Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2012-09-22 21:38
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 919 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
El nem hinné, mennyire izgalomba hozott ez a cég és a laptop. Jó, mondjuk a kötényesbe nem mennék ezzel, van vízálló netbook is a halpiacon. Az mégis diszkrétebb. De ez a katonai kütyü lázba hozott. Szeretem az ilyen masszív, férfias tárgyakat. Nem kell babusgatni, annyira figyelni rá, csak használni. Jó, ha a tárgyak vannak értem s nem fordítva. Kivehető vinyó, vonalbemenet, (az laptopon ritkább) meg az egész.... szóval nagyon tetszik. Csak a funkció a lényeg, minden felesleges esztétizálás a sutba dobva. Felteszem, nálunk nem forgalmazzák, de mint minden, ez is csak pénz kérdése. További szép estét mindenkinek. Finom darab, akárcsak az ára... -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2012-09-22 20:46
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 649 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
Szép napot! Soha rosszabb hírt! Akkor valami katonai szerkezetre lesz szüksége. ruggedpcreview.com/3_notebooks_vtmiltope_rlc_3g.html ... El nem hinné, mennyire izgalomba hozott ez a cég és a laptop. Jó, mondjuk a kötényesbe nem mennék ezzel, van vízálló netbook is a halpiacon. Az mégis diszkrétebb. De ez a katonai kütyü lázba hozott. Szeretem az ilyen masszív, férfias tárgyakat. Nem kell babusgatni, annyira figyelni rá, csak használni. Jó, ha a tárgyak vannak értem s nem fordítva. Kivehető vinyó, vonalbemenet, (az laptopon ritkább) meg az egész.... szóval nagyon tetszik. Csak a funkció a lényeg, minden felesleges esztétizálás a sutba dobva. Felteszem, nálunk nem forgalmazzák, de mint minden, ez is csak pénz kérdése. További szép estét mindenkinek. Ui.: Ezt leltem a spametesemben. A szép és okos férfi: h ttp://kepfeltoltes.hu/view/120922/251652_448093245241459_1146203657_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg |
|
|
|
2012-09-22 13:36
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 274 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
|
|
|
|
2012-09-22 08:55
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 649 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
Jó reggelt!
"Rossz" hírem van. Most értem éppen haza a heti szokásos török fürdőzésből és a taxiban - amit egy nagyon profi hölgy vezetett - volt Wi-Fi. A kérdést ma körbejárom. További szép napot. |
|
|
|
2012-09-21 20:04
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 978 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Most eldzsalok a lottózóba....
-------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-09-21 08:26
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 978 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Kedves zejopy! Rendben De ha mégis elővenné a témát, akkor inkább hétvégén. Most úton vagyok, ezért viszonylag ritkán és rövidebb időre tudok benézni. Jó reggelt. Vigyázzon az úton. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-09-20 22:23
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 919 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Kedves Benz! Ismételten elnézést kérek a duplázásért. Kedves zejopy! Rendben De ha mégis elővenné a témát, akkor inkább hétvégén. Most úton vagyok, ezért viszonylag ritkán és rövidebb időre tudok benézni. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-09-20 19:34
Létrehozva:
|
|
