Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2012-01-27 19:14
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 992 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
.... Van most egy nagyon "komoly" üzletem egy Dr. előnevű illetővel. ......... Előbb kellett volna nyafognom. (Hytech egy szót se!!! Hiába, hiába, ez a fórum nem csak gyógyhatású, hanem valami különösen misztikus módon az élet különböző problémáira is megoldást hoz. Csak be kell valamit írni és a megoldás megszületik. Kérem felhasználótársaimat, hogy ezen nekibuzdulva ne írják be a lottó ötös iránti igényeiket. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-01-27 19:15 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-01-27 18:13
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 992 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Nem türelmetlen vagyok ám, csak kicsit bosszús. Nullás felhasználónál nem is lepődnék meg ilyenen. Volt, hogy 42 napig vártam, mire teljesült az adásvétel. Vele az a problémám, hogy nem kezdő, ráadásul végignéztem az értékeléseit, ezért aggódom egy kicsit, mert nagyon lassan intézi a dolgait és bosszúnegát is adott egy vevőjének, de úgy látom a vati ezt törölte, csak a szöveges rész maradt meg. Úgy terveztem, hogy a következő üzenetemben a biztonságot is be cc-zem. Nem szoktam soha fenyegetőzni negatív értékeléssel, ha végképp elfogy a türelmem rákérdezek, igényt tart-e a termékre, ha nem, akkor újra listázom. Sajnos nem adott meg telefonszámot a Vaterán, szóval ez kilőve. Mindenesetre hétfőn fogok írni újabb üzenetet, 2 hetet biztos várok, hátha valami nyomós oka van, hogy nem jelentkezik. Köszi Zé Ja igen, ezt ki is felejtettem, pedig olvastam. Köszönöm svejku Én is bosszankodom ezen alkalmanként. Van most egy nagyon "komoly" üzletem egy Dr. előnevű illetővel. http://www.vatera.hu/evelyn_marsh_a_gyogyi...1529431124.html A többedik levélre bírt válaszolni. Akkor megírtam az utalási adatokat, azóta se pénz, se válasz. Még várok egy kicsit, most úgy is van más dolgom, aztán írok neki egy levelet, amiben kedvesen megérdeklődöm, hogy igényt tart-e a könyvre. Aztán jöhet a protokoll. Nem vagyok ahhoz hozzászokva, hogy az utalási adatok után nem történik semmi. Inkább a te eseted tipikus, hogy leüti, aztán eltűnik, mint szürke szamár a ködben. Ezt sem értem egyébként. Engem az sem zavar, ha eláll a vásárlástól, de szóljon, ne nekem kelljen kávézaccból megjósolni. Mindegy tulajdonképpen, sokan vagyunk sokfélék. Idegeskedni nem érdemes (ezt pont én mondom -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-01-27 18:07
Létrehozva:
|
|
![]() Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 672 Regisztrált: 2011-06-10 06:38 Innen: Budapest Azonosító: 1 524 248 |
Nekem öt nap soknak tűnik. Van pár visszatérő vevőm, akik alapból lassúak, de tudom, hogy eleinte aggódtam. Összességében ilyen hosszú csönd aggodalomra ad okot. A 29.-ét várd meg, aztán írd meg neki, hogy amennyiben nem jelentkezik, újra listázod az árut és negatív értékeléssel zárod az adásvételt. Persze szabj egy reális határidőt. Ha 29.-én írod ezt meg neki, akkor a 3.