Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2008-11-03 22:40
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 832 Regisztrált: 2008-02-18 10:47 Azonosító: 120 776 |
Read the fck manual first
www.vatera.hu/help/index.php?c=22&h=40 Egyébként nekem az OTP-vel soha semmi bajom nem volt. Se a CIB-el. Se az online bankkártyás fizetéssel. Egyedül ez EBPP húzta ki nálam a gyufát, de szerencsére gyorsan elfelejtettem. Szóval kérem, hogy legalább egy számlaszámot adjatok meg, amire eltudom utalni a kért összeget
Üdv. |
|
|
|
2008-11-03 22:25
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 1 259 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 135 |
Kedves BudNyke! Az észrevételt továbbítottuk a felelős kollégák felé. A CIB Banknál vezett 10700024-25268209-51100005 számlaszámra utalja át az összeget. A közlemény rovatban a pontos felhasználónevét és ügyfélkódját tüntesse fel. Jellemzően 5 munkanapon belül kerül jóváírásra az összeg. A fél ország szidja az OTP - t és a Vatera pont azt találta meg. Nincsen megbízhatóbb az OTP - nél ? Szerencsémre nekem nem OTP - m van és az eddigi kártyás fizetéseknél sem volt gondom. De abból amit itt olvasni lehet, .......szóval |
|
|
|
2008-11-03 22:24
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 601 Regisztrált: 2007-03-01 14:23 Azonosító: 312 |
Kedves BudNyke! A közlemény rovatban a pontos felhasználónevét és ügyfélkódját tüntesse fel. Jellemzően 5 munkanapon belül kerül jóváírásra az összeg. Kedves Vatera Mod !!!! Komolyan gondolják ???? Az 5 munkanapot ???? Mit értenek Önök munkanap alatt ??? Banki napot ??? Ha megjelenik az Önök számláján az utalás, akkor mi tart még 5 napig ??? Ez iszonyat !!!! Üdv : Ottó Ps.: Vagy azt akarta írni, hogy a jóváírás megjelenését követő xxx napon ... Semmit sem értek ... Az Ön reakciója enyhén szólva pontosításra szorul ... -------------------- Az erőszak a gyengék végső menedéke. (by Ájszek Aszimov) |
|
|
|
2008-11-03 22:17
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 32 |
Kedves Vatera, Már jeleztem egyszer, hogy nem tudom befizetni a hátralékomat, és már hamarosan ki is tiltanak emiatt. Azóta sem tudok befizetni, pedig már számtalanszor próbáltam. Minig a szokásos: A kártya blokkolt. Pedig NEM!! Szóval kérem, hogy legalább egy számlaszámot adjatok meg, amire eltudom utalni a kért összeget és akkor húzzatok le a "mindjárt kitiltalak" listáról! Az OTP netbank nem szeret engem... Az Erstével nem lesz gond. Üdv. Kedves BudNyke! Az észrevételt továbbítottuk a felelős kollégák felé. A CIB Banknál vezett 10700024-25268209-51100005 számlaszámra utalja át az összeget. A közlemény rovatban a pontos felhasználónevét és ügyfélkódját tüntesse fel. Jellemzően 5 munkanapon belül kerül jóváírásra az összeg. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2008-11-03 22:17
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 126 Regisztrált: 2008-10-13 16:36 Azonosító: 235 154 |
Kedves Vatera, Már jeleztem egyszer, hogy nem tudom befizetni a hátralékomat, és már hamarosan ki is tiltanak emiatt. Azóta sem tudok befizetni, pedig már számtalanszor próbáltam. Minig a szokásos: A kártya blokkolt. Pedig NEM!! Szóval kérem, hogy legalább egy számlaszámot adjatok meg, amire eltudom utalni a kért összeget és akkor húzzatok le a "mindjárt kitiltalak" listáról! Az OTP netbank nem szeret engem... Az Erstével nem lesz gond. Üdv. Nekem meg azt írta ki, hogy nem működik a rendszer, közben 3x levette a jutalékot...még mindig várom a választ a Vaterától, hogy hogyan kapom vissza a pénzemet? |
|
|
|