Ma egy csomó dolgot akartam este felvinni, de redukálnom kell a dolgot Délután sültet csináltam (a Zasszony tehermentesítése címszóval), bár kétrét hajtott hővédő kesztyűvel próbáltam kivenni a tepsit a sütőből, az az összes hővédő képessége ellenére totálisan hatástalan volt. De közben rohannom is kellett volna máshova, a hirtelenkedés miatt gyorsan kiemeltem, csak azon frissiben el is kezdett égetni. Első verzió az lett volna, hogy eldobom a tepsit, de a benne levő fokhagymás oldalas miatt ez nagyon nem akaródzott. Második verziót választottam, azaz megpróbáltam feltenni a konyhapultra. (Sikerült) Csak a gondolkodási késedelem miatt jobb kezem 4 ujjbegyét megégettem, ebből hármat hólyagosra. Mit ne mondjak, elég mókás így gépelni Óóó, az nagyon fáj. Azt hittem, csak a nők tartják tovább a forrót. Én is égettem már így el hólyagosra a hüvelykujjamat, tehát tudom mit érzel és nem irigyellek, hanem nagyon együtt érzek veled. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-09-20 19:27
Létrehozva:
|
|
![]() Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 453 Regisztrált: 2007-11-14 20:22 Azonosító: 43 559 |
Ma egy csomó dolgot akartam este felvinni, de redukálnom kell a dolgot
Délután sültet csináltam (a Zasszony tehermentesítése címszóval), bár kétrét hajtott hővédő kesztyűvel próbáltam kivenni a tepsit a sütőből, az az összes hővédő képessége ellenére totálisan hatástalan volt. De közben rohannom is kellett volna máshova, a hirtelenkedés miatt gyorsan kiemeltem, csak azon frissiben el is kezdett égetni. Első verzió az lett volna, hogy eldobom a tepsit, de a benne levő fokhagymás oldalas miatt ez nagyon nem akaródzott. Második verziót választottam, azaz megpróbáltam feltenni a konyhapultra. (Sikerült) Csak a gondolkodási késedelem miatt jobb kezem 4 ujjbegyét megégettem, ebből hármat hólyagosra. Mit ne mondjak, elég mókás így gépelni -------------------- All I wanna do Is trade this life for something new Holding on to what I haven't got!
|
|
|
|
2012-09-20 19:14
Létrehozva:
|
|
Kedves Benz!
Ismételten elnézést kérek a duplázásért. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-09-20 15:58
Létrehozva:
|
|
Majd öröklődik a moderátori trón, mint egy jóféle királyságban vagy diktatúrában Rendben, beleegyezem, de csak ha szentül megígéri, hogy az elkövetkező 40 évben erre nem kerül sor. Vajon a diktatúrás hasonlata teljesen véletlen volt? Komolyra fordítva a szót. Látom, hogy szanaszét vagyunk. Este szerettem volna megbeszélni Önnel valamit, ami nagyon felizgatott. Nagy hatalmas vitára számíthat, természetesen úgy, ahogy jól csináljuk. Indulatok nélkül, csak agyból. Nagyon szeretném, ha úgy zajlana, mint a csillagrendszernél. Ott Ön nagyon csúcs volt. Éppen ezért egyáltalán nem bánom még azt sem, ha csak napok múlva válaszol. Persze lehet, hogy egy mondattal le tudja zárni megnyugtatóan a dolgot. Ez lenne a legjobb. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-09-20 15:07
Létrehozva:
|
|
1. Akkor ez is Leó keze munkáját "dicséri". 2. Jobb ez így. Mindenkit Önhöz mérünk. (Látom, amint az aggastyán Benz remegő fejjel, ősz hajzattal, kihullott fogakkal nyomkodja a klaviatúrát, minden második próbálkozásra eltalálva egy-egy billentyűt. Már 2132-t írunk. Generációk hullottak el, kiket az orbánc, kiket a kor, másokat az idegbaj vitt el. De Benz nem hajthatja örök álomra megfáradt bölcs fejét, mert a felnövekvő nemzedék mind az ő szaváért és katonás stílusáért epekedik. Majd öröklődik a moderátori trón, mint egy jóféle királyságban vagy diktatúrában -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-09-20 10:17
Létrehozva:
|
|
