IPB

Üdvözöllek a Fórumban!

> Fontos tudnivaló

A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.

152 Oldal V  « < 35 36 37 38 39 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Kiemelt, Súlyos Szabálytalanságok, A szabálytalan aukciókat NEM ITT, hanem terméklapon át kérjük jelezni!
VateraBenz
hozzászólás 2011-07-04 21:36
Létrehozva: #721

Customer Service

Csoport:
M O D E R Á T O R

Regisztrált: 2009-09-04 15:11
Azonosító: 730 465

IDÉZET(Dave234 @ 2011-07-04 21:04) *
...
Ezek ellenére szerinte Ő mindent megtett és nem érti a negatív véleményt. Összegezve kaptam egy hibás telefont, írt rólam egy kamu véleményt, amivel engem járatott le, miközben magát fényezte, miközben pofátlan, kicsit sem korrekt emberkéről van szó.

Nem tudom hogy mindez szabályokba ütközik-e, igazából nem is érdekel. Csak azért írom le, hogyha netán összefutnátok, ezzel a felhasználóval, akkor tudjátok kivel van dolgotok!

Tisztelt Dave234!

Értékelés törlését a kapcsolatfelvételen keresztül kérheti.
Kapcsolatfelvétel - Aukcióval kapcsolatos probléma - Szeretnék töröltetni egy értékelést.
Az értékelés törlése nem automatikus, a kérést kollégáink a rendelkezésre álló adatok alapján bírálják el.

--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu
Go to the top of the page

+Quote Post
Dave234
hozzászólás 2011-07-04 21:04
Létrehozva: #722

Új fórumozó

Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Regisztrált: 2011-07-04 20:05
Azonosító: 1 537 470

Sziasztok

Kb. 2 hónapja vettem itt egy telefont egy mobilostomi nevű felhasználótól. A srác el is küldte a telefont, ami nemsokkal azután, hogy átvettem meghibásodott. Küldtem neki e-mailt, visszaírt és kérte, hogy küldjem vissza javításra, ekkor még nagyon korrektnek tűnt. A mobilt olyan 1,5 hónap múlva kaptam vissza. A másfél hónap alatt olyanokat írt, hogy nincs alkatrésze, ezért rendelnie kell(ezzel nem is volt bajom), majd ezután jött az, hogy a beszállító késik az áruval(ezt is megértettem), valamint beígért nekem egy 8 gigás memóriakártyát és egy bőrtokot a sok várakozásért. Szóval mikor másfél hónap után megkaptam a telefont meglepődve tapasztaltam, hogy a telefon ugyanúgy rossz mint volt, valamint se memóriakártya, se bőrtok. Azonnal visszaírtam ugyanarra az e-mail(ez később lesz fontos) címre, amin azelőtt is kommunikáltunk. Vártam egy pár napot a válaszra, de hiába. Megírtam a srácnak a negatív értékelést, a válasz verte ki nálam a biztosítékot!

Idézem:

"Negatív vélemény: Sajnos nem tudom ajánlani! Vettem egy telefont, hibás volt, visszaküldtem javításra. Kb. másfél
hónap múlva visszakaptam ugyanúgy rosszul...
Másik fél: A telefont azzonal a hiba jelentkezése után orvosoltam. Majd a javított telefont visszaküldtem.
E-Mailekre nem reagált a kedves vevő, és a javítás után ajándék 8gb microSD-t is kapott! Nem értem a
negatívot én minden tőlem telhetőt megtettem de ha egyszer nem kapok vissza jelzést leveleimre én se
tudok mit tenni sajnos !
Az értékelő szerint az adásvétel létrejött.
Az értékelt szerint az adásvétel létrejött. "

Képes volt odaírni, hogy
1. azonnal javította és visszaküldte, holott 1,5 hónapot vártam és ugyanúgy rossz volt.
2. én nem reagáltam, miközben ő nem válaszol nekem lassan két hete. Hangsúlyozom, ugyanarra az e-mail címre írtam, amin eddig is elértem.
3. 8gb-os m.kártyát nem kaptam, csak egy mikroSD adaptert, a bőrtokról nem is beszélve.