2008-11-03 22:12
Létrehozva:
|
|
|
Csak olvasó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 980 Regisztrált: 2007-05-24 18:58 Innen: Juzni Front Azonosító: 11 399 |
2. Aki egy ilyen abszolút kezdő, friss regisztrációs eladónak (aki mindenféle nyakatekert okkal kerek-perec kizárja a személyes találkozó lehetőségét) átutal 200 000 Ft-ot... Hát, hogyismondjam... Amíg lósz*r van, addig veréb is lesz... :-( Már korábban is írtam, még magamnak sem, utalnék át előre, 200 000 Ft-ot! érdekes módon én itt még egy olyan sztrovacsekkel sem találkoztam a páyafutásom alatt - kedves régi bútorok, kikérném a véleményeteket erről a nagy értékű vásárlásról, kis értékelésű eladótól... vagy esetleg előbb beesni ide tájékozódni - nem utólag rinyálni Ilyen nem lesz soha. Utólag mást ócsárólni, felelőssé tenni, azt tudnak. -------------------- Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
SÜN, SÜN!!!! "Sünben emelték ki a tüntetőt." |
|
|
|
2008-11-03 22:12
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 5 671 Regisztrált: 2007-03-19 21:37 Innen: Ideg-elme Azonosító: 903 |
érdekes módon én itt még egy olyan sztrovacsekkel sem találkoztam a páyafutásom alatt -
kedves régi bútorok, kikérném a véleményeteket erről a nagy értékű vásárlásról, kis értékelésű eladótól... vagy esetleg előbb beesni ide tájékozódni - nem utólag rinyálni -------------------- mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak... ...szorgos népünk győzni fog ! . csaby |
|
|
|
2008-11-03 22:11
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 Regisztrált: 2008-10-28 23:56 Azonosító: 262 974 |
Kedves Vatera,
Már jeleztem egyszer, hogy nem tudom befizetni a hátralékomat, és már hamarosan ki is tiltanak emiatt. Azóta sem tudok befizetni, pedig már számtalanszor próbáltam. Minig a szokásos: A kártya blokkolt. Pedig NEM!! Szóval kérem, hogy legalább egy számlaszámot adjatok meg, amire eltudom utalni a kért összeget és akkor húzzatok le a "mindjárt kitiltalak" listáról! Az OTP netbank nem szeret engem... Az Erstével nem lesz gond. Üdv. |
|
|
|
2008-11-03 22:04
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 7 218 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 130 |
Jajédesistenem... Hányszor volt már szó ilyen dolgokról... (Az ár és a darabszám - no, az egy másik kérdés. Az is megér egy misét.) örökzöld téma, akár az "egy bunkó túllicitált" -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2008-11-03 22:02
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 186 Regisztrált: 2007-06-01 12:23 Innen: Budapest Azonosító: 12 391 |
Nem értem. 24-én ütötted le, aztán jött egy hétvége, meg egy 3 napos ünnep. Mikor jelentetted fel, ha még nem is értékelted? Arról nem is beszélve, hogy a termék nem annyiba került. Jajédesistenem... Hányszor volt már szó ilyen dolgokról... (Az ár és a darabszám - no, az egy másik kérdés. Az is megér egy misét.) -------------------- Putyur
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. Ne kezdj birkózni egy disznóval, mert mindketten sárosak lesztek, de a disznó még élvezni is fogja. |
|
|
|
2008-11-03 21:57
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 7 218 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 130 |