-át megadva nagyon méltányos vagy. És persze a levelezést a Vatinak a biztonsag-ra. De hát tudod te ezt jól. Köszönjük a levesbe valót. Nem türelmetlen vagyok ám, csak kicsit bosszús. Nullás felhasználónál nem is lepődnék meg ilyenen. Volt, hogy 42 napig vártam, mire teljesült az adásvétel. Vele az a problémám, hogy nem kezdő, ráadásul végignéztem az értékeléseit, ezért aggódom egy kicsit, mert nagyon lassan intézi a dolgait és bosszúnegát is adott egy vevőjének, de úgy látom a vati ezt törölte, csak a szöveges rész maradt meg. Úgy terveztem, hogy a következő üzenetemben a biztonságot is be cc-zem. Nem szoktam soha fenyegetőzni negatív értékeléssel, ha végképp elfogy a türelmem rákérdezek, igényt tart-e a termékre, ha nem, akkor újra listázom. Sajnos nem adott meg telefonszámot a Vaterán, szóval ez kilőve. Mindenesetre hétfőn fogok írni újabb üzenetet, 2 hetet biztos várok, hátha valami nyomós oka van, hogy nem jelentkezik. Köszi Zé Jól látod. Megnéztem az I+ oldalát, alkalmazd ami szerinte az eljárás ilyenkor: "Ha megnyertél egy terméket, kérlek téged, hogy minél előbb jelentkezz levélben. Ha nem teszed meg 7 napon belül a kapcsolatfelvételt, akkor ismét meghirdetem a terméket! " Most a fagyi visszanyal! Ja igen, ezt ki is felejtettem, pedig olvastam. Köszönöm svejku -------------------- Aki tud, tanít. Aki szeret, átad.
|
|
|
|
2012-01-27 17:49
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 274 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Igen, freemail-es. 22.-én fix áras terméket ütött le nálam, tehát nem hiszem, hogy elfelejtette. 3 üzenetből egyet sem kapott meg? Továbbá miért nem ad meg telefonos elérhetőséget a Vaterán? Visszanéztem a korábbi értékeléseit, nem sieti el az adásvételeket. Azzal is tisztában kell lennie, hogy nem működik rendesen a levelező rendszere, ez kiderül az egyik értékeléséből. Ha nem kapta meg az üzeneteimet, vehetné a fáradságot, hogy magától megkeres. Vagy rosszul látom a dolgot? Jól látod. Megnéztem az I+ oldalát, alkalmazd ami szerinte az eljárás ilyenkor: "Ha megnyertél egy terméket, kérlek téged, hogy minél előbb jelentkezz levélben. Ha nem teszed meg 7 napon belül a kapcsolatfelvételt, akkor ismét meghirdetem a terméket! " Most a fagyi visszanyal! |
|
|
|
2012-01-27 17:41
Létrehozva:
|
|
Email-ekre nem válaszol, telefonos elérhetősége nincs és nem átallt már másnak bosszúnegát adni. http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=9189238 Nekem öt nap soknak tűnik. Van pár visszatérő vevőm, akik alapból lassúak, de tudom, hogy eleinte aggódtam. Összességében ilyen hosszú csönd aggodalomra ad okot. A 29.-ét várd meg, aztán írd meg neki, hogy amennyiben nem jelentkezik, újra listázod az árut és negatív értékeléssel zárod az adásvételt. Persze szabj egy reális határidőt. Ha 29.-én írod ezt meg neki, akkor a 3.-át megadva nagyon méltányos vagy. És persze a levelezést a Vatinak a biztonsag-ra. De hát tudod te ezt jól. Köszönjük a levesbe valót. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-01-27 17:24
Létrehozva:
|
|
![]() Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 672 Regisztrált: 2011-06-10 06:38 Innen: Budapest Azonosító: 1 524 248 |
Én még nem aggódnék, 22.-én lépett be utoljára, bármi lehet vele. (freemailes?) Igen, freemail-es. 22.-én fix áras terméket ütött le nálam, tehát nem hiszem, hogy elfelejtette. 3 üzenetből egyet sem kapott meg? Továbbá miért nem ad meg telefonos elérhetőséget a Vaterán? Visszanéztem a korábbi értékeléseit, nem sieti el az adásvételeket. Azzal is tisztában kell lennie, hogy nem működik rendesen a levelező rendszere, ez kiderül az egyik értékeléséből. Ha nem kapta meg az üzeneteimet, vehetné a fáradságot, hogy magától megkeres. Vagy rosszul látom a dolgot? -------------------- Aki tud, tanít. Aki szeret, átad.