Kedves zejopy! 1. Nem emlékszem rá így hirtelen, de gondolom az átrendezés áldozata lett. 2. Megvan még, de egyelőre nem erőltetjük 1. Akkor ez is Leó keze munkáját "dicséri". 2. Jobb ez így. Mindenkit Önhöz mérünk. (Látom, amint az aggastyán Benz remegő fejjel, ősz hajzattal, kihullott fogakkal nyomkodja a klaviatúrát, minden második próbálkozásra eltalálva egy-egy billentyűt. Már 2132-t írunk. Generációk hullottak el, kiket az orbánc, kiket a kor, másokat az idegbaj vitt el. De Benz nem hajthatja örök álomra megfáradt bölcs fejét, mert a felnövekvő nemzedék mind az ő szaváért és katonás stílusáért epekedik. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-09-20 09:13
Létrehozva:
|
|
Kedves Benz! Szép reggelt, elnézést az ismétlésért, már egy futó mosolynál több telik tőlem. Két dolgot szeretnék kérdezni, aztán elrohanok, tehát nagyon ráér a válasszal. 1. Volt az a Verás topik régen. Az hová lett? Tök vicces volt, ugyan már gyakorlati jelentősége nincsen, viszont roppant szórakoztató. 2. Már egy ideje szeretném megkérdezni, csak gyűjtögettem a bátorságot hozzá, na és ugye a megfogalmazás sem mindegy. Kedves zejopy! 1. Nem emlékszem rá így hirtelen, de gondolom az átrendezés áldozata lett. 2. Megvan még, de egyelőre nem erőltetjük -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-09-20 07:47
Létrehozva:
|
|
Kedves Benz!
Szép reggelt, elnézést az ismétlésért, már egy futó mosolynál több telik tőlem. Két dolgot szeretnék kérdezni, aztán elrohanok, tehát nagyon ráér a válasszal. 1. Volt az a Verás topik régen. Az hová lett? Tök vicces volt, ugyan már gyakorlati jelentősége nincsen, viszont roppant szórakoztató. 2. Már egy ideje szeretném megkérdezni, csak gyűjtögettem a bátorságot hozzá, na és ugye a megfogalmazás sem mindegy. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-09-20 07:48 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-09-20 04:03
Létrehozva:
|
|
-------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-09-19 22:23
Létrehozva:
|
|
De hiszen mondtam már, hogy az enyémeket nem kell. Szerintem az volt, de jó így is. Különben tök édes volt, mármint Ön, bár nem ez a legjobb szó, de mindenképpen érdemesnek tartom megemlíteni, szóval ma nőtt a szememben már megint pár centit és pont azért, mert a megnyilvánulása teljesen spontán volt. Szóval nem ragozom tovább, inkább idézem: "Egyébként a módosításra visszaküldés egyik nagy előnye, hogy nem okoz kárt az eladónak." Mondtam már hogy..... ? Különben, ezt a mondatát nyomtassa ki, keretezze be, és ha valaki egy rossz szót szól Önre, akkor dugja az arcába, de pont azzal a lendülettel, amivel én tenném. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-09-19 22:14
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2012-09-19 21:47
Létrehozva:
|
|
Természetesen De hiszen mondtam már, hogy az enyémeket nem kell. Ha semleges forrásról van szó, akkor igen. Szerintem az volt, de jó így is. Különben tök édes volt, mármint Ön, bár nem ez a legjobb szó, de mindenképpen érdemesnek tartom megemlíteni, szóval ma nőtt a szememben már megint pár centit és pont azért, mert a megnyilvánulása teljesen spontán volt. Szóval nem ragozom tovább, inkább idézem: "Egyébként a módosításra visszaküldés egyik nagy előnye, hogy nem okoz kárt az eladónak." Mondtam már hogy..... ? Különben, ezt a mondatát nyomtassa ki, keretezze be, és ha valaki egy rossz szót szól Önre, akkor dugja az arcába, de pont azzal a lendülettel, amivel én tenném. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-09-19 21:34
Létrehozva:
|
|
És minden aukciót ellenőriznek? Természetesen Betehettem volna a cikk linkjét? Ha semleges forrásról van szó, akkor igen. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-21 08:24 |