögzített - és nagyon kényelmessé teszi a netezést. Kényelmes ember lévén az IE8 - mégha lassabb mint a többi böngésző - biztosítja számomra a kényelmet, "gyorsaságot". Csak a szemmozgató izmomat kell megmozdítanom - picit balra - majd egy pici csukló és mutatóujj mozdulat és megvan a keresett oldal. Chrome-ban is van kedvencek sáv. Jobb felső sarok, franciakulcs ikonra kattintva. Ráadásul 1 gombnyomással az IE8-ból át is importálhatod a Chrome-ba az előzményeket. Én is kényelmes ember vagyok, de amikor már hetek óta csak homokórázott a vaterán és tetű volt minden egyes betöltés, akkor elcsattant az agyam.Most crome megy vaterázáshoz, és hasítok mint állat.... na persze nekem nincs olyan hosszú tiltólistám ami miatt nehezebben megy a betöltés...... -------------------- "Lemondtam a sexről, az italról és a hazardírozásról! Ez volt életem legszörnyűbb negyedórája"
|
|
|
|
2011-02-02 11:06
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
nekem meg marad , de ha nem úgy mint az előbb Ctrl+B, hozzáadás a könyvjelzőhöz meg Ctrl+D Meglátjuk. Mindenesetre thx. -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2011-02-02 10:51
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 427 Regisztrált: 2010-07-07 12:35 Azonosító: 1 249 027 |
Et lászt. Köszi. Elvileg kész is - importáltam mindent az IE-ből - csak azt nem tudom, hogy a kedvencek állapotsáv mennyire marad meg ott fixen a bal oldalon. Nincs ugyanis rögzítési ikon mint az IE-ben. Most ha bezárpom és újra kinyitom akkor ott van minden, de ha kikapcsolom lehet , hogy eltűnikaz állapotsáv és bekapcsoláskor újra ki kell nyitni. Olyan funkciót sem látok, hogy hozzáadás kedvencekhez, így gondolom a linket bele kell húznom felülről manuálisan ha fel akarom venni a kedvencek közzé. nekem meg marad , de ha nem úgy mint az előbb Ctrl+B, hozzáadás a könyvjelzőhöz meg Ctrl+D A hozzászólást -ktibor68- szerkesztette a következő időpontban: 2011-02-02 10:52 |
|
|
|
2011-02-02 10:35
Létrehozva:
|
|
|
Firefoxba is van, billentyű CTRL+B vagy Nézet > Oldalsáv Könyvjelzők és ott marad bal oldalt a könyvjelzők , kedvencek. Nem akarlak meggyőzni hogy ezt használd Et lászt. Köszi. Elvileg kész is - importáltam mindent az IE-ből - csak azt nem tudom, hogy a kedvencek állapotsáv mennyire marad meg ott fixen a bal oldalon. Nincs ugyanis rögzítési ikon mint az IE-ben. Most ha bezárpom és újra kinyitom akkor ott van minden, de ha kikapcsolom lehet , hogy eltűnikaz állapotsáv és bekapcsoláskor újra ki kell nyitni. Olyan funkciót sem látok, hogy hozzáadás kedvencekhez, így gondolom a linket bele kell húznom felülről manuálisan ha fel akarom venni a kedvencek közzé. -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2011-02-02 10:08
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 427 Regisztrált: 2010-07-07 12:35 Azonosító: 1 249 027 |
Van másik böngészőm de azokat speciális alkalmazásokhoz használom. Mozzilla: torrentezéshez Chrome: banki tranzakciókhoz. Az IE-t azért szeretem mert kizárólag ennek van a bal oldalon kedvencek sávja - ami nála rögzített - és nagyon kényelmessé teszi a netezést. Segítségével gyakorlatilag a billentyűzetet nem is használom. Firefoxba is van, billentyű CTRL+B vagy Nézet > Oldalsáv Könyvjelzők és ott marad bal oldalt a könyvjelzők , kedvencek. Nem akarlak meggyőzni hogy ezt használd A hozzászólást -ktibor68- szerkesztette a következő időpontban: 2011-02-02 10:09 |
|
|
|
2011-02-02 09:46
Létrehozva:
|
|
|