|
|
|
|
2012-01-27 17:15
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 274 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Email-ekre nem válaszol, telefonos elérhetősége nincs és nem átallt már másnak bosszúnegát adni. http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=9189238 Én még nem aggódnék, 22.-én lépett be utoljára, bármi lehet vele. (freemailes?) |
|
|
|
2012-01-27 17:05
Létrehozva:
|
|
Email-ekre nem válaszol, telefonos elérhetősége nincs és nem átallt már másnak bosszúnegát adni.
http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=9189238 -------------------- Aki tud, tanít. Aki szeret, átad.
|
|
|
|
2012-01-27 01:12
Létrehozva:
|
|
Hello! Az össze licitáló triumvirátus. ..... Én új vagyok de az önlicit nem tilos????? Az önlicit tilos, a Vateránál komoly szabálytalanságnak számít, ha ilyesmit észlelsz, vagy gyanítasz, akkor a terméklapon levő szabálytalan aukció jelzése gombon keresztül közvetlenül a szabálytanságokat figyelő-vizsgáló csapathoz tudod jelenteni. (és kérlek legközelebb használj kevesebb Entert, mert szétesik a hozzászólásod) A hozzászólást -svejku- szerkesztette a következő időpontban: 2012-01-27 01:14 |
|
|
|
2012-01-27 00:45
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 12 Regisztrált: 2011-11-30 01:48 Azonosító: 1 576 610 |
Hello!
Az össze licitáló triumvirátus. A termék: http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=1535734580 Az eladó: kopter77 A vevők: zolee071 Nzsuzska84 Licitálnak egy laptopra lelkesen 150 ezret ami 100 ezret ha ér. Na meg Nzsuzska84 lelkes rajongója az eladónak tök mindegy mit árul ő licitál és nyer...Szinte az osszes értékelése tőle van. Ja és mindannyian Vas megyeiek. Nagyon átlátszó balekot keresnek hátha valaki az 1 forintosnak indított aukciónak bedől.... Valójában az eladó kamu regjeitől függ mennyi lesz az 1 forintosnak indított akukció vége.... Annyira átlátszó ás kiábrádító. Megnyerni a terméket semmi esélyed legalábbis olcsóbban amennyi az eladó elképzelése volt. Bár az aukció 1 forintos látszatról indult. Én új vagyok de az önlicit nem tilos????? A hozzászólást -borowka- szerkesztette a következő időpontban: 2012-01-27 00:46 |
|
|
|
2012-01-26 21:04
Létrehozva:
|
|
Kedves Fórumozók! ..... Ilyen esetben az értékelés megint rajtam múlik? ...... Lehet, én vagyok az aki túlreagálja. De, ha már írnak valamit egy termékről, akkor elvárom és evidens, hogy igaz legyen! Lehet, sokan pozitívval letudják a dolgot, nem is szólnak... ez pedig félrevezetés. Nem hiszem, hogy pozitívat kellene adnod, ha nem azt kaptad, ami a termékleírásban volt. Főleg, ha nem úgy érzed, hogy pozitív az egész. Hát a pelenkás zacskóra nem is mondok semmit.... -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-01-26 20:58
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 78 Regisztrált: 2011-03-06 20:50 Azonosító: 1 429 874 |
Kedves Fórumozók!
