Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2010-06-03 07:17
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 969 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Jó reggelt mindenkinek. Matiz, nincs is üvegcicám. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-06-02 21:00
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 070 Regisztrált: 2007-03-19 11:01 Innen: Magyarország/Győr Azonosító: 804 |
Tisztelt Vatera Ügyfélszolgálata! Kérem az értékelés törlését, mert a boríték nem volt sima, márvány-nyomott volt, le is fényképeztem (csatolom). A láda nem volt szálkás, mert lecsiszoltam, le is fényképeztem (csatolom). Sajnos, ha a vásárló beígért ajándékként a lányságomra gondolt, időközben odaajándékoztam egy szőrős négernek, le is fényképeztem (a csatolástól eltekintek). Intézkedésüket köszönöm: zejopy Vatera Ügyfélszolgálat ! Érdeklődöm, miért törölték zejopy eladónak küldött értékelésemet ? Nevezett eladó késve és hiányos csomagolásban küldött olyan terméket, mellyel megkerülte a jutalékot. És az ajándékot is úgy ígérte hogy nem volt a tulajdonában. Kérem kivizsgálni és a szükséges intézkedéseket az eladó felé megtenni szíveskedjenek. Üdvözlettel: A legjobb vásárló -------------------- ..... egy fehér szellem a sötét múltból ......
|
|
|
|
2010-06-02 20:45
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 969 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Értékelés: Rugalmas eladó, de szálkás volt a láda, sima postai borítékot használ és az ígért ajándék sem volt a csomagban. Tisztelt Vatera Ügyfélszolgálata! Kérem az értékelés törlését, mert a boríték nem volt sima, márvány-nyomott volt, le is fényképeztem (csatolom). A láda nem volt szálkás, mert lecsiszoltam, le is fényképeztem (csatolom). Sajnos, ha a vásárló beígért ajándékként a lányságomra gondolt, időközben odaajándékoztam egy szőrős négernek, le is fényképeztem (a csatolástól eltekintek). Intézkedésüket köszönöm: zejopy -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-06-02 20:38
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 070 Regisztrált: 2007-03-19 11:01 Innen: Magyarország/Győr Azonosító: 804 |
Tisztelt Uram! Természetesen kívánsága érdekében minden követ megmozgatok. Persze az üvegcicát mindenképpen az Ön által kért módon csomagolom, mert kényes jószág, nekem pedig fontos az Ön elégedettsége. Tulajdonképpen úgy érzem igazán helyesnek, ha a cica mellé lezárt borítékban elhelyezem a leütött 10 étkészlet futárköltséggel terhelt ellenértékét. Kérem, lelkiismeretem megnyugtatására fogadja el ezt a csekélyke összeget, hiszen tudom, amikor a licitál gombra kattintott, súlyos stresszhelyzetbe hozta szervezetét. Megajándékoznám Önt még a lányságommal is, de legnagyobb sajnálatomra az már a múld homályos ködébe vész, tehát ezt a felajánlást majd egy kevésbé kifinomult üzleti partneremnek teszem meg, mert vásárlásai során kiderült Önről, hogy csak a makulátlan tökéletesség érhet föl azokig az éteri magasságokig, ahol Ön tanyázik. Tehát a csomag megy, természetesen futárral, mellette a kis boríték. Kérem, ha rendben megérkezett az áru, ne feledkezzen meg az értékelésről, de csak akkor, ha ezzel nem terheli meg magát. A legnagyobb tisztelettel: zejopy (Ez is csak vicc) Értékelés: Rugalmas eladó, de szálkás volt a láda, sima postai borítékot használ és az ígért ajándék(lányság) sem volt a csomagban. Nem tudom mi ezekben a levelekben a vicces...teljesen életszagú, naponta látok hasonlókat Tulajdonképpen az eddigi fórumos hozzászólásokból ollóztam össze..... A hozzászólást -VateraBenz- szerkesztette a következő időpontban: 2010-06-02 20:48 -------------------- ..... egy fehér szellem a sötét múltból ......
|
|
|
|
2010-06-02 20:37
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 7 218 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 130 |
Nem tudom mi ezekben a levelekben a vicces...teljesen életszagú, naponta látok hasonlókat -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2010-06-02 20:37
Létrehozva:
|
|
Nem tudom mi ezekben a levelekben a vicces...teljesen életszagú, naponta látok hasonlókat Na neeeeeeee, ezt nem hiszem el, ilyet komolyan nem lehet írni. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-06-02 20:33
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 908 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Nem tudom mi ezekben a levelekben a vicces...teljesen életszagú, naponta látok hasonlókat
-------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2010-06-02 20:30
Létrehozva:
|
|
