Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2010-03-26 21:06
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 205 Regisztrált: 2007-11-10 15:36 Azonosító: 40 329 |
Tisztelt Hozzászóló !Elnézést a kellemetlenségért, a hiba okáról csak fuvarlevélszám ismeretében tudunk tájékoztatást adni. Igaz a kritika, hogy nagyon nehéz elérni minket, mert - nem panaszképpen mondom - de négy telefonon, négy hölgy elégíti ki információval a kb. 90 %-ban vaterás érdeklődőket. Megjegyezném, a postás sem jelenti be , hogy jönni fog. Nem tudunk naponta sok száz ügyféllel időpontot egyeztetni az ország teljes területén. Nagyon sok szempont befolyásolja egy-egy autó mozgását egy-egy munkanap folyamán. Az info@ppsfutar.hu is fogadja a hozzászólókat, érdeklődőket, ezekre is válaszolunk. Sajnos vagy nem sajnos, nagyon kevesen látnak bele tevékenységünkbe - nagyon-nagyon sok extra és furcsa igényt kell kielégítenünk. Igyekszünk ezen igényeknek is megfelelni, de - hibázunk is, ahogy a mellékelt ábra mutatja. Még egyszer sorry, köszönjük megértését. üdvözlettel a Vaterafutár Nagyon megható a válasz, de meghatódottság helyett teljesen más érzéseim vannak. 22-én, hétfőn 21.25-kor megrendelve a szállítás, a fuvarlevélen 24-e van feltüntetve. 23-án miért nem vették fel a megrendelést? Eleve ellentétes a saját üzletszabályzatukkal ! Tegnap itthon vártam a küldeményt, 9.56-kor sms-ben érdeklődtem az ügyfélszolgálatnál, 20 perc múlva jött a válasz, hogy ma (péntek) szállítják. Ma 11.28-kor ismét sms, hogy mikorra várható. A válasz: ma. 14.31-kor újabb sms, hogy egyáltalán meddig várható a szállítás,ezt már válaszra sem méltatták. Délután 5 órakor végre megérkezett a csomag, 1 napot feleslegesen várakoztam itthon tegnap. Nem hiszem, hogy napi több száz megrendelésük van, mivel zejopy által említett fuvarlevélszám és az enyém (50019370) mindössze 31 sorszámnyi eltérés és több nap van. Érdekes, hogy a fuvarlevélen ugyanazzal a kézírással két eltérő dátum szerepel a felvétel napjának, 24-e és 25-e. Újra kérdezem: miért vállalnak fel olyan feladatot, amit nem tudnak teljesíteni? A postás valóban nem jelzi, hogy mikor jön, viszont a posta nem is ígér olyat, mint Önök, hogy a felvétel másnapján kiszállítja a küldeményt. Az online nyomkövető nagyon hasznos dolog, már ahol működik. Mi értelme van addig, amíg használhatatlan? Ennek az egy szállításnak a kapcsán éppen eléggé beleláttam az Önök "tevékenységébe", bőven elég volt, amit tapasztaltam. |
|
|
|
2010-03-26 19:24
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 002 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
.......... amatőr bagázs.................... Sajnos ez az amatőr hozzáállás lassan már a dilettantizmus határát súrolja, de hát az ember próbál szólni, hátha fejlődik a dolog valamerre, remélhetőleg pozitív irányba. Aztán, ha ilyen marad, akkor egyre többen lemondunk a szolgáltatásuk nyújtotta izgalmakról, mert szeretnénk hosszú, tisztes öregkort megérni. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-03-26 18:49
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Csak azt nem értem, hogy egy olyan nagy cég, mint a Vatera miért egy ilyen amatőr bagázsra bízza a futárszolgálatát... Ez bizony nagyon jó kérdés. Megfogtad a lényeget. Sajnos a Vaterának még sosem sikerült egy épkézláb futárszolgálattal leszerződnie,pedig volt már egy pár. Persze mindegyik megígéri,hogy ilyen meg olyan nagy igyekezettel, korrektséggel állnak a dologhoz aztán ahogy a panaszáradatból látszik még a telefont is b....nak felvenni. Olyan céggel aki a 3. hívásomat nem veszi fel, a büdös életben nem szállíttatnék még ingyen sem! Nemhogy órákig meg napokig hívogatni őket - mint ahogy sokan teszik - mire felveszik... A hozzászólást -hytech- szerkesztette a következő időpontban: 2010-03-26 18:54 -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2010-03-26 18:32
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 Regisztrált: 2007-03-20 18:01 Azonosító: 1 052 |
Tisztelt Hölgyek/Urak !