Sziasztok. Valószínűleg az én esetem nem egyedi,de mindenképpen tanúlságos. Nem rég,kb 1 hete és még 2 napja vásárpltam(vonla) 2db iPhon 3 G-t,de mint már kiderűlt valószínűleg egy szemét szélhámost fogtam ki.Az egészből az a felháborító,hogy bíztam abban,hogy itt lecsekkolt emberek adnak-vesznek és én naív,több mint 200.000Ft-ot befizettem az eladó számlájára,pontosan ma egy hete.Na azóta megy a hitegetés,stb...Ami még felháborító,hogy ezt jeleztem a Vaterának és elküldtem emailben a befizetést igazoló banki bizonylatot és nem történt semmi,azon kívűl,hogy kaptam egy emailt tőlük,hogy tegyek rendőrségi feljelentést ez ügyben.Na köszönöm,ezzel pont *** sem ér,ezt a szomszédom is mondhatta volna,ha elmondom eztt a sztorit.Nagyot csalódtam,mert kizárólag azért mertem egy idegen számlájára ekkora összeget befizetni,mert a Vaterában bíztam,nem az eladóban! Nagy kár volt,mert most futhatok a pénzm után.Természetesen tettem rendőrségi feljelentést,de nem sokkal biztattak!Még egy adósságkezelő céget is megkerestem,ez valószínűleg eredményesebb lesz,de nem olcsó. A lényeg ebből,hogy tisztelet a kivételnek,(én is annak tartom magam)vannak itt becsületes emberek,de nagyon gondoljátok meg kinek,mekkora összeget utaltok,stb....,mert senki nem segít a bajban! És semmiképpen ne bízzatok egy hakapesy nevű Vatreásban,aki egy csaló! Jó kis lecke volt....... Nem értem. 24-én ütötted le, aztán jött egy hétvége, meg egy 3 napos ünnep. Mikor jelentetted fel, ha még nem is értékelted? Arról nem is beszélve, hogy a termék nem annyiba került. A hozzászólást -bambooflower- szerkesztette a következő időpontban: 2008-11-03 21:57 -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2008-11-03 21:54
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 186 Regisztrált: 2007-06-01 12:23 Innen: Budapest Azonosító: 12 391 |
Sziasztok. Valószínűleg az én esetem nem egyedi,de mindenképpen tanúlságos. Nem rég,kb 1 hete és még 2 napja vásárpltam(vonla) 2db iPhon 3 G-t,de mint már kiderűlt valószínűleg egy szemét szélhámost fogtam ki.Az egészből az a felháborító,hogy bíztam abban,hogy itt lecsekkolt emberek adnak-vesznek és én naív,több mint 200.000Ft-ot befizettem az eladó számlájára,pontosan ma egy hete.Na azóta megy a hitegetés,stb...Ami még felháborító,hogy ezt jeleztem a Vaterának és elküldtem emailben a befizetést igazoló banki bizonylatot és nem történt semmi,azon kívűl,hogy kaptam egy emailt tőlük,hogy tegyek rendőrségi feljelentést ez ügyben.Na köszönöm,ezzel pont *** sem ér,ezt a szomszédom is mondhatta volna,ha elmondom eztt a sztorit.Nagyot csalódtam,mert kizárólag azért mertem egy idegen számlájára ekkora összeget befizetni,mert a Vaterában bíztam,nem az eladóban! Nagy kár volt,mert most futhatok a pénzm után.Természetesen tettem rendőrségi feljelentést,de nem sokkal biztattak!Még egy adósságkezelő céget is megkerestem,ez valószínűleg eredményesebb lesz,de nem olcsó. A lényeg ebből,hogy tisztelet a kivételnek,(én is annak tartom magam)vannak itt becsületes emberek,de nagyon gondoljátok meg kinek,mekkora összeget utaltok,stb....,mert senki nem segít a bajban! És semmiképpen ne bízzatok egy hakapesy nevű Vatreásban,aki egy csaló! Jó kis lecke volt....... 1. Szerinted a Vatera mit tud(na) tenni...? Odamegy két 48 kg/fő moderátorkisasszony, és megveri a csalót? Vagy hogyan gondoltad...? :-) 2. Aki egy ilyen abszolút kezdő, friss regisztrációs eladónak (aki mindenféle nyakatekert okkal kerek-perec kizárja a személyes találkozó lehetőségét) átutal 200 000 Ft-ot... Hát, hogyismondjam... Amíg lósz*r van, addig veréb is lesz... :-( -------------------- Putyur
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. Ne kezdj birkózni egy disznóval, mert mindketten sárosak lesztek, de a disznó még élvezni is fogja. |
|
|
|
2008-11-03 21:36
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2008-11-03 21:19 Azonosító: 274 054 |
Sziasztok.