Ezek ellenére szerinte Ő mindent megtett és nem érti a negatív véleményt. Összegezve kaptam egy hibás telefont, írt rólam egy kamu véleményt, amivel engem járatott le, miközben magát fényezte, miközben pofátlan, kicsit sem korrekt emberkéről van szó.

Nem tudom hogy mindez szabályokba ütközik-e, igazából nem is érdekel. Csak azért írom le, hogyha netán összefutnátok, ezzel a felhasználóval, akkor tudjátok kivel van dolgotok!

+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2011-06-21 22:14
Létrehozva: #723

Customer Service

Csoport:
M O D E R Á T O R

IDÉZET(Idiotique @ 2011-06-21 21:44) *
Kedves Vatera!
Úgy néz ki "tömeges átverés" áldozata lettem én is.
Kérem nézzétek meg, az utóbbi két nap negatív értékeléseit. Ilyen esetben semmit nem lehet tenni??
http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=791918
Köszönöm:

Tisztelt Idiotique!

Amennyiben a vételárat Ön már átutalta és a partner nem küldi a terméket, nem ad hírt magáról, nem jelentkezik, hosszabb ideje nem érhető el, akkor értesítse az eladót, hogy ha ésszerű határidőn belül nem jelentkezik és nem rendezi az adásvételt, akkor Ön a rendőrségen tesz feljelentést.
A felszólítólevél sikertelensége esetén, javasoljuk, hogy a feljelentést valóban tegye meg! Mint megkárosított félnek a lakóhelye szerinti illetékes rendőrkapitányságon célszerű feljelenést tennie ismeretlen tettes ellen.
A feljelentéshez javasoljuk mellékelni nyomtatott formában a terméklapot, az illetővel folytatott levelezést és minden egyéb dokumentumot, amely az adásvétellel kapcsolatban az Ön rendelkezésére áll.
Amennyiben a feljelentés után elindítják a nyomozást, a nyomozóhatóság általában hivatalos megkereséssel fordul a Vaterához azért, hogy a nyomozás sikere érdekében szükséges és még hiányzó adatokat beszerezzék. Ilyen esetben a Vatera a lehető legteljesebb tájékoztatást adja, hiszen a nyomozás eredményes lezárása és az elkövető kézre kerítése közös érdekünk.

A felhasználót kizártuk.

--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
Idiotique
hozzászólás 2011-06-21 21:44
Létrehozva: #724

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2011-05-29 20:06
Azonosító: 1 515 948

Kedves Vatera!

Úgy néz ki "tömeges átverés" áldozata lettem én is.
Kérem nézzétek meg, az utóbbi két nap negatív értékeléseit. Ilyen esetben semmit nem lehet tenni??

Köszönöm:

IDÉZET(Idiotique @ 2011-06-17 08:38) *
Sziasztok!

Ahogy olvasgatom ezt a topic-ot látom, nem csak én vagyok ilyen helyzetben. Igen kis összegről van szó, de akkor se lopja senki a pénzem. Már kb 2 éve vaterázok, és még nem votlam ilyen helyzetben.
Egy parfümöt vettem, kb. 3000 Ft értékben. Az eladó leírta, hogy csak szerdán és pénteken ad fel csomagot. Én csütörtöki napon leütöttem, és azonnal utaltam is, hogy minél előbb megérkezzen a csomag. Levélben írta, hogy kb. következő hét kedden fog megérkezni, mert pénteken adja fel.
Nos azóta eltelt egy hét és semmi... Tegnap már elég gyanakvó lettem, utána néztem: az e-mail kézbesíthehetlen (vagy megszünette, vagy betelet a postafiók), a Vaterán inaktív felhasználó lett. Telefonont először nem vette fel, majd tegnap egész nap ki volt kapcsolva. Este küldtem neki egy sms-t, hogy nem érkezett meg a csomag, és amennyiben ma sem fog, azaz pénteken, kérem utalja vissza a pénzem.
Eléggé veszett ügynek gondolom, de megtaláltam Facebook-on, szóval majd még ott zaklatom egy kicsit ha nem reagál. smile.gif

Valakinek valami ötlet? A feljelentésen kívül?
Köszönöm:
Peti

+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2011-06-18 23:17
Létrehozva: #725

Customer Service

Csoport:
M O D E R Á T O R

IDÉZET(goldenearring @ 2011-06-18 22:43) *
HAMIS KOKAS FESTMÉNYEK!
...