Én messzire elkerülöm a PPS futárt. Március 9.-én adtunk le egy rendelést, Törökbálint-Recsk útvonalra, egy villanysütőt és egy 80x90-es szekrénykét kellett volna elhozniuk. 10nap múlva megjelentek egy személyautóval (a dobozos"elromlott"), amibe persze nem fért be a holmi. Ígéretet kaptunk, hogy pár nap múlva elviszik. Eltelt újabb 3 nap, nekem kellett utána telefonálnom, hogy mi a helyzet. Az ügyfélszolgálat kb.2 óra telefonálgatás után végre felvette a telefont, és közölték, hogy a két áru "túl nagy"...Mit mondjak, nem egy Lajos szekrénysort akartam elhozatni...Reklamáltam e-mailben, az elsőre még válaszoltak, a másodikra már nem...Szerencsétlen eladó partnerem két hétig nem merte elhagyni napközben Recsk 20km-es körzetét, mert várta a futár telefonját...Hát ennyi...Senkinek nem ajánlom ezt a társaságot, teljesen megbízhatatlan, az ügyfélszolgálat pedig csak a "majd utánanézek" szavakat hajtogatta. Csak azt nem értem, hogy egy olyan nagy cég, mint a Vatera miért egy ilyen amatőr bagázsra bízza a futárszolgálatát... Na mindegy, jövő héten személyesen elintézem a dolgot. Üdv. minden vaterás partnernek ! |
|
|
|
2010-03-26 18:11
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 002 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Jajj, ne legyél már ilyen negatív... most jobban éreznéd magad, ha szomorkodna szerencsétlen futár? A terméked nem tört el, a vevőd meg legalább kipihente magát... De fenemód pozitív vagy. Ez csak azért lehet, nem téged hív mindig a vevő, hogy hol is van a csomagja. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-03-26 18:06
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 1 018 Regisztrált: 2008-11-17 16:10 Azonosító: 300 154 |
Jajj, ne legyél már ilyen negatív... most jobban éreznéd magad, ha szomorkodna szerencsétlen futár? A terméked nem tört el, a vevőd meg legalább kipihente magát...
|
|
|
|
2010-03-26 17:31
Létrehozva:
|
|
Tisztelt ppsfutar! Szóval megérkezett a csomag. A futár nagyon humoránál volt, boldogan mesélte a vevőmnek, hogy Izsák helyett véletlenül Szegeden volt tegnap a csomag, kissé megrázta a dobozt és elégedetten konstatálta, hogy nem törött el benne semmi, mert nem zörög. (Azt gondolom, ha valaki hibázik, akkor ne legyen tüntetően jó kedve, hanem kissé húzza be fülét, farkát.) Hát valóban nem törött el semmi. És mi lett volna, ha mégis? Ha a sok felesleges utaztatás során valami baleset éri, akkor mi az eljárás? Ja, és a vevőmnek az Önök figyelmetlensége egy feleslegesen otthon töltött napot hozott. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-03-26 14:59
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 664 Regisztrált: 2008-01-17 19:54 Innen: Veszprém megye Azonosító: 83 561 |
Kedves Ágota !Az ország bármely pontjáról, bárhova szállítunk országunkon belül. Az ár km-től független. A jelzett árukat biztonságosan csomagold be, ha megrendelted a szállítást. A szolgáltatás asztaltól asztalig történik. üdvözöl a Vaterafutár Uhh... Hát ez nagyon jó hír. Köszönöm, és feltétlenül kipróbálom. -------------------- Ha tudnám is, hogy holnap elpusztul a világ, még akkor is ültetnék ma egy almafát. - Ági
|
|
|
|
2010-03-26 13:40
Létrehozva:
|
|
Tisztelt ppsfutar!