Megkaptam a terméket: http://www.vatera.hu/gyerek_bakancs_1536519902.html Postán hoztak egy pelenkás zacskót, azt hittem, ez valami vicc... kinevettek, de elhoztam. Itthon nagy izgalommal bontottam ki, fel is próbáltam, pont jó a lábamra, sajnos lúdtalpbetét nem fér bele, de ettől jó a méret-vékony zoknival-. Azonban amit a felhasználó feltüntet a leírásban: Állapot: keveset használt Keveset használtuk Orrán kicsit karcos de felvéve nem látszik. A kép nem túl jól sikerült foltosnak látszik de nem az csak a fény miatt tűnik úgy. Alaposan szemügyre vettem, és nem azt látom, amit Ő írt. Küldtem neki a pelenkás csomagról és a bakancsról képeket. Ilyen esetben az értékelés megint rajtam múlik? Egyébként hogy van képe valakinek pampers zacskóba csomagolni és arra írni a címzettet? nagyon megalázó volt... Értékeljem pozitívan? végül is megtörtént az adás-vétel, de nem azt kaptam amit írt/ígért. A csomagolásról nem beszélve... Üdv Profectuscat Azt kifelejtettem, hogy még a belsőtalphossz se volt jó!!! 24 cm-ert írt, mert állítólag nem tudja megmérni... valójában 22,5-23 cm-er. Lehet, én vagyok az aki túlreagálja. De, ha már írnak valamit egy termékről, akkor elvárom és evidens, hogy igaz legyen! Lehet, sokan pozitívval letudják a dolgot, nem is szólnak... ez pedig félrevezetés. |
|
|
|
2012-01-25 22:57
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 929 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Sziasztok! Érdekesség:upstream1 nevű felhasználó "alacsony áron" zárult aukcióit mindig kisgonosz307 nyeri meg... ...adás-vételekre pedig általában nem kerül sor,mert hát túl messze lakik szegényke. Kár,hogy páran még mindig játszótérnek használják a piacteret! http://www.vatera.hu/samsung_ue40c6500_led...1531362230.html Tisztelt HGY981! Amennyiben szabálytalanságot észlel, a terméklapon a szabálytalan aukció szövegre kattintva vagy lejárt aukció esetén a kapcsolatfelvételen keresztül jelezze és a felelős kolléga indokolt, bizonyítható esetben megteszi a szükséges intézkedéseket. Köszönjük! -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2012-01-25 22:41
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 654 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
Sziasztok! Érdekesség:upstream1 nevű felhasználó "alacsony áron" zárult aukcióit mindig kisgonosz307 nyeri meg... ...adás-vételekre pedig általában nem kerül sor,mert hát túl messze lakik szegényke. Kár,hogy páran még mindig játszótérnek használják a piacteret! http://www.vatera.hu/samsung_ue40c6500_led...1531362230.html Nem fog ő sokáig itt gonoszkodni. |
|
|
|
2012-01-25 22:01
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2010-06-10 22:07 Azonosító: 1 206 566 |
Sziasztok!
Érdekesség:upstream1 nevű felhasználó "alacsony áron" zárult aukcióit mindig kisgonosz307 nyeri meg... ...adás-vételekre pedig általában nem kerül sor,mert hát túl messze lakik szegényke. Kár,hogy páran még mindig játszótérnek használják a piacteret! http://www.vatera.hu/samsung_ue40c6500_led...1531362230.html |
|
|
|
2012-01-25 00:55
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 7 Regisztrált: 2009-09-05 22:33 Azonosító: 732 185 |
Köszönöm a válaszotokat zejopy és VateraBenz!
Adok neki még egy pár nap haladékot, hátha észhez tér! Remélem ígylesz! További szép napot és jó vaterázást! Sziasztok! |
|
|
|
2012-01-24 23:52
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 7 Regisztrált: 2007-07-30 17:52 Azonosító: 18 109 |
Tisztelt Vaterázók!