Tisztelt goldenearring!

Amennyiben szabálytalanságot észlel, a terméklapon a szabálytalan aukció szövegre kattintva vagy lejárt aukció esetén a kapcsolatfelvételen keresztül jelezze és a felelős kolléga indokolt, bizonyítható esetben megteszi a szükséges intézkedéseket. Köszönjük!

--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
goldenearring
hozzászólás 2011-06-18 22:43
Létrehozva: #726

Új fórumozó

Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Regisztrált: 2008-01-08 21:19
Azonosító: 75 930

HAMIS KOKAS FESTMÉNYEK!

Az utóbbi hetekben rengeteg HAMIS KOKAS kép bukkant fel a Vaterán. A képek egy részét 0 eladással rendelkező szélhámosok kínálják 1 Ft-ról induló liciteken. A végén a valódi kép árának töredékéért (30-50 ezer Ft-ért) mennek el ezek a mázolmányok, amelyek egyébként egy valódi Kokas töredékei. Pl. a WINEART nevű (szintén nulla eladással rendelkező )"kereskedő" azonnal levette ez irányú észrevételemet az általa kínált kép alól, privát üzenetben gyakorlatilag elismerte, hogy "fogalma sincs" a kép valódiságáról, majd letiltott arról, hogy az általa kínált áruhoz hozzászóljak! (Azzal is érvelt, hogy nem ez lenne az első hamis kép a Vaterán...)
Mivel személyesen ismertem és tiszteltem Kokas Ignácot - aki vélhetően forogna a sírjában, ha az aláírását látná ezeken a képeken- kérek mindenkit, hogy nagyon fontolja meg, hogy mire licitál!
(A "csúcs" az volt, amikor a Múvész Úrról megjelent albumból egy 1995-ös festményt alapul véve, annak néhány elemét felhasználva kínálták, mint 200valahányas. Persze az albumban látható és ez ég és föld volt egymáshoz képest...

+Quote Post
Idiotique
hozzászólás 2011-06-17 16:00
Létrehozva: #727

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(VateraBenz @ 2011-06-17 15:08) *
Tisztelt Idiotique!

Amennyiben a vételárat Ön már átutalta ...

Köszönöm a választ, egyébként róla van szó:
NEM ajánlom senkinek!

+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2011-06-17 15:08
Létrehozva: #728

Customer Service

Csoport:
M O D E R Á T O R

IDÉZET(Idiotique @ 2011-06-17 08:38) *
Sziasztok!

Ahogy olvasgatom ezt a topic-ot látom, nem csak én vagyok ilyen helyzetben. Igen kis összegről van szó, de akkor se lopja senki a pénzem. Már kb 2 éve vaterázok, és még nem votlam ilyen helyzetben.
...

Tisztelt Idiotique!

Amennyiben a vételárat Ön már átutalta és a partner nem küldi a terméket, nem ad hírt magáról, nem jelentkezik, hosszabb ideje nem érhető el, akkor értesítse az eladót, hogy ha ésszerű határidőn belül nem jelentkezik és nem rendezi az adásvételt, akkor Ön a rendőrségen tesz feljelentést.
A felszólítólevél sikertelensége esetén, javasoljuk, hogy a feljelentést valóban tegye meg! Mint megkárosított félnek a lakóhelye szerinti illetékes rendőrkapitányságon célszerű feljelenést tennie ismeretlen tettes ellen.
A feljelentéshez javasoljuk mellékelni nyomtatott formában a terméklapot, az illetővel folytatott levelezést és minden egyéb dokumentumot, amely az adásvétellel kapcsolatban az Ön rendelkezésére áll.
Amennyiben a feljelentés után elindítják a nyomozást, a nyomozóhatóság általában hivatalos megkereséssel fordul a Vaterához azért, hogy a nyomozás sikere érdekében szükséges és még hiányzó adatokat beszerezzék. Ilyen esetben a Vatera a lehető legteljesebb tájékoztatást adja, hiszen a nyomozás eredményes lezárása és az elkövető kézre kerítése közös érdekünk.