Mivel a telefont nem veszik fel, itt érdeklődöm, hogy merre jár a 50019401 fuvarlevélszámú küldemény. Merthogy a nyomkövető rendszerük sem igazán használható. Tudom, olvastam, fejlesztés alatt áll. Mivel lentebb írta, hogy megrendeléseik nagy részét a Vaterán eladott termékek teszik ki, azt gondolom, hogy egészen bátran megfelelhetnének azoknak az elvárásoknak, amiket ez a kör támaszt Önökkel szemben. A vevőm otthon töltötte a tegnapi napot, várva a csomagot, hiszen szerdán vitték el tőlem. Persze ma is otthon ül és eszi a kefét. Erősen remélem, hogy a mai nap folyamán megkapja az árut, ugyanis már tegnap este is roppant türelmetlen volt. Üdv: zejopy -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-03-25 23:13
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 155 Regisztrált: 2009-04-06 12:33 Azonosító: 603 114 |
Sziasztok! Segitséget kérnék ,egy rattan fotel ,ami 3db-ból áll (párna,alja,és a köralak)értelemszerűen,összekötném,mennyibe kerülne a futár Tolna megye Decsre? Köszi a választ:) Tisztelt érdeklődő ! Az ország területén bárhonnan , bárhová egységes díjszabással továbbítunk km függetlenül. NEM kell összekötni sem , mert nem befolyásolja az árat, az egy címre menő küldemény több darabból, csomagból állhat és az össz kg után kell fizetni. DE becsomagolni viszont kell, mert csak úgy tudjuk vállalni a szállítást. Ebben az esetben viszont a térfogat, azaz volumetrikus súlyszámítás adja meg a szállításnál fizetendő súlyt ill. díjat. Jelen esetben az áru jóval könnyebb az átlagosnál, viszont jóval nagyobb helyet foglal el az átlagosnál és ennek is ára van. Hosszúság cm X szélesség cm X magasság cm-rel, osztva 6000-rel. Ez a szám lesz a szállítási súly. De ezt a gép az on-line megrendelésnél automatikusan elvégzi, csak a méreteket kell beírni, sőt az eredetileg beírt tényleges súlyt felül is írja. A méretek ismerete nélkül sajnos ilyenformán nem tudunk árat mondani, de ezen számítással a díjszabásból kikereshető a megfelelő ár a Vatera honlapján. üdvözlettel a Vaterafutár |
|
|
|
2010-03-25 22:44
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 155 Regisztrált: 2009-04-06 12:33 Azonosító: 603 114 |
[font="Arial Black"][/font][color="#008000"][/color] T. Vaterafutár! Márc. 22-én (hétfőn) este 21.25 -kor kaptam az üzenetet a megrendelt termék szállításáról. Az árut ma fel kellett volna venni az eladótól, ami nem történt meg, az online nyomkövető szerint is a "küldemény felvételre vár". Vállalásuk szerint holnap már kézbesíteniük kellene, aminek a megtörténtét erősen kétlem. Telefonon elérni a megadott telefonszámon Önöket képtelenség, mivel állandóan foglalt, de ha véletlenül kicseng, akkor sem veszi fel senki. Mégis, hogyan képzelik azt, hogy a küldeményre várva folyamatosan itthon tartózkodjon valaki? Miért vállalnak fel olyasmit, aminek nem tudnak, vagy nem akarnak megfelelni? Várok egy korrekt választ, ha már az ügyintézés nem az. zozo98 Tisztelt Hozzászóló !Elnézést a kellemetlenségért, a hiba okáról csak fuvarlevélszám ismeretében tudunk tájékoztatást adni. Igaz a kritika, hogy nagyon nehéz elérni minket, mert - nem panaszképpen mondom - de négy telefonon, négy hölgy elégíti ki információval a kb. 90 %-ban vaterás érdeklődőket. Megjegyezném, a postás sem jelenti be , hogy jönni fog. Nem tudunk naponta sok száz ügyféllel időpontot egyeztetni az ország teljes területén. Nagyon sok szempont befolyásolja egy-egy autó mozgását egy-egy munkanap folyamán. Az info@ppsfutar.hu is fogadja a hozzászólókat, érdeklődőket, ezekre is válaszolunk. Sajnos vagy nem sajnos, nagyon kevesen látnak bele tevékenységünkbe - nagyon-nagyon sok extra és furcsa igényt kell kielégítenünk. Igyekszünk ezen igényeknek is megfelelni, de - hibázunk is, ahogy a mellékelt ábra mutatja. Még egyszer sorry, köszönjük megértését. üdvözlettel a Vaterafutár |
|
|
|
2010-03-25 17:50
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 14 Regisztrált: 2009-10-27 12:09 Azonosító: 809 965 |
Sziasztok!