Valószínűleg az én esetem nem egyedi,de mindenképpen tanúlságos. Nem rég,kb 1 hete és még 2 napja vásárpltam(vonla) 2db iPhon 3 G-t,de mint már kiderűlt valószínűleg egy szemét szélhámost fogtam ki.Az egészből az a felháborító,hogy bíztam abban,hogy itt lecsekkolt emberek adnak-vesznek és én naív,több mint 200.000Ft-ot befizettem az eladó számlájára,pontosan ma egy hete.Na azóta megy a hitegetés,stb...Ami még felháborító,hogy ezt jeleztem a Vaterának és elküldtem emailben a befizetést igazoló banki bizonylatot és nem történt semmi,azon kívűl,hogy kaptam egy emailt tőlük,hogy tegyek rendőrségi feljelentést ez ügyben.Na köszönöm,ezzel pont *** sem ér,ezt a szomszédom is mondhatta volna,ha elmondom eztt a sztorit.Nagyot csalódtam,mert kizárólag azért mertem egy idegen számlájára ekkora összeget befizetni,mert a Vaterában bíztam,nem az eladóban! Nagy kár volt,mert most futhatok a pénzm után.Természetesen tettem rendőrségi feljelentést,de nem sokkal biztattak!Még egy adósságkezelő céget is megkerestem,ez valószínűleg eredményesebb lesz,de nem olcsó. A lényeg ebből,hogy tisztelet a kivételnek,(én is annak tartom magam)vannak itt becsületes emberek,de nagyon gondoljátok meg kinek,mekkora összeget utaltok,stb....,mert senki nem segít a bajban! És semmiképpen ne bízzatok egy hakapesy nevű Vatreásban,aki egy csaló! Jó kis lecke volt....... A hozzászólást -Vatera_Moderátor- szerkesztette a következő időpontban: 2008-11-03 21:49 |
|
|
|
2008-11-03 12:27
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 126 Regisztrált: 2008-10-13 16:36 Azonosító: 235 154 |
Kedves Vatera!
Hétvégén nem működött az internetes pénzes oldal. Írtam is a Vaterának, hogy nem tudom befizetni a tartozásomat. 3x is próbálkoztam, de egyszer sem sikerült. Majd 4. alkalommal kiírta a gép, hogy sikerült a tranzakicó, befizettem az 1008 Ftot. Erre most néztem a számlámat, hogy 3x levette ezt az összeget!! Ilyenkor mi a teendő? Visszautalják az összeget (2016 Ft), vagy levonják a következőből? Van még egy háromszáz valahány forintos tartozásom, abból nem vontak le semmit. Kérem mielőbb oldják meg a problémát! Köszönöm! Mariann |
|
|
|
2008-11-03 11:34
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 545 Regisztrált: 2007-04-03 19:41 Azonosító: 3 584 |
Hello! Lehet, h én vagyok béna, és nem tudom jól beállítani, de engem az zavar nagyon, hogy az aukciófigyelőnél ha lejár az aukció, akkor nem tárolja sehol, hogy mit figyeltem meg. Úgy értem, pl. még ha a termék már nincs is fent, lehet, hogy ezért nem találom újbóli keresésnél, de volt egy információ megadva, amit nem tudok megszerezni. És így se az eladót nem érem el, se a terméket. Ezt be lehet állítani? Mert ha nem, tök jó lenne, ha lenne pl. olyan, h Megfigyelem, aztán olyan is, hogy Megfigyeltem... Mit gondoltok? Üdv De tárolja, legalábbis egy darabig. Csak akkor tűnik el a listából, ha az aukciót eltávolítják, még a befejezés előtt. |
|
|
|
2008-11-03 09:16
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 32 |
Tisztelt Vatera! Egyik ismerősöm nevében is írok, akinek felhasználóneve KovaVegas volt, de a mai napon indokolatlanul letíltották. A termékleírásban ez szerepelt: Videoton mélyhangszóró gyári állapotban. 8ohm. Ár/darab. 2600 Ft Szeretnénk megkérdezni, hogy ebben a leírásban mi sérti a szabályzatot? Oda kellene figyelni jobban a munkára! Kérjük a felhasználó azonnali újboli aktiválást. Különben további komoly lépéseket teszünk az ügyben! Tele van csalókkal a piactér, inkább őket kellene kitíltani és nem pedig azt, aki tisztességesen fizeti a jutalékot! Kedves msklci! A felhasználó sorozatos szabálytalanságok miatt lett letiltva. A szabálytalanságokról minden esetben értesítettük, így nem érhette váratlanul felhasználóneve inaktiválása. A termékleírásban szerepelt, "Gyári állapotú lemezkosaras Videoton 25cm mély hangszórók. Ár / darab" Amennyiben több darab áll rendelkezésre holland értékesítést kell használni és a mennyiség rovatban kell a darabszámot feltüntetni. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2008-11-02 21:05
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2008-11-02 20:58 Azonosító: 272 034 |
Hello!