--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
Idiotique
hozzászólás 2011-06-17 08:38
Létrehozva: #729

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Sziasztok!

Egy parfümöt vettem, kb. 3000 Ft értékben. Az eladó leírta, hogy csak szerdán és pénteken ad fel csomagot. Én csütörtöki napon leütöttem, és azonnal utaltam is, hogy minél előbb megérkezzen a csomag. Levélben írta, hogy kb. következő hét kedden fog megérkezni, mert pénteken adja fel.
Nos azóta eltelt egy hét és semmi... Tegnap már elég gyanakvó lettem, utána néztem: az e-mail kézbesíthehetlen (vagy megszünette, vagy betelet a postafiók), a Vaterán inaktív felhasználó lett. Telefonont először nem vette fel, majd tegnap egész nap ki volt kapcsolva. Este küldtem neki egy sms-t, hogy nem érkezett meg a csomag, és amennyiben ma sem fog, azaz pénteken, kérem utalja vissza a pénzem.
Eléggé veszett ügynek gondolom, de megtaláltam Facebook-on, szóval majd még ott zaklatom egy kicsit ha nem reagál. smile.gif

Valakinek valami ötlet? A feljelentésen kívül?

Köszönöm:
Peti

+Quote Post
Toma189
hozzászólás 2011-06-13 14:34
Létrehozva: #730

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2011-06-01 23:13
Azonosító: 1 518 508

Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget és a javaslatokat. Mindenképp jelezni fogom, hogy mit sikerült intéznem az üggyel kapcsolatban. Az eladónak adtam még a múlt héten egy hetet, hogy rendezze a dolgait és küldje el a terméket...szóval ha héten nincs változás, akkor megteszem a szükséges lépéseket.
(Esélyt egyáltalán nem látok rá, hogy megtegye ami a kötelessége!)
Köszönöm a kedves vaterázóknak és a tisztelt Vatera vezetőségének, hogy segítenek az ügymenet sikeres lebonyolításában!

További szép napot!

Üdvözlettel: Tamás(Toma189)!

+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2011-06-12 14:32
Létrehozva: #731

Customer Service

Csoport:
M O D E R Á T O R

IDÉZET(Toma189 @ 2011-06-12 00:23) *
Tisztel Vatera és Vaterázó tagok!

Két hónappal ezelőtt sajnos belementem egy olyan aukcióba...

Tisztelt Toma189!

Célszerű lenne mindezt levélben is jeleznie Biztonsági Részlegünknek, az eladótól kapott adatokkal, levelezéssel együtt. A közös feljelentésben is tudunk segíteni, üzenete továbbításával a megkárosítottak felé.

--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2011-06-12 13:29
Létrehozva: #732

Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos!

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-03-25 16:08
Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :)
Azonosító: 128 349

IDÉZET(svejku @ 2011-06-12 12:53) *
Amennyiben az újraregelésre van valami bizonyítékod, akkor jelezd a kapcsolatfelvételen keresztül. Új nevén is ki lesz zárva, mert nem a felhasználó nevet zárják ki, hanem a felhasználót.

Nem kell neki bizonyítania. Majd a Vatera megnézi. Elég, ha a gyanút jelzi. smile.gif

--------------------
"Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát."
(Ron Cristian)

+Quote Post
svejku
hozzászólás 2011-06-12 12:53
Létrehozva: #733

Lelkes virgonc

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-05-27 22:37
Innen: Magyar/Győr
Azonosító: 156 696

... inaktív, viszont másik felhasználó néven pedig újból regizet.
Az adatlapja: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=1657255

Amennyiben az újraregelésre van valami bizonyítékod, akkor jelezd a kapcsolatfelvételen keresztül. Új nevén is ki lesz zárva, mert nem a felhasználó nevet zárják ki, hanem a felhasználót.