Segitséget kérnék ,egy rattan fotel ,ami 3db-ból áll (párna,alja,és a köralak)értelemszerűen,összekötném,mennyibe kerülne a futár Tolna megye Decsre? Köszi a választ:) |
|
|
|
2010-03-24 23:51
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 650 Regisztrált: 2010-02-05 12:24 Innen: Kesztölc Azonosító: 980 507 |
Üdv!
A telefonos részt én is megerősítem. Ma kb 20-szor hívtam a számot, ami meg van adva, vagy foglalt, vagy nem veszik fel. Fontos volt, ezért írtam egy sms-t a szállítólevél számával, amire 5 perc múlva meg is kaptam az érdemleges választ. Esetemben a panasz jóváírva, de nem vagyok biztos benne, hogy több embernek jut eszébe sms-t írni, ha nincs megadva az információszerzés ezen módja. Egyébként meg vagyok elégedve a szolgáltatással. Maradok továbbra is tisztelettel, Torrente. -------------------- Korán keltem, hol az arany?
|
|
|
|
2010-03-24 20:58
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 205 Regisztrált: 2007-11-10 15:36 Azonosító: 40 329 |
[font="Arial Black"][/font][color="#008000"][/color]
T. Vaterafutár! Márc. 22-én (hétfőn) este 21.25 -kor kaptam az üzenetet a megrendelt termék szállításáról. Az árut ma fel kellett volna venni az eladótól, ami nem történt meg, az online nyomkövető szerint is a "küldemény felvételre vár". Vállalásuk szerint holnap már kézbesíteniük kellene, aminek a megtörténtét erősen kétlem. Telefonon elérni a megadott telefonszámon Önöket képtelenség, mivel állandóan foglalt, de ha véletlenül kicseng, akkor sem veszi fel senki. Mégis, hogyan képzelik azt, hogy a küldeményre várva folyamatosan itthon tartózkodjon valaki? Miért vállalnak fel olyasmit, aminek nem tudnak, vagy nem akarnak megfelelni? Várok egy korrekt választ, ha már az ügyintézés nem az. zozo98 |
|
|
|
2010-03-23 22:09
Létrehozva:
|
|
|
Próbáltam visszaolvasással megtudni, ami érdekelt volna, de nem jutottam semmire. A kérdésem: nagyon nagy butaság azt hinni, hogy egy Isten háta megetti kicsi faluban(ból) fel tudok adni mondjuk egy műszaki cikket (2-3 kilós deck), vagy egy szabadgyökeres (kb. 1-1,5 méteres, szintén pár kilós) virágot ill. hasonló kaliberű termékeket a Vat.Futár szolgáltatással? Köszönöm előre is a választ: Ágota Kedves Ágota !Az ország bármely pontjáról, bárhova szállítunk országunkon belül. Az ár km-től független. A jelzett árukat biztonságosan csomagold be, ha megrendelted a szállítást. A szolgáltatás asztaltól asztalig történik. üdvözöl a Vaterafutár |
|
|
|
2010-03-23 17:42
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 664 Regisztrált: 2008-01-17 19:54 Innen: Veszprém megye Azonosító: 83 561 |
Próbáltam visszaolvasással megtudni, ami érdekelt volna, de nem jutottam semmire.