Próbáld meg más böngészővel Pl : Firefox 3.6.13, Én csak azt használom Explorer alatt sok minden lassú lefagy Van másik böngészőm de azokat speciális alkalmazásokhoz használom. Mozzilla: torrentezéshez Chrome: banki tranzakciókhoz. Az IE-t azért szeretem mert kizárólag ennek van a bal oldalon kedvencek sávja - ami nála rögzített - és nagyon kényelmessé teszi a netezést. Segítségével gyakorlatilag a billentyűzetet nem is használom. ... Egyszer majd infarktust kap a gép előtt.... Jó reggelt Maestro! Jó reggelt neked is! Kényelmes ember lévén az IE8 - mégha lassabb mint a többi böngésző - biztosítja számomra a kényelmet, "gyorsaságot". Csak a szemmozgató izmomat kell megmozdítanom - picit balra - majd egy pici csukló és mutatóujj mozdulat és megvan a keresett oldal. -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2011-02-02 09:01
Létrehozva:
|
|
... Kedves Benz, szép reggelt, Önt délelőtt még megkörnyékezem, csak szépen próbálom a tegnap esti dologra a reakciót megfogalmazni, nehogy úgy járjak Önnel is, mint a férjemmel és a nyúllal. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2011-02-02 08:46
Létrehozva:
|
|
|
Ezt megintcsak sikerült a vaterának jól leprogramozni. Ha megnyitom a linket - explorer 8 alatt - a processzorhasználat felugrik 50-100% közzé és szétfagy az egész explorer. Többszöri próbálozás után is. Jó reggelt Maestro! Nekem is ez volt a gondom IE alatt és bár én is megrögzött IE használó és rajongó vagyok, gyorsan letöltöttem a Crome-ot. El kell ismernem, hogy azóta hasít a vatera, (IE alatt sokszor az eladó áruimról a licitáltra való átkattintás is hosszú másodpercekig töltődött be, rosszabb esetekben kiírta az "internet explorer nem tudja megjeleníteni.....típusú dumát) Próbáld ki vagy ezt vagy más böngészőt.Nem kell totálisan áttérni. Ahogy zejopy kollegina is mondta, vaterázz a másik böngészővel, ne az IE-rel. Hidd el, megér egy misét! -------------------- "Lemondtam a sexről, az italról és a hazardírozásról! Ez volt életem legszörnyűbb negyedórája"
|
|
|
|
2011-02-02 08:27
Létrehozva:
|
|
Szép jó reggelt mindenkinek! Nagyon irigyellek benneteket, hogy késő estig fenn tudtok maradni. Nekem 9 körül fellövik a pizsamát, s mennem kell, mert leragad a szemem. Egész nap gép előtt ülök, igy örülök, ha este nem látok gépet. TV-t is ezért szoktam csukott szemmel nézni Ó, ne irigyelj. Nekem is egész nap előttem van a gép, de esténként, amikor letettem a gyereket, elküldtem a leveleket a vevőknek, és minden kész, van kb egy óra, amit pihenéssel töltök. A fejemen a zene, erre-arra böngészek, és fórumozom. Kell is, szinte érzem, ahogy kimegy belőlem a feszültség. Én a TV-t nem nézem. Még csukott szemmel sem. Próbáld meg más böngészővel Pl : Firefox 3.6.13, Én csak azt használom Explorer alatt sok minden lassú lefagy A Maestro ragaszkodik az IE-hez. Múltkor a tiltólistája fagyasztotta be a fél világot, most ez, mert rettenetesen hosszú a terméklapos levelezés. Én mondtam már neki,hogy egy ablakban a Róka legyen nyitva és ott intézze a Vaterával kapcsolatos dolgait, de megcsontosodott, hajlíthatatlan, és hiába beszél neki az ember. Egyszer majd infarktust kap a gép előtt. Kedves Benz, szép reggelt, Önt délelőtt még megkörnyékezem, csak szépen próbálom a tegnap esti dologra a reakciót megfogalmazni, nehogy úgy járjak Önnel is, mint a férjemmel és a nyúllal. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2011-02-02 08:29 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-21 17:26 |