Szeretném jelezni az alábbi eladótól alibei ne vásáróljatok semmit csak ha nem akartak pórúl járni úgy mint én. Vettem tőle egy elektromos rollert a termékleírásba nem volt írva, hogy nem működik. Átutaltam a kest meg is jött a csomag. Nem indult el felhívtam, hogy mi lehet a gond azt mondta biztos az aksik le merültek. Gondoltam ha ők még használták a postára adás előtt akkor csak van még benne annyi, hogy legalább megmozdítsa a kereket. Elsőre nem foglalkoztam vele gondoltam megoldódik a probléma egy töltéssel. Fel is töltötem mindkét aksik be raktam megint meg se mozdult. Megint felhívtam azt monda van benne egy biztosíték lehet az ment ki. Megnéztem azzal nincs semmi gond. Mondtam neki ha nem indul el megnézhetem mivel autószerelő a szakmám kicsit értek hozzá de azért olyan területre nem nyúlnék amihez nem értek. Hívtem egy villamossági szerelő barátomat megnézte a kapcsolót az aksikat a vezetékeket mindent rendben talált de a roller nem indult. Így nagy valószínűséggel a motorja vagy a reléje van oda. Utolsó telefon beszélgetésünkkor azt mondta, hogy ha nem jó vissza utalja a kest. A szerelő átnézése után már biztos voltam benne, hogy 100% becsapott mert ez a roller nem működhetett már nála se. Próbáltam újra hívni hirtelen nem tudtam elérni. Próbáltam másnap hívni kicsörgött utánna ki nyomta foglaltat jelzett. Azután már kb 30x hívtam nem elérhető. Írtam neki emailt jeleztem, hogy kérném vissza pénzem mert átvágott rossz volt a termék amit küldött. Nem jött válasz. Tegnap még volt fent egy terméke a vaterán gondoltam rá írok hátha így fog válaszolni. Erre ma le vette a terméket reggel 7,30-kor bejelentkezve. Válasz nem jött se így se úgy. A kislányomnak lett volna születésnapjára így most nem tudok neki mit venni mert ilyen aljas gerinctelen emberek vannak a világon mint alibei. |
|
|
|
2012-01-24 21:18
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 929 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Tisztelt Benz! Megnéznék az alábbi felhasználót: ... Tisztelt szovszi211! Megnézzük, köszönjük. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2012-01-24 18:58
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 76 Regisztrált: 2011-10-16 12:13 Azonosító: 1 549 242 |
Tisztelt Benz!
Megnéznék az alábbi felhasználót: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=2245070 Ő meg fog egyezni az alábbiakkal: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=2267796 http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=1388199 A termékek beszerzési árát jól ismerem. Nemsokára sírás lesz (http://www.vatera.hu/listings/index.php?ap=1&obd=2&p=1&td=1&us=royale21) ... |
|
|
|
2012-01-24 17:59
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2012-01-11 09:12 Azonosító: 1 613 034 |
Kedves barbamama51!
Vásároltam Öntől egy 30 cm magas aranyszínű kancsót, ami fedél nélkül 21 cm magas volt, és ezt a terméket Ön úgy csomagolta be egy 24 cm magas 17 cm széles dobozba, hogy az mire ide érkezett összetört. Egy ekkora dobozba nem is lehet biztonságosan becsomagolni a terméket ami törékeny! A megvásárolt termék: Visit My Website Nos a méretekből ki indulva is nem lehet egy ekkora dobozba biztonságosan postázni, főként hogy mindössze 6 db galacsinba gyúrt újságpapír volt az összes kitömítés. Én kértem Öntől, hogy kártalanítson, hiszen ebben az esetben az eladó felet ilyenkor terheli a visszavételi kötelezettség, a Ptk. alapján. Ön a leveleimre mindössze NO KOMMENT! válasszal élt. Én máshelyében nem vásárolnék Öntől legalább is törékeny cuccokat. Az hogy épp önt értékeltem pozitívan, csak azért esett meg, mert sajnos összekevertem egy másik eladóval akitől épp ilyen arany színű vázát vásároltam, és ez az értékelés igazából neki szólt volna, nem Önnek! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-22 00:46 |