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2011-06-12 11:09
Létrehozva: #734

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(Koriander87 @ 2011-06-12 10:36) *
Tényleg, tudtok olyan esetről, hogy a rendőrségi feljelentés sikeres volt, és a megkárosított fél/felek visszakapták a pénzüket?

Ha jól emlékszem, akkor a "Pinkbaby-ügy" ilyen volt. Lehet, hogy rosszul írtam a nevét. Ez kb. egy éve történt. Sokan tettek rendőrségi feljelentést. Ennek hatására elkezdték visszafizetni a pénzeket. Hogy hányan kapták meg, vagy megkapta-e a páros a jól megérdemelt jutalmát, azt nem tudom.
Aramir szokta tudni ezeket.smile.gif Talán erre jártában mond valami érdemi infót.
Vagy Benz, mert szerintem ő hivatalból tuti, hogy tudja, de nem tudom, mennyi az, amit ő elmondhat az ügyről, mert itt nyilván vannak olyan szabályok, amik a Vaterát is kötelezik.

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
Koriander87
hozzászólás 2011-06-12 10:36
Létrehozva: #735

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2010-12-17 15:26
Azonosító: 1 415 535

Két hónappal ezelőtt sajnos belementem egy olyan aukcióba, aminek a tárgya egy igen értékes telefon volt. Értéke meghaladja az 50ezer forintot...az eladó értékelései alapján nem feltételeztem azt, hogy problémám lesz belőle, ugyanis az eladónak több nagy értékű telefont gond nélkül sikerült már értékesíteni és az értékelések minimum 95%-ban pozitív visszajelzés volt mindkét féltől. ....Köszönöm előre mindenkinek, aki segíteni tud nekem az ügyben!

Üdvözlettel: Toma189(Tamás)!

Kedves Tamás! Ahogyan zejopy tanácsolta (és Vatera Benz ugyanezt fogja javasolni): rendőrségi feljelentés. Tudom, hogy ez már veszett fejsze nyele, de... az illetőnek összesen 41 tranzakciója volt, hiába 95%-os a pozitív értékelések aránya (ill. most már csak 91), ilyen nagy értéknél egy ennyire kevés tapasztalattal rendelkező eladóban nem bíznék meg. Maximum személyes átvétellel. Sajnálom, hogy megkárosítottak, tájékoztass majd a fejleményekről, sok sikert kívánok!

Tényleg, tudtok olyan esetről, hogy a rendőrségi feljelentés sikeres volt, és a megkárosított fél/felek visszakapták a pénzüket?

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2011-06-12 08:31
Létrehozva: #736

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

.......és tőletek, megbízható vaterásoktól a segítséget, hogy adjatok nekem ötletet, mit csináljak ebben az esetben?

Köszönöm előre mindenkinek, aki segíteni tud nekem az ügyben!

Csakis rendőrségi feljelentés.

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
Toma189
hozzászólás 2011-06-12 00:23
Létrehozva: #737

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2011-06-01 23:13
Azonosító: 1 518 508