A kérdésem: nagyon nagy butaság azt hinni, hogy egy Isten háta megetti kicsi faluban(ból) fel tudok adni mondjuk egy műszaki cikket (2-3 kilós deck), vagy egy szabadgyökeres (kb. 1-1,5 méteres, szintén pár kilós) virágot ill. hasonló kaliberű termékeket a Vat.Futár szolgáltatással? Köszönöm előre is a választ: Ágota -------------------- Ha tudnám is, hogy holnap elpusztul a világ, még akkor is ültetnék ma egy almafát. - Ági
|
|
|
|
2010-03-22 11:26
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 Regisztrált: 2008-11-14 15:42 Azonosító: 294 634 |
|
|
|
|
2010-03-22 11:10
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 10 Regisztrált: 2010-01-25 14:48 Azonosító: 960 846 |
Ma jött meg(hétfő) a PPS által csütörtökre várt másnapi kiszállításos csomag!
Kiváncsi vagyok a folytatásra ... Majd megírom kártalanítottak-e ... |
|
|
|
2010-03-19 15:53
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 10 Regisztrált: 2010-01-25 14:48 Azonosító: 960 846 |
Leírom Én is a rövid történetemet a PPS futárszolgálattal ...(50018601)
Ami sajnos még nem ért véget ... Vásároltam a Vaterán egy telefont amit az eladó a PPS futárszolgálattal juttat(na) el hozzám ... A telefont és a futárszolgálat díját is kifizettem ... Az eladótól szerdán a futárszolgálat elvitte a telefont aminek tegnap meg kellett volna érkeznie. Tegnap többször is hívtuk a PPS-t, hogy hol a csomag még este fél6 kor is és azt mondták nyugodjunk meg ott van a futárnál hozni fogja.Ez nem történt meg.Ma reggel 8kor ismét hívtam a futárszolgálatot ahol azt mondták a mai nap fog megérkezni a csomag(nesze neked 24órás szolgáltatás).11 kor ismét hívtam Őket ma, hogy hol a csomag a hölgy megígérte visszahív, hogy mikor jön a futár.Ez TERMÉSZETESEN nem történt meg majd délbe ismét hívtam Őket, mivan a csomagommal erre azt mondja a hölgy HÉTFŐN tudják kiszállítani a csomagom.Ami ugye már nem egy nap! A legszomorúbb az egészbe, hogy sem a futár sem az ügyfélszolgálattól fel nem hívtak volna, hogy elnézést de nem tudjuk vinni a csomagot!!!Mi meg egész nap nem mentünk ezért sehova tegnap hátha jön a futár ... Kiváncsi vagyok megkapom-e a csomagot és hogy ilyenkor érvényes-e a ÁSZF " 13.8. Felelősség a postai küldemény késedelmes kézbesítéséért " pontja ... Nekem ez a szomorú tapasztalatom velük ... Remélem ez egy egyedi eset ... Ami még történt ... 1 körül írtam nekik egy hoszabb hangvitelű levelet, minden elérhetőséget beleírtam ... Sajnos eddig semmi válasz A hozzászólást -VateraBenz- szerkesztette a következő időpontban: 2010-03-19 20:15 |
|
|
|
2010-03-17 20:59
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 191 Regisztrált: 2007-03-01 14:31 Azonosító: 483 |
Tisztelt Hozzászóló ! Hívlak telefonon ! üdv Vaterafutár Tisztelt Vaterafutár! Köszönöm, a korrekt megkeresést, megtörtént. Talán ha javasolhatnám mint kiegészítő szolgáltatásként, és ha van kapacitásuk, valami féle "extra" csomag szállítás kategóriát. Nagy segítségünkre lenne a nagyobb terjedelmesebb csomagok szállításában, és mint olvastam pl. egy elektromos robogó elszállításában is megoldást nyújthatna az Önök szolgáltatása. Mint mondta nagyon sok az elégedett ügyfelük, melynek tiszta szívből örülök, de remélem, hogy a most még elégedetlenkedőknek is tudnak majd megfelelő szolgáltatást nyújtani. További munkasikereket, taki63 |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-23 01:01 |