Lehet, h én vagyok béna, és nem tudom jól beállítani, de engem az zavar nagyon, hogy az aukciófigyelőnél ha lejár az aukció, akkor nem tárolja sehol, hogy mit figyeltem meg. Úgy értem, pl. még ha a termék már nincs is fent, lehet, hogy ezért nem találom újbóli keresésnél, de volt egy információ megadva, amit nem tudok megszerezni. És így se az eladót nem érem el, se a terméket. Ezt be lehet állítani? Mert ha nem, tök jó lenne, ha lenne pl. olyan, h Megfigyelem, aztán olyan is, hogy Megfigyeltem... Mit gondoltok? Üdv |
|
|
|
2008-11-02 20:04
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 539 Regisztrált: 2007-05-03 14:20 Innen: Rettentőfalva Azonosító: 8 121 |
Tisztelt Vatera! Egyik ismerősöm nevében is írok, akinek felhasználóneve KovaVegas volt, de a mai napon indokolatlanul letíltották. A termékleírásban ez szerepelt: Videoton mélyhangszóró gyári állapotban. 8ohm. Ár/darab. 2600 Ft Szeretnénk megkérdezni, hogy ebben a leírásban mi sérti a szabályzatot? Oda kellene figyelni jobban a munkára! Kérjük a felhasználó azonnali újboli aktiválást. Különben további komoly lépéseket teszünk az ügyben! Tele van csalókkal a piactér, inkább őket kellene kitíltani és nem pedig azt, aki tisztességesen fizeti a jutalékot! Ha úgy írta volna: Videoton hangfalpár : 5200 Ft... ezértnem tiltották volna le... szerintem -------------------- A világon két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. Bár az elsőben nem vagyok biztos.
Mindig hálás vagyok a nevetésért, kivéve, amikor az orromon jön ki a tej. Szépen beszélj a gyerekeiddel, hiszen majd ők választják ki a neked megfelelő idősek otthonát.... |
|
|
|
2008-11-02 18:03
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 1 259 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 135 |
Üdv. mindenkinek! Miért van az hogy a kisemberektől vonják el azt ami van tegnap is meg ma is 2 termékről csúsztam le az utolsó pillanatban mert rám licitáltak . Holott kértem az eladót hogy zárjuk le elöbb sokáig én tartottam a licitet de a gépem egy kicsit pont akkor lelassult és nem az enyém lett az árú. Miért vannak ilyen emberek akik egy kis örömöt elvesznek az életből,engem nagyon sért az ilyen. Nekem teljesen elvette a kedvem ez a 2 nap a VATERÁZ-ástól sajna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Esetleg van fogalmad arról, miröl is szól ez az oldak ? ( Vatera ) Ez ugyanis nem Terézanya szeretetszolgálatának online portálja. |
|
|
|
2008-11-02 17:57
Létrehozva:
|
|
|
Csak olvasó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 980 Regisztrált: 2007-05-24 18:58 Innen: Juzni Front Azonosító: 11 399 |
Üdv. mindenkinek! Miért van az hogy a kisemberektől vonják el azt ami van tegnap is meg ma is 2 termékről csúsztam le az utolsó pillanatban mert rám licitáltak . Holott kértem az eladót hogy zárjuk le elöbb sokáig én tartottam a licitet de a gépem egy kicsit pont akkor lelassult és nem az enyém lett az árú. Miért vannak ilyen emberek akik egy kis örömöt elvesznek az életből,engem nagyon sért az ilyen. Nekem teljesen elvette a kedvem ez a 2 nap a VATERÁZ-ástól sajna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Úristen, mik nem történnek egy aukciós oldalon! -------------------- Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
SÜN, SÜN!!!! "Sünben emelték ki a tüntetőt." |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-23 23:31 |