( csak vicc !!! ) Kedves zejopy ! 10 étkészletre licitáltam Önnél melyeket meg is nyertem, de meggondoltam magam és csak az üvegcicát kérném a Vatera jutaléka nélkül. Természetesen a csomagolási és szállítási költség Önt terheli, ezért futárral és 1*1 méteres faládában kérem. Ha ez nem oldható meg, jó lesz ha személyesen hozza el. Ha megérkezett a láda átutalom az összeget az utalási díjjal csökkentve. Kérem pontosan kiszámolni, ne legyen több 49 fillérrel sem mert nálam ez elvi kérdés és ennyivel kevesebbet tudok adni a falábú árvák támogatására. Maradok üdvözlettel: A legjobb vevője (remélem nem hagytam ki semmit sem) Tisztelt Uram! Természetesen kívánsága érdekében minden követ megmozgatok. Persze az üvegcicát mindenképpen az Ön által kért módon csomagolom, mert kényes jószág, nekem pedig fontos az Ön elégedettsége. Tulajdonképpen úgy érzem igazán helyesnek, ha a cica mellé lezárt borítékban elhelyezem a leütött 10 étkészlet futárköltséggel terhelt ellenértékét. Kérem, lelkiismeretem megnyugtatására fogadja el ezt a csekélyke összeget, hiszen tudom, amikor a licitál gombra kattintott, súlyos stresszhelyzetbe hozta szervezetét. Megajándékoznám Önt még a lányságommal is, de legnagyobb sajnálatomra az már a múld homályos ködébe vész, tehát ezt a felajánlást majd egy kevésbé kifinomult üzleti partneremnek teszem meg, mert vásárlásai során kiderült Önről, hogy csak a makulátlan tökéletesség érhet föl azokig az éteri magasságokig, ahol Ön tanyázik. Tehát a csomag megy, természetesen futárral, mellette a kis boríték. Kérem, ha rendben megérkezett az áru, ne feledkezzen meg az értékelésről, de csak akkor, ha ezzel nem terheli meg magát. A legnagyobb tisztelettel: zejopy (Ez is csak vicc) A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2010-06-02 20:30 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-06-02 19:56
Létrehozva:
|
|
|
Egy vödör óránként nekem bőven elég lenne ahhoz, hogy elrontsa a kedvemet. Elrontotta. Kipakoltam mindent, vettem egy szivattyút és majd reggel....... Még mindig jobb, mint ha a hordóból, vagy a hordóba szivárogna Csak palackozottak vannak, de nem éri el a víz...... ( csak vicc !!! ) Kedves zejopy ! 10 étkészletre licitáltam Önnél melyeket meg is nyertem, de meggondoltam magam és csak az üvegcicát kérném a Vatera jutaléka nélkül. Természetesen a csomagolási és szállítási költség Önt terheli, ezért futárral és 1*1 méteres faládában kérem. Ha ez nem oldható meg, jó lesz ha személyesen hozza el. Ha megérkezett a láda átutalom az összeget az utalási díjjal csökkentve. Kérem pontosan kiszámolni, ne legyen több 49 fillérrel sem mert nálam ez elvi kérdés és ennyivel kevesebbet tudok adni a falábú árvák támogatására. Maradok üdvözlettel: A legjobb vevője (remélem nem hagytam ki semmit sem) -------------------- ..... egy fehér szellem a sötét múltból ......
|
|
|
|
2010-06-02 18:50
Létrehozva:
|
|
Nyugalom, csak a zejopy-bambooflower-b_ede-matiz61 féle népi játékba csatlakoztam be. Rendben, Önnek is hozok egy homokzsákot. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-06-02 17:18
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 650 Regisztrált: 2010-02-05 12:24 Innen: Kesztölc Azonosító: 980 507 |
Köszi ! Mennyiségileg nem vészes (óránként 1 vödör) csak folyamatosan szivárog...... Még mindig jobb, mint ha a hordóból, vagy a hordóba szivárogna -------------------- Korán keltem, hol az arany?
|
|
|
|
2010-06-02 16:37
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 296 Regisztrált: 2009-06-12 14:45 Azonosító: 659 874 |
Egy vödör óránként nekem bőven elég lenne ahhoz, hogy elrontsa a kedvemet.
|
|
|
|
2010-06-02 16:34
Létrehozva:
|
|
|
A talajvíz az nem jó.... Részvétem. Mi még aránylag jó helyen vagyunk, de majd kiderül. Köszi ! Mennyiségileg nem vészes (óránként 1 vödör) csak folyamatosan szivárog...... -------------------- ..... egy fehér szellem a sötét múltból ......
|
|
|
|
2010-06-02 16:27
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 296 Regisztrált: 2009-06-12 14:45 Azonosító: 659 874 |
A talajvíz az nem jó.... Részvétem. Mi még aránylag jó helyen vagyunk, de majd kiderül.
|
|
|
|
2010-06-02 16:25
Létrehozva:
|
|
|
Nyugalom, csak a zejopy-bambooflower-b_ede-matiz61 féle népi játékba csatlakoztam be. Nálam sajnos nem népi játék, valóban jön fel a talajvíz a pincében...... azért írok ilyen szakadozva, közben törölgetek egyet. -------------------- ..... egy fehér szellem a sötét múltból ......
|
|
|
|
2010-06-02 16:21
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010-06-02 16:18
Létrehozva:
|
|
![]() Igencsak öreg róka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 110 Regisztrált: 2009-09-02 09:51 Azonosító: 726 887 |
Fél emeletig? Te jó ég! És ez helyileg hol van? Mi is kezdünk ám félni. Nyugalom, csak a zejopy-bambooflower-b_ede-matiz61 féle népi játékba csatlakoztam be. -------------------- Üdvözlettel:
Leó a Vatera oroszlánja |
|
|
|
2010-06-02 16:09
Létrehozva:
|
|
|
Fél emeletig? Te jó ég! És ez helyileg hol van? Mi is kezdünk ám félni. Eddig azt mondtuk, ááá a Balaton nem önt ki. Most meg kiderült, le engedni már nem tudjuk, szóval valami van...
|
|
|
|
2010-06-02 15:44
Létrehozva:
|
|
![]() Igencsak öreg róka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 110 Regisztrált: 2009-09-02 09:51 Azonosító: 726 887 |
Jaj, de jóóóó, vége a mai vizsgázásnak, éljenéljen, megyek gyalogláb sétálva próbára. Persze Leó a mai napot is ellógta, mint vizsgabizottsági tag, de hát ilyenek a férfiak...... Ez a fránya Leó már csak ilyen... Bedöglött a motorcsónakom, csak azzal tudtam volna lejutni. Már a félemeletig áll a víz. -------------------- Üdvözlettel:
Leó a Vatera oroszlánja |
|
|
|
2010-06-02 15:25
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 7 218 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 130 |
-------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-20 15:55 |