Két hónappal ezelőtt sajnos belementem egy olyan aukcióba, aminek a tárgya egy igen értékes telefon volt. Értéke meghaladja az 50ezer forintot...az eladó értékelései alapján nem feltételeztem azt, hogy problémám lesz belőle, ugyanis az eladónak több nagy értékű telefont gond nélkül sikerült már értékesíteni és az értékelések minimum 95%-ban pozitív visszajelzés volt mindkét féltől. Rajtam kívül még egy sors társ van, aki ugyanígy járt az eladóval, de sajnos ez jóval a tranzakció és a pénz utalás után derült ki.
Furcsasága az egésznek, hogy az aukcióban 2 hetes beszerzési idő volt megállapítva. A termék leütése Április 15.-e fele történt meg és az utalás pontosan Április 19.-én. Az utalástól számítva két hét múlva a termék még nem volt nálam és nem feltételeztem, hogy átverés lenne az egész, mert az eladó végig tartotta velem a kapcsolatot. Most Június 12.-e van, szóval lassan eltelt 2 hónap és még mindig nem kaptam meg a telefont. Az eladó azóta több ürügyet is kitalált, hogy miért nem tudta eddig elküldeni nekem a telefont. Közte volt az a verzió is, hogy rossz volt a címzett és visszaküldte neki a posta a készüléket.
Most leginkább abban kérném a Vatera vezetőségétől és tőletek, megbízható vaterásoktól a segítséget, hogy adjatok nekem ötletet, mit csináljak ebben az esetben? A felhasználó valódi neve, telefonszáma, bankszámla száma megvan. Ennél többet sajnos nem tudok róla, csak annyit közölt velem, hogy nem tud mindig otthon lenni, mert külföldön dolgozik. Számomra ez nem mentség arra, hogy emiatt 2 hónapig húzza a küldést. Tisztába vagyok vele, ha most negatív értékelést adok neki, akkor a vatera automatikusan nem fogja őt keresni a jutalék fejében és, így én megint csak veszítek az üzleten. Igazából nem tudom, hogy él-e még a bankszámla száma, vagy a telefonszáma, mert semmiképpen sem akartam még pluszban arra költeni, hogy felhívom a saját költségemre. Ezzel sem tudtam volna megsürgetni az ügymenetet, ráadásul ha átverés az egész akkor ígyse-úgyse kaptam volna meg a telefon vagy vissza a pénzemet. Egyenlőre adok egy hetet az illetőnek és ha egy héten belül nem lesz rendezve az ügy, akkor vagy személyesen keresem fel vagy feljelentést teszek!
Ha van aki ráismer magára, aki ugyanígy járt az illetővel az írjon ide nekem...ha többen vagyunk akkor többre megyünk, mint egy magam egyedül.
A készülék egy Sony Ericsson Xperia X10-es fekete mobil telefon. A felhasználó adatlapjánt belinkelem, amiből látni lehet, hogy amióta lecsaptam az általa meghírdetett aukcióra, azóta egyszer sem jelentkezett, be hanem inaktív, viszont másik felhasználó néven pedig újból regizet. Ha teheti mindenki kerülje el, mert nem megbízható személy.
Az adatlapja: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=1657255

Köszönöm előre mindenkinek, aki segíteni tud nekem az ügyben!

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2011-05-16 09:22
Létrehozva: #738

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(VateraBenz @ 2011-05-15 21:20) *
Kedves zejopy!

Az adásvétel létrejött, így a felek elkészíthették az értékeléseket.
A törlést kérheti a már leírt módon. Az értékelés törlése nem automatikus, a kérést kollégáink a rendelkezésre álló adatok alapján bírálják el.

Látom, törölték. Ez igazán megnyugtató.smile.gif
Eszerint van még igazság a Földön. smiley in easter bunny.gif

A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2011-05-16 09:23

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2011-05-15 21:20
Létrehozva: #739

Customer Service

Csoport:
M O D E R Á T O R

IDÉZET(zejopy @ 2011-05-15 20:32) *
Kedves Benz! smile.gif

És a negatívval mi lesz? ...

Kedves zejopy!

Az adásvétel létrejött, így a felek elkészíthették az értékeléseket.
A törlést kérheti a már leírt módon. Az értékelés törlése nem automatikus, a kérést kollégáink a rendelkezésre álló adatok alapján bírálják el.

--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2011-05-15 20:32
Létrehozva: #740

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(VateraBenz @ 2011-05-15 20:06) *
Tisztelt szepikeke!

A felhasználót kizártuk az új nevén is.

Kedves Benz! smile.gif

És a negatívval mi lesz? Hiszen alapból nem is adhatta, mert nem volt jogosultsága a piactéren tartózkodni. this.gif

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post

152 Oldal V  « < 35 36 37 38 39 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (2 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió A pontos idő: 2013-05-19 17:10